Zapad je Tadiću polomio kičmu
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 26

Tema: Zapad je Tadiću polomio kičmu

 1. #1
  Početnik A.Paracinka (avatar)
  Učlanjen
  11.02.2007.
  Poruke
  28
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Zapad je Tadiću polomio kičmu

  INTERVJU

  Zapad je Tadiću polomio kičmu

  Zvonimr Trajković, politički analitičar
  govori za Nacional o novom predsedniku Srbije
  BEOGRAD - Zvonimir Trajković, nekadašnji savetnik Miloševića i čovek koje pomagao četvorici predsednika u intervjuu Nacionalu analizira poteze i dosadašnju politiku novog predsednika Srbije Borisa Tadića:

  - Posle, sada već čuvenog incidenta na bazenu, kada su pokojnog premijera ljudi izviždali a Koštunicu dočekali ovacijama, Đinđić je pronašao krivca u Tadiću. Hteo je bukvalno da ga izbaci iz stranke. Da bi ga sklonio, poslao ga je u Ameriku da lobira za DS, ali Tadić je tada izlobirao za sebe. On od tada postaje američki čovek.

  Kako se ponašao Tadić posle ubistva premijera?

  - Tadić se u vanrednom stanju držao po strani čekajući rasplet. Posle smrti premijera, odmah je počela međustranačka borba za pozicije. Od toga ko će Đinđića zameniti na mestu premijera, a još više ko će preuzeti stranku. Tadić je premijersku ulogu prepustio Živkoviću znajući da se ovaj neće snaći jer je Vlada već bila u kolapsu i na silaznoj putanji, boreći se za važniju stranačku prevlast. Napravio je i jedan interesantan manevar u pripremama za parlamentarne izbore priznajući krađu glasova u skupštini kako bi zamaskirao mnogo veće i krupnije afere koje su potresale DS. I sobzirom na kratko pamćenje biračkog tela taj manevar je dao sasvim solidne rezultate.

  Jeli tako dobar manevar napravio i kao ministar odbrane.

  - Na toj funkciji je mnogo manje manevrisao a mnogo ozbiljnije radio. Prvo što je uradio kao potvrdu privrženosti mentorima koji su ga na to mesto progurali za savetnike je postavio nekoliko oficira stranih državljana. Sledeći potez je bio da se pod vidom civilne kontrole GŠ (Generalštab) Vojske SCG oduzmu obaveštajna i kontraobaveštajna služba i pridodaju ministarstvu odbrane. Kako će GŠ da ispita i napravi dobru procenu bezbednosne situacije bez ovih službi kao da nikoga i ne interesuje. Uprava bezbednosti je bila pri GŠ (Generalštab) zato da bi GŠ mogao da ima valjane informacije za donošenje pravilnih odluka. Kada obezglavite GŠ onda ste uništili glavnu komandujuću polugu vojske.

  Tadić kaže da je to uradio zbog civilne kontrole vojske?

  - Priča o civilnoj kontroli je samo nevešto opravdanje, jer se ona mora ostvarivati na sasvim drugi način, a ne da GŠ uzimate informacije bez kojih on ne može da radi. Ili mu iz ministarstva dozirate filtrirane informacije na bazi kojih se ne može ništa planirati. To je jedan od najvećih grešaka Tadića, dok je bio ministar vojske, a ne mislim da ih je napravljena slučajno. Takvu instrukciju je verovatno dobio sa Zapada jer oni tačno znaju kako se vojska dezavuiše.

  Na mestu ministra odbrane Boris Tadić je Vojsci i državljanima SCG obezbedio brojna poniženja, a jedno od najvećih je dodela najvišeg vojnog odlikovanja Džordžu Robertsonu, prilikom odlaska sa dužnosti generalnog sekretara NATO-a, koji je bezdušno bombardovao našu zemlju i ubijao naš narod, kaze Trajković
  Šta je još, prema vama, Tadić loše uradio kao
  Ministar odbrane?
  - Faktički je rasformirao službu za elektronsko izviđanje i protiv elektronska dejstva. U pitanju je neka vrsta obaveštajne službe, jer se radi o službi koja prati vazduhoplovstva susednih zemalja, otkriva i guši radare. Pored toga ova služba prati i presreće sve komunikacije i veze ambasada sa svojim matičnim državama. To znači da smo potpuno otvorili svoj prostor, jer je cela komanda rasformirana, a njen šef pukovnik Vujić koji je NATO-u za vreme bombardovanja zadavao velike probleme prebačen na „drugu dužnost“, dok su ostaci te službe, odnosno oprema stavljena na tender. Nedavno je prodat avion “Jak 40“ koji je imao specijalno instaliranu opremu za radarsko ometanje i radarsko osmatranje. Ostala su nam još dva helikoptera “Mi 8“ koja imaju sličnu opremu i koja su takođe stavljena na tendersku prodaju. To znači da naša država neće imati nikakvu kontrolu u vazdušnom prostoru a i neće imati mogućnost praćenja veza stranih ambasada. Taj luksuz sebi ne dozvoljavaju ni banana države pa ja to nikako ne mogu karakterisati kao reorganizaciju Vojske već kao nešto savim drugo.

  Zašto su uništene rakete „Strela 2m“?

  -„Strela 2M “ je mala protivavionska raketa koju vojnici ispaljuju sa ramena, i koja ima dosta kratak domet, ali zato mogu da obore helikopter. Mi smo uništili takvih 1.200 raketa, a da nismo kupili ni jednu novu savremeniju. Sve je urađeno pod izgovorom da mogu da padnu u ruke teroristima. Ako idemo tom logikom u ruke terorista mogu da padnu i savremanije rakete pa i tenkovi. Da cela stvar bude u ponizavajućem tonu, uništavanju ovih raketa prisustvovao je i Mondgomeri kao da se radi o nuklearnim bojevim glavama.

  - Kad već govorimo o poniženjima koje dozivljavamo, treba podsetiti da je Džordžu Robertsonu pri odlasku sa dužnosti generalnog sekretara NATO-a, uručeno najviše vojno odlikovanje naše zemlje. Valjda zato što nas je samo pre neku godinu NATO bezdušno uništavao 78 dana. Dodeljivanje ovog odlikovanja se od javnosti dugo skrivalo a odluka je donešena u ministarstvu odbrane. Uopše celokupno političko delovanje Tadića ja vidim kao krajnje podaničko, da ne upotrebim neke grublje reči, i mi ćemo se sa njim naći u velikim problemima.

  - Pa i cela ova kampanja "hoćemo u Evropu", je vrlo providna demagogija, čiji je jedini cilj prevariti birače. Imperativ je bio ostati na vlasti kako bi se društvance zaštitilo od neugodnih pitanja i istraga za ono što su radili.

  Pa kako vama izgleda Tadićeva Evropa?

  - Mi sa Tadićem, odnosno njegovom politikom nikada nećemo stići do EU. Naime, mi prema Tadiću, treba da uđemo u Evropu kao nacija koja je kriva za raspad Jugoslavije i ratove koji su se na ovim prostorima dogodili. Ako uđemo kao krivci bićemo uvek u „magarećoj klupi“ EU bez prava da štitimo svoje interese. To je vrlo opasna pozicija za nas, i to nikako ne smemo da dozvolimo makar nikad ne ušli u EU. Gore je biti krivac u Evropi nego biti van nje. Takođe, prema Tadiću, u Evropu treba da uđemo s liberalnom ekonomijom, što nećemo moći da dočekamo. Do 2016 zapad će nam nelojalnom konkurencijom potpuno uništiti privredu a velike korporacije progutati preostale resurse, što se već i danas dešava. EU namerava da SCG, Albanija i BiH, s obzirom na nestabilnosti koje u njima vladaju, u EU uđu kao regioni, odnosno kao Balkanski region, a ne kao definisane države. Tadić će to prihvatiti jer niti može, niti želi da se tome suprostavi. Kako će te se suprostaviti Solani kad ste išli da ga molite za podršku na izborima. On nema nameru da insistira na vraćanju suvereniteta nad Kosmetom i harmonizaciji zajednice sa Crnom Gorom kako bi to postala jedinstvena i organizovana država. Osim toga pojaviće se i nove regije koje će zatražiti da se tretiraju kao samostalne, (Vojvodina, Sandžak), jer je Tadićeva pobeda uglavnom ostvarena uz pomoć njihovih glasova. U politici se svaka podrška plaća, tu nema ničeg besplatno.

  Nejakim Urošem upravlja Solana 2. #2
  Početnik A.Paracinka (avatar)
  Učlanjen
  11.02.2007.
  Poruke
  28
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Zapad je Tadiću polomio kičmu

  Može li Tadić da reši kosovski problem?

  - On ništa neće značajno uraditi oko Kosova i Metohije. Čovek koji je kao ministar odbrane zastupao tezu i kod nas i na zapadu, da mi ne možemo da branimo Srbe na Kosmetu, vezao je sebi ruke.


  - Takav, regionalni ulazak u EU je u stvari samo otvaranje tržišta za EU s gubitkom svih atributa države. Dobićemo nekog tutora poput Pedi Ešdauna i postati klasična kolonija jeftine radne snage. To je promondijalistička Evropa. To nije EU koju pamtimo iz perioda kada je ona bila EZ. Evropu sačinjavaju čvrsto organizovane države koje su se udružile u zajednicu prvenstveno iz privrednih razloga. One nisu poništile svoje države i granice. Granice su im vrlo propusne, za neke stvari dok su za druge jako čvrste i vrlo precizno definisane. Da je drugačije zašto bi se istočna i zapadna Nemačka ujedinjavale, obe Nemačke su mogle da budu u EU zajedno sa Poljskom i novim okruženjem.

  Da li je i Đinđić tako video Evropu?

  - To je Tadićeva Evropa, a ne Đinđićeva. Zoran je, kada je Evropa u pitanju imao drugačije stavove. Ovo je američko viđenje Evrope.

  Ako Evropljani znaju za Tadićeve veze s Amerikom, zašto su ga onda podržali?

  - Svima u EU više odgovara poslušnik u Beogradu nego predsednik sa kojim treba ozbiljno pregovarati i koji će interese svoje države zdušno štititi. Evropa se plaši otvaranja srpskog pitanja na Balkanu jer dobo znaju da su sva dosadašnja „rešenja“ bila na štetu Srba. Plaše se nekih novih tenzija jer bi morali da rešavaju pitanje Srba u Hrvatskoj, Bosni, na Kosmetu a morali bi da priznaju i „grešku“ sa bombardovanjem. Sve bi ih to dosta koštalo pa je najbolje podržati marionetu u Beogradu koji neće talasati i otvarati ova škakljiva pitanja. Svet je sazdan na interesima a ne na simpatijama.

  Šta znače dobri odnosi Tadića sa Zapadom?

  -Dobri odnosi sa zapadom su uvek kvalitet više. Političar koji ima takve kontakte je u značajnoj prednosti, osim ako ti kontakti nisu podaničkog karaktera. Takav političar nije sposoban da se pred Zapadom uspravi i partnerski brani interese svoje zemlje. Njega na zapadu ne cene i dobar je samo dok ispunjava naloge, a obično ga koriste za jednokratnu upotrebu.


  Stiče se utisak da se Evropa plaši Srbije?

  - Pa malo je pretenciozno reći da se Evropa plaši Srbije. Bolje rečeno žele da izbegnu probleme. Osim toga mi nismo baš bezazleni ni kao sila. Naše Vojska koja je sa vrlo oskudnom opremom, može se za tili čas osposobiti, a oni su imali prilike da se i sami uvere sa koliko se veštine ta Vojska oduprala NATO agresiji. Naš položaj je za Evropu jako značajan, posebno za Nemačku koja dominira EU i oni bi želeli da taj prostor kontrolišu. Ako se Evropa nečega plaši ona se plaši velikog rata na Balkanu koga bi bilo jako teško kontrolisati. Na prostorima Jugoslavije podsticanu su manji sukobi ali ozbiljnog rata nije ni bilo. Ono što je sasvim jano njima najviše odgovara razbijeni srpski korpus kako bi sproveli svoj koncept balakanskih regija pa shodno toj strategiji traže i partnera u Tadiću, jer takav pristup Nikolić sigurno ne bi prihvatio.

  Kakve su veze Tadića s Izraelom, odnosno jevrejskim lobijem?

  - Tadić je u svom lobiranju u Americi otišao korak dalje. On je otišao i poklonio se i jevrejskom lobiju. U Izraelu, kada je boravio prošle godine, ponudi je vojnu saradnju. Međutim, oni za to nisu baš bili zaintresovani. Ali, bili su veoma zaintresovani da Tadić naše vojne obaveštajne resurse veže za Izraelske službe Aman i Mosad, kako bi ceo region južne Evrope lakše kontrolisali. Treba znati da je Mosad svoje sedište za južni deo Evrope, smestio u Sofiju što podrazumeva širu regiju Balkana, a CIA se posle Miloševića iz Bugarske prebacila u Srbiju. DOS-ova vlast je sve naše resurse iz te oblasti svesrdno stavila u funkciju potreba tih velikih službi, ali se Tadić posebno pobrinuo da i vojne službe koje su se dugo opirale budu „reorganizovane“ u tom pravcu. Svaki politički potez koji odudara od normalnog političkog klišea mora se sagledati s više strana da bi se znalo šta se u stvari događa.

  Nejaki Uroš
  Može li Tadić da reši kosovski problem?
  - On ništa neće značajno uraditi oko Kosova i Metohije. Čovek koji kao ministar odbrane zastupao i kod nas i na zapadu da mi ne možemo da branimo Srbe na Kosmetu vezao je sebi ruke. Nama za predsednika ne treba Nejaki Uroš, već predsednik koji će iznaći mogućnost da Srbe i Kosmet brane i odbrane. Tadić to niti hoće niti može jer na zapadu nema taj autoritet

  Šta znači kada predsednik jedne države ima takve kontakte sa stranim obaveštajnim službama?


  - Ako mislite na Tadića on još nije i zvanično presednik države a kao ministar odbrane trebao je da ima informacije o tome ali direktne kontakte ne. U svemu ovome najznačajnije je napomenuti da kad su vaše služe u funciji stranih onda to znači katastrofu. Ovaj 21 vek je vek supr tehnike i službi, pa kad to prepustite drugome niti vi vladate tom zemljom niti ste u bilokom pogledu bezbedni, što i Đinđićev primer jasno pokazuje. Ja sam uveren da su Đinđića a i moga druga ubistva na našim prostorima plod tih službi kako bi se uklonio Đinđoć radi političkog zaokreta, destabilizovao Miloševićev režim,.......kojim bi to mogao da obezbedi. Dok je Tadić predsednik Solanina reč će biti zakon.

  Kako vidite dobre odnose Tadića sa Zapadom?

  - Dobri odnosi sa zapadom su uvek kvalitet više. Političar koji ima takve kontakte je u značajnoj prednosti osim ako ti kontakti nisu podaničkog karaktera. Odnosno ako vas zapad nije pripremao, gurao i „postavljao“ na odredjene funkcije. To je potpuno drugačiji odnos jer ste tada vi u apsolutnoj zavisnosti i ja to kratko kažem političar sa slomljenom kičmom. Takav političar nije sposoban da se pred zapadom uspravi i partnerski brani interese svoje zemlje. Njega na zapadu ne cene i dobar je samo dok ispunjava naloge, a obično ga koriste za jednokratnu upotrebu. Sa velikim silama najbolje je održavati uravnotežene odnose. Prihvatati sugstije koji se ne kose sa našim interesima ali se dobro pripremiti za žustru i argumentovanu odbranu od pritisak koji nas ugrožavaju.

  Sve raditi samo nikako ne davati laka obećenja koja se kasnije teško ipunjavaju ili mnogo koštaju.

 3. #3
  Zaslužan član goxy (avatar)
  Učlanjen
  14.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Milion kilometara od nigde...
  Poruke
  103.640
  Reputaciona moć
  3373

  Cool Re: Zapad je Tadiću polomio kičmu

  Jasam mislio da je samanta iz novog sada, sa telepa, kad ono

 4. #4
  Legenda gica (avatar)
  Učlanjen
  07.01.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  ILJB
  Poruke
  53.213
  Reputaciona moć
  647

  Podrazumevano Re: Zapad je Tadiću polomio kičmu

  Da sam ja bivsi Milosevicev savetnik otisao bih u neku vukoyebinu i yeb'o vukove...

 5. #5
  Zaslužan član goxy (avatar)
  Učlanjen
  14.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Milion kilometara od nigde...
  Poruke
  103.640
  Reputaciona moć
  3373

  Podrazumevano Re: Zapad je Tadiću polomio kičmu

  Aveeeeettttiiiiiii srpske proslosti

 6. #6
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.452
  Reputaciona moć
  2078

  Podrazumevano Re: Zapad je Tadiću polomio kičmu

  Добра анализа... а најгоре је то што је тачна.
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 7. #7
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  29.12.2006.
  Poruke
  272
  Reputaciona moć
  43

  Podrazumevano Re: Zapad je Tadiću polomio kičmu

  Čovek je bio savetnik nije bio član SPS-a analize su mu odlične kad pročitate neke njegove ranije date analize videćete da je u ogromnom broju slučajeva bio u pravu.

 8. #8
  Legenda gica (avatar)
  Učlanjen
  07.01.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  ILJB
  Poruke
  53.213
  Reputaciona moć
  647

  Podrazumevano Re: Zapad je Tadiću polomio kičmu

  Kak'e veze ima da l' je bio clan SPS? Kol'ko je meni poznato, savetnik je lice koje intelektualnim radom pomaze onome ciji je savetnik da donese odluku(e). Ako si pomagao Milosevicu u donosenju odluka, morao bi biti jako razocaran sobom. Ili lud u suprotnom.

 9. #9
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  29.12.2006.
  Poruke
  272
  Reputaciona moć
  43

  Podrazumevano Re: Zapad je Tadiću polomio kičmu

  Ajde malo razmišljaj nije teško savetnik jeste lice koje intelektualnim radom pomaže onom kome je savetnik da donese dobre odluke a drugo je pitanje koliko je savetovano lice predloga prihvatilo. Uzmi malo neke izjave i analize od Zvonimira Trajkovića pa pročitaj sve će ti biti jasnije.

 10. #10
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.316
  Reputaciona moć
  410

  Podrazumevano Re: Zapad je Tadiću polomio kičmu

  Citat Original postavio eremita
  Добра анализа... а најгоре је то што је тачна.
  Made in Kurir..

 11. #11
  Legenda gica (avatar)
  Učlanjen
  07.01.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  ILJB
  Poruke
  53.213
  Reputaciona moć
  647

  Podrazumevano Re: Zapad je Tadiću polomio kičmu

  Moze razmisljanje da ne bude tesko. Al' to je lose. Probaj ti da razmisljas a da ti bude tesko pa cemo se mozda i razumeti.

 12. #12
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  29.12.2006.
  Poruke
  272
  Reputaciona moć
  43

  Podrazumevano Re: Zapad je Tadiću polomio kičmu

  Pročitaj nekoliko analiza od pomenutog pa mi reci sta tu nije tačno rado ću saslušati tvoje argumente i o njima diskutovati a ako je cilj samo sa se vređamo onda ništa.

 13. #13
  Aktivan član sw-darthBEN (avatar)
  Učlanjen
  20.02.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  NOVI SAD
  Poruke
  1.135
  Reputaciona moć
  55

  Podrazumevano Re: Zapad je Tadiću polomio kičmu

  Citat Original postavio gica
  Da sam ja bivsi Milosevicev savetnik otisao bih u neku vukoyebinu i yeb'o vukove...
  Ovo je pravi odgovor ,sta ima savetnik Milosevica da ser...
  Da se sakrije u misiju rupu ili ovo sto si ti rekao jos bolje

 14. #14
  Legenda gica (avatar)
  Učlanjen
  07.01.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  ILJB
  Poruke
  53.213
  Reputaciona moć
  647

  Podrazumevano Re: Zapad je Tadiću polomio kičmu

  Pa da, tako coek moze malo das opere. Onda kad ga pitaju sta je uradio u zivotu moz' da kaze da je yebach vukova a ne "Znate, ja sam bio Milosevicev savetnik".

 15. #15
  Aktivan član sw-darthBEN (avatar)
  Učlanjen
  20.02.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  NOVI SAD
  Poruke
  1.135
  Reputaciona moć
  55

  Podrazumevano Re: Zapad je Tadiću polomio kičmu

  lol

 16. #16
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  29.12.2006.
  Poruke
  272
  Reputaciona moć
  43

  Podrazumevano Re: Zapad je Tadiću polomio kičmu

  Alo bre deco čovek je politički analitičar to mu je posao i radi za platu kod onog ko ga angažuje jel toliko možete da razumete ili ste naučili samo par rečenica pa ponavljate kao papagaji pročitajte nekoliko tekstova od čoveka pa diskutujte u njima on kritikuje i Miloševića i realno sagledava stvari u svetu i Srbiji

 17. #17
  Legenda gica (avatar)
  Učlanjen
  07.01.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  ILJB
  Poruke
  53.213
  Reputaciona moć
  647

  Podrazumevano Re: Zapad je Tadiću polomio kičmu

  Ma nek kritikuje vukove sto se lose yebu!

 18. #18
  Iskusan Torrente-BG (avatar)
  Učlanjen
  17.09.2006.
  Lokacija
  Belgrado
  Poruke
  5.234
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Zapad je Tadiću polomio kičmu

  Koju kicmu?

 19. #19
  Buduća legenda Lacibg (avatar)
  Učlanjen
  31.08.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Đinđistan
  Poruke
  28.549
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  372

  Podrazumevano Re: Zapad je Tadiću polomio kičmu

  Бериша Тадићи , шта, провалили га - продаво љимунаду ?

 20. #20
  Domaćin serb_pagan (avatar)
  Učlanjen
  04.10.2005.
  Lokacija
  RAVE the City
  Poruke
  4.439
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Zapad je Tadiću polomio kičmu

  Citat Original postavio A.Paracinka
  INTERVJU

  Zapad je Tadiću polomio kičmu

  Zvonimr Trajković, politički analitičar
  govori za Nacional o novom predsedniku Srbije
  BEOGRAD - Zvonimir Trajković, nekadašnji savetnik Miloševića i čovek koje pomagao četvorici predsednika u intervjuu Nacionalu analizira poteze i dosadašnju politiku novog predsednika Srbije Borisa Tadića:
  i ti si nasla koga ces da citiras...ako ga je sloba slushao,dobro smo mi i prosli

 21. #21
  Domaćin serb_pagan (avatar)
  Učlanjen
  04.10.2005.
  Lokacija
  RAVE the City
  Poruke
  4.439
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Zapad je Tadiću polomio kičmu

  Citat Original postavio s.dragan67
  Alo bre deco čovek je politički analitičar to mu je posao i radi za platu kod onog ko ga angažuje jel toliko možete da razumete ili ste naučili samo par rečenica pa ponavljate kao papagaji pročitajte nekoliko tekstova od čoveka pa diskutujte u njima on kritikuje i Miloševića i realno sagledava stvari u svetu i Srbiji
  ti tzv."politichki analitichari" se prodaju za malo bolji ruchak u skadarliji...

 22. #22
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  29.12.2006.
  Poruke
  272
  Reputaciona moć
  43

  Podrazumevano Re: Zapad je Tadiću polomio kičmu

  Ajmo prvo pročitiati nešto od onog što je čovek napisao !

 23. #23
  Veoma poznat T-Zex (avatar)
  Učlanjen
  12.09.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  rezervni položaj
  Poruke
  13.552
  Reputaciona moć
  225

  Podrazumevano Re: Zapad je Tadiću polomio kičmu

  Citat Original postavio eremita
  Добра анализа... а најгоре је то што је тачна.
  Ne mogu da poverujem da je to tacno, to onda znaci da sam se prevario u vezi Bokice. Po ovome ispada da je on sposoban da zayebe, smisli nesto ili, pak, bude lukav. Nemoguce... Mislim da je on samo pistolj, a kaziprst je negde iza debelih vrata...
  sve dok ne oboriš majmune, brate, neće umeti da te shvate...

 24. #24
  Veoma poznat T-Zex (avatar)
  Učlanjen
  12.09.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  rezervni položaj
  Poruke
  13.552
  Reputaciona moć
  225

  Podrazumevano Re: Zapad je Tadiću polomio kičmu

  Citat Original postavio Torrente-BG
  Koju kicmu?
  Jaahahahaaaaa, hi,hi,hi,hi Uhuhuuu, ovo je dobro, hi, hi, hi
  sve dok ne oboriš majmune, brate, neće umeti da te shvate...

 25. #25
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.452
  Reputaciona moć
  2078

  Podrazumevano Re: Zapad je Tadiću polomio kičmu

  Citat Original postavio Zex
  Ne mogu da poverujem da je to tacno, to onda znaci da sam se prevario u vezi Bokice. Po ovome ispada da je on sposoban da zayebe, smisli nesto ili, pak, bude lukav. Nemoguce... Mislim da je on samo pistolj, a kaziprst je negde iza debelih vrata...
  Он је одавно "одабран и припреман" преко Друштва српско-јеврејског пријатељства и главне (сада покојне тј.убијене Кларе Мандић) жене која је то друштво водила као и његовог оца који је био ваљда председник тог друштва. Како би иначе другачије један средњошколски наставник психологије постао Министар одбране било које земље на планети...
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


Slične teme

 1. J ebe se Tadicu za Srbiju
  Autor Torrente Bgd u forumu Politika
  Odgovora: 28
  Poslednja poruka: 27.02.2009., 22:47
 2. Goran Bregović syebo kičmu
  Autor Iron Lord u forumu Politika
  Odgovora: 18
  Poslednja poruka: 13.06.2008., 17:06
 3. Teme o Tadiću
  Autor DraGo70 u forumu Politika
  Odgovora: 83
  Poslednja poruka: 20.04.2008., 21:30
 4. Tadicu Borise !!!
  Autor gost 67981 u forumu Politika
  Odgovora: 147
  Poslednja poruka: 11.02.2008., 20:39
 5. Tadicu daj nam mandat!
  Autor JerryRopero u forumu Politika
  Odgovora: 108
  Poslednja poruka: 24.01.2007., 20:11

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •