Четници су Масони
Strana 1 od 4 1234 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 76

Tema: Четници су Масони

 1. #1
  Iskusan Alekasandar2 (avatar)
  Učlanjen
  25.01.2006.
  Lokacija
  BS "Galactica", on the way to Earth....I hope
  Poruke
  5.548
  Reputaciona moć
  99

  Podrazumevano Четници су Масони

  Od početka stoljeca boegradska nacionalisticko-masonska organizacija uspostavlja „masonske” veze sa Engleskom i Francuskom, a pozadina tih odnosa prouzrokuje masonski derbi 1903 godine.Masonstvo je kao internacionalna organizacija radilo na uspostavi saveza između različitih politički grupa ideoloskim putem.
  Četnički masonski identitet jeste jedan od novijih primjera internacionalne organizacije.Zoran Nenezić u knjizi Masoni u Jugoslaviji 1864-1980 piše da je funkcija organizacije biti katalizator , i da su četničko političko rukovodstvo predvodili masoni.Također, piše da veze sa SAD-om i engleskom potječu iz masonskih prijateljstava.Jedan od tih primjera jeste odlazak četničkog kadra u Rim 10.avgusta 1944, na razgovor sa Amerikancima, a na taj sastanak idu američkim avionom.Delegacija je bila sastavljena od četiri masona: Velimira Balajčevića, Živka Topalovića, Adama Pribičevića i Ivana Kovača.Na tom sastanku je uspostavljena „bratska” veza sa Amerikancima kao i koristan dijalog.
  Jozo Tomašević (jedan od boljih autora-historičara na temu čatničkog pokreta) bilježi da su u četničkoj vezi sa Engleskom član centralnog nacionalnog četničkog komiteta Živko Topalović i njegova lična prijateljstva sa pojedinim članovima engleskog parlamenta imali veliki značaj za srpske nacionaliste.Jedan od najvažnijih engleskih paralamentaraca bio je Ernest Bevin.U tom vremenu Bevin je radio na uspostavi jevrejske države u Palestini, a pored toga bio je mason.
  Za četničku vezu sa SAD-om bio je zadužen ambasador u SAD-u Konstantin Fotić, koga je imenovala izbjeglička vlada.Fotić je bio sposoban diplomata, a i mason, te zahvaljujući tome , kod važnijih osoba u Washingtonu stvorio je jednu vrstu četničkog lobija.Posebna osobina za Fotića jeste da on politiku prema četnicima nije mijenjao , uporkos tome što ju je vlada u izbjeglištvu promjenila.Iako je izbjeglička vlada u 1944 počela polako da se približava partizanima ,Fotić , kao njen zvanični predstavnik, na vlastitu inicijaticu nagovarao je američko rukovodstvo da pomaže četnicima.U tome je bio uspješan.
  Pored Fotića , njegov zamjenik je , takođe, podržavao četnike i bio je mason.Ovaj masonski kadar uvezao je srpske nacionaliste koji žive u SAD-u i stvorio grupu Pansarbist koja je izrazila vjernost kralju Pertu II dok je bio u posjeti SAD-u.Osim kralju veliko poštovanje izraženo je bratu Draži Mihajloviću, koji je u to vrijeme predvodio etničko čiščenje u Jugoslaviji.
  Masonski diplomatski kadar u Americi je u svom lobiranju imao zanimljive rezultate.Četnici su od nekih američkih „civilnih” krugova dobili podršku.Najupečatljiviji primjer te podrške je holivudska firma Twentieth Centura Fox, koja u drugoj polovini 1942. prevodi i izdaje propagandni film The Chetniks.Prema Tomaševiću, film je prava četnička propaganda.Za tehničko uređenje filma bio je zadužen dr. Miloš Sekulić, koji je radio za vladu u izbjeglištvu.Film je pun četničke propaganda, tako da su večina Hrvata i Slovenaca, članova jugoslavenskog informaciog centra( Yugoslav information Centre) odbili doći na gala prestavu koja je održana 18. marta 1943, u Njew Yorku.
  Interesantno je da jedan gerilski pokret u jugisloventkim planinama nađe podršku čak u Americi i da u ratnom vremenu, ondnosno „nestašici” snimi film u jednoj od najvećih holivudskih flimskih kuća.Čovjek htio-nehtio m odmah se zapita o kakvoj vezi se radi na relaciji holivud <-> četnici.
  Ako pogledamo bolje firmu Twentieth Century Fox dobijemo interesantan odgovor. Wiliam Fox je Jevrej, koji osniva firmu Fox Film i 1935 godine se ujedinjuje sa drugom jevreskom firmom Twentieth Cantury, tako da će nastati firma Twentieth Century Fox, kojom će u narednim godinama upravljati dva Jevreja: Yoseph Scheck i Darryl F. Zanuck.Drugaćije rečeno , firma koja je izdala ovaj četnički propagandni film je jevrejski.Iza toga se podrazumjeva da su četnički masonski predstavnici u Washingstonu ispostavili vezu između gerile koja ratuje u balkanskim planinama (i čini etničko čiščenje) i jevrejskih masona.  http://www.*********/showthread.php?p=3290228 2. #2
  Iskusan Alekasandar2 (avatar)
  Učlanjen
  25.01.2006.
  Lokacija
  BS "Galactica", on the way to Earth....I hope
  Poruke
  5.548
  Reputaciona moć
  99

  Podrazumevano Re: Четници су Масони

  Naime, četnički masonski identitet je bio katalizator za dobijanje podrške engleske i naroćito od SAD-a.Osim toga najupečatljiviji primjer katalizatora i bliskosti masona , četnika i Zapada jesu Mihajlović i američki tajni servis OSS.
  OSS (Office of Strategic Services) je američka tajna organizacija formirana u vrijeme Drugog svjetskog rata.Drugačije rečeno, to je bila predhodnica CIA-e.Na čelu te organizacije bio je William Donovan.Donovan se interesovao za balkanske ratove, naročito za Jugoslaviju. Najvažnija osobina mu je bila da je bio neumorni branilac četnika.
  Donovan je napravio karijeru kao branilac četnika jer su od sredine rata , tj 1943 godine, počeli zahlađivati odnosi prvo Engleske a polsije i SAD-a sa četnicima.U početku rata ,Mihajlovićeva gerila za pruženi 'hrabri' otpor prema nacistima skupila je velike simpatije , ali kada je počelo izlaziti na vidjelo da oni ne ratuju, situacija se promijenula.Naročito u Engleskoj , koja je od 1943 prestala naoružavati četnike i počeća podržavati partizane.Sličan trend je jačao i u SAD-u.Donovan je istupio protiv toga i tražio je podršku za Mihajlovića do kraja.
  Jozo Tomaševič u knjizi The Chetniks naroćito istiće Donovanovu upornost u tome.Prema istom izvoru, Donovan je poslije 1943 godine povečao broj OOS agenata kod Mihajlovića i njihove izvještaje koristio kao izvor za poršku četnicima u Ministarstvu inozemnih poslova. Rezultat njegove upotnosti je pismo koje je uputio ministar vanjskih poslova Cordell Hull šefu OSS-a 18 maja 1944, u kojima odobrava četnicima pomoč, uključujući taktičku pomoć u slijedećim oblastima : „vojničkim obavještenjima, naročitim operacijama, logističkoj podršci, tehničkoj pomoći zračnom linijom”.
  Ali,Donovanov OSS je za dobijanje ove podrške upotri...io nekoliko dezinformaciji, jer su Donovanovi agenti, oficiri OSS-a koji su bili na terenu, demantovali imformacije o dogovaranju između četnika i Nijemaca.Kapetan Walter R. Mansfield, pukovnik Albert B. Seitz, potporučnik George Musulin, pukovnik C.D. Armstrong i pukovnik Robert H. McDowel bili su agenti koji su posredstvom Donovana uputili izvještaj Ministarstvu inozemnih poslova o četničkom pružanju otpora okupatoru.
  Tako je ta informacija OSS agenata bila dezinformacija , odnosno laž.Kako istiće Jozo Tomašević, u izvještaju je stajalo da četnici ne surađuju sa Nijemcima, iako je tada saradnja bila najočiglednija.OSS je, podržavajući četničku stranu , ostario jaka prijateljstva između OSS oficira na terenu i Mihajlovića.Mihajlović je za McDowla koristio rijeći naš veliki prijatelj, pošto je Washinton neprestalno slao pozitivne izvještaje.
  OSS i njegov šef William Donovan, koristeći se takvim dezinformacijama često su lobirali za četnike.Donovan je čak i predsjednika Roosevelta obmanuo u tome.Srpski pisac Radoje Vukčević u knjizi General Mihajlović napisao je da je zahvaljujući Donovanu i OSS-u četnicima iz zraka dopremljeno oružje , municija, hrana, čak su na paketima oružja i hrane bile zaljepljena poruke od predsjednika Roosevelta „upučujem pozdrave Mihajloviću i njegovim hrabrim četnicima”.
  Zašto su OSS i William Donovan slijedili politiku četničke strane i bili ljubitelji pravljenja lobija sa četnicima?
  Za takvu bliskost između šefa OSS-a i Mihajlovića „katalizator” je bilo masonstvo.Donovan je bio mason visokog ranga i sa bračom na jugoslovneskim prostorima „bio je duševno vezan”, te je uticao na američku vanjsku politiku.Dakle , OSS je u okviru borbe protiv komunizma pružao podršku masonima i masonskim organizacijama (ne samo na balkanu već npr. italijanskoj velikoj Masonskoj loži Grand Orient na čijem je čelu bio Giordano Gamberini koji je priređivao predizborne propagande masonskih kandidata za parlemant, takođe osiguravao materijalna sredstva za to-u periodu od 1961 do 1970 -te)
  Iz toga se da zaključiti krajnje izraženi antikomunistički karakter OSS-a , pa je veza između OSS-a i četnika bila sasvim ocigledna (i logicn

  Donovanova druga osobina u upotpunjavanju njegovog masonskog identiteta je veza sa jevrejskim kapitalistima.Šef OSS-a radio je mnoge poslove za englesku javrejsku finansijsku dinastiju Rothschildler, čak ih je prestavljao u Berlinu na razgovorima kod Hitlera.Njegove veze sa jevrejskom dinastijom Rockfeller su josh starije.Još 1915. je od Rockfellerovih izabran za člana komisije „Ratna pomoć”.Poslije je radio na Rockfellerovim bankovnim računima.Prema američkom istraživaći Eustaceu Mullinsu , uvjek je bio vjerni sluga Rockfellerovima.Donovanov najupečatljiviji primjer u jevrejskim finanijskim vezama je povezanost sa tvorcem jevrejske mafije u Americi, Mayerom Lansky-jem„Američki pisac Anthony Summers 1993 god. izdao je knjigu čija je tema život poznatog šefa FBI-a J. Edgera Howera. Prema knjizi, Hower je bio homoseksualac i slike na kojima se to očigledno vidjelo dospjele su u ruke šefa OSS-a Donovana, koje je ovaj dao Mayeru Lansky-ju a Lansky je slike koristio kao ucjenu do kraja Howerovog života.Drugim rijećima , šef OSS-a je bio i ”čovjek„ Mayera Lansky-ja isto koliko i Rockfellera.

  ___________________________________
  Uglavnom. Mihajlović je umro a uspomene su još 'žive', ali ne samo kod Srba već i kod braće.Američki predsjednik Harry S. Trumman (takođe mason) 29. marta 1948 proglasio je Mihajlovića, za njegov udio u ostvarenju ”američkih ciljeva i slobodnog svijeta„ (čitaj -> za sprovođenje etničkog čiščenja nad 100.000 ljudi”) i proglasio ga je „demokratskim liderom” . Kao uspomenu za „herojstvo” Amerika je Mihajloviću dala najveće priznanje kao strancu (Lagion of Merit)„Medalju za zasluge”.
  Mihajlović je umro, ali će „braća” oživjeti uspomenu na njega sljedećih desetljeća. Tačno 40 godina poslije njegove smrti , ovaj put drugi američki predjednik (takođe mason) će izgovoriti nekoliko rijeći na jednom komemorativnom skupu priređenom u čast Mihajloviću, na kome će izraziti bliskost sa njim. Ronald Regan je tada rekao „Vjerujem da uspomene koje osjećate za generala Mihajlovića i čitav američki narod osjeća” , i još je rekao da se kaje i da mu je žao što Zapad nije dovoljno podržao ovog „velikog heroja”.
  Međutim, nije bilo potrebe za tim kajanjem.Jer je Mihajlović i umro, ali u kratkom vremenskom razdoblju pojavit će se novi četnici koji će nastaviti njegovu misiju i podrška četnicima (u ovom najnovijem ratu) bit će mnogo veća od podrške Mihajlovićevim četnicima.

 3. #3
  Veoma poznat fosilvaso (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  zagreb
  Poruke
  13.586
  Reputaciona moć
  185

  Podrazumevano Re: Четници су Масони

  Možda je tačnije: Neki četnici su masoni!?
  Sve je apsolutno u totalitarnom režimu!

 4. #4
  Ističe se vanesssa56 (avatar)
  Učlanjen
  28.01.2007.
  Lokacija
  U KAVEZU
  Poruke
  2.580
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Четници су Масони

  Citat Original postavio fosilvaso
  Možda je tačnije: Neki četnici su masoni!?
  Da kao i to da su Neki Srbi Chetnici i neki Hrvati Ustashe

 5. #5
  Buduća legenda Lacibg (avatar)
  Učlanjen
  31.08.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Đinđistan
  Poruke
  28.549
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  372

  Podrazumevano Re: Четници су Масони

  Неки четници су и мас(о)ни ... после праве гибанице, кад почне да цури низ браду. А неке У су и учитељи :wink:

 6. #6
  Ističe se vanesssa56 (avatar)
  Učlanjen
  28.01.2007.
  Lokacija
  U KAVEZU
  Poruke
  2.580
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Четници су Масони

  Citat Original postavio Lacibg
  Неки четници су и мас(о)ни ... после праве гибанице, кад почне да цури низ браду. А неке У су и учитељи :wink:
  Da, i dodajem... Uchitelji su tu da uche bradate ljude kako se jede gibanica a da ne curi niz bradu.

 7. #7
  Poznat Koschei.Besmertnii (avatar)
  Učlanjen
  12.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  A, A
  Poruke
  8.575
  Tekstova u blogu
  132
  Reputaciona moć
  138

  Podrazumevano Re: Четници су Масони

  Citat Original postavio vanesssa56
  Da kao i to da su Neki Srbi Chetnici i neki Hrvati Ustashe
  Pa sad bilo je Hrvata medju cetnicima ( Zvonimir Vuckovic) ali ne znam za obrnut primer

 8. #8
  Buduća legenda Lacibg (avatar)
  Učlanjen
  31.08.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Đinđistan
  Poruke
  28.549
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  372

  Podrazumevano Re: Четници су Масони

  Аха, отуд четници добро баратају ножем, научили их Учитељи ...

 9. #9
  Ističe se vanesssa56 (avatar)
  Učlanjen
  28.01.2007.
  Lokacija
  U KAVEZU
  Poruke
  2.580
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Четници су Масони

  Citat Original postavio pedjapop
  Pa sad bilo je Hrvata medju cetnicima ( Zvonimir Vuckovic) ali ne znam za obrnut primer
  Vjerovatno Hrvati znaju za Srbe koji su bili u Ustashama

 10. #10
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  04.03.2007.
  Lokacija
  Београд
  Poruke
  246
  Reputaciona moć
  42

  Podrazumevano Re: Четници су Масони

  Citat Original postavio pedjapop
  Pa sad bilo je Hrvata medju cetnicima ( Zvonimir Vuckovic) ali ne znam za obrnut primer
  Ако мислим на истог Звонка Вучковића онда то није тачно. Звонко Вучковић је Србин из срца Србије из Шумадије. Ово је велика лаж. Иначе Звонко Вучковић је последњи преминули четнички војвода из Другог светског рата.

 11. #11
  Ističe se vanesssa56 (avatar)
  Učlanjen
  28.01.2007.
  Lokacija
  U KAVEZU
  Poruke
  2.580
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Четници су Масони

  Podji u miru dobri covjece.Moje ce te misli pratiti.

 12. #12
  Veoma poznat fosilvaso (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  zagreb
  Poruke
  13.586
  Reputaciona moć
  185

  Podrazumevano Re: Четници су Масони

  Citat Original postavio pedjapop
  Pa sad bilo je Hrvata medju cetnicima ( Zvonimir Vuckovic) ali ne znam za obrnut primer
  Kada se radilo o borbi protiv komunjara, dobra je bila i ta strana!
  Tih dana se duže putovalo, a komunjara na sve strane
  Sve je apsolutno u totalitarnom režimu!

 13. #13
  Poznat Koschei.Besmertnii (avatar)
  Učlanjen
  12.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  A, A
  Poruke
  8.575
  Tekstova u blogu
  132
  Reputaciona moć
  138

  Podrazumevano Re: Четници су Масони

  ZVONIMIR je za sebe tvrdio da je Hrvat i da se borio na strani cetnika jer je daozakletvu kralju.

 14. #14
  Veoma poznat fosilvaso (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  zagreb
  Poruke
  13.586
  Reputaciona moć
  185

  Podrazumevano Re: Четници су Масони

  Citat Original postavio pedjapop
  ZVONIMIR je za sebe tvrdio da je Hrvat i da se borio na strani cetnika jer je daozakletvu kralju.
  Svaka čast! Četnici su bili legitimna vojska Kraljevine!

  -----------------------------------------------
  Za Kralja i Otadžbinu!
  Sve je apsolutno u totalitarnom režimu!

 15. #15
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  04.03.2007.
  Lokacija
  Београд
  Poruke
  246
  Reputaciona moć
  42

  Podrazumevano Re: Четници су Масони

  Ја кажем ако мислимо на истог Звонка Вучковића. Он је био комадант једног корпуса у Србији (нећу рећи ког јер нисам сигуран) и нигде нисам прочитао да је био Хрват. А прочитао сам релативно добар број књига о Равногорском покрету. Али ево проверићу мало по нету мада искрено скепичан сам по том питању.
  Знам да је било Хрвата у Далмацији у вези са равногорским покретом.

 16. #16
  Poznat Koschei.Besmertnii (avatar)
  Učlanjen
  12.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  A, A
  Poruke
  8.575
  Tekstova u blogu
  132
  Reputaciona moć
  138

  Podrazumevano Re: Четници су Масони

  Zvonimir Vučković-Feliks (1916. - 2004.), je rođen sredinom Prvog svetskog rata u julu 1916. godine. Preminuo je na dan kada je Skupština Srbije usvojila zakon o izjednačavanju prava partizana i ravnogorskog pokreta 29. decembra 2004. Rodio se u Bijeljini, završio Nižu školu Vojne akademije 1936, potom služio u Zagrebu i u Vojno-geografskom institutu u Beogradu. Događaji pred rat zatekli su ga u Kraljevoj garadi; posle saznanja da će se zvanična Jugoslavija prebaciti na stranu Trojnog pakta, poručnik Vučković je sa svoja dva druga prešao jugoslovensko-grčku granicu 15. marta 1941. i prijavio se grčkoj vojsci kao dobrovoljac za borbu protiv fašističke Italije i nacističke Nemačke. Kada je 27. marta vlada, koja je dva dana ranije potpisala sa Hitlerom i njegovim saveznicima Trojni Pakt, bila zbačena, poručnik Vučković vratio se u zemlju i pridružio svojoj jedinici u Južnom Banatu.

 17. #17
  Poznat Koschei.Besmertnii (avatar)
  Učlanjen
  12.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  A, A
  Poruke
  8.575
  Tekstova u blogu
  132
  Reputaciona moć
  138

  Podrazumevano Re: Четници су Масони

  Polovinom marta 1941, kad se saznalo da će se potpisati Trojni pakt, poručnici Kraljeve garde Zvonimir Vučković, Momčilo Smiljanić i Sava Konvalinka napustili su Beograd i otišli u Grčku — da se tamo, kao dobrovoljci, bore i za slobodu svoje zemlje. Na granici, ostavili su, sa svojim sabljama, i pismo za kneza Pavla ove sadržine: "Vaše Kraljevsko Visočanstvo! Izdaju koju spremate osudiće celi narod. Mi smo za nju saznali pre njenog izvršenja. I zato je odmah osuđujemo, napuštajući Kraljevu gardu kojom Vi komandujete. Odlazimo u Grčku. Stavićemo se prijateljima na raspoloženje za borbu protiv tiranije. A ako Vas narod kazni u času izdaje za Vaš zločin, vratićemo se u zemlju da se kao i naši očevi sa velikim neprijateljem naše slobode do poslednjeg daha borimo. Poručnici: Smiljanić, Konvalinka, Vučković."

 18. #18
  Poznat Koschei.Besmertnii (avatar)
  Učlanjen
  12.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  A, A
  Poruke
  8.575
  Tekstova u blogu
  132
  Reputaciona moć
  138

  Podrazumevano Re: Четници су Масони

  Posle 27. marta, sva trojica vratila su se u Jugoslaviju. Izbegao je posle neuspelog rata zarobljeništvo i odmah se, jula 1941. pridružio pokretu otpora Draže Mihailovića koji ga je naimenovao za komandanta Takovskog odreda. U borbi protiv Nemaca septembra 1941. Vučkovićev odred je zarobio nekoliko stotina nemačkih vojnika. Kada je novembra 1941. izbio građanski rat između Mihailovićevih jedinica i partizan. Vučković je razočaran razvojem u pokretu otpora napustio komandu, ali je 1. decembra preuzeo komandu svog odreda,jer je uvideo da glavnu krivicu za izbijanje bratoubilačke borbe nosi Komunistička partija Jugoslavije. Prilikom reorganizacije Jugoslovenske vojske u Otadžbini, u jesen 1942. Vučković je unapređen u čin kapetana i postavljen za komandanta Prvog ravnogorskog korpusa, kao i odlikovan Karađorđevom zvezdom sa mačevima. Početkom 1944. njemu je bio poveren zadatak da se stara o zaštiti i evakuaciji savezničkih avijatičara oborenih iznad teritorije Jugoslavije. U pripremanju Svetosavskog kongresa, Vučković je igrao vidnu ulogu uz Mihailovića koji ga je avgusta 1944. poslao kao svog vojnog izaslanika savezničkoj komandi u Italiji

 19. #19
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  04.03.2007.
  Lokacija
  Београд
  Poruke
  246
  Reputaciona moć
  42

  Podrazumevano Re: Четници су Масони

  Ево сад сам видео да Звонко Виучковић на кога ја мислим који је био једно време Дражин ађутант и комадант једног од Таковских или Шумадијских корпуса нема везе са Хравтима. Ти мислиш на Северининог деду који се борио у оквиру Ђујићевих јединица.
  Звонко на кога ја мислим није имао надимак Феликс али је тачно да је живео од шеснесте до 2004.. Сутра ћу се потрудити да ставим мало више података јер ме је баш зачудило да се за јеног великог Србина каже да је у ствари Хрват. Свако ко имало познаје четничку историју сложиће се са мном. До сутра...

 20. #20
  Veoma poznat fosilvaso (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  zagreb
  Poruke
  13.586
  Reputaciona moć
  185

  Podrazumevano Re: Четници су Масони

  Citat Original postavio pedjapop
  ZVONIMIR je za sebe tvrdio da je Hrvat i da se borio na strani cetnika jer je daozakletvu kralju.
  Osim zakletve, mnogim Hrvatima je bilo draže zadržavanje Monarhije i onoga društvenog uređenja nego Tiletova komunjarska revolucija a-la Staljin!?
  Pa znalo se tih dana šta radi Staljin!
  Sve je apsolutno u totalitarnom režimu!

 21. #21
  Ističe se vanesssa56 (avatar)
  Učlanjen
  28.01.2007.
  Lokacija
  U KAVEZU
  Poruke
  2.580
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Четници су Масони

  Ustani kada spominjesh ime Druga Tita i Druga nam Staljina - DRUZE !

 22. #22
  Veoma poznat fosilvaso (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  zagreb
  Poruke
  13.586
  Reputaciona moć
  185

  Podrazumevano Re: Четници су Масони

  Citat Original postavio vanesssa56
  Ustani kada spominjesh ime Druga Tita i Druga nam Staljina - DRUZE !
  Drugarice posadimo cveće, kuda vojska druga Tita kreće
  da nam Kuća Smeća liči na Kuću Cveća!
  Sve je apsolutno u totalitarnom režimu!

 23. #23
  Veoma poznat
  Učlanjen
  21.10.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  "негде уз неко питјенце и мезенце"
  Poruke
  10.620
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Четници су Масони

  ''Četnici su bili fini ljudi koji su nama donjeli slobodu!!!'' 8)

 24. #24
  Veoma poznat fosilvaso (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  zagreb
  Poruke
  13.586
  Reputaciona moć
  185

  Podrazumevano Re: Четници су Масони

  Citat Original postavio Rainbow Six
  ''Četnici su bili fini ljudi koji su nama donjeli slobodu!!!'' 8)
  A ako i nisu dosad, sada će!

  -----------------------------------------------
  Za Kralja i Otadžbinu!
  Sve je apsolutno u totalitarnom režimu!

 25. #25
  Domaćin south (avatar)
  Učlanjen
  18.07.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  south fla
  Poruke
  4.270
  Reputaciona moć
  84

  Podrazumevano Re: Четници су Масони

  ovaj je najveci mason  'mason' i predstavnik americke delegacije na ravnoj gori
  ovaj jede gibanicu.....a mosa pijade je junaaacina hahahahaha

Slične teme

 1. МАСОНИ
  Autor Pobunjenik u forumu Politika
  Odgovora: 31
  Poslednja poruka: 27.02.2010., 11:37
 2. Познати српски масони!!!
  Autor Iraklije u forumu Politika
  Odgovora: 3
  Poslednja poruka: 28.08.2008., 18:16
 3. Јапански Четници
  Autor Alekasandar2 u forumu Politika
  Odgovora: 59
  Poslednja poruka: 17.03.2007., 08:32
 4. Odgovora: 0
  Poslednja poruka: 29.01.2007., 23:30
 5. Odgovora: 12
  Poslednja poruka: 02.06.2005., 17:58

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •