Poludeli SAD? SAD NUDE 3.000.000.000 $ ZA KOSOVO!
Strana 1 od 7 12345 ... PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 155

Tema: Poludeli SAD? SAD NUDE 3.000.000.000 $ ZA KOSOVO!

 1. #1
  Iskusan Samanta_ (avatar)
  Učlanjen
  21.04.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Offenbach
  Poruke
  6.251
  Reputaciona moć
  116

  Podrazumevano Poludeli SAD? SAD NUDE 3.000.000.000 $ ZA KOSOVO!

  SAD NUDE 3.000.000.000 $ ZA KOSOVO!
  Vlada SAD spremna da Srbiji pruži ogromnu novčanu pomoć ukoliko pristane da se odrekne Kosova i Metohije
  Vlada SAD prošlog vikenda diplomatskim kanalima poručila srpskim vlastima da je spremna da obilato pomogne Srbiju ukoliko ona pristane na Ahtisarijevo rešenje kosovskog problema, saznaje Press.

  Kako tvrde naši sagovornici, Amerikanci su Koštunici i Tadiću poručili da su spremni da Srbiji bespovratno daju tri milijarde evra ukoliko prizna nezavisno Kosovo.

  - Amerikancima je sada preko potrebna stabilnost u ovom delu Evrope. Njima je jako stalo da Srbija prihvati Ahtisarijev plan i da bez velike buke "proguta" nezavisno Kosovo. Za to su spremni i mnogo da plate. Prva ponuda je tri milijarde dolara, a ako vaši budu hteli i umeli da trguju moći će da dobiju i više od pet milijardi! - kaže odlično obavešteni sagovornik Pressa iz jedne zapadne ambasade.

  Na naše pitanje kako to i sa kim Amerikanci misle da trguju, ako se već dobro zna da niko od relevantnih srpskih političara neće pristati na nezavisno Kosovo, izvor Pressa odgovora:- Ima jedna dobra, vaša, srpska poslovica, koja kaže da para vrti gde burgija neće.

  Znate, jedno je zvanična politička priča, a nešto drugo je surova srpska realnost. Vaša zemlja je u teškoj ekonomskoj situaciji i njoj bi tolike pare značile istorijsku šansu. U svakom slučaju, sada je sve na vama Srbima - objašnjava naš sagovornik, i napominje da bi sa svoje strane i EU "znala da nagradi konstruktivnost Srbije".- Evropa će sigurno omogućiti mnogo brži i lakši put Srbije ka EU i samim tim otvoriće vam značajne fondove - kaže izvor Pressa.


  Zvanično, niko od srpskih političara i analitičara nije juče hteo da komentariše naša saznanja. Politički analitičar Milan Nikolić juče je u Pressu spomenuo mogućnost da Srbija obezbedi "značajnu kompenzaciju za Kosovo". On je procenio da bi Srbija mogla da dobije od pet milijardi evra, pa naviše... 2. #2
  Iskusan Samanta_ (avatar)
  Učlanjen
  21.04.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Offenbach
  Poruke
  6.251
  Reputaciona moć
  116

  Podrazumevano Re: Poludeli SAD? SAD NUDE 3.000.000.000 $ ZA KOSOVO!

  INTERVJU, DUŠAN PETROVIĆ potpredsednik DS-a
  IMA NADE!
  Uveren sam da pregovori oko statusa Kosova nisu završeni i da Srbija još ima šanse. Teranje inata svetu od Srbije će napraviti najsiromašniju zemlju u Evropi. Predlog da Kosovo prodamo za nekakve milijarde dolara najobičnija je koještarija!
  Potpredsednik DS-a Dušan Petrović u intervjuu za Press poručuje da Srbija još nije izgubila Kosovo i Metohiju. On naglašava da su prekjučerašnje konsultacije kod predsednika Tadića "veoma važan momenat u utvrđivanju zajedničke strategije".

  - Najvažniji zaključak jeste da Srbija svoje državne interese može da sačuva samo ako nastavi pregovore. Moramo što pre da konstituišemo skupštinu, na kojoj će prva tema biti debata o Ahtisarijevom izveštaju. Budući pregovarački tim mora od parlamenta da dobije nova ovlašćenja i legitimitet.

  Da li je reč o novom ili već postojećem pregovaračkom timu?


  - Formalno-pravno, reč je o novom timu. Ali suštinski, mislim da nije moguće menjati sastav tog tima.


  Kako gledate na to što premijer Koštunica nije došao na konsultacije kod predsednika Tadića?


  - Veoma sam zabrinut što predsednik Vlade nije došao na taj sastanak. Za političke prilike u Srbiji bilo bi mnogo bolje da je on učinio taj, za njega očigledno preveliki napor.


  Hoće li biti nove skupštine do 13. februara?


  - To je ostvarljivo. Verujem da će se sve parlamentarne stranke ponašati odgovorno.


  Šta Srbija još može da učini da spreči nezavisnost Kosova?


  - Srbija može i mora da vodi diplomatsku borbu. Moramo pronaći put kako da održimo pregovaračku poziciju. Najbolje bi bilo da je novi parlament potvrdi. Ali, ako do toga i ne dođe, uveren sam da predsednik Tadić u Beču može vrlo konkretno da brani našu poziciju. On će najpre tražiti dodatno vreme za konstituisanje parlamenta i vlade.

  Vlada za dve nedelje

  Koliko smo blizu formiranju vlade, imajući u vidu sve što se dešava oko Kosova?
  - I dalje verujem u široku demokratsku vladu, sa DS-om, DSS-om, G17 Plus, koalicijom oko LDP-a i strankama manjina. Njeni osnovni ciljevi su očuvanje teritorijalnog integriteta i politika evropskih integracija. Međutim, izjave poslednjih dana ne doprinose zajedničkom dogovoru.
  Kako ćete pomiriti DSS i LDP?
  - Samo ću vam reći da verujem da je to moguće.
  Dakle, Srbija dobija novu vladu za...?
  - Moguć je dogovor u razumnom roku, već za dve nedelje. Politika nije matematika. Videćemo.
  Da li smo bliži novoj vladi ili novim izborima?
  - Novi izbori bi bili najgore rešenje za sve stranke u demokratskom bloku. Nadam se da su ostali toga svesni. Mi jesmo.
  Da li će DS odustati od Đelića?
  - Ne! DS se drži principa parlamentarne demokratije da najveća stranka mora dobiti mesto premijera. Građani su nam dali najveće poverenje i od nas traže odgovornost.
  U procentima, kakve su šanse da predsednik Tadić postane novi premijer?
  - Gotovo nikakve. Možda jedan odsto. O tome se ne razmišlja, naš kandidat je Boža Đelić.
  Da li ste spremni na kompromis: DS-u ključna ministarstva, DSS-u premijerska funkcija?
  - Nisam video nijedan čvrst i stabilan argument koji bi pokazao zašto Koštunica treba da ostane premijer.
  Šta je minimum ispod kojeg DS neće ići?
  - Daleko smo od debate o personalnim rešenjima. Još uvek je tema sastav koalicije i mesto premijera.
  Isključujete li mogućnost da SRS i DSS formiraju vlast?
  - Ne isključujem!


  Ahtisari poručuje da vremena više nema?


  - Mi iznosimo svoje argumente. Nije više reč o nedeljama i mesecima, već danima.


  Šta ćemo ako međunarodna zajednica ne odustane od Ahtisarijevog plana?


  - Za nas je neprihvatljivo negiranje suvereniteta Srbije na Kosovu. To je jedinstvena pozicija svih, osim LDP-a. Ahtisarijev predlog otvara put ka nezavisnom Kosovu i to je nedopustivo.


  Gde možemo da menjamo Ahtisarijev predlog?


  - U više tačaka. Loše je utvrđen broj lokalnih samouprava, broj srpskih opština je mali, smanjena su prava Srba u pogledu prosvete i zdravstva, na neadekvatan način je uređeno pitanje policije i pravosuđa, uopšte nije tretirano pitanje socijalne zaštite, na loš način je uređeno pitanje finansijske pomoći zvaničnog Beograda... Snažno ćemo pregovarati oko ovog korpusa pitanja. Na kraju, Savet bezbednosti UN biće instanca koja donosi odluku.


  Šta ako on presudi nepovoljno po nas?


  - O tom potom. Za međunarodne odnose u celini bila bi vrlo loša odluka koja utvrđuje put ka nezavisnosti Kosova.


  Da li to znači da još ima nade?


  - Duboko sam u to uveren!


  Koliko je realno nadati se ruskom vetu u SB?


  - Moja saznanja govore da će Rusija podržavati put ka rešenju koji prihvataju i Srbi i Albanci. Sve ono što nije prihvatljivo za Srbiju trebalo bi da definiše poziciju Rusije. To nama govore ruski predstavnici.


  DSS traži da se razmotre odnosi sa svima onima koji priznaju nezavisno Kosovo?


  - Prvo, Kosovo nije nezavisno. Drugo, teranje inata celom svetu u vrlo kratkom roku od Srbije će napraviti najsiromašniju zemlju u Evropi. Moramo biti odgovorni, a ne brzopleti.


  Za kraj, šta mislite o novčanoj ponudi: pet milijardi dolara za Kosovo?


  - To je najobičnija koještarija! Takvih predloga nije bilo, a ako ih bude, bez razmišljanja ćemo ih odbiti.

 3. #3
  Iskusan Samanta_ (avatar)
  Učlanjen
  21.04.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Offenbach
  Poruke
  6.251
  Reputaciona moć
  116

  Podrazumevano Re: Poludeli SAD? SAD NUDE 3.000.000.000 $ ZA KOSOVO!

  PET MILIJARDI DOLARA ZA KOSMET?!
  Milan Nikolić, politički analitičar, upozorava da Srbija može da izgubi Kosovo bez ikakve kompenzacije i predlaže da se razrade rezervni planovi


  Milan Nikolić, analitičar


  Srbija mora da nastavi pregovore o Kosovu sa vrlo ozbiljnom taktikom, u suprotnom, izgubićemo deo teritorije bez ikakve kompenzacije, što je najgore moguće rešenje, upozorava politički analitičar Milan Nikolić.

  - Posle papira koji je doneo Marti Ahtisari, a koji je samo predlog, ali predlog sa ozbiljnom podrškom najmoćnijih zemalja zapada, ići će se na dodatne pregovore. Naša strana mora da učestvuje na tim pregovorima! Bila je ozbiljna greška to što Vojislav Koštunica nije primio gospodina Ahtisarija, a biće još ozbiljnija greška ako se 12. i 13. februara ne ode na pregovore u Beč - smatra Nikolić.

  On objašnjava da se na dodatnim pregovorima mora fleksibilno učestvovati i precizno razraditi taktika, odnosno plan za svaku moguću varijantu.- Srbija mora da ima prvu, drugu, treću liniju odbrane ili plan A, B, C, D i koliko god treba da bi se zaštitio srpski interes na Kosovu. Najveća greška, pored neučestvovanja u pregovorima, bila bi da naša zemlja u Beč pošalje pregovarače bez fleksibilne odbrane i ukopane u rov.

  Po svim znacima koji nam iz sveta dolaze, jedina mogućnost za nas jeste da, ako nam već otimaju Kosovo, ne dopustimo da nam ga otmu bez neke ozbiljnije kompenzacije, koja mora stići i od SAD i od EU. Tu pre svega mislim na jednu vrlo ozbiljnu beskamatnu, bespovratnu ekonomsku pomoć od SAD, a kada je Evropa u pitanju, ona treba da omogući ubrzan ulazak u EU - kaže Nikolić.

  Ovaj analitičar smatra da bi "Amerika našoj zemlji morala da pruži vrlo ozbiljnu cifru, recimo, od pet milijardi dolara pa naviše", jer je Srbija sada u vrlo teškoj ekonomskoj situaciji.

  - Plan koji je Ahtisari doneo jeste u stvari nezavisnost, samo što se tako ne zove. Mi moramo, ako ništa drugo, izboksovati ozbiljnu kompenzaciju, pošto su najmoćnije zemlje zapada odlučile da nam amputiraju Kosovo - smatra Nikolić. On kaže da je veliko pitanje i šta će Rusija na kraju odlučiti, kao i da postoji mogućnost da se bez Rusije i Saveta bezbednosti ide na unilateralno priznanje nezavisnog Kosova.

  - Kada jednog dana Kosovo budu priznale SAD, Velika Britanija, Francuska i Nemačka, za njima će ići i more svih malih zemalja - upozorava Nikolić.

 4. #4
  Buduća legenda
  Učlanjen
  17.10.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  land of confusion
  Poruke
  46.165
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Poludeli SAD? SAD NUDE 3.000.000.000 $ ZA KOSOVO!

  Амери никад не нуде своје паре.А и шта су три милијарде у поређењу с тим шта је Србија улагала на Косову?

 5. #5
  Aktivan član sw-darthBEN (avatar)
  Učlanjen
  20.02.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  NOVI SAD
  Poruke
  1.135
  Reputaciona moć
  55

  Podrazumevano Re: Poludeli SAD? SAD NUDE 3.000.000.000 $ ZA KOSOVO!

  Ma kao Srbija se nesto pita ... moze to sve da se odradi i sa nasim pristankom i bez njega ..

  Znate li zasto se od Srbije trazi da nastavi pregovore !?

  Zbog Rusije, jer pregovori ce znaciti kompromis ,a Rusi ce prihvatiti samo kompromisno resenje izmedju Beograda i Pristine (ali samo kao)

  Kad pogledate kako smo se ponasali od '88 pa do 2000-te dobro smo i prosli .

 6. #6
  Iron Lord nije na forumu
  ne vadi prst iz uveta odkad je čuo da uvo više uživa
  Elita Iron Lord (avatar)
  Učlanjen
  23.12.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ОЈ СРБИЈО, КРАВО МОЈА МУЗАРО!
  Poruke
  21.620
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Poludeli SAD? SAD NUDE 3.000.000.000 $ ZA KOSOVO!

  Možda je bilo pametnije da su nama dali "neku milijardu" za vreme bombardovanja nego što su dali Rusima da ćute?

 7. #7
  Iskusan Samanta_ (avatar)
  Učlanjen
  21.04.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Offenbach
  Poruke
  6.251
  Reputaciona moć
  116

  Podrazumevano Re: Poludeli SAD? SAD NUDE 3.000.000.000 $ ZA KOSOVO!

  Citat Original postavio Iron Lord
  Možda je bilo pametnije da su nama dali "neku milijardu" za vreme bombardovanja nego što su dali Rusima da ćute?
  200. Miljarde za bomardovanje i to je malo.
  A za Kosovo nema prodaja. :? 8-)

 8. #8
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.474
  Reputaciona moć
  2078

  Podrazumevano Re: Poludeli SAD? SAD NUDE 3.000.000.000 $ ZA KOSOVO!

  Citat Original postavio Samanta_
  PET MILIJARDI DOLARA ZA KOSMET?!
  Milan Nikolić, politički analitičar, upozorava da Srbija može da izgubi Kosovo bez ikakve kompenzacije i predlaže da se razrade rezervni planovi
  .
  Олош каубојски, па само резерве лигнита на Косову и Метохији процењене су на 150 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРА ! Стока једна англосаксонска - тиме би били у плусу за свега 145 милијарди$


  http://img70.imageshack.us/img70/4176/16130motoristapucatj9.gif
  Poslednji put ažurirao/la Iron Lord : 07.02.2007. u 16:21 Razlog: MITO 7 MINUTA TREBA KORISNIKU SA DIAL-UP VEZOM DA BI POGLEDAO TEMU NA KOJU IMA PRAVO
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 9. #9
  Iron Lord nije na forumu
  ne vadi prst iz uveta odkad je čuo da uvo više uživa
  Elita Iron Lord (avatar)
  Učlanjen
  23.12.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ОЈ СРБИЈО, КРАВО МОЈА МУЗАРО!
  Poruke
  21.620
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Poludeli SAD? SAD NUDE 3.000.000.000 $ ZA KOSOVO!

  Citat Original postavio Samanta_
  200. Miljarde za bomardovanje i to je malo.
  A za Kosovo nema prodaje. :? 8-)
  Sad svi sede na dve stolice i bacaju vruć krompir drugima...

 10. #10
  Iskusan Samanta_ (avatar)
  Učlanjen
  21.04.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Offenbach
  Poruke
  6.251
  Reputaciona moć
  116

  Podrazumevano Re: Poludeli SAD? SAD NUDE 3.000.000.000 $ ZA KOSOVO!

  Citat Original postavio eremita
  Олош каубојски, па само резерве лигнита на Косову и Метохији процењене су на 150 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРА ! Стока једна англосаксонска - тиме би били у плусу за свега 145 милијарди$

  Nisam sigurna ali sam cula da i zlata ima na Kosovu i olova, samo ne znam koliko ima?
  Poslednji put ažurirao/la Iron Lord : 07.02.2007. u 16:19

 11. #11
  Veoma poznat filatelista, pa šta? (avatar)
  Učlanjen
  08.05.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  12.979
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  373

  Podrazumevano Re: Poludeli SAD? SAD NUDE 3.000.000.000 $ ZA KOSOVO!

  To je tako glup članak. Ako se malo bolje pogleda, u naslovu se kaže da nude 3 milijarde $, a u tekstu se priča o 3 milijarde evra, što je 3.9 milijardi $
  Malo se grudvaju ciframam, kao na aukciji.
  To je neviđena novinarska glupost, koju možeš naći samo u Press ili Kurir sranji.a

 12. #12
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.474
  Reputaciona moć
  2078

  Podrazumevano Re: Poludeli SAD? SAD NUDE 3.000.000.000 $ ZA KOSOVO!

  Citat Original postavio Samanta_
  Nisam sigurba ali sam cula da i zlato ima na Kosovo i olovo, samo ne znam koliko ima?
  Ево, ја сам недавно отворио тему:
  http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=3647778&postcount=1
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 13. #13
  Poznat WIBU (avatar)
  Učlanjen
  17.07.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  45º15'00N 19º50'00E
  Poruke
  7.398
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  547

  Podrazumevano Re: Poludeli SAD? SAD NUDE 3.000.000.000 $ ZA KOSOVO!

  Citat Original postavio Iron Lord
  Sad svi sede na dve stolice i bacaju vruć krompir drugima...
  Tacno! Ko prezivi pricace!

 14. #14
  Iskusan drbob (avatar)
  Učlanjen
  14.07.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  свемирски престо
  Poruke
  6.104
  Tekstova u blogu
  92
  Reputaciona moć
  115

  Podrazumevano Re: Poludeli SAD? SAD NUDE 3.000.000.000 $ ZA KOSOVO!

  Да се не заваравамо,могу они да нам отму КиМ,али су и свесни тога да ће оно кадтад бити поново наше.Панта реи,све тече све се мења,па и ситуација у свету.
  Ничија није горела до зоре неће ни енглеске краљице,јер она је главни иницијатор свих ових догађања.Хоће да поново од Енглеске створио главну колонијалну силу и подчини цео свет.

 15. #15
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.474
  Reputaciona moć
  2078

  Podrazumevano Re: Poludeli SAD? SAD NUDE 3.000.000.000 $ ZA KOSOVO!

  Citat Original postavio WIBU
  Tacno! Ko prezivi pricace!
  Недавно је она зрикава ИДМ гостујући у једној тв емисији одвалила (лично сам је чуо) иако је нико није ништа о томе питао: да би Србија за Косово и Метохију добила 10 МИЛИЈАРДИ $ -
  е, сада ко има мозга нека мало размишља о каквом се олошу ради.... и шта поједини политичари чине иза леђа народа... питам се где нестаде она разлика од 7 МИЛИЈАРДИ $ ???

  Ма све је то у ствари тужно......... 8-)
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 16. #16
  Poznat WIBU (avatar)
  Učlanjen
  17.07.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  45º15'00N 19º50'00E
  Poruke
  7.398
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  547

  Podrazumevano Re: Poludeli SAD? SAD NUDE 3.000.000.000 $ ZA KOSOVO!

  Citat Original postavio eremita
  Олош каубојски, па само резерве лигнита на Косову и Метохији процењене су на 150 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРА ! Стока једна англосаксонска - тиме би били у плусу за свега 145 милијарди$


  http://img70.imageshack.us/img70/4176/16130motoristapucatj9.gif
  Kolika je vrednost Kosova!? Znamo da je neprocenjivo i da ga ne bi prodavao, ali cisto hipoteticki kad bi vec morao da mu odredis cenu, izbaci neku cifru, a moze i kompenzacija! Sta mislis!?
  Poslednji put ažurirao/la Iron Lord : 07.02.2007. u 16:26

 17. #17
  Poznat ~Petar~ (avatar)
  Učlanjen
  14.08.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  bachelorette
  Poruke
  8.638
  Reputaciona moć
  132

  Podrazumevano Re: Poludeli SAD? SAD NUDE 3.000.000.000 $ ZA KOSOVO!

  u odlicno. take the money and run!
  vise kesha treba, i vise drugih ustupaka.
  nama je svakako potrebna kompenzacija za kosovo, makar zbog 'psiholoskog bola' jednog dela stanovnistva. i frustracija.
  i da ne budemo 'konstruktivni'( nasha mantra o nepotpisivanju nicega) neke pare i ustupci moraju da se daju. (a ide i presuda povodom tuzbe bosne vs nas)

  frustriran covek ne moze da razmislja bas racionalno.

  moraju i da daju garancije i za ostatak srbije, za buduce evro-atlantsko partnerstvo.
  i da se mom unuku tako da shansa da mozda,ako bude hteo, zivi u vezi ili zajednici sa republikom srpskom,ili slicnim prostorom..onako,mirnim putem.

 18. #18
  Buduća legenda *BILJA* (avatar)
  Učlanjen
  30.09.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  "Vidik na misli moje najtananije..."
  Poruke
  31.530
  Tekstova u blogu
  72
  Reputaciona moć
  1638

  Podrazumevano Re: Poludeli SAD? SAD NUDE 3.000.000.000 $ ZA KOSOVO!

  Citat Original postavio filatelista, pa šta?
  To je tako glup članak. Ako se malo bolje pogleda, u naslovu se kaže da nude 3 milijarde $, a u tekstu se priča o 3 milijarde evra, što je 3.9 milijardi $
  Malo se grudvaju ciframam, kao na aukciji.
  To je neviđena novinarska glupost, koju možeš naći samo u Press ili Kurir sranji.a
  Da, ako ne objavi B92, to nije verodostojna vest

 19. #19
  Veoma poznat filatelista, pa šta? (avatar)
  Učlanjen
  08.05.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  12.979
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  373

  Podrazumevano Re: Poludeli SAD? SAD NUDE 3.000.000.000 $ ZA KOSOVO!

  Citat Original postavio *BILJA*
  Da, ako ne objavi B92, to nije verodostojna vest
  Da, Biljo, sve si ti meni u pravu...prosto se čudim kako se ranije nisi javila

 20. #20
  Iron Lord nije na forumu
  ne vadi prst iz uveta odkad je čuo da uvo više uživa
  Elita Iron Lord (avatar)
  Učlanjen
  23.12.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ОЈ СРБИЈО, КРАВО МОЈА МУЗАРО!
  Poruke
  21.620
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Poludeli SAD? SAD NUDE 3.000.000.000 $ ZA KOSOVO!

  Citat Original postavio *BILJA*
  Da, ako ne objavi B92, to nije verodostojna vest
  Kada objave i Kurir i B92 - biće veoma kasno

 21. #21
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.474
  Reputaciona moć
  2078

  Podrazumevano Re: Poludeli SAD? SAD NUDE 3.000.000.000 $ ZA KOSOVO!

  Citat Original postavio WIBU
  Kolika je vrednost Kosova!? Znamo da je neprocenjivo i da ga ne bi prodavao, ali cisto hipoteticki kad bi vec morao da mu odredis cenu, izbaci neku cifru, a moze i kompenzacija! Sta mislis!?
  У животу једног народа постоји нешто што нема цену - што је непроцењиво, али иначе ако би покушали да паднемо тако ниско да 1 000 година историје Срба сведемо на бедне папириће који се зову $ - имаш овде делимично а и стручно објашњење:

  http://forum.krstarica.com/showpost...778&postcount=1


  Не можемо себи да дозволимо ДА ПОСТАНЕМО МАШИНЕ ЗА ГОВ*А и да овоземаљски живот сведемо на анималне потребе - то би био наш крај.

  п.с. Увек сам се свађао са мојим дедом(док је био жив) јер је имао обичај да каже: СВАКО СЕ МОЖЕ КУПИТИ - САМО ЈЕ ПИТАЊЕ КОЛИКО КО КОШТА! Ја се са тим не слажем јер сматрам да постоје и људи а и у овом случају земља која НИЈЕ на продају.
  Poslednji put ažurirao/la eremita : 07.02.2007. u 16:31
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 22. #22
  Poznat ~Petar~ (avatar)
  Učlanjen
  14.08.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  bachelorette
  Poruke
  8.638
  Reputaciona moć
  132

  Podrazumevano Re: Poludeli SAD? SAD NUDE 3.000.000.000 $ ZA KOSOVO!

  @filatelista

  licitiranje i nagadjanje o svotama i ustupcima jeste glupost, al' bitan je princip-da mora da bude neke kompeznacije.
  pitanje je samo da li cemo znati da se pogodimo,
  ili cemo da ostanemo i bez kosova i bez bilo chega

 23. #23
  Iskusan Samanta_ (avatar)
  Učlanjen
  21.04.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Offenbach
  Poruke
  6.251
  Reputaciona moć
  116

  Podrazumevano Re: Poludeli SAD? SAD NUDE 3.000.000.000 $ ZA KOSOVO!

  Citat Original postavio *BILJA*
  Da, ako ne objavi B92, to nije verodostojna vest
  Tako je, B92 najveci lopovi i lazovi, ja ne kvarim oci na taj list.

 24. #24
  Buduća legenda *BILJA* (avatar)
  Učlanjen
  30.09.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  "Vidik na misli moje najtananije..."
  Poruke
  31.530
  Tekstova u blogu
  72
  Reputaciona moć
  1638

  Podrazumevano Re: Poludeli SAD? SAD NUDE 3.000.000.000 $ ZA KOSOVO!

  Samanta, molim te, prevedi samo poslednji pasus- vrlo je interesantan

  http://www.europolitan.de/cms/?s=ep_tagesmeldungen&mtid=5572&tid=2

 25. #25
  Veoma poznat filatelista, pa šta? (avatar)
  Učlanjen
  08.05.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  12.979
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  373

  Podrazumevano Re: Poludeli SAD? SAD NUDE 3.000.000.000 $ ZA KOSOVO!

  Citat Original postavio ~Petar~
  @filatelista

  licitiranje i nagadjanje o svotama i ustupcima jeste glupost, al' bitan je princip-da mora da bude neke kompeznacije.
  pitanje je samo da li cemo znati da se pogodimo,
  ili cemo da ostanemo i bez kosova i bez bilo chega
  Znam samo da mene niko ništa ne pita i neću da se mešam ovlašćenima u posao. Rekoh davno, nemam ni ideju ni predlog kako rešiti status Kosova, pa mi je malo licemerno da iz svoje dnevne sobe prosipam pamet. Kako god da urade, gubimo :-? , tako da ne bih bio ni jednom od ovih što odlučuju, u koži.

Strana 1 od 7 12345 ... PoslednjaPoslednja
Vrh strane

Slične teme

 1. Srbi poludeli načisto..od blagostanja mislim
  Autor srbija do grcke u forumu Politika
  Odgovora: 47
  Poslednja poruka: 21.12.2008., 18:49
 2. Kad se vec nude lekcije ... da se i ja ponudim ...
  Autor Ru_bi_tch u forumu Tinejdžeri
  Odgovora: 43
  Poslednja poruka: 19.08.2005., 10:26
 3. Poludeli mis+preporuka za antivirus, a da nije NORTON
  Autor TAZmaniac u forumu Sigurnost i zaštita
  Odgovora: 11
  Poslednja poruka: 19.02.2005., 23:25
 4. Poludeli ili ...?
  Autor ace u forumu Ljubav i seks
  Odgovora: 73
  Poslednja poruka: 10.12.2004., 15:01
 5. dali nude tu uslugu?
  Autor samkol u forumu Mobilna telefonija
  Odgovora: 1
  Poslednja poruka: 28.07.2004., 12:12

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •