DA LI JE MOGLO DA SE VRATI 1,6 MILIJARDI $ SA KIPRA?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Mit dunavskih rusalki

Zainteresovan član
Poruka
416
Ozbiljna tema: ORGANIZOVANI KRIMINAL
Ja ozbiljan :wink:
MOGLO DA SE VRATI 1,6 MILIJARDI $
Izvor:B92

Beograd -- Ekipa emisije Insajder otkriva da je vlast posle 5. oktobra mogla odmah da vrati u zemlju bar milijardu i šesto miliona dolara.

Taj novac iznet je na Kipar tokom sankcija u džakovima, a za njega su postojali i postoje svi dokazi. U emisiji Insajder, koja je na programu sutra u 21, videćete šta se sve dešavalo posle 5. oktobra i zašto novac građana ove zemlje nije vraćen u Srbiju.

Posle 5. oktobra jedno od prvih obećanja vlasti bilo je da će milijarde dolara koje je režim Slobodana Miloševića izneo iz zemlje vratiti građanima Srbije. U potragu za novcem prvo su krenuli ljudi iz Narodne banke i već početkom 2001. na Kipru našli prve tragove za koje predstavnici EU i Haškog tribunala tvrde da su bili sasvim dovoljni da se krene u ozbiljnu istragu .

Mlađan Dinkić je pre šest godina tvrdio da će vratiti novac u zemlju i da je pronašao tajne račune. Danas kaže da je to tako samo izgledalo.

A meni se čini da je nešto tu i Batić dr Vladan nešto putovao na Kipar, dali da se sastane sa Basarom i da cepa Wyski ili da traži opljačkani novac?
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top