Slobodan Milosevic je bio u pravu
Strana 1 od 20 1234511 ... PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 494

Tema: Slobodan Milosevic je bio u pravu

 1. #1
  Poznat Jerry Ropero (avatar)
  Učlanjen
  11.07.2006.
  Lokacija
  Jedna je Srbija
  Poruke
  7.375
  Reputaciona moć
  0

  Unhappy Slobodan Milosevic je bio u pravu

  Danas kada Amerikanci i EU zvanicno predlazu nezavisnost Kosova, vidimo da je sve sto je Slobodan Milosevic izrekao u ovom govoru - bilo tacno. I ako sam ga mrzeo, i ako sam tog 5. oktobra protstvovao za njegovu smenu, moram da priznam da sam bio izmanipulisan od strane zapada i njihovih placenika u Srbiji, moram da priznam da je pokojni predsednik Srbije - bio u pravu.

  -------------------------------

  Ne napadaju Srbiju zbog Miloševića, nego napadaju Miloševića zbog Srbije
  02. oktobar 2000. godine


  Poštovani građani,

  Pred drugi krug izbora želim da vas na ovaj način upoznam sa svojim viđenjem izbornih i političkih prilika u našoj zemlji, posebno u Srbiji.
  Kao što i sami znate punu deceniju traju napori da se celo Balkansko poluostrvo stavi pod kontrolu nekih zapadnih sila. Veliki deo tog posla je obavljen uspostavljanjem marionetskih vlada u nekim zemljama, pretvaranjem tih zemalja u zemlje ograničenog suvereniteta ili lišene svakog suvereniteta.

  Zbog našeg otpora takvoj sudbini za našu zemlju, mi smo bili izloženi svim pritiscima kojima u savremenom svetu ljudi mogu biti izloženi. Broj i intenzitet tih pritisaka umnožavao se kako je vreme prolazilo. Svoje iskustvo u drugoj polovini dvadesetog veka koje velike sile imaju u rušenju vlada, izazivanju nemira, podsticanju građanskih ratova, kompromitovanju i likvidiranju boraca za nacionalnu slobodu, dovođenja država i naroda na rub siromaštva - sve je to primenjeno na našu zemlju i naš narod.

  Događaji koji su organizovani za naše izbore su, takođe, deo te organizovane hajke na zemlju i narod, zato što su naša zemlja i narod barijera uspostavljanju potpune dominacije na Balkanskom poluostrvu.
  U našoj javnosti je već dugo prisutna grupacija koja, pod imenom opozicione političke partije demokratske orijentacije, zastupa interese vlada koje su nosioci pritisaka na Jugoslaviju, a posebno na Srbiju. Ta grupacija se na ovim izborima pojavila kao Demokratska opozicija Srbije.

  Njen stvarni šef nije njihov kandidat za predsednika države. Njen dugogodišnji šef je predsednik Demokratske stranke i saradnik vojne alijanse koja je ratovala protiv naše zemlje. On svoju saradnju sa tom alijansom nije mogao ni da sakrije. Uostalom, čitavoj našoj javnosti je poznat njegov apel NATO-u da se Srbija bombarduje onoliko nedelja koliko je neophodno da bi se njen otpor slomio. Na čelu tako organizovane grupacije na ovim izborima nalazi se, dakle, zastupnik vojske i vlada koje su nedavno ratovale protiv Jugoslavije.

  Zastupajući te interese, iz ove grupacije su našoj javnosti poslate poruke - da će sa njima na čelu Jugoslavija biti izvan svake opasnosti od rata i nasilja, da će doći do ekonomskog prosperiteta, vidno i brzo ostvarenog višeg standarda, takozvanog povratka Jugoslavije u međunarodne institucije, i tako dalje.

  Poštovani građani,

  Moja je dužnost da vas javno i na vreme upozorim da su ta obećanja lažna. I da stvari stoje obratno, jer upravo naša politika garantuje mir - a njihova samo trajne sukobe i nasilje. A evo zašto.

  Uspostavljanjem vlasti koju podržava, odnosno koju instalira zajednica zemalja okupljenih u NATO alijansi, Jugoslavija bi neizbežno postala zemlja čija bi se teritorija brzo rasparčala. To nisu samo namere NATO, to su i predizborna obećanja Demokratske opozicije Srbije. Od njihovih predstavnika smo čuli da će Sandžak dobiti autonomiju za koju se član njihove koalicije Sulejman Ugljanin, vođa separatističke muslimanske organizacije, zalaže već deset godina i koja faktički definitivno izdvaja Sandžak iz Srbije. Njihova su obećanja takođe vezana za davanje autonomije Vojvodini koja je takva da je ne samo izdvaja iz Srbije i Jugoslavije, već je, po svemu, čini sastavnim delom susedne Mađarske. Na sličan način bi se odvojila od Srbije i druga područja, naročito neka njena rubna područja. Njihovo pripajanje susednim državama odavno je vruća tema tih država, a koje stalno podstiču pripadnike manjina tih država u Jugoslaviji da daju svoj doprinos prisajedinjenju delova naše zemlje susednim državama.

  U sklopu te politike za rasparčavanje Jugoslavije Kosovo bi bila prva žrtva. Njegov sadašnji status bi se proglasio za legalan i definitivan. To je prvi deo Srbije sa kojim bi se ona morala da oprosti, ne izražavajući, pri tom, čak ni nadu da će joj taj deo njene zemlje jednom moći da bude vraćen.

  Teritorija koja bi preostala da nosi ime Srbije bila bi okupirana od strane međunarodnih, američkih ili nekih trećih vojnih snaga koje bi tu teritoriju tretirale kao vojni poligon i kao vlasništvo kojim se raspolaže u skladu sa interesima sile čija se vojska na njoj nalazi.

  Sliku tog raspolaganja i posledice toga raspolaganja, gledali smo već decenijama, a naročito, u ovoj deceniji u mnogim zemljama širom sveta, nažalost poslednjih godina i u Evropi, na primer na Kosovu, Republici Srpskoj, Makedoniji, u našem neposrednom okruženju. Srpski narod bi snašla sudbina Kurda, sa perspektivom da budu istrebljeni brže jer ih je manje od Kurda i jer bi im kretanje bilo ograničeno na manji prostor nego što je onaj na kome se Kurdi već decenijama nalaze.
  Što se Crne Gore tiče njena sudbina bi bila prepuštena mafiji čija bi pravila igre građani trebalo dobro da znaju. Svaka nedisciplina, a pogotovo svako protivljenje interesima mafije stavlja vas na listu za odstrel koja isključuje pravo na svako pomilovanje.

  Dao sam ovaj prikaz o sudbini Jugoslavije u slučaju da se prihvati izbor NATO-a za našu zemlju, sa ciljem da upozorim i na to da bi u tom slučaju osim gubitka zemlje i poniženja njenih građana, svi živeli pod neprekidnim nasiljem.
  Novi vlasnici državne teritorije nekadašnje Jugoslavije kao i okupatori preostale srpske teritorije vršili bi, po prirodi stvari, teror nad stanovništvom, čiju su teritoriju okupirali. Sam srpski narod bi istovremeno vodio neprekidnu borbu za ponovo uspostavljanje srpske države i za svoje ponovno okupljanje u njoj. Oni ne žele mir i blagostanje na Balkanu, oni žele da ovo bude zona stalnih sukoba i ratova koji bi im pružili alibi za trajno prisustvo.

  Marionetska vlast, dakle, garantuje nasilje, mogući dugogodišnji rat, sve samo ne mir. A samo naša sopstvena vlast garantuje mir.
  Zatim, sve zemlje koje su se našle u statusu ograničenog suvereniteta, sa vladama pod uticajem stranih sila, vrtoglavom su brzinom postajale siromašne. I to na način koji isključuje nadu u pravednije i humanije socijalne odnose. Velika podela na većinu siromašnih i manjinu bogatih - to je slika Istočne Evrope već nekoliko godina i nju svi možemo da vidimo. Ta slika ne bi mimoišla ni nas. I mi bismo, pod komandom i kontrolom vlasnika naše zemlje, brzo stekli ogromnu većinu veoma siromašnih čija je perspektiva da iz tog siromaštva izađu veoma, veoma neizvesna i daleka. Manjina bogatih bila bi sastavljena od švercerske elite, kojoj bi bilo dopušteno da bude bogata samo pod uslovom da bude u svakom pogledu lojalna komandi koja odlučuje o sudbini njihove zemlje.

  Javna i društvena svojina bi se brzo transformisale u privatnu, ali vlasnici te svojine, iz dosadašnjeg iskustva naših suseda, bi po pravilu bili stranci.
  Mali izuzeci bi bili isključivo oni koji bi pravo na vlasništvo kupovali lojalnošću i pokornošću koja ih izmešta iz sfere elementarnog, i nacionalnog i ljudskog, dostojanstva. Najveća nacionalna dobra u tim prilikama postaju vlasništvo stranaca, a oni koji su njima do sada upravljali, činili bi to, u ovim izmenjenim prilikama, kao službenici stranih firmi u sopstvenoj državi.

  Uz nacionalno poniženje, rasturanje države i socijalnu bedu nužno bi moralo da dođe do mnogih oblika socijalne patologije, među kojima bi kriminal bio prvi. To nije puka pretpostavka već iskustvo svih zemalja koje su prošle taj put koji mi izbegavamo po svaku cenu. Prestonice evropskog kriminala već skoro decenijama nisu na Zapadu, kao što je nekada bilo, već na istoku Evrope. Našem narodu i ovaj sadašnji kriminal teško pada jer smo dugo, od Drugog svetskog rata do 90-ih godina, živeli u društvu koje za kriminal tako reći nije znalo. A neki veći kriminal koji se ne može izbeći u društvu koje bismo postali, gubljenjem suvereniteta i velikog dela teritorije, taj veći kriminal bio bi za naš mali i na kriminal nenaviknut narod, opasan kao što je za društvo i njegove građane opasan rat.

  Jedan od bitnih zadataka marionetske vlasti u svakoj zemlji, pa i u našoj, ako bismo je imali, jeste gubljenje identiteta. Zemlje kojima se komanduje spolja, relativno se brzo rastaju sa svojom istorijom, sa svojom prošlošću, sa svojom tradicijom, sa svojim nacionalnim simbolima, sa svojim navikama, često i sa sopstvenim književnim jezikom. Nevidljiva na prvi pogled, ali veoma efikasna i nemilosrdna, selekcija nacionalnog identiteta, svela bi ga na nešto nacionalnih jela, poneku pesmu i kolo, imena nacionalnih heroja nadenuta prehrambenim proizvodima i kozmetičkim sredstvima. 2. #2
  Poznat Jerry Ropero (avatar)
  Učlanjen
  11.07.2006.
  Lokacija
  Jedna je Srbija
  Poruke
  7.375
  Reputaciona moć
  0

  Unhappy Re: Slobodan Milosevic je bio u pravu

  Jedna od zaista nesumnjivih posledica zaposedanja teritorije neke zemlje od strane velikih sila u dvadesetom veku je poništavanje identiteta naroda koji u toj zemlji živi. Iz iskustva drugih zemalja vidi se da narod jedva da je u stanju da prati brzinu kojom počinje da upotrebljava tuđi jezik kao svoj, da se identifikuje sa tuđim istorijskim ličnostima zaboravljajući svoje, da poznaje bolje književnost svog okupatora od svoje književnosti, da glorifikuje tuđu istoriju često se rugajući svojoj, da liči na druge umesto na sebe... Gubljenje nacionalnog identiteta je najveći poraz jedne nacije, a to se ne može izbeći u savremenom obliku kolonizacije. Osim toga, taj novi oblik kolonizacije isključuje, već po svojoj prirodi, svaki uslov za izražavanje mišljenja, ispoljavanje volje, a pogotovo isključuje mogućnost za stvaralaštvo bilo koje vrste. Neslobodne zemlje ukidaju pravo građana koji u njima žive da slobodno izraze svoje mišljenje, jer bi se to mišljenje, pre svega, sukobilo sa neslobodom. Otuda je tortura nad mišljenjem najdosledniji i najneophodniji oblik torture u zemlji koja je izgubila slobodu. A o ispoljavanju volje, razume se, tek o tome nema ni govora. Manifestovanje volje je dopušteno samo u vidu farse, ispoljavaju ga samo skutonoše stranih gazda. A njihova simulacija slobodne volje služi kao pokriće okupatoru da je uspostavio demokratiju u čije ime je i zaposeo teritoriju tuđe zemlje. Naročito želim da naglasim, zbog mladih ljudi, intelektualaca, naučnih radnika, da su zemlje lišene suvereniteta po pravilu lišene i prava na stvaralaštvo, a naročito na stvaralaštvo u oblasti nauke. Veliki centri, velike moći, finansiraju naučno stvaralaštvo, kontrolišu domašaje i odlučuju o primeni njegovih rezultata. Zavisne države, ukoliko imaju naučne laboratorije i naučne institute nemaju ih kao samostalne subjekte, već kao ispostave centrale koja im kontroliše sve, a naročito domašaje u stvaralačkom mišljenju i radu. Ti domašaji se moraju kretati u granicama koje u okupiranu zemlju i okupirani narod neće uneti seme pobune ili emancipacije.

  U ovom trenutku, pred drugi krug izbora, zbog sumnje Demokratske opozicije Srbije da može da ostvari rezultat koji im je potreban, pripadnici vrha DOS-a, novcem unesenim u zemlju potkupljuju, ucenjuju i zastrašuju građane i organizuju štrajkove, nemire i nasilje, ne bi li zaustavili proizvodnju, svaki rad i svaku aktivnost. Sve, razume se, sa ciljem da u Srbiji stane život i sa obrazloženjem da taj život može ponovo da počne i da se odvija uspešno i dobro, kada počnu da ga organizuju oni koji ovde zastupaju okupatorske namere, planove i interese. Naša je zemlja suverena država, ima svoje zakone, svoj Ustav, svoje institucije.
  Srbija je dužna a i zaslužila je da se odbrani od invazije koja joj je pripremljena kroz razne oblike subverzije.
  A građani su dužni da znaju da učešćem u subverziji kojoj je cilj spoljna dominacija nad njihovom zemljom, odnosno okupacija njihove zemlje, snose istorijsku odgovornost za ukidanje prava svojoj zemlji da postoji, ali snose odgovornost i za gubljenje kontrole nad sopstvenim životom.
  Prepuštajući svoju zemlju drugima, tuđoj volji, prepuštaju isto tako tuđoj volji i sopstveni život i život svoje dece. I mnoge druge ljude.

  Smatrao sam kao svoju dužnost da upozorim građane naše zemlje na posledice aktivnosti koje finansiraju i podržavaju vlade zemalja NATO alijanse. Građani mogu da mi veruju i ne moraju da mi veruju. Moja je želja da se u moja upozorenja ne uvere kasno, da se ne uvere tek onda kada bude teško da se isprave greške koje su građani u svojoj naivnosti, površnosti ili zabludi sami učinili. Pa će se te greške teško otklanjati, a neke možda neće moći nikada da se otklone.

  Moj motiv da izrazim svoje mišljenje na ovaj način nije uopšte lične prirode. Dva puta sam biran za predsednika Srbije i jednom za predsednika Jugoslavije. Valjda bi svakome posle ovih deset godina trebalo da bude jasno da oni ne napadaju Srbiju zbog Miloševića, nego napadaju Miloševića zbog Srbije. Moja savest je u tom pogledu savršeno mirna. Moja savest, međutim, ne bi bila ni najmanje mirna ako svom narodu ne bih, posle svih ovih godina na njegovom čelu, rekao šta mislim o njegovoj sudbini ako bi mu tu sudbinu nametnuo neko drugi, makar i tako što bi narodu objašnjavao kako je takvu sudbinu izabrao sam.

  Ta zabluda da bira sam ono što za njega bira neko drugi najopasnija je zabluda i glavni je razlog moje odluke da se javno obratim građanima Jugoslavije.

  Hvala.

 3. #3
  Iskusan Silent Bob (avatar)
  Učlanjen
  17.07.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  6.840
  Reputaciona moć
  110

  Podrazumevano Re: Slobodan Milosevic je bio u pravu

  Naravno da je bio u pravu kad je to planirao od početka... Boli njega briga, čovek koji je Crnogorac, Jugosloven, i koji je pokupio lepe parice... a mi smo nayebali...

 4. #4
  Poznat Jerry Ropero (avatar)
  Učlanjen
  11.07.2006.
  Lokacija
  Jedna je Srbija
  Poruke
  7.375
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Slobodan Milosevic je bio u pravu

  Pogledajte kartu evrope danas i 1941 god i videcete iste granice.
  Demokratija i zapad ...lepo zvuci ali ispada da je to samo drugo ime za moderni fasizam.
  Hrvatska je nastala zahvaljujuci genocidu nad Srbima u II svetskom ratu sad i Kosovo.
  Mi glumimo postenje i sigurno smo najtolerantniji i najslobodarskiji i najdemokratski narod na balkanu....sta dobijamo za nagradu?

 5. #5
  Iskusan Silent Bob (avatar)
  Učlanjen
  17.07.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  6.840
  Reputaciona moć
  110

  Podrazumevano Re: Slobodan Milosevic je bio u pravu

  Iste granice? Vojvodina i Sandžak su Srpski sad... u WWII nisu bili...

 6. #6
  Poznat Jerry Ropero (avatar)
  Učlanjen
  11.07.2006.
  Lokacija
  Jedna je Srbija
  Poruke
  7.375
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Slobodan Milosevic je bio u pravu

  polako to ce da nam otmu cim nas "oslobode" kosova. vec kuvaju i pripremaju stvari. U raskoj Oblasti sa vehabijama a u Vojvodini sa organizacijama tipa 64 Zupanije koje legalno deluju sa teritorije Madjarske.

 7. #7
  Veoma poznat fosilvaso (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  zagreb
  Poruke
  13.586
  Reputaciona moć
  185

  Podrazumevano Re: Slobodan Milosevic je bio u pravu

  Citat Original postavio Jerry Ropero
  Uspostavljanjem vlasti koju podržava, odnosno koju instalira zajednica zemalja okupljenih u NATO alijansi, Jugoslavija bi neizbežno postala zemlja čija bi se teritorija brzo rasparčala. To nisu samo namere NATO, to su i predizborna obećanja Demokratske opozicije Srbije.
  . [/B]
  Reče to Crni Sloba Mrtav Ladan nakon što je mirno dozvolio odlazak Hrvatske i Bosne sa milion Srba!
  Sve je apsolutno u totalitarnom režimu!

 8. #8
  Obećava
  Učlanjen
  19.03.2007.
  Poruke
  86
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Slobodan Milosevic je bio u pravu

  Citat Original postavio Silent Bob
  Naravno da je bio u pravu kad je to planirao od početka... Boli njega briga, čovek koji je Crnogorac, Jugosloven, i koji je pokupio lepe parice... a mi smo nayebali...
  ..ko je crnogorac????????????????????????????????????????

 9. #9
  Iskusan Silent Bob (avatar)
  Učlanjen
  17.07.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  6.840
  Reputaciona moć
  110

  Podrazumevano Re: Slobodan Milosevic je bio u pravu

  Citat Original postavio Shthurur
  ..ko je crnogorac????????????????????????????????????????
  Zloba, a ko drugi...

 10. #10
  Primećen član
  Učlanjen
  08.02.2007.
  Lokacija
  Osijek
  Poruke
  841
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Slobodan Milosevic je bio u pravu

  Citat Original postavio Jerry Ropero
  Pogledajte kartu evrope danas i 1941 god i videcete iste granice.
  Demokratija i zapad ...lepo zvuci ali ispada da je to samo drugo ime za moderni fasizam.
  Hrvatska je nastala zahvaljujuci genocidu nad Srbima u II svetskom ratu sad i Kosovo.
  Mi glumimo postenje i sigurno smo najtolerantniji i najslobodarskiji i najdemokratski narod na balkanu....sta dobijamo za nagradu?
  ........dajte ljudi uvedite pivo kao nacionalnu cugu..rakiještina previse udara u glavu......ja bih ovom gospodinu dao orden za maštu......ha ha ha ....pa ovaj je i Spilberga shebao......

 11. #11
  Primećen član
  Učlanjen
  08.02.2007.
  Lokacija
  Osijek
  Poruke
  841
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Slobodan Milosevic je bio u pravu

  Citat Original postavio Jerry Ropero
  polako to ce da nam otmu cim nas "oslobode" kosova. vec kuvaju i pripremaju stvari. U raskoj Oblasti sa vehabijama a u Vojvodini sa organizacijama tipa 64 Zupanije koje legalno deluju sa teritorije Madjarske.
  ....nesto je trulo u drzavi Danskoj......

 12. #12
  Veoma poznat fosilvaso (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  zagreb
  Poruke
  13.586
  Reputaciona moć
  185

  Podrazumevano Re: Slobodan Milosevic je bio u pravu

  Citat Original postavio Jerry Ropero
  .
  Hrvatska je nastala zahvaljujuci genocidu nad Srbima u II svetskom ratu sad i Kosovo.
  ?
  Buni se MalaKosava za ovo! Trebaš napisati:

  Nastanak i priznanje Hrvatske je omogućilo nastavak Pavelićevih genocidnih planova o etnički čistoj Hrvatskoj! Lepše zvuči!
  Sve je apsolutno u totalitarnom režimu!

 13. #13
  Iskusan AnaBg:) (avatar)
  Učlanjen
  20.03.2007.
  Lokacija
  DORCOL 4 EVER
  Poruke
  5.796
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Slobodan Milosevic je bio u pravu

  Ja mislim da Slova nije mrtav

 14. #14
  Poznat Jerry Ropero (avatar)
  Učlanjen
  11.07.2006.
  Lokacija
  Jedna je Srbija
  Poruke
  7.375
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Slobodan Milosevic je bio u pravu

  Naravno da se pripadnik najgenocidnije nacije u Evropi , Hrvat buni zato sto mi Srbi pamtimo kakav je genocid pocinio njegov narod nad Srbima u drugom svetskom ratu i u periodu od 1991-1995 godine. Evo ustasa Mesic danas priznade da su oni namerno napadali kasarne JNA u Hrvatskoj i namerno srusili Jugoslaviju. A nama pricali da je Milosevic kriv.

 15. #15
  Veoma poznat fosilvaso (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  zagreb
  Poruke
  13.586
  Reputaciona moć
  185

  Podrazumevano Re: Slobodan Milosevic je bio u pravu

  Citat Original postavio AnaBg:)
  Ja mislim da Slova nije mrtav
  Moguće!
  Sve je apsolutno u totalitarnom režimu!

 16. #16
  Iskusan Silent Bob (avatar)
  Učlanjen
  17.07.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  6.840
  Reputaciona moć
  110

  Podrazumevano Re: Slobodan Milosevic je bio u pravu

  Slova su živa i te kako...

  Vidi...

  Aa Bb Cc Dd Ee Ff Gg...

 17. #17
  Obećava
  Učlanjen
  19.03.2007.
  Poruke
  86
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Slobodan Milosevic je bio u pravu

  Citat Original postavio Silent Bob
  Zloba, a ko drugi...
  ..gde je rodjen sloba ? i gde je vadio drzavljanstvo?

 18. #18
  Veoma poznat fosilvaso (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  zagreb
  Poruke
  13.586
  Reputaciona moć
  185

  Podrazumevano Re: Slobodan Milosevic je bio u pravu

  Citat Original postavio Jerry Ropero
  Naravno da se pripadnik najgenocidnije nacije u Evropi , Hrvat .
  Ovo si nespretno sklepao: Moglo bi se pomisliti da ne priznaješ genocidnije zasluge Hitlera na račun Jevreja, znači, ne priznaješ Holokaust kao najveći genocid i bla, bla...
  U Nemačkoj za to ide koja godina robije
  Sve je apsolutno u totalitarnom režimu!

 19. #19
  Veoma poznat fosilvaso (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  zagreb
  Poruke
  13.586
  Reputaciona moć
  185

  Podrazumevano Re: Slobodan Milosevic je bio u pravu

  Citat Original postavio AnaBg:)
  Ja mislim da Slova nije mrtav
  Neki misle da ni Elvis nije mrtav!?
  A pitanje je i kada i gde je umro Hitler?
  Sve je apsolutno u totalitarnom režimu!

 20. #20
  Primećen član
  Učlanjen
  08.02.2007.
  Lokacija
  Osijek
  Poruke
  841
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Slobodan Milosevic je bio u pravu

  Citat Original postavio fosilvaso
  Buni se MalaKosava za ovo! Trebaš napisati:

  Nastanak i priznanje Hrvatske je omogućilo nastavak Pavelićevih genocidnih planova o etnički čistoj Hrvatskoj! Lepše zvuči!
  .....pa kad netko pise laži o mome narodu a ne vidi svoj......aj da ja pitam tog lika....đerija....reci ti meni lega da li su Srbi ikad imali logor i da li su oni ikad naravili neki masakr....a...?....

 21. #21
  Obećava
  Učlanjen
  19.03.2007.
  Poruke
  86
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Slobodan Milosevic je bio u pravu

  Citat Original postavio Jerry Ropero
  polako to ce da nam otmu cim nas "oslobode" kosova. vec kuvaju i pripremaju stvari. U raskoj Oblasti sa vehabijama a u Vojvodini sa organizacijama tipa 64 Zupanije koje legalno deluju sa teritorije Madjarske.
  ....neki od vas pomalo napipavaju sta se desava........ali samo napipavaju..........

 22. #22
  Veoma poznat fosilvaso (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  zagreb
  Poruke
  13.586
  Reputaciona moć
  185

  Podrazumevano Re: Slobodan Milosevic je bio u pravu

  Citat Original postavio Shthurur
  ..gde je rodjen sloba ? i gde je vadio drzavljanstvo?
  Po tebi je Požarevac u CG? Dobro je, mogao si provaliti i da je Požarevac u nezavisnom Kosovu!
  Sve je apsolutno u totalitarnom režimu!

 23. #23
  Veoma poznat fosilvaso (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  zagreb
  Poruke
  13.586
  Reputaciona moć
  185

  Podrazumevano Re: Slobodan Milosevic je bio u pravu

  Citat Original postavio MalaKosava
  .....pa kad netko pise laži o mome narodu a ne vidi svoj......aj da ja pitam tog lika....đerija....reci ti meni lega da li su Srbi ikad imali logor i da li su oni ikad naravili neki masakr....a...?....
  Tako poznat i uspešan kao Jasenovac Srbi nisu imali!
  Sve je apsolutno u totalitarnom režimu!

 24. #24
  Buduća legenda Lacibg (avatar)
  Učlanjen
  31.08.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Đinđistan
  Poruke
  28.549
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  372

  Podrazumevano Re: Slobodan Milosevic je bio u pravu

  Наравно да је био у праву. Слободан Милошевић може да буде и из Тунгузије, Боцване, одакле год ... кад је већ био. А радио је у интересу српског национа, једино како је могао - легално. То што силу право не интересује - обратите се силеџијама ... Тим истим које хоћете да нам наметнете као пријатеље - и ЕУ и Америку. Стока алава је растурила Србе и даље растура. И све то смешкајући се, попут Солане, Ахтисарија, Полта. И ови наши (а њихови) се смешкају, грле с њима, љубе руке, дочекују агресорске пилоте ... Брука и срамота. Па ни то није доста, него радикале називају силама мрака и којешта, не би ли и ово мало Срба што је остало прешло у поданичку веру. Да се свега одрекну за неколико долара ...

 25. #25
  Iskusan Silent Bob (avatar)
  Učlanjen
  17.07.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  6.840
  Reputaciona moć
  110

  Podrazumevano Re: Slobodan Milosevic je bio u pravu

  Citat Original postavio Shthurur
  ..gde je rodjen sloba ? i gde je vadio drzavljanstvo?
  U Jugoslaviji i tamo je vadio državljanstvo, a roditelji su mu Crnogorci, njegova ćerka i njegov brat se izjašnjavaju kao Crnogorci... i umro je sa Jugoslovenskim državljanstvom sa Jugoslovensikm pasošem i Jugoslovenskom etničnosti... RIP... Rest in Pain...

Slične teme

 1. Milosevic Slobodan ziv???????????
  Autor anarog u forumu Politika
  Odgovora: 30
  Poslednja poruka: 27.06.2008., 06:46
 2. Slobodan milosevic
  Autor fifa u forumu Politika
  Odgovora: 330
  Poslednja poruka: 20.03.2006., 17:39
 3. Umro Slobodan Milosevic!!!
  Autor Johnny Ramone u forumu Arhiva
  Odgovora: 3
  Poslednja poruka: 11.03.2006., 13:40

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •