Zašto nam posvetiti klik?
- Zato što smo u školi učili da se svaki trud nagrađuje. Ja sam se potrudio da napravim jednu malu download zajednicu, i vaš klik će našem forumu biti nagrada.
- Zato što raspolažemo popriličnom bazom od 2 300+ linkova
- Zato što se trudimo da našim korisnicima uvek ispunjavamo želje, kao i da sa njima podelimo male trikove vezane za download svet.

Zašto se registrovati?
- Da biste videli download sekciju potrebno je da se registrujete! Takođe morate napisati i tri poruke. Ova granica snižena je sa 10 na 3 iz razloga što mnogi pretragom nalete na naš sajt, i u cilju što bržeg dolaženja do linka, oni počinju da spamuju, da bi ispunili tu kvotu od 10 poruka. A broj poruka mora biti veći od 1 jer redovno brišemo neaktivne korisničke naloge, kao i naloge sa jednom porukom, jer su to uglavnom spameri.

Zašto biste želeli da vidite download sekciju?
- Zato što se trudimo da napravimo što veću i kvalitetniju ponudu stvari za download.
- Zato što se trudimo da dnevno ažuriramo linkove. Nedavno smo dobili malo pojačanje u vidu uploadera, tako da dnevno dodajemo po 10ak linkova za ***** filmove, kao i 20ak linkova za programe.
- Zato što se trudimo da korisnicima redovno i pravovremeno ispunjavamo želje. Ukoliko vam treba nešto, mi to ispunjavamo!
- I na kraju - zato što nudimo uvek aktuelne i zanimljive stvari - aktuelne filmove, klasike iz 60ih i 70ih, domaće filmove, srpski Playboy magazin, izdanja od ovog i od 7-8 meseci unazad, kao i stripove, muziku, porniće i sve drugo.

Kliknite, pogledajte i sami odlučite!
Čekamo vas!
Vaš S Forum (www.thesforum.net)