Пр. Комуњарска антисрпска партија не рада
Prikazujem rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Пр. Комуњарска антисрпска партија не рада

 1. #1
  Primećen član Sorab1 (avatar)
  Učlanjen
  15.02.2007.
  Poruke
  587
  Reputaciona moć
  0

  Thumbs down Пр. Комуњарска антисрпска партија не рада

  Да су комуњаре и дан данас највећи крвници српског народа показује и ово саопштење
  тзв. Партије (не)Рада:

  http://komunist.free.fr/arhiva/feb2006/prada.html
  ZA REVOLUCIONARNU BORBU!

  - Stavovi Centralnog komiteta Partije rada -

  1. Pojave i procesi koji se odvijajaju na prostoru bivše Jugoslavije nedvosmisleno pokazuju:

  - zavisnost postojećih režima od multinacionalnog kapitala i njihovo stavljanje u polukolonijalni status, uz prisustvo klasičnih elementa inostranog protektorata nad bivšim jugoslovenskim zemljama;

  - sve izraženije uključivanje postojećih režima u imperijalističku politiku »globalnog rata protiv terorizma«, uz nastojanje da se u još većem obimu pristupi angažovanju u okvirima NATO, čija je uloga nasilna stabilizacija restauriranog kapitalističkog poretka;

  - zatiranje svih tekovina nekadašnje socijalističke revolucije na prostoru bivše Jugoslavije, uz gaženje i uskraćivanje osnovnih socijalnih prava najširih slojeva društva;

  - pothranjivanje nacionalizma od strane vladajućih klasa jugoslovenskih naroda u njihovom političkom nadmetanju za dobijanje što većeg uticaja na Balkanu, kao i korišćenje nacionalizma za odvraćanje potlačenih masa od klasne borbe; pri tome, treba imati u vidu da i organizovani fašizam postaje sve više prisutan na političkoj sceni, kao odraz globalne fašizacije i kao izraz nesposobnosti vladajućih klasa da rešavaju osnovne društvene probleme;

  - bankrot parlamentarizma i tzv. parlamentarne demokratije kao oblika vladavine nad ugnjetenim masama;

  - nepostojanje snažnijih revolucionarnih snaga sposobnih da artikulišu nezdovoljstvo koje postoji u narodu i povedu ozbiljniju klasnu borbu.

  Centralni komitet Partije rada smatra da će postojeći procesi u novonastalim državama na prostoru bivše Jugoslavije produbiti društvenu krizu koja je izraz globalne krize koja vlada u svetu, odnosno da će tzv. tranzicioni procesi – »uključivanje u Evropu i evroatlantske integracije«, uz nesposobnost da se omogući skladni razvoj društva, povećati sveopštu bedu stanovništva. Posebno će na udar doći razbijena i dezorijentisna radnička klasa, jer će se nastojati da se još više marginalizuje njena uloga u političkom i ekonomskom životu društva. Istovremeno sa opštom tendencijom siromašenja najširih slojeva društva, povećavaće se masa lumpenproletarijata. Sve ovo će izazivati stalne tenzije u međunacionalnim odnosima, kao i pojavu teritorijalnih pretenzija, koje služe u nadmetanju imperijalnih centara moći za prevlast na Balkanu.

  Zaoštriće se i klasna borba, odnosno, jačaće radikalniji oblici klasne borbe. Režimi će se sve više okretati otvorenom ispoljavanju savremenih oblika fašizma.

  2. Poraz koji je doživela radnička klasa na prostoru bivše Jugoslavije posledica je dubljih i širih političkih procesa koji su se odigrali u Evropi, ali istovremeno i posledica njenog decenijskog razvlašćivanja. Sada su sredstva za prouzvodnju u potpunosti oteta iz njenih ruku. Radnička klasa je razbijena, politički marginalizovana, bez jasne klasne svesti i bez jasne vizije kako da popravi svoj ekonomski i politički položaj. U borbi za dalju centralizaciju kapitala u rukama domaće kapitalističke klase i globalnih lihvara, kroz tzv. tranzicione procese, sprovodi se sve veća ekspoatacija radniče klase, kao i ekspolatacija i uništenje prirodnog i društvenog bogatstva. Nove domaće krvopije i savremeni svetski kolonizatori ne biraju sredstva za ostvarivanje svojih profita. Zato se uvodi niz restriktivnih zakona kojima je cilj da obezbede zaštitu kapitala i učvrste kapitalistički društveni poredak. Sa slabljenjem uticaja, gubitkom prva i siromašenjem radničke klase, raste i broj nezaposlenih i lumpenrpoletarijat.

  Sindikati su obični servisi postojećih režima, odnosno samo obični statisti političkih zbivanja, bez ikakvog uticaja na društvena kretanja. Pored toga, marionetski režimi svakodnevno regrutuju nove vojnike za odbranu postojećeg poretka – bilo da je reč o policajcima, profesionalnim vojnicima, bankarskim i državnim činovnicima, ili plaćenicima lihvarske internacionale raznih profila.

  CK Partije rada je mišljenja da radnička klasa mora da povrati jasnu klasna svest i da razvije instinkt klasne borbe. Ponovno stupanje radničke klase na političku scenu na prostoru bivše Jugoslavije neće doći samo po sebi, bez obzira na uslove u kojima se ugnjeteni slojevi budu nalazili. Radničkoj klasi moraju biti ponuđeni jasni ciljevi koji odgovaraju njenim istorijskim interesima. Istovremeno, radnička klasa i ostali ugnjeteni slojevi moraju videti u političkoj avangardi koja im nudi ostavrenje tih ciljeva garanta njihove borbe i njihovog oslobođenja.

  Partija rada je odredila svoje ciljeve. Osnovni cilj Partije rada je zadobijanje političke vlasti i uništenje kompradorske kapitalističke klase. Između sveta rada i sveta kapitala nema kompromisa.

  I pored teškog položaja u kojem se nalaze skoro sve ekonomije na prostoru bivše Jugoslavije, nivo proizvodnih snaga je dovoljan da se može omogućiti: stalan posao i zarada koja omogućava zadovoljenje osnovnih ljudskih potreba, zadovoljenje stambenih potreba celokupnog stanovništva, besplatno i svima dostupno zdravstvo, školstvo i kulturne potrebe, kao i očuvanje zdravog prirodnog okruženja. Uslovi koji bi trebalo da omoguće ostvarenje ovih ciljeva su: demokratska vlast i vladavina radničke klase nad sredstvima za proizvodnju i celokupnim društvenim bogatstvom. Prepreka koja stoje na putu ostvarenja ovih ciljeva nije tako moćna kao što izgleda. Samo je treba stalno i odlučno rušiti.

  3. Nacionalno pitanje na prostoru bivše Jugoslavije i Balkana nije rešeno. Nerešeno nacionalno pitanje je izraz istorijskog kašnjenja naroda Balkana u izgradnji modernijih oblika građanskog društva, kao i nesposobnosti država tzv. realnog socijalizma da prevaziđu nacionalno pitanje, kako bi ono prestalo da bude jedno od osnovnih političkih pitanja društvenog razvoja. U tretiranju nacionalnog pitanja na Balkanu mora se poći i od činjenice da je borba za nacionalno oslobođenje i emancipaciju pojedinih naroda iskorišćena od strane imperijalnih centara moći za ostvarenje sopstvenih ciljeva, kao i od strane vladajućih režima radi očuvanja njihovih klasnih pozicija i sprovođenje reakcionarnih nacionalističkih projekata. Partija rada, kao marksističko-lenjinistička partija, nacionalno pitanje tretira kao sastavni deo proleterske revolucije, pa, prema tome, smatra da ono i ne može biti u potpunosti rešeno dok se ne prevaziđu kapitalistički odnosi. Partija rada polazi od toga da revolucionarne snage naroda koji vrši diskriminaciju i ugnjetavanje treba da podržavaju pravo ugnjetenih naroda na samopredeljenje, dok revolucionarne snage ugnjetenog naroda treba da teže uspostavljanju što šire zajednice ravnopravnih naroda. Partija rada će podržavati sve procese koje slabe nacionalizam i fašizam na prostoru bivše Jugoslavije i Balkana i omogućuju nacionalnu ravnopravnost svih naroda koji žive na tom prostoru. 2. #2
  Ističe se vanesssa56 (avatar)
  Učlanjen
  28.01.2007.
  Lokacija
  U KAVEZU
  Poruke
  2.580
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Пр. Комуњарска антисрпска партија не рада

  Sto ima u tome loshe ?!?!

 3. #3
  Primećen član Sorab1 (avatar)
  Učlanjen
  15.02.2007.
  Poruke
  587
  Reputaciona moć
  0

  Thumbs down Re: Пр. Комуњарска антисрпска партија не рада

  CK Partije rada konkretizuje svoje stavove po nacionalnom pitanju u sadašnjoj fazi političkih odnosa:

  - Podržavati snage u Sloveniji koje se bore za njenu nezavisnost od imperijalnih centara moći, rade na jačanju klasne borbe i suprostavljaju se uvlačenju slovenačkog naroda u regionalna imperijalna nadmetanja;

  - Podržati borbu protiv nacionalističkih snaga Hrvatskoj. To se pre svega odnosi na proustaške i ostale velikohrvatske snage. Borba protiv velikohrvatskog nacionalizma treba da sprečava i ponovno jačanje velikosrpskog nacionalizma i italijanskog irendentizma. Podržati one snage koje, pored poraza »domoljubne Hrvatske«, žele podići i nivo borbe protiv »evropske Hrvatske«, predvodeći borbu ugnjetenih i osiromašenih masa;

  - Zalagati se za očuvanje jedinstvene Bosne i Hercegovine, kao ravnopravne zajednice Bošnjaka, Srba, Hrvata i svih drugih naroda koji u njoj žive, pomoću daljeg slabljenja velikosrpskih i velikohrvatskih snaga. Pomagati jačanje snaga koje će se suprotstavljati okupacionim NATO trupama u Bosni i Hercegovini sa klasnih i internacionalističkih pozicija.

  - Podržati afirmaciju posebnosti crnogorske nacije i suverenosti Crne Gore, uz potpunu ravnopravnost svih naroda koje u njoj žive. Borba za nezavisnost Crne Gore podrazumeva i borbu protiv svih oblika kompradorskog delovanja vladajuće elite u Crnoj Gori.

  - Zalagati se za dalju afirmaciju makedonske nacije i priznavanje suverenosti Makedonije, uz potpunu ravnopravnost albanskog i drugih naroda koji žive u Makedoniji. Podržavati snage u suverenoj Makedoniji koje se bore protiv vazalnog položaja spram svetskog imperijalizma, a kojem danas revnosno služi vladajuća elita u Makedoniji.

  - Podržati borbu albanskog naroda na Kosovu da ostvari potpuno nacionalno oslobođenje, uz poštovanje prava albanskog naroda na Kosovu na samopredeljenje. Protiviti se onim nacionalističkim snagama na Kosovu koje samoopredeljenje albanskog naroda žele da iskoriste za uskraćivanje prava srpskom narodu i drugim narodima koji žive na Kosovu. Podržavati one snage u albanskom narodu koje svoje oslobođenje od velikosrpskog režima povezuju i sa borbom protiv okupacije od strane imperijalističkih NATO snaga i razvijaju borbu za stvaranje ravnopravne zajednice naroda na prostoru čitavog Balkana.

  - Zalagati se da narod Sandžaka prestane da bude predmet raznih političkih nagodbi i potkusurivanja, uz poptunu afirmaciju prava Bošnjaka u Sandžaku.

  - Podržati pravo naroda Vojvodine da se stalno izgrađuje i širi prava posebnosti jedne multinacionalne zajednice, s podrškom snagama koji pružaju otpor ugrožavanju posebnosti Vojvodine od strane velikosrpskog unitarizma i mađarskog iredentizma.

  - Podržati pravo Roma na svoju ekonomsku, političku i kulturnu emancipaciju, uz potpunu ravnopravnost s drugim narodima.

  - Zalagati se za pravo svih drugih naroda i nacionalnih zajednica: Mađara, Rumuna, Rusina, Slovaka, Ukrajinaca, Vlaha, Turaka, Bugara, Italijana i drugih da ostvaruju svoja nacionalna prava.

  - Podržati snage u Srbiji koje žele da se u potpunosti obračunaju s velikosrpskim nacionalizmom, četničkom ideologijom i unitarizmom i da spreče jačanje različitih oblika organizovanog fašizma na prostoru Srbije. Borbu protiv nacionalizma, unitarizma i fašizma u Srbiji nije moguće uspešno voditi bez političke pozicije izgrađene na jasnim klasnim osnovama, i u cilju socijalne emancipacije najširih masa.
  Код маћара је комунизам забрањен. Код нас још увек дозвољен.

 4. #4
  Primećen član Sorab1 (avatar)
  Učlanjen
  15.02.2007.
  Poruke
  587
  Reputaciona moć
  0

  Thumbs down Re: Пр. Комуњарска антисрпска партија не рада

  Citat Original postavio vanesssa56
  Sto ima u tome loshe ?!?!
  Нема ништа лоше у томе за антисрбе.

 5. #5
  Veoma poznat fosilvaso (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  zagreb
  Poruke
  13.586
  Reputaciona moć
  185

  Podrazumevano Re: Пр. Комуњарска антисрпска партија не рада

  Citat:
  demokratska vlast i vladavina radničke klase nad sredstvima za proizvodnju i celokupnim društvenim bogatstvom.........

  Šteta što taj boldani deo nisu ubacili još 45-e

  Btw: Koji klinac se sada javljaju, gde su bili kada su im ti 'nacionalisti' i 'fašisti' rasturali jugu-pljugu....Kasno Marko na Kosovo
  Sve je apsolutno u totalitarnom režimu!

 6. #6
  nesha t. nije na forumu
  vam kaže da budete dobri prema ljudima koji vas okružuju, na netu, a i u životu
  Veoma poznat nesha t. (avatar)
  Učlanjen
  07.06.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Nisam tu
  Poruke
  12.878
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Пр. Комуњарска антисрпска партија не рада

  Citat Original postavio Sorab1
  Код маћара је комунизам забрањен. Код нас још увек дозвољен.
  Nisu Maćari, nego Mađari. Bojim se da je velika većina stvari koja tamo piše tačna i lepo da te pitam da konkretno navedeš šta nije.

 7. #7
  Veoma poznat fosilvaso (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  zagreb
  Poruke
  13.586
  Reputaciona moć
  185

  Podrazumevano Re: Пр. Комуњарска антисрпска партија не рада

  Citat Original postavio nesha taxista
  Nisu Maćari, nego Mađari. Bojim se da je velika većina stvari koja tamo piše tačna i lepo da te pitam da konkretno navedeš šta nije.
  To je OK, ali me zanima, kojim ljudima i kojim metodama bi oni to izvodili?
  Jel' isto onakvim debilima koji su nas doveli tu gde smo?
  Ili će uvesti 100 000 Kineza?
  Sve je apsolutno u totalitarnom režimu!

 8. #8
  Veoma poznat fosilvaso (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  zagreb
  Poruke
  13.586
  Reputaciona moć
  185

  Podrazumevano Re: Пр. Комуњарска антисрпска партија не рада

  Pa kaže:
  Da li ta Partija (ne)rada sanja da se opet pojavi neki novi Hitler koji bi započeo rat u Evropi, a oni bi opet to iskoristili da povedu narod u revoluciju za oslobođenje radničke klase svojih eksploatatora i bla, bla...onako, kako je to već bilo?
  Sve je apsolutno u totalitarnom režimu!

 9. #9
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.475
  Reputaciona moć
  2078

  Podrazumevano Re: Пр. Комуњарска антисрпска партија не рада

  На грбачи овог народа налази се безброј разноразних партијица тј. разноразних битанги и нерадника као што је ова Партија "рада"... олош комунистички, који би ако може да започне нове сукобе у Србији. СУКОБ или ГРАЂАНСКИ РАТ је једина сврха њиховог постојања, а финансирани су, нажалост, од стране државе.
  Такође у том смислу "посао одрађује" и око 25 000 људи ангажованих и плаћених такође од стране ове јадне и пропале државе у разноразним НВО а поједине су плус финансиране и споља.
  Све комунистичке битанге треба похапсити јер они превасходно у свим својим плановима имају НАСИЛНО преузимање власти - а не неки бољитак за ту исту "радничку класу" која
  данас уопште и не постоји.
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 10. #10
  nesha t. nije na forumu
  vam kaže da budete dobri prema ljudima koji vas okružuju, na netu, a i u životu
  Veoma poznat nesha t. (avatar)
  Učlanjen
  07.06.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Nisam tu
  Poruke
  12.878
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Пр. Комуњарска антисрпска партија не рада

  Citat Original postavio eremita
  На грбачи овог народа налази се безброј разноразних партијица тј. разноразних битанги и нерадника као што је ова Партија "рада"... олош комунистички, који би ако може да започне нове сукобе у Србији. СУКОБ или ГРАЂАНСКИ РАТ је једина сврха њиховог постојања, а финансирани су, нажалост, од стране државе.
  Такође у том смислу "посао одрађује" и око 25 000 људи ангажованих и плаћених такође од стране ове јадне и пропале државе у разноразним НВО а поједине су плус финансиране и споља.
  Nisu na grbači ovog naroda nego svojih članova, a ako neko dobija i nešto spolja, to opet ne plaćamo mi. Na našoj grbači su samo parlamentarne stranke, a i to delimično.
  Citat Original postavio eremita
  Све комунистичке битанге треба похапсити јер они превасходно у свим својим плановима имају НАСИЛНО преузимање власти - а не неки бољитак за ту исту "радничку класу" која
  данас уопште и не постоји.
  Primetio sam da dosta ljudi ovde ima histeričan strah od komunista, ekvivalentan onom u SAD pedesetih godina prošlog veka. Razlozi su međutim drugačiji, ovde se umnogome radi i o kompleksima. Lično nemam s tim problema, nikad nisam bio u tom veselom društvanjcetu, a mnogi koji jesu sad bi naglašenim antikomunizmom hteli da operu biografije. Ne velim da ti obavezno spadaš u takve, ali svemu treba prići racionalno, politika je to, a ne vođenje ljubavi.

 11. #11
  nesha t. nije na forumu
  vam kaže da budete dobri prema ljudima koji vas okružuju, na netu, a i u životu
  Veoma poznat nesha t. (avatar)
  Učlanjen
  07.06.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Nisam tu
  Poruke
  12.878
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Пр. Комуњарска антисрпска партија не рада

  Citat Original postavio fosilvaso
  Pa kaže:
  Da li ta Partija (ne)rada sanja da se opet pojavi neki novi Hitler koji bi započeo rat u Evropi, a oni bi opet to iskoristili da povedu narod u revoluciju za oslobođenje radničke klase svojih eksploatatora i bla, bla...onako, kako je to već bilo?
  To što kažeš da sanjaju tamo ne piše, a ako ih izaberu onda ok, birali smo uostalom i gore.

 12. #12
  Iskusan Torrente-BG (avatar)
  Učlanjen
  17.09.2006.
  Lokacija
  Belgrado
  Poruke
  5.234
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Пр. Комуњарска антисрпска партија не рада

  Citat Original postavio Sorab1
  Код маћара је комунизам забрањен. Код нас још увек дозвољен.
  Pa kod nas komunjare jos vladaju zemljom samo se sada drugacije zovu.

 13. #13
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.475
  Reputaciona moć
  2078

  Podrazumevano Re: Пр. Комуњарска антисрпска партија не рада

  Citat Original postavio nesha taxista
  Nisu na grbači ovog naroda nego svojih članova, a ako neko dobija i nešto spolja, to opet ne plaćamo mi. Na našoj grbači su samo parlamentarne stranke, a i to delimično.

  Primetio sam da dosta ljudi ovde ima histeričan strah od komunista, ekvivalentan onom u SAD pedesetih godina prošlog veka. Razlozi su međutim drugačiji, ovde se umnogome radi i o kompleksima. Lično nemam s tim problema, nikad nisam bio u tom veselom društvanjcetu, a mnogi koji jesu sad bi naglašenim antikomunizmom hteli da operu biografije. Ne velim da ti obavezno spadaš u takve, ali svemu treba prići racionalno, politika je to, a ne vođenje ljubavi.
  И ја сам приметиЈо да против нације, национализма или "шовинизма", или о наводном постојању "фашиста у Србији" или о наводном "геноциду" или
  упорним и сталним прозивањем било ког Србина (нарочитио ако је на власти)
  или против интереса државе - непрекидно дробе и жвалаве или бивши комунисти
  или њихови потомци који су се увалили у мимикрисане комунистичке партије
  типа ДС или коалицију ЛДП - и што је врхунац безобразлука и цинизма ИСТА ТА
  БАГРА ПРОЗИВА АНТИКОМУНИСТЕ и још покушава да им пришије прикривени
  комунизам....хехехе....неће моћи...
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 14. #14
  nesha t. nije na forumu
  vam kaže da budete dobri prema ljudima koji vas okružuju, na netu, a i u životu
  Veoma poznat nesha t. (avatar)
  Učlanjen
  07.06.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Nisam tu
  Poruke
  12.878
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Пр. Комуњарска антисрпска партија не рада

  Citat Original postavio eremita
  И ја сам приметиЈо да против нације, национализма или "шовинизма", или о наводном постојању "фашиста у Србији" или о наводном "геноциду" или
  упорним и сталним прозивањем било ког Србина (нарочитио ако је на власти)
  или против интереса државе - непрекидно дробе и жвалаве или бивши комунисти
  или њихови потомци који су се увалили у мимикрисане комунистичке партије
  типа ДС или коалицију ЛДП - и што је врхунац безобразлука и цинизма ИСТА ТА
  БАГРА ПРОЗИВА АНТИКОМУНИСТЕ и још покушава да им пришије прикривени
  комунизам....хехехе....неће моћи...
  Bivših komunista ima u svim parlamentarnim strankama, izuzetak je jedino čini mi se Savez Roma.
  Poslednji put ažurirao/la nesha t. : 25.02.2007. u 11:17

 15. #15
  Iron Lord nije na forumu
  ne vadi prst iz uveta odkad je čuo da uvo više uživa
  Elita Iron Lord (avatar)
  Učlanjen
  23.12.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ОЈ СРБИЈО, КРАВО МОЈА МУЗАРО!
  Poruke
  21.620
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Пр. Комуњарска антисрпска партија не рада

  Citat Original postavio Sorab1
  Код маћара је комунизам забрањен. Код нас још увек дозвољен.

  Код Мађара Срби немају иста права...
  Јел то хоћеш?

 16. #16
  nesha t. nije na forumu
  vam kaže da budete dobri prema ljudima koji vas okružuju, na netu, a i u životu
  Veoma poznat nesha t. (avatar)
  Učlanjen
  07.06.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Nisam tu
  Poruke
  12.878
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Пр. Комуњарска антисрпска партија не рада

  Zatvaraj ovo, vrišti od mržnje.

 17. #17
  Iron Lord nije na forumu
  ne vadi prst iz uveta odkad je čuo da uvo više uživa
  Elita Iron Lord (avatar)
  Učlanjen
  23.12.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ОЈ СРБИЈО, КРАВО МОЈА МУЗАРО!
  Poruke
  21.620
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Пр. Комуњарска антисрпска партија не рада

  Tako mi obraza...

Slične teme

 1. СПС НАЈБОЉА ПАРТИЈА
  Autor foliranat1 u forumu Politika
  Odgovora: 11
  Poslednja poruka: 01.06.2008., 05:22
 2. Odgovora: 4
  Poslednja poruka: 01.05.2008., 17:13
 3. Odgovora: 21
  Poslednja poruka: 20.04.2008., 15:49
 4. Антисрпска пропаганда
  Autor Sorab1 u forumu Politika
  Odgovora: 2
  Poslednja poruka: 29.04.2007., 15:10

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •