F1! VisualC++6::ListBox->ComboBox
Prikazujem rezultate 1 do 4 od 4

Tema: F1! VisualC++6::ListBox->ComboBox

  1. #1
    Peruzzi nije na forumu
    је дошао тихо и ушао у легенду...
    Domaćin Peruzzi (avatar)
    Učlanjen
    03.08.2003.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Shumadija
    Poruke
    3.924
    Reputaciona moć
    92

    Podrazumevano F1! VisualC++6::ListBox->ComboBox

    Kako da iskopiram sadrzaj ListBoxa u ComboBox ?




  2. #2
    Ističe se juznivetar (avatar)
    Učlanjen
    12.02.2005.
    Pol
    muški
    Lokacija
    -
    Poruke
    2.041
    Reputaciona moć
    67

    Podrazumevano Re: F1! VisualC++6::ListBox->ComboBox

    //COMBOBOX
    SendMessage(HandleProzora, CB_ADDSTRING, 0, (LPARAM)string_koji_zelis_da ubacis);
    //LISTBOX
    SendMessage(HandleProzora, LB_GETTEXT, (WPARAM)intPolozajuBoxu, (LPARAM)char *destinacija);

  3. #3
    Peruzzi nije na forumu
    је дошао тихо и ушао у легенду...
    Domaćin Peruzzi (avatar)
    Učlanjen
    03.08.2003.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Shumadija
    Poruke
    3.924
    Reputaciona moć
    92

    Podrazumevano Re: F1! VisualC++6::ListBox->ComboBox

    ok. a zar nema neki prostiji nacin tipa combobox.items=listbox.items i da onda u combo prebaci sve iz listbox?


  4. #4
    Ističe se juznivetar (avatar)
    Učlanjen
    12.02.2005.
    Pol
    muški
    Lokacija
    -
    Poruke
    2.041
    Reputaciona moć
    67

    Podrazumevano Re: F1! VisualC++6::ListBox->ComboBox

    Citat Original postavio Peruzzi
    ok. a zar nema neki prostiji nacin tipa combobox.items=listbox.items i da onda u combo prebaci sve iz listbox?
    Mozda .NET, al' ni ovo nije Bog zna sta, postavi for ili while petlju i boli te uvo.

Slične teme

  1. Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 13.10.2006., 00:55

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •