Салетов "Дневник" (све што нисте хтели да знате, ни да питате)
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 45

Tema: Салетов "Дневник" (све што нисте хтели да знате, ни да питате)

 1. #1
  Iskusan Alekasandar2 (avatar)
  Učlanjen
  25.01.2006.
  Lokacija
  BS "Galactica", on the way to Earth....I hope
  Poruke
  5.548
  Reputaciona moć
  99

  Podrazumevano Салетов "Дневник" (све што нисте хтели да знате, ни да питате)

  Ево, по препоруци Ајрона једна тема, коју ћу да допуњавам са вестима које нађем на нету, а кој аникада неће бити залепљена јер и није толико битна  Влада похвалила члана Јеврејског Комитета

  Влада србије је предала захвалницу Арију Ливину, садашњем специјалном саветнику Светског Јеврејског Конгреса. Ари Ливини је рођен 1921 у Војводини а емигрирао је у Израел 1956. био је члам јеврејског комитета, заслужног за стварање Израела, као његов члан залагао се за Српски народ, па је стога одликован медаљом части Републике Српске 1. Степена за помоћ Српском народу. Лично се залагао за престанак НАТО агресије 1999.

  Belgrade, Feb 5, 2007 - Serbian Minister for Diaspora Vojislav Vukcevic today presented Arie Livne with a special letter of thanks for his merits in strengthening friendly ties between the Serb and Jewish people, and for the contribution to mutual respect and cooperation between Serbia and Israel.

  Vojislav Vukcevic, left, and Arie Livne
  Photo: Fonet

  A statement by the Ministry for Diaspora says that apart from Vukcevic, Israeli Ambassador to Serbia Yaffa Ben-Ari and former Serbian ambassador to Israel Krinka Vidakovic-Petrov also spoke at the ceremony, which was attended among others by rabbi of the Belgrade Synagogue Isak Asiel and President of the Association of Jewish Municipalities Aca Singer.

  Livne has been given a letter of thanks at the proposal of former Serbian ambassador to Israel Krinka Vidakovic-Petrov.

  Arie Livne was born in 1921 in Vojvodina and emigrated to Israel in 1956. He worked at the Jewish agency for 40 years - an institution which by strengthening ties between the Jewish Diaspora and Israel largely contributed to the creation of the present day Jewish state.

  In the past 10 years Livne has participated in all activities aimed at developing good relations between Serbia and Israel. He used his numerous international contacts to help Serbia achieve its international interests and in 1999 he lobbied for the termination of bombing of Serbia.

  His interest in improving relations between Serbs and Jews is not limited only to Serbia. He is economic representative of Republika Srpska in Israel and he was bestowed with the Order of Honour of Republika Srpska of First Degree for his merits in helping the Serbian people. Livne is also a special advisor at the World Jewish Congress for the countries of the former Yugoslavia.  Srbija želi dijalog

  AMERIČKI specijalni izaslanik za status Kosova Frenk Vizner otputovao je iz Beograda uveren da vlasti u Srbiji žele da učestvuju u završnim pregovorima o budućnosti Pokrajine.
  - Razgovarao sam s predsednikom Tadićem, premijerom Koštunicom i bivšim ministrom finansija Dinkićem. Pažljivo sam uzeo u razmatranje ono što su mi oni rekli, i ohrabren sam činjenicom da Srbija zaista želi da aktivno učestvuje u nastavku pregovora - izjavio je Vizner na konferenciji za novinare u američkoj ambasadi u Beogradu.
  On, međutim, nije rekao šta američka administracija misli o zahtevu Srbije da se nastavak pregovora odloži do konstituisanja novog saziva Skupštine.
  - I predsednik i premijer opisali su mi izborni proces i ja sam ih veoma pažljivo saslušao - odgovorio je Vizner, krajnje nedorečeno.
  Specijalni izaslanik SAD istakao je da se u ovoj fazi pregovora, tokom narednih nekoliko nedelja, neće razmatrati konačni status Kosova, već najvažnija pitanja njegovog uređenja, poput kosovskih institucija i položaja zajednica.
  - Status Kosova odrediće isključivo Savet bezbednosti UN. Dokument Martija Ahtisarija biće osnov za rezoluciju, koja će odlučiti o budućnosti Kosova - izjavio je on.
  Vizner je u Beogradu ponovio ono što je prethodnog dana već rekao u Prištini - da je predlog Martija Ahtisarija, koji je nazvao "istorijskim dokumentom", dobar, i da ga Amerika podržava. To je preneo i vlastima u Beogradu. Vizner iz Beograda odlazi u Beč, odatle putuje u Moskvu, i tek potom se vraća u Vašington.
  Kontakt-grupa je postavila osnovne principe za pregovore o budućem statusu Kosova: jedan od njih je i nepovredivost svih granica koje okružuju Kosovo. Taj stav se uopšte nije promenio - rekao je Vizner, odgovarajući na novinarsko pitanje o mogućoj podeli Pokrajine.
  BORIS TADIĆ:

  NEZAVISNOST - NEPRIHVATLJIVA

  ZA Srbiju je neprihvatljiva nezavisnost Kosova i Metohije - ponovio je u utorak poznat stav predsednik Srbije Boris Tadić u razgovoru sa Frenkom Viznerom, izaslanikom SAD u pregovorima o statusu KiM.
  Na sastanku u Predsedništvu pričalo se i o mogućnosti usaglašavanja datuma nastavka pregovora o budućem statusu KiM sa formiranjem demokratskih institucija u Srbiji. Tadić je preneo da je Srbija čvrsto opredeljena da se pregovori nastave, kao i da je opredeljena za stabilnost i mir u regionu.


  VOJISLAV KOŠTUNICA:
  NEZAVISNOST - NEPRIHVATLjIVA


  PREDSEDNIK Vlade Srbije Vojislav Koštunica preneo je u utorak američkom izaslaniku za Kosovo Frenku Vizneru da je predlog specijalnog izaslanika Ujedinjenih nacija Martija Ahtisarija za Srbiju neprihvatljiv, jer je Ahtisari predložio oduzimanje teritorije Srbije.
  Koštunica je naglasio da je reč o predlogu koji ni formalno, ni sadržinski, nije proistekao iz dosad vođenih pregovora o budućem statusu Kosova i Metohije, kaže se u saopštenju Vlade Srbije.
  - Umesto predloga o budućem uređenju pokrajine, Ahtisari je neovlašćeno otvorio pitanje suvereniteta i teritorijalnog integriteta Srbije i predložio oduzimanje njene teritorije - rekao je Koštunica.
  Poslednji put ažurirao/la Alekasandar2 : 07.02.2007. u 00:51 2. #2
  Iskusan Alekasandar2 (avatar)
  Učlanjen
  25.01.2006.
  Lokacija
  BS "Galactica", on the way to Earth....I hope
  Poruke
  5.548
  Reputaciona moć
  99

  Podrazumevano Re: Салетов "Дневник" (све што нисте хтели да знате, ни да питате)

  NEMA VLADE
  BEZ PROLEĆA


  PREMIJER Srbije Vojislav Koštunica i njegov "narodnjački blok" neće pregovarati sa drugim parlamentarnim strankama o formiranju buduće vlade sve dok ne bude poznata sudbina Kosova i Metohije, saznaju "Novosti" u vrhu Demokratske stranke Srbije.
  Sa druge strane, u Demokratskoj stranci, ali i u G 17 plus insistiraju na tim pregovorima, kako bi što pre bila formirana nova vlada.
  Naši izvori iz Koštuničine partije skloni su oceni da bi ozbiljni razgovori o obrazovanju nove vlade mogli da budu prolongirani čak do aprila. - Sasvim je izvesno da će ceo februar, ali verovatno i mart, biti potrošeni na "odbranu" Kosova i Metohije, a da tek posle toga može da se pregovara o budućoj vladi - kaže naš izvor.
  Da su konsultacije o novoj vladi u drugom planu za narodnjačku koaliciju, potvrdio je u utorak za "Novosti" portparol DSS Andreja Mladenović.
  - Naš prioritet je konstituisanje Skupštine i konsultacije parlamentarnih stranaka o zauzimanju stava države prema predlogu Martija Ahtisarija i smernicama za pregovore u Beču - rekao je Mladenović. Upitan da li to znači da će razgovori o budućoj vladi biti prolongirani do daljeg, portparol DSS odgovorio je da je trenutno najvažnije da Skupština zauzme stav o Kosmetu.
  Iz Demokratske stranke pozivaju ostale parlamentarne stranke iz demokratskog bloka da pregovori o sastavljanju nove vlade počnu što pre, ali, kako kažu, nisu optimisti. Naime, u DS navode da su već stekli utisak da Koštunica još nema želju da ozbiljno razgovara o obrazovanju nove vlade.
  Naši izvori iz vrha DS tvrde da je predsednik te stranke Boris Tadić planirao da do kraja nedelje pozove premijera i lidera DSS na razgovore oko formiranja buduće vlade, ali da do toga, sasvim je izvesno, neće doći.
  - Tadić je nameravao da pozove Koštunicu na konsultacije, ali će od toga odustati zato što se premijer Srbije nije odazvao na konsultacije lidera svih parlamentarnih stranaka na kome je razmatran predlog Martija Ahtisarija. Tadić je razočaran zbog takvog gesta Koštunice - naveli su naši izvori iz vrha DS, koji su i dalje uvereni da je vlada čitavog demokratskog korpusa najbolje rešenje za Srbiju.
  Lider G 17 plus Mlađan Dinkić poručio je u utorak da je neophodno da nova vlada Srbije bude što pre formirana, kao i da je realna opcija da tu vladu sastave DS, DSS i G 17 plus.
  On očekuje da nova vlada bude formirana u martu, kao i da do kraja tog meseca predloži parlamentu novi budžet.
  - Sve ostalo bi bila zloupotreba jer je sadašnjoj vladi istekao mandat i svako odlaganje može se objasniti samo njenom željom da ostane duže na vlasti - naglasio je Dinkić.
  Upitan da li u DSS imaju neki rok do kada bi trebalo da se obrazuje nova vlada, portparol Mladenović je rekao da ne postoji nikakav posebni rok, osim ustavnog roka.
  Podsećanja radi, taj ustavni rok za formiranje nove vlade ističe 12. juna.


  U PAKETU

  UKOLIKO sledeće nedelje dođe do konstituisanja novog saziva parlamenta, njime će predsedavati najstariji poslanik sve do formiranja nove vlade, tako bar tvrde u DSS.
  - Funkcija predsednika parlamenta je mnogo važna, tako da će morati da bude u sklopu dogovora oko nove vladajuće većine - objasnio je portparol te stranke Andreja Mladenović.


  SKUPŠTINA VODI KOSOVSKU BITKU

  PRED zvaničnim Beogradom su dva puta da do 13. februara stigne u Beč na zakazano izjašnjavanje o obznanjenom predlogu Martija Ahtisarija za sudbinu Kosova i Metohije.
  Prvi put je teži: potrebno je da se do zakazane bečke debate konstituiše novi parlament koji će da usvoji državnu platformu kao zvaničan odgovor na Ahtisarijev papir i da verifikuje novi mandat pregovaračkom timu Srbije.
  Rezervni put je izvesniji: ako se ne izabere na vreme novi saziv parlamenta, dogovor je da predsednik Boris Tadić sam stigne u glavni grad Austrije i zatraži odlaganje pregovora za "desetak" dana, dok Srbija ne dobije najvišu državnu instituciju.
  Treća varijanta, koja je u utorak, kako "Novosti" saznaju, definitivno - otpala, je: da se sazove sednica odlazećeg saziva parlamenta Srbije koja bi verifikovala strategiju za nastavak pregovora.
  Koji god put da se odabere - odgovor Beograda biće jedinstven i čvrst - predlog specijalnog izaslanika UN je za Srbiju apsolutno neprihvatljiv!
  Svi ovi zaključci proizlaze iz izjava koje su u utorak "Novostima" dali, zvanično ili ne, funkcioneri stranaka koje su u ponedeljak dogovorile državnu taktiku sa predsednikom Srbije Borisom Tadićem.
  Veoma visok stepen saglasnosti o takvom odgovoru države i tom redosledu poteza postigli su DS, DSS, G 17 plus, SRS, SPS. Izvan okvira, ostala je koalicija stranaka okupljenih oko LDP koja se zalaže za napuštanje državne politike prema Kosovu i Metohiji.
  Kako nam je rekao Dušan Petrović, zamenik predsednika DS, njegova stranka je za "prvi put".
  - Kad su izbori održani, ne bi bilo dobro da stari saziv donosi odluke, jer je izgubio legitimitet - kaže Petrović. - Za donošenje odluka o nastavku pregovora o Kosmetu prirodan put je konstituisanje novog saziva. On treba da donese odgovarajući akt koji će se odrediti prema Ahtisarijevom planu i da donese odluku o obnavljanju ovlašćenja pregovaračkom timu.
  Šta je izvesnije: formiranje novog parlamenta do 13. februara ili to da će tog datuma u Beč, ipak, otići samo predsednik Tadić, Petrović nije mogao da proceni. Ako ne bude prigovora na ponovljene izbore, on kaže da je izvodljivo zasedanje Skupštine do 13. februara, a ako ne bude tako, ostaje da Tadić u Beču obavesti sve da nam je potrebno još malo vremena, iz tehničkih razloga.
  Iz kabineta predsednika potvrdili su nam da će u petak njegovi savetnici razgovarati sa ambasadorima zemalja Kontakt-grupe o mogućem odlaganju pregovora.

  Zamenik predsednika SRS Tomislav Nikolić rekao nam je u utorak da novi saziv Skupštine Srbije mora jednom novom ozbiljnom Rezolucijom da odgovori na apsolutno neprihvatljivi predlog Finca:
  - Kada smo donosili važeću rezoluciju nismo imali Ahtisarijev predlog, okolnosti su se promenile. Ako se izjalovi konstituisanje parlamenta do 13. februara, u Beč treba da otputuje predsednik Srbije. Njegovo je samo da tamo kaže da Srbija nema ovlašćene pregovarače i da zbog toga mora da se sačeka njihov izbor.
  Nikolić ističe i da oko Ahtisarijevog papira nema šta da se pregovara:
  - Srbija mora taj nazovi predlog u celini da odbaci. Do sada smo pregovarali, pa vidimo šta smo dobili kao ponudu - ogoljenu nezavisnost i rasparčavanje države. U suštini, građani Srbije su na referendumu o Ustavu već unapred odgovorili Ahtisariju izglasavši da će Kosovo zauvek ostati u Srbiji - oštar je Nikolić.

  http://www.novosti.co.yu/code/navigate.php?Id=1&status=jedna&vest=99563&datum=2007-02-06

 3. #3
  Buduća legenda *BILJA* (avatar)
  Učlanjen
  30.09.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  "Vidik na misli moje najtananije..."
  Poruke
  31.530
  Tekstova u blogu
  72
  Reputaciona moć
  1638

  Podrazumevano Re: Салетов "Дневник" (све што нисте хтели да знате, ни да питате)


 4. #4
  Legenda
  Učlanjen
  08.11.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  62.161
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Салетов "Дневник" (све што нисте хтели да знате, ни да питате)

  Znaci Kostunica izjavio da je Kosovo uvek bilo u Srbiji,a Nikolic da ce Kosovo zauvek ostati u Srbiji.... I posle neka neko kaze da je Kostunica blizi Evropi negoli Seselju...

 5. #5
  Iron Lord nije na forumu
  ne vadi prst iz uveta odkad je čuo da uvo više uživa
  Elita Iron Lord (avatar)
  Učlanjen
  23.12.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ОЈ СРБИЈО, КРАВО МОЈА МУЗАРО!
  Poruke
  21.620
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Салетов "Дневник" (све што нисте хтели да знате, ни да питате)

  Citat Original postavio Alekasandar2
  Ево, по препоруци Јоминија једна тема, коју ћу да допуњавам са вестима које нађем на нету, а кој аникада неће бити залепљена јер и није толико битна
  Znao sam da mogu da se oslonim na kolegu koji će ti reći ono što sam mislio
  http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=3716318&postcount=2

 6. #6
  Iskusan Alekasandar2 (avatar)
  Učlanjen
  25.01.2006.
  Lokacija
  BS "Galactica", on the way to Earth....I hope
  Poruke
  5.548
  Reputaciona moć
  99

  Podrazumevano Re: Салетов "Дневник" (све што нисте хтели да знате, ни да питате)

  Citat Original postavio Iron Lord
  Znao sam da mogu da se oslonim na kolegu koji će ti reći ono što sam mislio
  http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=3716318&postcount=2
  Исправио сам
  Poslednji put ažurirao/la Alekasandar2 : 07.02.2007. u 00:52

 7. #7
  Iskusan Alekasandar2 (avatar)
  Učlanjen
  25.01.2006.
  Lokacija
  BS "Galactica", on the way to Earth....I hope
  Poruke
  5.548
  Reputaciona moć
  99

  Podrazumevano Re: Салетов "Дневник" (све што нисте хтели да знате, ни да питате)

  hekii88

  петиција против независности Косова

  http://www.thepetitionsite.com/take...?ltl=1170805263

  Ajde ljudi, potpisujte i postavljajte ovaj link na sto vise foruma!!!

 8. #8
  Iskusan Alekasandar2 (avatar)
  Učlanjen
  25.01.2006.
  Lokacija
  BS "Galactica", on the way to Earth....I hope
  Poruke
  5.548
  Reputaciona moć
  99

  Podrazumevano Re: Салетов "Дневник" (све што нисте хтели да знате, ни да питате)

  The US Government with NATO joins the Jihad on Kosovo!

  The United Nations emissary of Finnish and Common Market origins has yesterday reported back. He has in effect made Kosovo an independent state and separated it forever from Serbia. From now on it will be a crime to be a Serb, a Jew, or a Romany in Kosovo. Kosovo will be ruled by a Fascist, Islamist and brutal regime and the future for Muslim Kosovons will be more destitution, more brutality and the complete imprisonment of the mind by the “ideas” of Islamofascism. What a future the US cum EU Empiricists have managed to map out for this once beautiful land of beautiful Serbian people!

  So, it looks as if the Serbs divided as ever have lost out once more to the US led EU NATO juggernaut. « Fold this article up

  This EU “emissary” has reported back and has opened the door to Serbia losing Kosovo forever and it being drafted onto Albania, so fulfilling one of the long-time ambitions of the Islamofascist Jihad. It is like America losing Maryland or Pennsylvania where the first Pilgrim Fathers landed and where great battles in the American War of Independence were fought.

  So what then is Kosovo today? This was a report from a group called Amnesty International, no friend of the Serbs or the Jews, but even they cannot escape the reality:

  Остатак чланка на:
  http://www.israpundit.com/2006/?p=3905#comments

  Прочитајте коментаре.

 9. #9
  Buduća legenda Lacibg (avatar)
  Učlanjen
  31.08.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Đinđistan
  Poruke
  28.549
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  372

  Podrazumevano Re: Салетов "Дневник" (све што нисте хтели да знате, ни да питате)

  The US Government with NATO joins the Jihad on Kosovo!

  Не могу да верујем, па ови радикали умеју и на енглеском да пишу па то још неко и објављује
  Е мој Борисе, шта си доживео

 10. #10
  Iskusan Alekasandar2 (avatar)
  Učlanjen
  25.01.2006.
  Lokacija
  BS "Galactica", on the way to Earth....I hope
  Poruke
  5.548
  Reputaciona moć
  99

  Podrazumevano Re: Салетов "Дневник" (све што нисте хтели да знате, ни да питате)

  INTERVJU: Tomislav Nikolić
  NA IZBORE!

  Zamenik predsednika SRS tvrdi da su Tadić i Koštunica znali za Ahtisarijev plan još u novembru, ali da su o tome ćutali pred izbore, i traži poništavanje izbornih rezultata

  BEOGRAD - Tomislav Nikolić, zamenik predsednika SRS, tvrdi da su Vojislav Koštunica i Boris Tadić znali za Ahtisarijev plan još 10. novembra prošle godine, ali da su se s njim dogovorili da ga ne objavljuje do okončanja izbora. On zato traži poništavanje "nerealnih" izbornih rezultata i raspisivanje novih parlamentarnih izbora!

  - Ovo što sad imamo nije izborna volja birača. Tadić i Koštunica su ih namerno obmanuli i sakrili od njih bitnu činjenicu. Za sadržinu Ahtisarijevog plana znali su još 10. novembra, ali su se s njim dogovorili da izađe s planom kad se završe izbori. Plašili su se da će izgubiti većinu u suprotnom. Tražim da se izborni rezultati ponište i da se održe novi - kaže Nikolić u intervjuu Kuriru.

  Jeste li baš ubeđeni da je realan taj zahtev za poništavanjem izbornih rezultata?
  - To je jedino pravično i jedino moguće. Ovo su falsifikovani izbori, ovo nije volja birača. Šta to znači?! Izađite na izbore, pa ćemo vam reći šta će biti s Kosovom i Metohijom.

  Tražite izbore, jer mislite da će se vama okrenuti većina birača zbog nepovoljnog plana?
  - To je surovo činjenica. Pa, zar ne treba svi da se suočimo sa Kosovom i Metohijom? E, trebalo je pre izbora da se suočimo s tim, pa da onda narod kaže da je saglasan ili da nije saglasan sa tim.

  Vi niste hteli da preuzmete odgovornost. Zašto niste uzeli učešće u pregovaračkom timu, pa da nešto promenite?
  - Nije tačno. Ko me je zvao? Vi, novinari? Evo, tu su obojica, živi, pa neka kažu da li je iko ikada u razgovoru sa mnom pomenuo ideju da radikali budu u timu. Ne, bio je nalog sa Zapada da nas nema. Zato srpska javnost i ne zna šta se događalo u Beču. Što se nas tiče, nikada nećemo popustiti po pitanju Kosmeta.

  Šta to znači?
  - Da vam uđe neko u kuću i ukrade neku vrednu stvar. Da vam otme auto, njivu. Možda ne možete vi ili vaš sin da vratite. Ali, možda može vaš unuk! Nije ni Nemačka ratovala da sastavi istočni i zapadni deo. Nije ni Francuska dobila Alzas u ratu. Ako moramo da branimo Kosovo od takozvane međunarodne zajednice, onda nam tamo i nije mesto.

  Lidija nije glumica

  Zašto ste na pregovore o sastavu vlade poslali glumicu?
  - Ona nije glumica.
  Kako nije?
  - Ona je, uz to što je član SRS, i glumica i biće narodni poslanik. To nisu bili pregovori, već obično ćaskanje. To potvrđuje i činjenica da Tadić nije objavio nikakve zaključke.


  Tadićeva zaključana vrata

  Kako je Tadić reagovao na Vaše pojavljivanje u utorak?
  - Nije baš domaćinski, vrata su bila zaključana. Izašao sam iz Skupštine i sreo Ivicu Dačića kako čeka na prelazu. Stoje ispred novinari, postavljene kamere, a nas dvojica guramo zaključana vrata. Ja onda lupam u ta vrata, i najzad dolazi neko i otključava. E, onda sam pet minuta vikao po Predsedništvu, psovao i šta im nisam sve rekao. Ulazim unutra, a Tadić me pita: "Zašto vičeš kad dolaziš kod mene?" Ja mu kažem: "Zašto nisi otključao vrata kad zoveš u goste?"


  Kako je protekao sastanak kod Tadića?
  - Iznenađenje je bilo što Tadić uopšte nije bio spreman za sastanak. Plan smo dobili na engleskom! Ono što je rekao pred novinarima, nije rekao i na sastanku. Ispada da DS želi da nastavi pregovore, što na sastanku iza zatvorenih vrata nije bilo tako očigledno.

  Ima li u planu nečega što nije objavljeno?
  - Ima, na primer da NATO dolazi na Kosovo. Neće biti poslate UN, već NATO snage u našu pokrajinu. Mi nismo članica NATO i zašto bismo ih prihvatili?

  Uzdate li se još uvek u ruski veto?
  - U šta drugo da se uzdam? Imamo dve strane. Jednu koja nam otima i drugu u koju se uzdamo. Pa čak i da ispadne da smo se uzalud uzdali, nikada ne može da mi bude draži onaj koji mi je oteo. To je zamena teze.

  Šta mislite o podeli Kosova?
  - Šta mislite, koliko bi dugo trajala dok Albanci ne bi preuzeli i taj drugi deo?

  Šta sad savetujete preostalim Srbima na Kosovu?
  - Državni interes je da ostanu tamo. Ali, nemam savet za Srbe koji žive na Kosmetu. Ja samo znam, ako ta teritorija bude data na raspolaganje isključivo Albancima, tamo neće biti Srba. Svestan sam da su ovog časa Srbi topovsko meso. NATO ih sigurno neće zaštititi.

  Da li ste Koštuničinu platformu za Kosmet shvatili kao mig vašoj stranci?
  - Ne. Niti sam pozvan od njega ili bilo koga od njegovih.

  Vi ste jači. Što Vi njega ne pozovete?
  - Ja sam njega jednom zvao.

  Kad?
  - Pre tri godine. Tada je rekao da ne sme.

  Da Vas sad pozove Koštunica i kaže: "Tomo, imamo zajedno 128 poslanika, hoćemo li da formiramo vladu", kakav bi bio vaš odgovor?
  - Ja s njim nisam na "Tomo". U ovako teškoj situaciji, teško mi je da razmišljam o tome hoćemo li da pravimo vladu ili nećemo. Ja mislim da smo mi zreli za nove izbore. Neka Koštunica vlada do tad.

  SMILJANA VIDIĆ

 11. #11
  Iskusan Alekasandar2 (avatar)
  Učlanjen
  25.01.2006.
  Lokacija
  BS "Galactica", on the way to Earth....I hope
  Poruke
  5.548
  Reputaciona moć
  99

  Podrazumevano Re: Салетов "Дневник" (све што нисте хтели да знате, ни да питате)

  Citat Original postavio Lacibg
  The US Government with NATO joins the Jihad on Kosovo!

  Не могу да верујем, па ови радикали умеју и на енглеском да пишу па то још неко и објављује
  Е мој Борисе, шта си доживео
  Радикали удружени са републиканцима и десничарима Ционистима

 12. #12
  Iskusan Alekasandar2 (avatar)
  Učlanjen
  25.01.2006.
  Lokacija
  BS "Galactica", on the way to Earth....I hope
  Poruke
  5.548
  Reputaciona moć
  99

  Podrazumevano Re: Салетов "Дневник" (све што нисте хтели да знате, ни да питате)

  SPOMENIK ZA ROKIJA!

  Da bi popularizovali svoj grad, stanovnici Žitišta kod Zrenjanina dižu spomenik čuvenom bokseru iz filmova

  ZRENJANIN/ŽITIŠTE - Iako Silvester Stalone verovatno nikada neće ni saznati da će u Srbiji imati spomenik, stanovnici banatske opštine Žitište pored Zrenjanina mrtvi su ozbiljni u nameri da podignu statuu čuvenom bokseru Rokiju Balboi!

  Stalone kraj spomenika Rokiju u SAD


  Informacija da će u Žitištu biti podignut spomenik slavnom bokseru sa velikog platna Rokiju Balboi, izazvala je veliko interesovanje, ali i nevericu. Nedoumicu o tome da li je u pitanju samo "dečja šala" ili ozbiljna inicijativa, otklonio je zamenik predsednika opštine Žitište Zoran Babić, koji ističe da je reč o ozbiljnoj zamisli nekolicine mladih ljudi.

  Na ovu ideju došao je Bojan Marčeta, mladić iz Žitišta, nakon što je pogledao najnoviji film "Roki Balboa", a ovih dana biće osnovano istoimeno udruženje građana, koje će, prvenstveno, za cilj imati animiranje javnosti i lokalne samouprave.

  - Jednostavno, gledao sam film i došao na tu ideju, jer iz Žitišta se u poslednje vreme objavljuju samo negativne informacije i hteo sam da se o ovom mestu govori i sa vedrije strane - kaže Bojan Marčeta, koji napominje da na njegovu ideju nije uticalo to što je nedavno u Mostaru podignut spomenik Brusu Liju, jer su, kako kaže, njegovi motivi sasvim drugačiji.

  Ova grupa mladih ljudi tvrdi da će ostati dosledna toj ideji, uporni su, pa je podizanje spomenika Rokiju Balboi usred Žitišta sasvim realno.Zamenik predsednika Žitišta Zoran Babić potvrđuje spremnost lokalne samouprave da pomogne u realizaciji ovog projekta.

  On pozdravlja namere mladih ljudi koji su spremni da menjaju dosadašnju sliku Žitišta, budući da su informacije koje su plasirane iz ovog mesta mahom bile vezane za ubistva, poplave i zaraze.

  - Mi smo već uspostavili kontakte sa ljudima iz Filadelfije, gde je postavljen originalni spomenik ovom legendarnom "italijanskom" borcu za pravdu, i ovih dana očekujemo odgovor, a želja nam je da nas ljudi u okruženju i dalje vide na lepši način, što je jedini i pravi motiv ovog poduhvata - kaže Babić.

  Reakcije meštana ovog dela Banata i okoline su različite. Od pre nekoliko dana, kada se o ovom poduhvatu čulo u javnosti, stižu pisma podrške, uključuje se sve više mladih, obrazovanih ljudi, a inicijatori su, kako kažu, tim reakcijama i više nego zadovoljni jer, na njihovo iznenađenje, podršku dobijaju i od mnogih starijih sugrađana.

  Naravno, ima i onih koji se podizanju spomenika Rokiju Balboi protive, ali su to, po rečima pristalica, uglavnom oni koji se bune i kada im asfaltiraju ulicu, jer vole da hodaju po blatu.

  Udruženje obožavalaca Ramacotija

  Zoran Babić kaže da je Žitište godinama poznato Italijanima koji ovde dolaze u lov, a podizanje spomenika Rokiju uticaće i na stvaranje pozitivnog imidža ove opštine.
  - Ima tu nekakve simbolike - priča Babić, i objašnjava da su upravo zbog lovaca imena kafića dobila i italijanska imena, a u Žitištu je osnovano i Udruženje obožavalaca Erosa Ramacotija.


  Brus Li se loše proveo

  Nedavno je u Mostaru podignut spomenik čuvenom glumcu kung fu filmova Brusu Liju. Mostarci su veoma ozbiljno shvatili svoj projekat, pa se na svečanom otvaranju spomenika skupilo pola Mostara - Srbi, Hrvati, Bošnjaci, gradski oci, deca i stari. Međutim, nesrećni Brus se loše proveo u Bosni. Naime, "nepoznati vandali" već prve nedelje iz ruku Brusa Lija izbili su odlivene nunčake i umesto njih stavili flaše piva.

  http://www.kurir-info.co.yu/arhiva/2007/februar/07/B-01-07022007.shtml

 13. #13
  Iskusan Alekasandar2 (avatar)
  Učlanjen
  25.01.2006.
  Lokacija
  BS "Galactica", on the way to Earth....I hope
  Poruke
  5.548
  Reputaciona moć
  99

  Podrazumevano Re: Салетов "Дневник" (све што нисте хтели да знате, ни да питате)

  Војна брука!

  VOJNA BRUKA
  Pokušaj ministra odbrane Zorana Stankovića da zataška špijunsku „aferu Pohulek” naišao na oštru osudu visokih oficira. Pukovnik Stojanović: Tek sada nas niko neće poštovati, jer smo pokazali da ni sami sebe ne poštujemo  Pokušaj ministra odbrane Zorana Stankovića da zataška špijunsku „aferu Pohulek”, koja je početkom godine uzdrmala Vojsku Srbije, naišao je na žestoku osudu stručne javnosti.

  Visoki oficiri i vojno-politički analitičari, sagovornici Pressa, optužuju ministra i traže njegovu odgovornost za „strašnu blamažu” Vojske.

  Podsetimo, ministar Stanković prekjuče se sastao sa britanskim ambasadorom Stivenom Vordsvortom i zaključio da je „saradnja britanske i srpske armije na zavidnom nivou”. I ništa tu ne bi bilo čudno da nam pre samo mesec dana britanska vojska nije preotela potpukovnika Mirka Pohuleka.

  Ovaj oficir, koji je sve do 25. decembra 2006. radio na najodgovornijim poslovima u Ministarstvu odbrane, prebegao je u britansku vojsku i zaposlio se u Ambasadi Velike Britanije kao zamenik vojnog atašea. Pri tom, postoje osnovane sumnje da je Pohulek godinama unazad radio kao britanski špijun u vrhu naše vojske.

  Vojni vrh sramno ćuti!

  U Ministarstvu odbrane juče nismo mogli da dobijemo nikakvu informaciju o „aferi Pohulek”.
  - Sve što smo imali, već smo rekli. I stojimo i dalje iza toga - odgovara portparol Ministarstva odbrane Zoran Puhač. Na naše insistiranje da li to znači da je Pohuleku i dalje zabranjen ulaz u vojne objekte, Puhač kaže:
  - Već sam vam rekao da se više povodom tog slučaja nećemo oglašavati!
  Načelnik VBA Svetko Kovač već danima ne odgovara na pozive novinara.
  Podsetimo, u petak, 2. februara predsednik Tadić je zatražio da se hitno utvrde sve okolnosti u vezi sa ovom špijunskom aferom i da se „postupi u skladu sa zakonom”. Niko, međutim, nije učinio ništa da sprovede Tadićev nalog.


  Kada je Press pre dve nedelje otkrio ovaj skandal, iz Ministarstva odbrane najavljena je žestoka reakcija, a potpukovnik Pohulek proglašen za „osvedočenog špijuna”. Na kraju, ministar Stanković se prekjuče sastao sa britanskim ambasadorom i dogovorio da se ova afera zataška!!!Bivši šef VBA, pukovnik Momir Stojanović, smatra da je vojni vrh ukaljao oficirsku čast svim pripadnicima srpske vojske.

  - Ljudi moji, toliko smo se ponizili da smo spremni da zarad ulaska u međunarodne vojne institucije potpuno urušimo naš bezbednosni sistem. Valjda još samo ministar Stanković ne shvata da nas je ceo svet prezreo, posle poniznosti pred britanskim ambasadorom.

  Tek sada nas niko neće poštovati, jer smo pokazali da ni sami sebe ne poštujemo! Ovakvim ponižavanjem Stanković je ukaljao obraz svakom srpskom oficiru. Sramota! - ogorčen je Stojanović.

  Vojni analitičar Veljko Kadijević zahteva hitnu odgovornost vojnog vrha.- Tu, pre svega, mislim na ministra Stankovića i šefa VBA Svetka Kovača. Ne zna se šta je gore! Da li to što oni nisu imali informaciju da Pohulek hoće da pređe u britansku ambasadu ili to što su to znali i prešli preko toga?! Iskreno, realnije je ovo drugo, jer zataškavanjem ovog skandala Stanković i Kovač pokušavaju da se operu i još koji dan sačuvaju svoje pozicije - priča Kadijević.

  Vojno-politički analitičar i novinar Miroslav Lazanski kaže da mu je potpuno jasno zašto već deset dana niko od zvaničnika iz srpske vlasti ne reaguje povodom ovog slučaja:- Zar to niste shvatili?! Svako svoju bruku krije!Bivši načelnik Uprave bezbednosti VJ general Aleksandar Dimitrijević kaže da su za ovaj slučaj krivi upravo oni zbog kojih se ovakve stvari i događaju.

  - Ovako kako radi vojno rukovodstvo, neće me iznenaditi da se na kraju mi još izvinjavamo Britancima!? Uostalom, šta drugo očekivati od ministra Stankovića, koga nijedan zvanični organ ove zemlje nije izabrao na tu funkciju?! - komentariše Dimitrijević.

  S. Vojinović
  Najnovije vesti

  Novine Press

 14. #14
  Veoma poznat fosilvaso (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  zagreb
  Poruke
  13.586
  Reputaciona moć
  185

  Podrazumevano Re: Салетов "Дневник" (све што нисте хтели да знате, ни да питате)

  Citat Original postavio Alekasandar2
  Војна брука!

  Ovaj oficir, koji je sve do 25. decembra 2006. radio na najodgovornijim poslovima u Ministarstvu odbrane, prebegao je u britansku vojsku i zaposlio se u Ambasadi Velike Britanije kao zamenik vojnog atašea. Pri tom, postoje osnovane sumnje da je Pohulek godinama unazad radio kao britanski špijun u vrhu naše vojske.

  Novine Press
  Vojna bruka je sarađivati sa britanskom vojskom? Koja lakrdija? Dobar vic.....
  potpis: đeneral Draža
  Sve je apsolutno u totalitarnom režimu!

 15. #15
  Iskusan Alekasandar2 (avatar)
  Učlanjen
  25.01.2006.
  Lokacija
  BS "Galactica", on the way to Earth....I hope
  Poruke
  5.548
  Reputaciona moć
  99

  Podrazumevano Re: Салетов "Дневник" (све што нисте хтели да знате, ни да питате)

  Citat Original postavio fosilvaso
  Vojna bruka je sarađivati sa britanskom vojskom? Koja lakrdija? Dobar vic.....
  potpis: đeneral Draža
  Хахахахахах!

 16. #16
  Iron Lord nije na forumu
  ne vadi prst iz uveta odkad je čuo da uvo više uživa
  Elita Iron Lord (avatar)
  Učlanjen
  23.12.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ОЈ СРБИЈО, КРАВО МОЈА МУЗАРО!
  Poruke
  21.620
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Салетов "Дневник" (све што нисте хтели да знате, ни да питате)

  Citat Original postavio Lacibg
  The US Government with NATO joins the Jihad on Kosovo!

  Не могу да верујем, па ови радикали умеју и на енглеском да пишу па то још неко и објављује
  Е мој Борисе, шта си доживео
  Citat Original postavio fosilvaso
  Vojna bruka je sarađivati sa britanskom vojskom? Koja lakrdija? Dobar vic.....
  potpis: đeneral Draža
  Hahahahahahahahaha....

 17. #17
  Iskusan Salvantis (avatar)
  Učlanjen
  16.10.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  kosova eshte zemra e serbise
  Poruke
  6.455
  Reputaciona moć
  105

  Podrazumevano Re: Салетов "Дневник" (све што нисте хтели да знате, ни да питате)

  Citat Original postavio Alekasandar2
  SPOMENIK ZA ROKIJA!

  Da bi popularizovali svoj grad, stanovnici Žitišta kod Zrenjanina dižu spomenik čuvenom bokseru iz filmova

  ZRENJANIN/ŽITIŠTE - Iako Silvester Stalone verovatno nikada neće ni saznati da će u Srbiji imati spomenik, stanovnici banatske opštine Žitište pored Zrenjanina mrtvi su ozbiljni u nameri da podignu statuu čuvenom bokseru Rokiju Balboi!

  Stalone kraj spomenika Rokiju u SAD

  Informacija da će u Žitištu biti podignut spomenik slavnom bokseru sa velikog platna Rokiju Balboi, izazvala je veliko interesovanje, ali i nevericu. Nedoumicu o tome da li je u pitanju samo "dečja šala" ili ozbiljna inicijativa, otklonio je zamenik predsednika opštine Žitište Zoran Babić, koji ističe da je reč o ozbiljnoj zamisli nekolicine mladih ljudi.
  Na ovu ideju došao je Bojan Marčeta, mladić iz Žitišta, nakon što je pogledao najnoviji film "Roki Balboa", a ovih dana biće osnovano istoimeno udruženje građana, koje će, prvenstveno, za cilj imati animiranje javnosti i lokalne samouprave.

  - Jednostavno, gledao sam film i došao na tu ideju, jer iz Žitišta se u poslednje vreme objavljuju samo negativne informacije i hteo sam da se o ovom mestu govori i sa vedrije strane - kaže Bojan Marčeta, koji napominje da na njegovu ideju nije uticalo to što je nedavno u Mostaru podignut spomenik Brusu Liju, jer su, kako kaže, njegovi motivi sasvim drugačiji.

  Ova grupa mladih ljudi tvrdi da će ostati dosledna toj ideji, uporni su, pa je podizanje spomenika Rokiju Balboi usred Žitišta sasvim realno.Zamenik predsednika Žitišta Zoran Babić potvrđuje spremnost lokalne samouprave da pomogne u realizaciji ovog projekta.

  On pozdravlja namere mladih ljudi koji su spremni da menjaju dosadašnju sliku Žitišta, budući da su informacije koje su plasirane iz ovog mesta mahom bile vezane za ubistva, poplave i zaraze.

  - Mi smo već uspostavili kontakte sa ljudima iz Filadelfije, gde je postavljen originalni spomenik ovom legendarnom "italijanskom" borcu za pravdu, i ovih dana očekujemo odgovor, a želja nam je da nas ljudi u okruženju i dalje vide na lepši način, što je jedini i pravi motiv ovog poduhvata - kaže Babić.

  Reakcije meštana ovog dela Banata i okoline su različite. Od pre nekoliko dana, kada se o ovom poduhvatu čulo u javnosti, stižu pisma podrške, uključuje se sve više mladih, obrazovanih ljudi, a inicijatori su, kako kažu, tim reakcijama i više nego zadovoljni jer, na njihovo iznenađenje, podršku dobijaju i od mnogih starijih sugrađana.

  Naravno, ima i onih koji se podizanju spomenika Rokiju Balboi protive, ali su to, po rečima pristalica, uglavnom oni koji se bune i kada im asfaltiraju ulicu, jer vole da hodaju po blatu.

  http://www.kurir-info.co.yu/arhiva/2007/februar/07/B-01-07022007.shtml
  Jel Jomini cuo za ovu vest

 18. #18
  Iron Lord nije na forumu
  ne vadi prst iz uveta odkad je čuo da uvo više uživa
  Elita Iron Lord (avatar)
  Učlanjen
  23.12.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ОЈ СРБИЈО, КРАВО МОЈА МУЗАРО!
  Poruke
  21.620
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Салетов "Дневник" (све што нисте хтели да знате, ни да питате)

  Citat Original postavio Salvantis
  Jel Jomini cuo za ovu vest
  Ta možda skida plahtu...

 19. #19
  Iskusan Salvantis (avatar)
  Učlanjen
  16.10.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  kosova eshte zemra e serbise
  Poruke
  6.455
  Reputaciona moć
  105

  Podrazumevano Re: Салетов "Дневник" (све што нисте хтели да знате, ни да питате)

  Nema tu mesta za 'mozda'

 20. #20
  Iron Lord nije na forumu
  ne vadi prst iz uveta odkad je čuo da uvo više uživa
  Elita Iron Lord (avatar)
  Učlanjen
  23.12.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ОЈ СРБИЈО, КРАВО МОЈА МУЗАРО!
  Poruke
  21.620
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Салетов "Дневник" (све што нисте хтели да знате, ни да питате)

  Pazi popodne ga nije bilo...
  Mada smo imali tu temu pa se skrenulo u druge vode...

  http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=136001
  Poslednji put ažurirao/la Iron Lord : 07.02.2007. u 19:08

 21. #21
  Iskusan Alekasandar2 (avatar)
  Učlanjen
  25.01.2006.
  Lokacija
  BS "Galactica", on the way to Earth....I hope
  Poruke
  5.548
  Reputaciona moć
  99

  Podrazumevano Поделе у Словачкој око Косова (Утицај СРС на развој демократије у Словачкој)

  http://www.slovakspectator.sk/clanok.asp?cl=26544

  Поделе у Словачкој владајућој коалицији изазване су негодовањем коалиционог партнерса Словенске Народне Странке, чији је председник изјавио да је "Актисаријев план нови Минхенски споразум, тотално ђубре" Све не би било толико интересантно да он није пријатељ Војислава Шешеља и да његова СНС није створена по угледу на Српску СРС, како преноси данашњи "Курир"
  Даљи сукоби су због Мађарске мањине и бојазни да би она могла да тражи отцепљење.
  Словачки министар спољних послова је од ударом Хришћанских конзервативаца јер је изјавио да му је Драшковић рекао да су резултати Српског референдума о косову фалсификовани. Како је Драшковић то демантовао, траже оставку министра иностраних послова.

  Свађу је прекинуо Председник Словачке који је рекао да ослуку о статусу Косова треба одложити, назвавши план "Лошим по Србе" рекао је да "косову треба међународно присуство а не и државност"


  хехехехе Ко каже да СРС није утицајна

 22. #22
  Domaćin serb_pagan (avatar)
  Učlanjen
  04.10.2005.
  Lokacija
  RAVE the City
  Poruke
  4.439
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Поделе у Словачкој око Косова (Утицај СРС на развој демократије у Словачкој)

  ma da...poklase se slovaci oko pitanja kosova...zabole ih bas ****...iskoristili gaf neke budale da bi rasplamsavali svoje interne sukobe...chisto ono kao nashli razlog....

 23. #23
  Iskusan Alekasandar2 (avatar)
  Učlanjen
  25.01.2006.
  Lokacija
  BS "Galactica", on the way to Earth....I hope
  Poruke
  5.548
  Reputaciona moć
  99

  Podrazumevano Re: Поделе у Словачкој око Косова (Утицај СРС на развој демократије у Словачкој)

  Citat Original postavio serb_pagan
  ma da...poklase se slovaci oko pitanja kosova...zabole ih bas ****...iskoristili gaf neke budale da bi rasplamsavali svoje interne sukobe...chisto ono kao nashli razlog....
  Ами дечко, ти у опште не читаш линк?

  Coalition split over Kosovo

  “It is unthinkable that a national minority has the right to its own state,” said SNS leader Ján Slota, according to the Pravda daily.

  Slota argued that Slovakia could find itself in a similar situation in the future with its own Hungarian ethnic minority.

  But Pál Csáky, the deputy chairman of the opposition Hungarian Coalition Party (SMK), denied that the resolution of the Kosovo issue could create a precedent for the SMK.

  The Slovak Democratic and Christian Union and the Christian Democratic Movement say they are against independence for Kosovo unless it has the support of Belgrade. The Christian Democrats are also demanding that Foreign Minister Ján Kubiš resign over his claim that Serbian Foreign Minister Vuk Draskovic told him that the results of the Serbian referendum on independence for Kosovo had been falsified.

 24. #24
  Domaćin serb_pagan (avatar)
  Učlanjen
  04.10.2005.
  Lokacija
  RAVE the City
  Poruke
  4.439
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Поделе у Словачкој око Косова (Утицај СРС на развој демократије у Словачкој)

  to su shuplje priche,namenjene internim unutardrzavnim obrachunima slovaka...a koji su pa **** ti slovaci? sad su kao oni neko mudo pa mi kao trebamo da se radujemo zato sto su se oni shatro pokachili oko kosova...to pokazuje koliko je srbija jadna i bedna kad se pouzda u tamo neke slovake koji su do juche po srbiji na shofershajbnama otrcanih sovjetskih automobila prodavali ubudjale parizere....

 25. #25
  Iskusan Alekasandar2 (avatar)
  Učlanjen
  25.01.2006.
  Lokacija
  BS "Galactica", on the way to Earth....I hope
  Poruke
  5.548
  Reputaciona moć
  99

  Podrazumevano Re: Поделе у Словачкој око Косова (Утицај СРС на развој демократије у Словачкој)

  Словачки председник критикује план УН

  "Након инвазије на Србију, кој ај еиспланирана да заштити Албанце, савезници си заборавили заштиту Срба"

  У четвртак је Јан Слота, председник СНС критиковао план упоредивши га са Минхенским споразумом 1938 који је допустио нацистичку окупацију Словачке, назвавши Алтисарије план "Гомилом ђубрета"
  http://www.iht.com/articles/ap/2007/02/09/europe/EU-GEN-Slovakia-Kosovo.php

  "After NATO's invasion of Serbia that was staged to protect Kosovo Albanians the (Western) allies forgot about the protection of Serbs," Gasparovic said.

  On Thursday, Jan Slota, the head of the nationalist Slovak National Party, labeled Ahtisaari's plan as a "pile of trash" and compared it with the 1938 Munich agreement that allowed Nazi Germany to invade former Czechoslovakia just before WWII. Slota's party is part of the governing coalition led by Prime Minister Robert Fico.

Slične teme

 1. Препоруке за куповину возила
  Autor mvbdb u forumu Automobilizam
  Odgovora: 20436
  Poslednja poruka: 14.03.2015., 04:34
 2. Odgovora: 7
  Poslednja poruka: 12.05.2011., 13:48
 3. Odgovora: 3
  Poslednja poruka: 19.11.2006., 19:27

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •