Zavrsnica Kupa Radivoja Koraca

Marauder

Elita
Poruka
23.575
U Kragujevcu završnica Kupa Koraća
Zvezda brani trofej

Četvorodnevni košarkaški festival Kupa Radivoja Koraća u Kragujevcu (8-11. februar) prilika je za osvajanje prvog ovosezonskog trofeja.

Dvorana „Jezero“, mesto je za ispravke dosadašnjih rezultatskih propusta, ali i teren na kojem će šansu tražiti i ekipe iz drugog plana. U ovakvim šok-mečevima odavno nema favorita, iako Partizan na današnjoj premijeri sa domaćim Radničkim (18), ne krije da kreće u pohod ka devetoj tituli u nacionalnom kupu.

- Oprez je neophodan u prvom meču sa Radničkim, a do trofeja ćemo morati da odigramo tri kvalitetne utakmice. Iako smo trenutno najviše zaokupljeni nastupom u Evroligi, pehar Kupa Koraća nas i te kako interesuje. U ovakvom takmičenju iznenađenja su uvek moguća, ali verujem da ćemo na kraju potvrditi da smo u usponu forme - kaže Uroš Tripković, bek crno-belih.

U drugoj utakmici četvrtfinala večeras (20.30) se sastaju Hemofarm i Mega Ishrana.

Trofej Kupa Koraća brani Crvena zvezda, koja i pored rezultatske krize, vidi svoju šansu. Prvi rival biće im sutra Vojvodina (20.30).

FMP započinje takmičenje sutra protiv Novog sada (18.30).

Radio-televizija Srbije će direktno prenositi samo jednu četvrtfinalnu utakmicu (FMP - Novi Sad), ali i sve mečeve polufinala i finala.
 
Шта имамо од тог купа, сем засићене сујете? Једно велико ништа, после се испразне и губе где год стигну. Ионако је после купа много битнија утакмица са Химкијем у Русији.
 
Samo se nadam da Partizan neće da odigra finale kao večeras protiv Hemofarma. Večeras su igrali kao da ova utakmica ništa ne znači i da su se već pre toga kvalifikovali u finale. E pa ne može to tako. Mora da se igra non-stop punom snagom u Kupu. Umalo da se ponovi scenario Unikaha, vode 10 razlike i onda dopuste protivniku da izjednači i uđe u produžetke.

PARTIZANE VOLIMO TE SRCEM SVIM............
 

Back
Top