Da li je do graficke?

Jeka#26

Poznat
Poruka
8.932
Imam graficku GeForce FX5600XT,AMD 1700+, 512mb memorije. KAd igram neki igricu desava se da se komp restartuje iz cista mira. Kad se ponovo podigne sistem posalje mi poruku Microsof has recovered from a serious error. To se desava samo dok igram neke igrice, ovako radi sve normlano.
Sta mislite da li je do graficke ili do igrice ili do neceg treceg?
hvala.
 
po meni je do slabog napajanja I ja sam imao slican problem: naime kad se procesor malo vise opteretio odmah je sledio restart pa isti error..... problem sam resio tako sto sam kupio jace napajanje pa sad nemam problema sa tim....
 
pa sad ja nisam 100% siguran da je do napajanja (kao sto sam naveo u prethodnom postu kad se opteretio procesor (kad povuche vishe struje) mada se meni to nije deshavalo tokom samog igranja nego prilikom ulaska u igru (Half-Life 2, GeneralsZH....))
Navedi koje napajanje imash !!
Ja sam moje Q-Tech 450 w platio oko 40 e i vuche sledece:
CPU: AMD Athlon 1.67
mobo: As Rock
Ram 2x 512 MB
2X Optika
2X Hard (160 + 20 GB )
VGA: Ati 9600 xt 256 MB
Tv Card
SS Card
Wi-fi Card
 
Zadnji put kada se to meni dešavalo jeste kada sam instalirala neki sumnjivi Windows koji nije mogao da podrži nijedan drajver za grafičku, pa je radila nekako, jadno... Ali nije mogla da izdrži nijednu igricu.
Kao što reče liberty, može biti dosta toga, nego kada ti već izlazi taj izveštaj, idi pogledaj koji fajlovi prave problem, na one linkove, možda to nekome ovde nešto znači pa ti pomogne :)
 
Kad se to sledeci put bude desilo pogledacu koji fajlovi prave problem.
Poslala sam problem Majkrosoftu i oni su mi rekli da je nesto do graficke, kao neki drajveri za graficku prave problem ali ne znaju koji.
Ovo mi se ponekad desavalo za vreme igranja FIFe 07, prilikom izlaska iz Kanter-a i MOH-a. Medjutim Sims i Menager 06 i 07 rade odlicno.
A sada mi se desilo prilikom ucitavanja Sherlock Holmes: The Awekened. Znaci pojavi se ono loading... i posle se restartuje.

Ne znam tacno koje napajanje imam, da budem iskrena uopste se ne razumem u to. Pokusacu da vidim ako mogu u konfiguraciji da pronadjem koje je.
pozz4all i hvala.
 
Ova graficka GeForce FX5600XT je jako losa serija koja je vrlo brzo izbacena iz upotrebe,a pri tome je jos XT sto je za geForce osakacena verzija punokrvne 5600 serije,64 bitna je...
Najvjerovatnije je na njoj zagusenje...
 
Ja sumnjam najvise na graficku.. Pa rade ti samo one igre za koje ti i ne treba neka graficka... Probaj da stavis novije/starije drivere... Probaj sa www.omegadrivers.net . Na tom sajtu mozes da skines Nvidia driver- sredjen tako da koristi losiju grafiku (maltene neprimetno) koja ti omogucava da igre rade brze :)

Ako ti je ranije sve radilo normalno na istim igrama- probaj da nadjes drugi, ili reinstaliras Win koji imas. Ako slucajno ne koristis XP- pocni!

Ako ne- probaj sa boljim napajanjem (a dotle ocisti malo staro)! Za 35e ces naci napajanje koje ce ti sasvim odgovarati. Raspitaj se u nekoj "prijatnoj" PC radnji ;)

Da je do samih igara- NE VERUJEM! Ni malo ne verujem! Da te samo jedna igra izbacuje pa ajde i da posumnjas.
 
Evo sta kaze:
Error signature
BBCode: 10000050 BCP1:FFFFFE84 BCP2:0000000 BCP3: BF1D9C10
BCP4: 000000 OSVer: 5_1_2600 SP: 2_0 Product: 256_1

A evo koji fajlovi su ukljuceni u problem:
Temp/WER360f.dir00\Mini012107-01.dmp
Temp\WER360f.dir00\sysdata.xml
 
po grešci koju si napisao jeste do grafičke, samo što ne mora da znači da je ona hardverski neispravna. problem mogu da prave drajveri, kompatibilnost sa samom igrom, pregrevanje gpu-a i....... moraćeš malo da eksperimentišeš
 
JohnnyP:
po grešci koju si napisao jeste do grafičke, samo što ne mora da znači da je ona hardverski neispravna. problem mogu da prave drajveri, kompatibilnost sa samom igrom, pregrevanje gpu-a i....... moraćeš malo da eksperimentišeš
Po svemu sudeci izgleda da cu morati. Pokusacu sa novim drajverima ako to ne uspe izgleda da cu morati da kupim novu graficku.
 

Back
Top