Pozdrav,
trazio sam na pretrazi dal je neko pominjao ovu temu al nisam naso pa koristim iskusnije da postavim pitanje:

*Kako na SE 600i (izgleda kao SE600 al na nalepnici ispod baterije pise 600i) nastelovati email - da se moze slati i primati - jer su svi moji pokusaji ostali bez uspeha!
Koristom mrezu 063 i njihovi strucnjaci nisu uspeli da mi to nasteluju ja sam se mlatio 5-6 dana bez rezultata.
Kartica je premestena iz Nokije 3650 de je to funkcionisalo besprekorno, promenjeni su parametri za GPRS i MMS i to radi ali svi pokusaji da se nasteluje mejl su ostali bez uspeha. po difoltu on koristi neki I.BOX acaunt na kome je telefon primao mejlove sto se vidi kroz listanje istih i memoriji telefona.(Ja sam to promenio u POP3) Promenom specifikacije podataka prema telenorovom sajtu gde postoji uopsteno obavestenje o stelovanju mejla ja to nisam uspeo da uradim. Kad bi naso detaljno upustvo koje je za nokiju koju sam koristio dosta detaljno i gde treba uneti dosta parametara i onda to radi bez problema.
Ovde je to nekako oskudno il ja to neznam da uradim il se radi na neki specifican meni nepoznat nacin koji znaju korisnici SE telefona pa bih ih molio za pomoc.
(Mozda sve ovo kucam za dzabaka jer neki kazu da ovaj model to kod nas nemoze al kako mu u memoriji stoje e majl poruke koje je slao i primao s starom karticom??????)
Unapred hvala
Pozdrav