Al Kaida sprema dzihad u Srbiji!
Prikazujem rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Al Kaida sprema dzihad u Srbiji!

 1. #1
  Poznat Jerry Ropero (avatar)
  Učlanjen
  11.07.2006.
  Lokacija
  Jedna je Srbija
  Poruke
  7.375
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Al Kaida sprema dzihad u Srbiji!

  Al Kaida sprema
  džihad u Srbiji!
  E. V. N., 19. mart 2007

  PETORICA uhapšenih pripadnika terorističke grupe vehabija u okolini Novog Pazara, samo su jedan od ogranaka mudžahedina i Al kaide, koji istovremeno pripremaju raspirivanje požara na prostoru Kosmeta i Raške oblasti.
  "Novosti" saznaju iz diplomatskih krugova bliskih međunarodnim mirovnim snagama na Kosmetu da su obaveštajne službe Kfora i Unmika o tome svoje vlade i centralu NATO obavestili još krajem februara. Posebno su naglasile da štab "Nove armije Kosova" zahteva od svojih sledbenika u Sandžaku da se pripreme "za odlučni boj" i da u trenutku kada na Kosmetu krene ofanziva protiv Srba, oni izazovu nasilje u Sandžaku i spreče svako mešanje Srbije na Kosmetu.
  Koliko terorističke grupacije bivše OVK računaju na oružanu podršku iz Sandžaka, pokazuje i izveštaj Kforoovih obaveštajaca u kojem se doslovce kaže da su "terorističke grupacije sa Kosmeta otpočele intenzivno prebacivanje naoružanja i vojne opreme sa prostora Kosmeta u Raške oblast". Navodi se podatak da se skladišta za naoružavanje ekstremista u Sandžaku nalaze na planini Bajgora, na severu Kosova (pruža se od Vučitrna do Leposavića). Na toj planini deluje teroristička organizacija "Bajgora strom" (Bajgorska oluja). Njen komandant je poznati terorista iz redova bivše OVK Ram Rama. On rukovodi prebacivanjem oružja iz svojih magacina u rejonu sela Boljetin u Rašku oblast, a njegova desna ruka i glavni operativac u ovom poslu je njegov rođak Gzim Rama, terorista poznat pod pseudonimom Paša. Ram Rama je, naveli su obaveštajci Kfora, direktno povezan sa jednim političarem u Novom Pazaru, ali njegovo ime nisu naveli.
  Kanal prebacivanja oružja za mudžahedine i vehabije ide preko planine Rogozna, pravcem Vučja lokva - selo Kaljin. Jedna od većih isporuka naoružanja ovim kanalom obavljena je početkom marta. Sve se odigralo između ponoći i tri časa ujutru. Pod okriljem mraka u osam kamiona, natovarenih svim vrstama naoružanja i eksploziva, prekrivenih vunom, prebačeni su iz sela Kaljin preko Batnjaka do Novopazarske banje. Tu je tovar preuzela grupa Al kaide, koja ga je posebnim kanalima prebacila do svojih baza u Sandžaku. Jedan deo oružja i eksploziva stigao je i do njene ćelije na planini Niniji, gde je pala prva grupa islamskih ratnika.
  Obaveštajci Kfora su u tom izveštaju naveli da je ovaj tovar oružja u Sandžak "ubačen uz pomoć korumpiranih srpskih policajaca" i da je ćelija Al kaide u Novom Pazaru planirala da istim konvojem kamiona u suprotnom pravcu prebaci hemijsko oružje - nervno-paralitičke gasove, koji bi navodno bili upotrebljeni za napad na američku vojnu bazu "Bondstil" kod Vitine.
  Prema ovom izveštaju, mudžahedini i vehabije na prostoru Sandžaka imaju najmanje deset logora za obuku i više stotina sledbenika "spremnih da doprinesu borbi muslimana na Balkanu".

  STIGAO I "FRONT ISLAMSKOG SPASA"
  NA prostor Sandžaka pre dva meseca ubačena je teroristička grupa "Front of islamik salvation" (Front islamskog spasa). To je, prema izveštaju Kforovih obaveštajaca, religiozno teroristička organizacija oformljena od Arapa iz Sudana, Alžira, Palestine, Turske i Egipta. Pod komandom je jednog turskog i dvojice bosanskih državljana. Uporedo sa njima deluje i dvadesetočlana grupa islamista iz Turske, koji su ilegalno ušli u Sandžak. Oni su specijalisti za hemijsko naoružanje.
  M. A.


  POČELA ISTRAGA PROTIV ČETVORICE VEHABIJA UHAPŠENIH U SELU ŽABREN
  NEGIRAJU TERORIZAM

  Uhapšeni Fuad Hodžić, Mirsad Prentić, Senad i Vahid Vejselović priznali da su imali oružje, ali negiraju da su pripremali terorističke akcije. Policija traga za Nedžadom Memićem. Područje Ninaje u ponedeljak nadletao policijski helikopter

  NOVI PAZAR - Istražni sudija Opštinskog suda u Novom Pazaru, čije ime nije saopšteno, saslušao je kasno u nedelju Fuada Hodžića, Senada Vejselovića, Mirsada Prentića i Vahida Vejselovića, vehabije iz Novog Pazara, koji su osumnjičeni za pripremanje terorističkih akcija i nezakonito posedovanje vatrenog oružja. Sva četvorica uhapšena su u noći između petka i subote u selu Žabren na Pešteru, gde su, kako je saoppštio MUP Srbije, imala kamp za obuku terorista, prateću “logistiku” i čitav arsenal naoružanja.
  Policija traga za Nedžadom Memićem iz sela Raždaginja kod Sjenice, koji je posle hapšenja terorističke grupe u Žabrenu uspeo da pobegne. Pretresom porodične kuće Memića u Raždaginji pronađeno je dosta naoružanja i eksploziva, pa je uhapšen i Nedžadov otac Behto.
  Prema nezvaničnim informacijama, uhapšene vehabije priznaju da su kod sebe imale naoružanje, ali negiraju da su se pripremali za terorističke akcije i tvrde da kamp u Žabrenu, oružje i sva “logistika” nisu njihovi. Ne zna se da li su istrazi objasnili: otkud oni tamo, ko je doneo “zolje”, automate, municiju, rezerve hrane, goriva, vode..
  Takođe niko ne zna zašto je ceo predmet ustupljen Opštinskom, a ne Okružnom sudu u Novom Pazaru. Dok istraga traje, jake policijske snage i žandarmerija zaposedaju okolinu planine Ninaje, jer se pretpostavlja da je kroz kamp u Žabrenu prošlo mnogo više potencijalnih terorista. U ponedeljak je ovo područje nadletao i policijski helikopter. Sumnja se da je oružje stiglo sa Kosova i da je deo vehabija iskorišćen za izazivanje “požara” u Sandžaku.
  - Imam informacije da je poslednjih dana sa Kosova u Srbiju prebačeno dosta naoružanja. Na vreme sam o tome obavestio nadležne državne organe. Poslednji je trenutak da država otvori oči i počne ozbiljno i organizovano da se suprotstavlja svim oblicima kriminala u ovom kraju - ističe Suad Bulić, bivši načelnik novopazarskog SUP-a.
  U Raždaginji kod Sjenice, odakle je odbegli vehabija Nedžad Memić, ističu da je ovaj mladić bio povučen, da je klanjao po pet namaza dnevno i da nije imao problema ni sa kim u selu. Svi veruju da su ga strani plaćenici novcem ili na neki drugi način uvukli u opasnu avanturu.
  Po Novom Pazaru se svakodnevno mogu sresti stotine bradatih mladića, specifično odevenih, od kojih većina tvrdi da nisu vehabije i da su samo verni sledbenici izvornog islama i proroka Muhameda. Međutim, oni koji su slali novac sada, očito, šalju i naređenja za preduzimanje terorističkih akcija. Pronađeno u Žabrenu je najbolja potvrda za to. Na potezu je država.

  PASULJ U KAMPU
  BLIZU kampa u Žabrenu, na mestu gde su, najverovatnije, bili šatori, još stoje: džak šargarepe, određena količina pasulja, gomila dugotrajnog hleba, bure puno vode... Sve to dovučeno je u nedođiju, do koje se stiže samo pešice ili zapregom, sa namerom da se tu duže boravi. Da li ima još sličnih kampova znaće se posle detaljne pretrage terena.

  UPLAŠENI MEŠTANI
  ŽITELJI Žabrena i okolnih sela kažu da je bilo očito da se u brdima nešto priprema, jer je frekvencija nepoznatih bradatih ljudi, koji su uglavnom stizali džipovima beogradske, pančevačke i drugih registracija, bila neuobičajena za ovo područje.
  - Ogorčeni smo zbog svega što se događa i zabrinuti za našu bezbednost. Ni krivi ni dužni našli smo se u žiži javnosti - kaže Hasim Idrizović, žitelj Žabrena. 2. #2
  Primećen član
  Učlanjen
  08.02.2007.
  Lokacija
  Osijek
  Poruke
  841
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Al Kaida sprema dzihad u Srbiji!

  ..nisu svi bili bradati..jedan se kamufliro......

 3. #3
  Poznat Jerry Ropero (avatar)
  Učlanjen
  11.07.2006.
  Lokacija
  Jedna je Srbija
  Poruke
  7.375
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Al Kaida sprema dzihad u Srbiji!

  ОПЕТ СЕОБЕ

  Функционери српских партија у Новом Пазару траже од Владе да заштити Србе у Рашкој области од исламиста и прете колективним исељавањем
  БЕОГРАД - Срби у Рашкој области страхују за своју безбедност после открића кампова за обуку терориста на Пештеру, а како за Курир преносе локални челници српских партија, посебно их брине што Сулејман Угљанин, лидер коалиције Листа за Санџак и председник општине Нови Пазар, ниједном речју није осудио активности вехабија.
  Наши саговорници, који су из страха за животе породица молили да им не објављујемо имена, подвлаче да је да срамота што власт у Београду има више слуха за жеље Угљанина и његових сарадника, него за Србе који тихо али сигурно одлазе с тих простора.
  - Куцнуо је последњи час! Позивамо Владу Србије да напокон предузме конкретне кораке и заштити српски народ на простору Санџака. Ако се за неколико дана, као у свим досадашњим ситуацијама, слегне прашина, Србима једино остаје да пољубе родну груду и оду низ Ибарску долину, ако имају куда - поручују саговорници Курира из Новог Пазара, чланови ДСС и НС, партија које са Угљаниновом коалицијом имају локалну власт.
  - Деведестих година прошлог века Угљанин је имао чувену "групу 24", код које су нађени оружје и конкретни планови обуке и акција. Све је било исто као сада с вехабијама, осим обележја на ношњи. Ти људи су пред судом ослобођени одговорности, а осим тога, наплатили су нанети душевни бол и сада су на врло важним местима у општини - наводи у изјави за наш лист локални функционер из редова ДСС-НС.
  Сви саговорници Курира као неозбиљну коментаришу изјаву санџачког муфтије Муамера Зукорлића у којој он јавно осуђује вехабизам и подсећају да је "свако ко је прошетао улицама Новог Пазара могао летос да види да робну кућу 'Пазарка', чији је један део припао Факултету исламских наука, чувају баш те вехабије".
  Срби од критика нису поштедели ни актуелног председника Националног савета за сарадњу с Хашким трибуналом Расима Љајића јер је, кажу они, непримерена његова изјава да су вехабије искључиво претња Исламској заједници.
  - Па, код њих су пронађене противтенковске мине. Исламска заједница Санџака нема тенкове и оклопне транспортере. То, ваљда, има само војска - одговарају Срби.

  Вехабије убиле шумара
  Новопазарски адвокат Зоран Јанићијевић једини од наших саговорника није тражио заштиту идентитета. Он тврди да су вехабије у новопазарском крају присутне још од 1993. године.
  - Исте године убијена су два шумара. Један је убијен и запаљен у шуми. Тврдим да су га убиле вехабије јер је открио њихово упориште. Због тог злочина на брзину је, и то на 12 година затвора, осуђен погрешан човек - подвлачи адвокат Јанићијевић, који је био пуномоћник управо породице убијеног шумара. (Е. К.)

 4. #4
  Poznat Jerry Ropero (avatar)
  Učlanjen
  11.07.2006.
  Lokacija
  Jedna je Srbija
  Poruke
  7.375
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Al Kaida sprema dzihad u Srbiji!

  Вехабије спремале напад на Србију!

  М. НИЋИФОРОВИЋ, 20. март 2007
  ПРИШТИНА - После открића кампа вехабија у Санџаку, албански медији у Приштини, који су до сада о томе углавном ћутали, већ други дан нашироко пишу да је вехабизам присутан и на целој територији Космета. Наводе да вехабије имају 30 "куранских школа” у којима едукују младе Албанце за изворни ислам.
  Наводе се и локације које су вехабије "освојиле". То су Шипоље код Косовске Митровице, Врањевац у Приштини, затим Призрен, Пећ, Радевац код Клине, Урошевац, Качаник и многобројна друга места. Медији на албанском оптужују "неке" невладине организације на Косову "да помажу вехабизам", али не наводе које су. Износи се тврдња да се вехабизам финансира из Саудијске Арабије, средствима која су намењена муслиманима на Косову и у Чеченији.
  До експанзије вехабизма на Косову дошло је одмах после рата 1999. године, а њихово деловање усмерено је против свега што доноси западна цивилизација, па у том контексту и против исламске заједнице која прихвата било какве норме њеног понашања. Вехабисти негирају албанску нацију и историју, тврдећи да постоји само једна исламска нација, омаловажавају албанске националне јунаке.
  Вехабије у своје редове најчешће регрутују сиромашне слојеве становништва. Плаћају им по 150 евра месечно и нуде друге врсте помоћи да би их потпуно придобили за најрадикалнију форму исламског живота, пишу приштински медији.
  Приштински медији упозоравају да је крајњи циљ вехабија дизање побуне и претварање ове територије, заједно са Санџаком и Босном, у чисту екстремно муслиманску државу.
  Д. ДАМЈАНОВИЋ


  СТРАХ ОД НАСИЉА

  НОВИ ПАЗАР - Информације Кфора, по којима је са Косова у Санџак, преко планине Рогозне пребачено неколико камиона наоружања, изазвале су страх и неверицу у Новом Пазару и другим градовима Рашке области. Уплашени су Срби и Бошњаци, јер нико, осим фанатичних екстремиста и страних плаћеника, не жели да се овај простор дестабилизује.
  - Ако је тачно све оно што је у уторак објављено, ако је Кфор све знао, а наши нису успели да спрече улазак толиког оружја, неко би морао да одговара. Лично страхујем да се понавља косовски сценарио и да је све истина - каже Милан Веселиновић, доскорашњи посланик (СРС) из Новог Пазара и наглашава да пролаз камиона са оружјем није велики проблем
  Житељи Рашке области траже од премијера Коштунице, председника Тадића, полиције, али и политичара у Санџаку да буду одлучни и спрече сваку ескалацију насиља.
  М. Н.
  ВЕХАБИЈЕ СПРЕМАЛЕ НАПАД НА СРБИЈУ!

  НОВИ ПАЗАР - Не слажем се са изјавама др Расима Љајића који тврди да оружје и камп вехабија, који су пронађени у селу Жабрен, нису уперени против државе Србије већ само против исламске заједнице. Сматрам да такве изјаве не доприносе рашчишћавању ситуације у овом крају и обрачуну са тероризмом. Нису вехабије спремале експлозив и оружје за рушење цркава и џамија, већ за рушење државе Србије и њених капиталних објеката.
  Ово је у уторак у Новом Пазару истакао Вујица Тиосављевић, потпредседник СО Нови Пазар и председник Општинског одбора Нове Србије. Он је посебно нагласио "да државни органи до сада нису радили посао како треба", што је допринело јачању екстремиста у овом крају.
  - Ствари морамо назвати правим именом, реч је о класичном тероризму који је уперен против свих житеља овог краја и државе Србије. Није добро то што неки политичари и неке групе људи у Новом Позару минимизирају ствари и покушавају да цео проблем скрену на погрешан колосек, па чак и да налазе оправдање за постојање и деловање оваквих екстремистичких група - истакао је Тиосављевић.
  Он сматра да је ситуација у Новом Пазару "озбиљна, можда и критична" и да држава мора одлучно да реагује.
  - Неко стоји иза вехабија које су се у брдима Нинаје спремале за терористичке акције. Полиција, правосуђе и други државни органи дужни су да све то расветле и о свему обавесте јавност - истакао је Тиосављевић.

 5. #5
  Ističe se Spencer (avatar)
  Učlanjen
  20.03.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.019
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  60

  Podrazumevano Re: Al Kaida sprema dzihad u Srbiji!

  Po Novom Pazaru se svakodnevno mogu sresti stotine bradatih mladića, specifično odevenih, od kojih većina tvrdi da nisu vehabije i da su samo verni sledbenici izvornog islama i proroka Muhameda.
  Није шија, јесте врат. Вехабије заиста дословно спроводе ислам онако како пише у Курану и хадитима.

 6. #6
  Poznat Jerry Ropero (avatar)
  Učlanjen
  11.07.2006.
  Lokacija
  Jedna je Srbija
  Poruke
  7.375
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Al Kaida sprema dzihad u Srbiji!

  Upravo tako . Svi ti bradati ljudi obrijanih glava , koji nose kratke pantalonice i sandale su pripadnici vehabi pokreta. naravno to se krije da bi se pokretu dala mogucnost da se sto vise prosiri i rasiri medju muslimanima u raskoj oblasti.

  kod uhapsenih terorista su kao sto je vec receno nadjene protivtenkovske mine. Islamska zajednica nema tenkove vec ih ima samo drzava Srbija. Te je stoga jasno da su izjave muftije Zukorlica i Rasima Ljajica najobicnija LAZ i da je pravi cilj vehabija stvaranje islamske drzave Sandzak i ubijanje i proterivanje svih Srba sa prostora Raske Oblasti.

 7. #7
  Obećava Jevdjevic (avatar)
  Učlanjen
  18.03.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Moskva-Arandjelovac-Beograd
  Poruke
  76
  Reputaciona moć
  40

  Podrazumevano Re: Al Kaida sprema dzihad u Srbiji!

  Pa to je odavno bilo poznato da je Sandzak sledeci posle Kosova.Cak me cudi da i devedesetih nisu nista pokusali Jer je UGLJANIN uvek bio i ostao pristalica nezavisne Bosne u cijem bi sastavu bio i Sandzak.

 8. #8
  Elita Svabov (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.984
  Reputaciona moć
  320

  Podrazumevano Re: Al Kaida sprema dzihad u Srbiji!

  Citat Original postavio Jerry Ropero
  Upravo tako . Svi ti bradati ljudi obrijanih glava , koji nose kratke pantalonice i sandale su pripadnici vehabi pokreta.

  onda ih ima po beogradu koliko hoces....ja se bas druzim sa jednim...
  Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

 9. #9
  Obećava Jevdjevic (avatar)
  Učlanjen
  18.03.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Moskva-Arandjelovac-Beograd
  Poruke
  76
  Reputaciona moć
  40

  Podrazumevano Re: Al Kaida sprema dzihad u Srbiji!

  Citat Original postavio Obersturmfuehrer

  onda ih ima po beogradu koliko hoces....ja se bas druzim sa jednim...
  Taj tvoj je verovatno samo obrijan i bez brade sa kratkim pantalonama

 10. #10
  Elita Svabov (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.984
  Reputaciona moć
  320

  Podrazumevano Re: Al Kaida sprema dzihad u Srbiji!

  sa bradom...
  Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

 11. #11
  Obećava Jevdjevic (avatar)
  Učlanjen
  18.03.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Moskva-Arandjelovac-Beograd
  Poruke
  76
  Reputaciona moć
  40

  Podrazumevano Re: Al Kaida sprema dzihad u Srbiji!

  Sto posto narandzastom.

 12. #12
  Poznat Jerry Ropero (avatar)
  Učlanjen
  11.07.2006.
  Lokacija
  Jedna je Srbija
  Poruke
  7.375
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Al Kaida sprema dzihad u Srbiji!

  Citat Original postavio Jevdjevic
  Pa to je odavno bilo poznato da je Sandzak sledeci posle Kosova.Cak me cudi da i devedesetih nisu nista pokusali Jer je UGLJANIN uvek bio i ostao pristalica nezavisne Bosne u cijem bi sastavu bio i Sandzak.
  pokusali su nego ti nisi upoznat. 1992. godine je sve bilo organizovano za rat i to je bilo pitanje dana kada ce sukob izbiti.

  No projekat je pao u vodu kada je nasa DB razbila te teroriste i pohapsila 24 glavna coveka koji su trebali da podignu oruzanu pobunu. A cela prica je prsla tako sto su u staroj elektrani u centru Pazara , neka deca koja su se tu igrala slucajno pronasla oruzje koje je u centrali bilo sakriveno za DAN D . Nakon toga DB razbija celu grupu zaplenjuje kompletno naoruzanje i sve ostalo. Kod ove grupe su nadjeni operativni planovi za delovanje u akcijama, a sto je meni najstrasnije nadjeni su i spiskovi Srba za likvidaciju i spiskovi Srba koje je trebalo drzati kao taoce za eventualnu razmenu zarobljenika.

  Ova grupa od 24 teroriste je osudjena 1996 godine na 10 godina zatvora ali im je 2000te godine politicki DOS ukinuo presudu i vratio je na ponovno sudjenje .

  Sulejman Ugljanin je kad hje ova grupa pohapsena 1992. godine pobegao za Tursku . 1995. se vratio uz odobrenje Milosevica.

 13. #13
  Obećava Jevdjevic (avatar)
  Učlanjen
  18.03.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Moskva-Arandjelovac-Beograd
  Poruke
  76
  Reputaciona moć
  40

  Podrazumevano Re: Al Kaida sprema dzihad u Srbiji!

  Citat Original postavio Jerry Ropero
  pokusali su nego ti nisi upoznat. 1992. godine je sve bilo organizovano za rat i to je bilo pitanje dana kada ce sukob izbiti.

  No projekat je pao u vodu kada je nasa DB razbila te teroriste i pohapsila 24 glavna coveka koji su trebali da podignu oruzanu pobunu. A cela prica je prsla tako sto su u staroj elektrani u centru Pazara , neka deca koja su se tu igrala slucajno pronasla oruzje koje je u centrali bilo sakriveno za DAN D . Nakon toga DB razbija celu grupu zaplenjuje kompletno naoruzanje i sve ostalo. Kod ove grupe su nadjeni operativni planovi za delovanje u akcijama, a sto je meni najstrasnije nadjeni su i spiskovi Srba za likvidaciju i spiskovi Srba koje je trebalo drzati kao taoce za eventualnu razmenu zarobljenika.

  Ova grupa od 24 teroriste je osudjena 1996 godine na 10 godina zatvora ali im je 2000te godine politicki DOS ukinuo presudu i vratio je na ponovno sudjenje .

  Sulejman Ugljanin je kad hje ova grupa pohapsena 1992. godine pobegao za Tursku . 1995. se vratio uz odobrenje Milosevica.

  I danas taj isti Ugljanin prica o nekoj lojalnosti Republici Srbiji.

 14. #14
  Primećen član Pa šta? (avatar)
  Učlanjen
  11.01.2007.
  Poruke
  540
  Reputaciona moć
  45

  Podrazumevano Re: Al Kaida sprema dzihad u Srbiji!

  Tačno tako,ne treba biti mnogo obavešten da bi svatio pa u tom smislu su i ne jasne reakcije nadležnih institucija,prosto se izvinjavaju što rade svoj posao.
  Evo verhab.glasno govornik onan smrdisili drogoš preneki dan pokušao je da i ovde na forumu zamuti vodu i pokuša da izazove sukob po verskoj i nacionalnoj osnovi samo nije prošlo admin.ga je sprečio,mogu da mislim šta radi taj ogranak to jest ta čelija alkaide u BGD-u na toj fantomskoj akademiji za diletantiju i bezveznost.Imajući u vidu šta se dogodilo u wujorku,londonu,španiji itd..treba biti budan ! jer zlo nikad ne spava.

Slične teme

 1. Bin Laden: Vreme je za Džihad!
  Autor Borko 72 Novi Becaj u forumu Politika
  Odgovora: 76
  Poslednja poruka: 19.01.2009., 03:14
 2. Obucavaju decu za dzihad
  Autor ShadowNinjaMan u forumu Politika
  Odgovora: 4
  Poslednja poruka: 26.10.2007., 09:43
 3. tzv. bih i al kaida
  Autor tatamata1 u forumu Politika
  Odgovora: 3
  Poslednja poruka: 26.08.2007., 19:02
 4. Džihad preti Kosmetu
  Autor sinmbad u forumu Politika
  Odgovora: 5
  Poslednja poruka: 10.03.2007., 00:04

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •