Ko je nezakonito B92 dao drzavnu zgradu od 3700 kvadrata na koriscenje?
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 36

Tema: Ko je nezakonito B92 dao drzavnu zgradu od 3700 kvadrata na koriscenje?

 1. #1
  Zainteresovan član White Knight (avatar)
  Učlanjen
  11.03.2007.
  Poruke
  131
  Reputaciona moć
  41

  Podrazumevano Ko je nezakonito B92 dao drzavnu zgradu od 3700 kvadrata na koriscenje?

  VELJA: B92 LOPOVLUK
  Ministar Velimir Ilić tvrdi da je RTV B92 na nezakonit način ušao u zgradu NBJ na Novom Beogradu i najavljuje da će da ga iseli.Pouzdano znam da su oni 3.700 kvadrata dobili ispod svake cene!


  Ministar za kapitalne investicije Velimir Ilić javno je juče zatražio da se utvrdi ko je i kako RTV B92 dao državnu zgradu od 3.700 kvadrata u elitnom delu Novog Beograda.

  Ilić je potvrdio pisanje Pressa da policija, na njegovu inicijativu, ovih dana istražuje ovaj slučaj.- Ne odustajem od toga. Mora da se utvrdi kako je i ko je B92 dao u zakup bivšu zgradu Narodne banke od čak 3.700 kvadrata u najskupljem delu Novog Beograda, dok istovremeno brojna državna preduzeća plaćaju enormne kirije jer nemaju svoj prostor. To je sramota i za to neko mora da odgovara! - kaže za Press ministar Ilić.

  On napominje da još nije dobio informaciju o tome koliko B92 plaća zakup i ko je odredio cenu, ali...- Iako još nisam dobio zvaničnu informaciju, pouzdano znam da su oni tolike kvadrate dobili ispod svake cene! I to ćemo i dokazati.

  Ne znam da li je SBPOK ili neko drugi preuzeo istragu, niti me to interesuje. Neka svako radi svoj posao, a ja sam o tome već obavestio ministra policije Dragana Jočića - kaže ministar Ilić.

  On tvrdi da je RTV B92 na sumnjiv način došao do ovih kvadrata, koji su vlasništvo bivše SRJ.- E, sada ćemo to i da razjasnimo, jer je svima jasno da posle raspada SCG savezna imovina mora da pripadne republikama. U ovom slučaju, Direkciji za imovinu Republike Srbije.

  Pa, da vidimo ko je iz te direkcije odobrio taj ugovor, ko je to potpisao i je l' može taj prostor da izdaje za neku tamo smešnu cenu, koja je mnogo manja od tržišne... - objašnjava Ilić.

  On kaže da je ubeđen da će se na kraju lako dokazati da se TV B92 u taj prostor uselio nezakonito.- Oni su tamo ušli na nezakonit način, kao gusari! A saznaćemo i ko im je to i po čijem nalogu odradio. Uostalom, da li vi znate da se ta televizija u katastru uopšte ne vodi na toj adresi?! Šta vam to govori?! - nabraja Ilić.

  Na naše pitanje da li je ovaj najnoviji medijski "napad" na B92 njegova lična osveta zbog prozivki novinara ove televizije, Ilić odgovara:- Da se razumemo, ovde se ne radi o nekim ličnim netrpeljivostima između mene i ove televizije, kako neki sada to hoće da iskonstruišu, već samo o poštovanju zakona.

  Ma, znate li vi da mnoge državne firme, pa i neka ministarstva, skupo plaćaju zakup prostora, dok neko tamo imovinu Srbije dodeljuje nekima kao da mu je to deda ostavio. E, pa neće moći! Ili će da plaćaju punu, tržišnu cenu, ili će da se isele - dodaje Ilić.

  Na drugoj strani, u Republičkoj direkciji za imovinu kažu da ceo slučaj, posle jučerašnjeg pisanja Pressa, upravo ispituju.- Ugovor o zakupu na određeno vreme TV B92 je 2002. godine sklopio sa tadašnjom Saveznom direkcijom za imovinu. A jedna od nadležnosti ove direkcije posle raspada SCG jeste da ispita svu imovinu tadašnje Savezne vlade, pa i ugovore koji su sklapani o zakupu prostora, a koji je bio u saveznom vlasništvu.

  Među tom imovinom je i zgrada NBJ, jer po Ustavnoj povelji, imovina SCG delila se po principu teritorijalnosti, odnosno republike na kojoj se ona nalazi - izjavio je za Press zamenik direktora Direkcije za imovinu Republike Srbije Srboljub Panić, koji najavljuje da će njegova direkcija istražiti kako je B92 došao do zgrade. 2. #2
  Aktivan član sw-darthBEN (avatar)
  Učlanjen
  20.02.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  NOVI SAD
  Poruke
  1.135
  Reputaciona moć
  55

  Podrazumevano Re: Ko je nezakonito B92 dao drzavnu zgradu od 3700 kvadrata na koriscenje?

  Beograd -- Ministar za kapitalne investicije Velimir Ilić optužio TV B92 da se u priči o "drumskoj mafiji" ponaša kao istražni organ.

  On je rekao da bi, da je na mestu policije, protiv naše televizije podigao krivičnu prijavu. Inače, na zvaničnoj konferenciji za novinare u Vladi Srbije, novinarki B92 je osoblje iz protokola Vlade isključilo mikrofon i tako je onemogućilo da ministru postavlja pitanja o aferama u kojima se pominju njegovi saradnici iz Nove Srbije.

  Protokol: Ja se izvinjavam, ali s obzirom na značaj teme ove konerencije, nemojte da postavljate...

  B92: Ali minstar je proteklih dvadeset minuta proveo odgovarajući na pitanja koja nisu u vezi sa temom.

  Protokol: Da, to je presedan, ministar odgovara na jedno pitanje.

  Ovako je novinarki B92 na zvaničnoj konferenciji u Vladi Srbije objašnjeno zbog čega ministru Velimiru Iliću ne može da postavi pitanja o slučaju "drumske mafije!, o kome je B92 emitovala nekoliko priča sa dokumentacijom koja ukazuje na velike zloupotrebe.

  Dok joj je nasilno oduziman mnikrofon, uz obrazloženje da pitanja nisu na planirane teme, druge medijske kuće nisu imale problem sa cenzurom, pošto su mogle da postave pitanja i van teme konferencije.

  "Dovde mu je došlo"

  Na kraju konferencije, ministar se ipak odobrovoljio i odgovorio na samo jedno pitanje: Da li osuđuje postupak potpredsednika stranke Branka Jocića, koji je uvredio Rodoljuba Šabića, nazvavši ga korumpiranim idiotom.

  "Nisam pogledao snimak, ali kada ga budem pogledao, komentarisaću", rekao je kratko Ilić.

  Da ministar nije govorio istinu rekavši da snimak nije pogledao, dokazuje i snimak iz emisije TV Košava, na kojoj je Ilić gostovao prošle nedelje.

  Novinar: Pa, jeste li vi videli onaj snimak, kako se on svađa sa novinarima?

  Ilić: Pa, i njemu je dovde došlo. Umesto da čovek radi, tu je PDV, oni ga stalno nešto pitaju. Ne pravdam ga, on je trebao to dostojanstveno da im objasni.

  Prijave i osmesi

  Ministar Ilić je optužio B92 da ometa istragu u slučaju "drumske mafije" i da se u prilozima koje emituje postavlja kao istražni organ.

  Ilić je dao i svoje sugestije o tome kako bi se on ponašao prema B92 da je na mestu ministra policije.

  "Mlada damo, nemojte da se sekirate, istraga je u toku, nemojte da se ponašate kao istražni organ, nemojte da ste nervozni. Da sam ja na mestu policije, ja bih protiv vas podneo krivičnu prijavu. Vi ste šarmantni, nasmejte se...", rekao je Ilić novinarki B92.

  Budući da je konferenicija prekinuta, B92 nije uspela da dobije sve odgovore o jednoj od najvećih elektronskih krađa u Srbiji.

  Članovi "drumske mafije", prema zvaničnoj optužnici, počeli su da organizovano kradu novac od putarine u aprilu 2004, u trenutku kada je u preduzeće Putevi Srbije došao upravo Branko Jocić. TV B92 će nastaviti da se bavi ovom temom.

 3. #3
  Aktivan član sw-darthBEN (avatar)
  Učlanjen
  20.02.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  NOVI SAD
  Poruke
  1.135
  Reputaciona moć
  55

  Podrazumevano Re: Ko je nezakonito B92 dao drzavnu zgradu od 3700 kvadrata na koriscenje?

  Beograd -- B92 poseduje dokumentaciju koja pokazuje da je za nekim osobama raspisana poternica za slučaj tzv. drumske mafije.

  Njihovih imena, međutim, nema na zvaničnoj optužnici. U Tužilastvu kažu da su uhapšeni svi za koje su postojali dokazi. Ipak, bivši šef Državne bezbednosti Goran Petrović tvrdi da su tu aferu pokušali da zataškaju članovi Vlade Srbije jer je, kako kaže, grupa imala doušnika u vrhu policije. Na optužnici su se našli samo neposredni izvršioci.

  Na optužnici Specijalnog tužilaštva u slučaju tzv. drumske mafije, koju ekskluzivno objavljuje B92, nalaze se 53 osobe, koje se sumnjiče da su organizovale jednu od najvećih elektronskih krađa u Srbiji.

  I dok se posle otkrivanja te grupe nagađalo o umešanosti čelnih ljudi Javnog preduzeća Putevi Srbije i Ministarstva za kapitalne investicije, na spisku je najveći broj inkasanata, poslovođa i kontrolora koji su bili samo neposredni izvršioci krađe.

  Portparol Tužilastva Toma Zorić nije želeo da kaže da li se mogu očekivati nova hapšenja. "Razumem vaše pitanje, ali ne mogu da odgovorim na njega zato što je hipotetičko. Mi nikada nismo najavljivali predmete, događaje koji slede. Podigli smo optužnicu za ono za šta smo imali dokaze, ovo tužilaštvo radi i radiće isključivo na osnovu dokaza", kaže on.

  Goran Petrović kaže da na optužnici Tužilaštva treba da stoje i imena ministara aktuelne Vlade. On tvrdi da tako dobro organizovana grupa nije mogla da radi bez znanja vlasti i optužuje ministra za kapitalne investicije Velimira Ilića da štiti članove tzv. drumske mafije.

  Bivši šef DB-a kaže da je hapšenje te grupe bilo planirano još u maju 2005, ali da je sa sastanka na kom su bili ministar policije Dragan Jočić i tadašnji načelnik Javne bezbednosti Miroslav Milošević procurela informacija o akciji koja je bila planirana da bude izvedena dva dana kasnije.

  "Operativci BIA koji su radili na prisluškivanju su na svoje zaprepašćenje tokom vikenda i pre podne na svim telefonima velikog broja lica koja su prisluškivali čuli istu stvar: 'Prekidajte posao, cepajte dokumentaciju, provaljeni smo, sve se zaustavlja'", tvrdi Petrović.

  "Jasno je da Jočić nikako nije imao ni volju ni želju ni nameru da uhapsi svog koalicionog partnera, zamislite da je Jočić dao saglasnost da se u toj akciji ide do kraja. Danas ne bi bilo narodnjačkog bloka", kaže on.

  Miroslav Milošević tvrdi da na tom sastanku nije bio jer je, kako kaže, poslednjih meseci koje je proveo na toj funkciji bilo jasno da više ne uživa Jočićevo poverenje.

  Ministar je, kaže Milošević, o svim poverljivim slučajevima direktno razgovarao s direktorom policije Miloradom Veljovićem. Ipak, bivši načelnik Javne bezbednosti je potvrdio da i on zna za sastanak koji je tada održan.

  Ni u MUP-u Srbije nisu želeli da odgovore na pitanje ko je prisustvovao sastanku rukovodstva policije i šta je na njemu dogovoreno.

  B92 će nastaviti da istražuje ko je dozvolio drumskoj mafiji da posle prve planirane akcije nesmetano krade još godinu dana i da li se sa istragom odugovlačilo zbog političkog dogovora.

 4. #4
  Zainteresovan član White Knight (avatar)
  Učlanjen
  11.03.2007.
  Poruke
  131
  Reputaciona moć
  41

  Podrazumevano Re: Ko je nezakonito B92 dao drzavnu zgradu od 3700 kvadrata na koriscenje?

  pa ja sam da se sve istera na cistac. i ta drumska mafija i rentaska mafija sa B92 koja placa zakupe drzavnih zgrada od 3700 kvadrata 1000 evra mesecno. Dosta je bilo sa pljackom SRbije! B92 pljacka drzavu Srbiju i vreme je da se oni isteraju iz te zgrade!

 5. #5
  Iskusan
  Učlanjen
  27.11.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  6.705
  Reputaciona moć
  127

  Podrazumevano Re: Ko je nezakonito B92 dao drzavnu zgradu od 3700 kvadrata na koriscenje?

  Shta se taj Velja Selja buni ?Da mi je znati jel i on u Kragujevcu ili vec u kom gradu dobio diplomu.Seljacina.

 6. #6
  Zainteresovan član White Knight (avatar)
  Učlanjen
  11.03.2007.
  Poruke
  131
  Reputaciona moć
  41

  Podrazumevano Re: Ko je nezakonito B92 dao drzavnu zgradu od 3700 kvadrata na koriscenje?

  ne buni se samo velja . bunim se i ja. zasto se drzavna zgrada od 3700 kvadrata daje antisrpskoj i antidrzavnoj televiziji B-92 na maltene skoro besplatno koriscenje. Zar to nije pljacka ove drzave kada se nekom nesto daje ispod cene? I uostalom zasto se uopste to daje kad se zna da mnoge nase drzavne sluzbe i institucije kubure sa prostorom i nemaju dge da se smeste? Ovo je jedna od najvecih pljacki Srbije i to treba raskrinkati.

 7. #7
  Ističe se Eraserhead (avatar)
  Učlanjen
  27.08.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.373
  Reputaciona moć
  65

  Podrazumevano Re: Ko je nezakonito B92 dao drzavnu zgradu od 3700 kvadrata na koriscenje?

  Velji bi bilo bolje da se bavi onim šljamom koji je radio Fokusu, fašističkoj stanici dao nacionalnu frekvenciju. B92 će opet da ga guzi.

 8. #8
  Zainteresovan član White Knight (avatar)
  Učlanjen
  11.03.2007.
  Poruke
  131
  Reputaciona moć
  41

  Podrazumevano Re: Ko je nezakonito B92 dao drzavnu zgradu od 3700 kvadrata na koriscenje?

  b92 treba isterati iz te zgrade i zgradu vratiti na koriscenje narodnoj banci srbije.

  a veran matic nek za svoju televiziju placa prostor negde drugde po trzisnoj ceni a ne da pljacka drzavu Srbiju.

  Svaka ti cast Veljo sto si nagazio ove kriminalce i naciste sa B-92

 9. #9
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.486
  Reputaciona moć
  2079

  Podrazumevano Re: Ko je nezakonito B92 dao drzavnu zgradu od 3700 kvadrata na koriscenje?

  Citat Original postavio White Knight
  b92 treba isterati iz te zgrade i zgradu vratiti na koriscenje narodnoj banci srbije.

  a veran matic nek za svoju televiziju placa prostor negde drugde po trzisnoj ceni a ne da pljacka drzavu Srbiju.

  Svaka ti cast Veljo sto si nagazio ove kriminalce i naciste sa B-92
  Тачно! Мора се применити ИСТИ АРШИН за све - а не Сорош и сорошевци да пију крв народу као пијавице........ 8-)
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 10. #10
  Aktivan član sw-darthBEN (avatar)
  Učlanjen
  20.02.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  NOVI SAD
  Poruke
  1.135
  Reputaciona moć
  55

  Podrazumevano Re: Ko je nezakonito B92 dao drzavnu zgradu od 3700 kvadrata na koriscenje?

  B92 je zasluzio takvu cenu ,cak je zasluzio da od drzave dobije besplatan prostor , to je bila jedina slobodna televizija u vreme diktature S.Milosevica. Kroz sta su sve prosli 90-tih i koliko nam je znacila ta televizija u najmanju ruku bih pre njima placao TV-pretplatu nego RTS-u.

 11. #11
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.486
  Reputaciona moć
  2079

  Podrazumevano Re: Ko je nezakonito B92 dao drzavnu zgradu od 3700 kvadrata na koriscenje?

  Citat Original postavio sw-darthBEN
  B92 je zasluzio takvu cenu ,cak je zasluzio da od drzave dobije besplatan prostor , to je bila jedina slobodna televizija u vreme diktature S.Milosevica. Kroz sta su sve prosli 90-tih i koliko nam je znacila ta televizija u najmanju ruku bih pre njima placao TV-pretplatu nego RTS-u.
  Ово увеличано је 100% тачно.
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 12. #12
  Aktivan član sw-darthBEN (avatar)
  Učlanjen
  20.02.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  NOVI SAD
  Poruke
  1.135
  Reputaciona moć
  55

  Podrazumevano Re: Ko je nezakonito B92 dao drzavnu zgradu od 3700 kvadrata na koriscenje?

  I sada je za postovanje ...

 13. #13
  Domaćin no_problem (avatar)
  Učlanjen
  04.08.2003.
  Poruke
  3.414
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Ko je nezakonito B92 dao drzavnu zgradu od 3700 kvadrata na koriscenje?

  Б 92 је била и остала телевизија понизних робова диктатора са запада.

 14. #14
  Zainteresovan član White Knight (avatar)
  Učlanjen
  11.03.2007.
  Poruke
  131
  Reputaciona moć
  41

  Podrazumevano Re: Ko je nezakonito B92 dao drzavnu zgradu od 3700 kvadrata na koriscenje?

  Citat Original postavio sw-darthBEN
  B92 je zasluzio takvu cenu ,cak je zasluzio da od drzave dobije besplatan prostor , to je bila jedina slobodna televizija u vreme diktature S.Milosevica. Kroz sta su sve prosli 90-tih i koliko nam je znacila ta televizija u najmanju ruku bih pre njima placao TV-pretplatu nego RTS-u.

  niko nista nije zasluzio i svako treba drzavi da placa punu trzisnu cenu. ovaj kriminal sa B-92 treba raskrinkati i sve odgovorne za ovo pohapsiti.

 15. #15
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.486
  Reputaciona moć
  2079

  Podrazumevano Re: Ko je nezakonito B92 dao drzavnu zgradu od 3700 kvadrata na koriscenje?

  Citat Original postavio sw-darthBEN
  I sada je za postovanje ...
  Па ако би заиста волео да их било ко поштује осим тебе, требало би да
  предложиш Бранкици ПОШТО МЛОГО ВОЛИ "ИСТРАЖИВАЧКО НОВИНАРСТВО"
  ДА НАПРАВИ СВОЈ "ИНСАЈДЕР" О ТОМЕ КАКО СУ СЕ ДОКОПАЛИ ЗА ЏАБЕ
  3 700 КВАДРАТА ДРЖАВНЕ ЗГРАДЕ... или хоћеш да кажеш да ту НИЈЕ било муљања, корупције и незаконитих радњи......хехехехе........

  То би јој била најгледанија емисија.....
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 16. #16
  Domaćin no_problem (avatar)
  Učlanjen
  04.08.2003.
  Poruke
  3.414
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Ko je nezakonito B92 dao drzavnu zgradu od 3700 kvadrata na koriscenje?

  Ма сирот Б92. Само их нападају без разлога ... хахаххаха

 17. #17
  Zainteresovan član White Knight (avatar)
  Učlanjen
  11.03.2007.
  Poruke
  131
  Reputaciona moć
  41

  Podrazumevano Re: Ko je nezakonito B92 dao drzavnu zgradu od 3700 kvadrata na koriscenje?

  Citat Original postavio eremita
  Па ако би заиста волео да их било ко поштује осим тебе, требало би да
  предложиш Бранкици ПОШТО МЛОГО ВОЛИ "ИСТРАЖИВАЧКО НОВИНАРСТВО"
  ДА НАПРАВИ СВОЈ "ИНСАЈДЕР" О ТОМЕ КАКО СУ СЕ ДОКОПАЛИ ЗА ЏАБЕ
  3 700 КВАДРАТА ДРЖАВНЕ ЗГРАДЕ... или хоћеш да кажеш да ту НИЈЕ било муљања, корупције и незаконитих радњи......хехехехе........

  То би јој била најгледанија емисија.....
  ha ha divna ideja eremita! Brankica bi sad trebala da dokaze da je nezavistan novinar i napravi INSAJDER o samoj sebi i svojoj firmi , i "raskrinka B-92" tj pokaze nama narodu Srbije kako su stvarno dosli u posed te zgrade. Tek onda bih poverovao daje B-92 stvarno nezavisna ali naravno to se nece desiti :wink:

 18. #18
  Veoma poznat filatelista, pa šta? (avatar)
  Učlanjen
  08.05.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  12.979
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  373

  Podrazumevano Re: Ko je nezakonito B92 dao drzavnu zgradu od 3700 kvadrata na koriscenje?

  Ja sam za kažnjavanje svih u tome. Pa ko god da ima prste u tome da dobije lepo po njima. Bilo ko. Ne mislim da B92 mora da bude u povlaštenom položaju zbog nekih ranijih zasluga.
  I dalje mislim da je najbolja televizija, ali kirija da se plati po tržišnoj ceni.

 19. #19
  Primećen član Torius (avatar)
  Učlanjen
  05.09.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд, Вождовац
  Poruke
  968
  Reputaciona moć
  51

  Podrazumevano Re: Ko je nezakonito B92 dao drzavnu zgradu od 3700 kvadrata na koriscenje?

  Citat Original postavio sw-darthBEN
  B92 je zasluzio takvu cenu ,cak je zasluzio da od drzave dobije besplatan prostor , to je bila jedina slobodna televizija u vreme diktature S.Milosevica. Kroz sta su sve prosli 90-tih i koliko nam je znacila ta televizija u najmanju ruku bih pre njima placao TV-pretplatu nego RTS-u.
  B92 su zasluzili da im oduzmu nacionalnu frekvenciju, pa RTS 1999 (Milosevicevizija) je bio NEZAVISTAN I DRUSTVENO ODGOVORAN medij u odnosu na B92 sada, (licno sam nekoliko puta pokusavao da komentarisem vesti na sajtu b92 ali nisu pustili komentar, iako je svaki bio pristojan i argumentovan a o izvlacenju iz konteksta da i ne goorim). / Gori su od Leni Rifenstall(Hitlerove licne reziserke) i Goebelsa zajedno, a i generalni sponzor te televizije je Meridian Credi Agricol Banka cije je gen. direktor za jugoistocnu Evropu Bozidar Djelic pa su nepristrasni koliko i BK u vreme Kariceve imperije.

  Svi na toj televiziji su sramota za novinarsku profesiju i mislim da bi takav moralni hazard trebalo --------------------.

 20. #20
  Obećava
  Učlanjen
  07.03.2007.
  Poruke
  74
  Reputaciona moć
  40

  Podrazumevano Re: Ko je nezakonito B92 dao drzavnu zgradu od 3700 kvadrata na koriscenje?

  samo neka pokazu tu aferu do kraja, neka postane javno poznata, i b92 je istorija. Ode sav kredibilitet televizije. Ali naravno, B92 ce nestati, to je pitanje vremena, nece sacekati sledecu dodelu frekfencija. Ali ce novinari i uredjivacka politika samo preko noci da se iseli i predje sa ugasenog b92 na novootvorenu Avalu.

  Na taj nacin ce oni srpski neprijatelji koji su stvorili B92 oprati ruke od sve prljavstine koju j ta stanica prosula a idalje zadrzati moc koju imaju u medijima.......

 21. #21
  Aktivan član sw-darthBEN (avatar)
  Učlanjen
  20.02.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  NOVI SAD
  Poruke
  1.135
  Reputaciona moć
  55

  Podrazumevano Re: Ko je nezakonito B92 dao drzavnu zgradu od 3700 kvadrata na koriscenje?

  Citat Original postavio eremita
  Па ако би заиста волео да их било ко поштује осим тебе, требало би да
  предложиш Бранкици ПОШТО МЛОГО ВОЛИ "ИСТРАЖИВАЧКО НОВИНАРСТВО"
  ДА НАПРАВИ СВОЈ "ИНСАЈДЕР" О ТОМЕ КАКО СУ СЕ ДОКОПАЛИ ЗА ЏАБЕ
  3 700 КВАДРАТА ДРЖАВНЕ ЗГРАДЕ... или хоћеш да кажеш да ту НИЈЕ било муљања, корупције и незаконитих радњи......хехехехе........

  То би јој била најгледанија емисија.....
  Brankica - respect !

 22. #22
  Aktivan član sw-darthBEN (avatar)
  Učlanjen
  20.02.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  NOVI SAD
  Poruke
  1.135
  Reputaciona moć
  55

  Podrazumevano Re: Ko je nezakonito B92 dao drzavnu zgradu od 3700 kvadrata na koriscenje?

  Citat Original postavio Padobranac011
  samo neka pokazu tu aferu do kraja, neka postane javno poznata, i b92 je istorija. Ode sav kredibilitet televizije. Ali naravno, B92 ce nestati, to je pitanje vremena, nece sacekati sledecu dodelu frekfencija. Ali ce novinari i uredjivacka politika samo preko noci da se iseli i predje sa ugasenog b92 na novootvorenu Avalu.

  Na taj nacin ce oni srpski neprijatelji koji su stvorili B92 oprati ruke od sve prljavstine koju j ta stanica prosula a idalje zadrzati moc koju imaju u medijima.......
  Kad napises "srpski neprijatelj" sve mi je jasno

  Najveci srpski neprijatelji su jataci R.Mladica .

 23. #23
  Obećava
  Učlanjen
  07.03.2007.
  Poruke
  74
  Reputaciona moć
  40

  Podrazumevano Re: Ko je nezakonito B92 dao drzavnu zgradu od 3700 kvadrata na koriscenje?

  Citat Original postavio sw-darthBEN
  Kad napises "srpski neprijatelj" sve mi je jasno

  Najveci srpski neprijatelji su jataci R.Mladica .
  Najveci Srpski Neprijatelji su oni koji podrzavaju i pozivaju na odricanje srbije od svoje teritorije (kosmeta) i od svog naroda (Rep Srpska), odnosno oni koji nam svakodnevno ispiraju mozak da smo sami krivi za bombe, izolaciju, sankcije, medijsku satanizaciju i politicko pravnu nepravdu koja je naneta Srbiji i Srpskom Narodu u proteklih 15 godina.

  Sa druge strani oni koji su taj narod branili nikako ne mogu biti neprijatelji.

 24. #24
  Aktivan član sw-darthBEN (avatar)
  Učlanjen
  20.02.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  NOVI SAD
  Poruke
  1.135
  Reputaciona moć
  55

  Podrazumevano Re: Ko je nezakonito B92 dao drzavnu zgradu od 3700 kvadrata na koriscenje?

  Citat Original postavio Padobranac011
  Najveci Srpski Neprijatelji su oni koji podrzavaju i pozivaju na odricanje srbije od svoje teritorije (kosmeta) i od svog naroda (Rep Srpska), odnosno oni koji nam svakodnevno ispiraju mozak da smo sami krivi za bombe, izolaciju, sankcije, medijsku satanizaciju i politicko pravnu nepravdu koja je naneta Srbiji i Srpskom Narodu u proteklih 15 godina.

  Sa druge strani oni koji su taj narod branili nikako ne mogu biti neprijatelji.

  NE,NE koji su branili ,vec oni sto su zakuvali ...

  A ovo sve gore navedeno je pogresno shvatanje ,jer niko nije rekao da smo mi kolektivno krivi . Da ne bih duzio reci cu ti samo da pogledas stvari sa daljine ,recimo napravi se da si neki Cheh, zatim pogledaj situaciju u Yu pocetkom 90-tih pa sve do 99. Zakljucak ces izvuci sam .
  Krivi su svi to ti je bila velika banda*(Alija,Tudjman i saradnici ,zaostavsina bivseg P.B. K.P.J.), ,a na celu te bande bio je Sloba .

 25. #25
  Obećava
  Učlanjen
  07.03.2007.
  Poruke
  74
  Reputaciona moć
  40

  Podrazumevano Re: Ko je nezakonito B92 dao drzavnu zgradu od 3700 kvadrata na koriscenje?

  Ma da, "svi su oni krivi" a Srbi opet "najkrivlji".....

  Srbi su sve zakuvali, zamisli, Hrvati i Bosanci imaju demokratsko pravo da se odvoje od Jugoslavije, a Srbi moraju da zive u novonastalim "multikulturalnim drzavama" koje su ne tako davno izvrsile genocd na Srbima i koje su i nastale zato sto nisu zelele da zive sa Ssbima u Jugoslaviji...... Naravno, oni su "krivi" ali srbi su jos Krivlji, kako su se usudili da se pobune?!

Slične teme

 1. Dinkić: nezakonito je da 90 odsto od NIS-a ide Vojvodini
  Autor srbija do grcke u forumu Politika
  Odgovora: 67
  Poslednja poruka: 18.12.2008., 23:40
 2. Atina: Studenti demonstranti zauzeli državnu televiziju!
  Autor srbija do grcke u forumu Politika
  Odgovora: 7
  Poslednja poruka: 16.12.2008., 17:27
 3. Odgovora: 16
  Poslednja poruka: 14.08.2007., 19:58
 4. Odgovora: 15
  Poslednja poruka: 01.06.2006., 08:48
 5. Kroz zgradu
  Autor acaglumac u forumu Satelitska televizija
  Odgovora: 1
  Poslednja poruka: 03.09.2005., 22:41

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •