Raca s one strane duge

Queeria (4 Januar, 2007 - 20:12)It's true: Đavo nosi Pradu. Popularni talijanski TV voditelj Fabio Kanino je u svojoj emisiji rekao da je papa Raca homoseksualac, jer nosi crvene Prada cipelice (kao Doroti s one strane duge) i sunčane naočale Serengeti Bushnell. Kanino je inače svoju emisiju na dan kada je papa Raca izabran za papu otvorio kadrom ružičastog dima koji se uzdiže iz vatikanskog dimnjaka.

Za razliku od nekih pravoslavnih kolega, koji vole nejake dečake, papa Raca je za svog dečka, kako kaže Kanino, odabrao pravu muškarčinu, svog ličnog sekretara monsinjora Georga Gänsweina. Kada je Raca došao na ovu poziciju zahtevao je da Georg bude njegov lični sekretar: „Il’ Georg, il’ ’ladna Morava!“

Ove nove informacije, koje je sa svetom podelio Fabio Kanino, samo dokazuju tvrdnju da nema većeg homofoba od skrivenog homoseksualca. Kako drugačije objasniti njegovu kampanju protiv homoseksulaca?

... a vetar nosi!!!Trenutna opsesija Vatikana homoseksualcima, homoseksualnim odnosima i istopolnim brakom sugeriše da se iza zatvorenih vatikanskih vrata dešava nešto vrlo zanimljivo, da kako nešto vrlo perverzno.

Sveti tatko je lansirao svoju anti-gej kampanju čim se popeo na dužnost, tako što je osudio održavanje World Pride parade u Rimu i paradu opisao kao uvredu za hrišćanske vrednosti, a homoseksualnost kao poremećaj i protivprirodnu. Gej aktivisti naglašavaju da između 150 do 200 gej muškaraca i lezbejki godišnje biva ubijeno u Italiji, i da negativan stav Vatikana može samo povećati nasilje nad LGBT populacijom.

Gay aktivisti vole RacuAli gej parade kao gej parade, dođu i prođu, ali Raca je dobio mnogo većeg neprijatelja. Raca ima tu nesreću da ne živi u državi koja je Ustavom zabranila gej brakove i gej vanbračne zajednice, kao Srbija, pa mora protiv istih da se bori. Nekako bi Raca i preživeo što države u kojima nema veliku moć legalizuju te đavolske, protivprirodne, grešne, you name it zajednice, ali najveći udarac je dobio od Španije.

Nakon što je Španija legalizovala gej brakove, odnos Vatikana i Madrida postao je veoma napet. Katolička crkva je organizovala konferenciju u Valensiji za odbranu tradicionalnog braka. Ipak Španija je preterala, dozvolila je razvode, abortus, a sada i gej brakove. Što je mnogo, mnogo je, tako da je papa Raca lično došao u Španiju da spasi što se spasti može. Na njegovu žalost gej brakovi u Španiji su još uvek aktuelni, a mečka je zaigrala i na njegova vrata. (moram i ja malo kao Sava iz Velikog brata da se razbacujem narodnim umotvorinama)

Raca und Georg: Baš lep i golem mikrofonLevičarska pošast koja je pobedila u Španiji i legalizovala gej brakove, sprema se da napravi slično sranje i u Italiji. Levičarska koalicija okupljena oko premijera Romana Prodija priprema zakon o istopolnim unijama. Nije baš istopolni brak, ali je dovoljno blizu da papa Raci skoči pritisak. Vatikan je odmah počeo sa pretnjama da će iskoristiti svu svoju moć da zaustavi zakonsko prepoznavanje istopolnih unija. Vremenska prognoza za Italiju: padaće žabe s neba!

I tako iznerviran, dok ceo svet propada i legalizuje tamo neke pederske i lezbejske brakove, utehu traži u zagrljaju zgodnog Georga i novac troši u šopingu.

Predrag M. Azdejković

www.queeria.comSluškinja sam paklene tame, potpisujem

Queeriae braćo, dok vi gledate u crvene cipelice, u belo obučeni, bez nevinosti lik, nas je, sve djuture proglasio slugama paklene tame.

Na poslednjoj audijenciji, u punoj dvorani Pavla VI, pradista je oštro napao i osudio ateiste, rečima koje se već dugo nisu čule iz Vatikana: "Zlo i snaga tame se u naše vreme pokazuje u još podlijim i još opasnijim oblicima; od ateizma, koga neki smatraju za nauku, do shvatanja modernizovanog ili postmodernog Isusa".

Već dugo ni jedan papa nije povezao ateiste sa zlom i snagom tame,a nekadašnji načelnik inkvizitorskog sektora, ovaj put je krenuo djonom na ateiste...i na mene i na vas.

Da se razumemo, ja nemam ništa baš protiv verujućih, u šta god i u koga god verovali, sve dok me ne diraju, dok ne prelaze crtu moje slobode, a ovo smatram direktnom uvredom i najavom napada.

Prvo, jer me naziva pripadnikom nečega u šta on veruje, a ja ne...jer od mene proba da napravi ono što njemu treba, a ne ono što sam kao slobodno biće. Mogu li ja onda da odgovorim? Jer kad mi neko utrči djonom u vrata, onda i ja mogu da svratim kod njega...

Pa da pripitam, dokle će nam više, na vrat tovariti mržnju i bes? Dokle će vredjati druge, one koji nisu u njegovom stadu? Malo nam je svih ratova i nesreća, samo nam fale fanatični i retrogradni verski šefovi, da nam zakuvaju nove ratove, nove bombe i nove mrtve...Treba li svi da se bojimo, zato što je on uvredio muslimane, a nije imao obraza da se im direktno i u dve reči izvini? Islam širi svoju veru mačem? A čime su je krstaši širili? Kutlačama i pajalicama?

Ili bi možda papa na toj audijenciji, sigurno bi korisnije po budžet njegove firme bilo, mogao da pripreti svojoj administraciji da se mane seksualnog iskorišćavanja dece? Jer, ako ništa drugo, još će mnoge njegove šalter-crkve, morati da bankrotiraju, pod teretom sudskih kazni zbog pedofilije tih, koji za razliku od mene su...šta? Službenici svetla i svetlosti? Ako je tako, komotno onda pristajem da budem sluga opozicione tame, da vidim gde je taj pali andjeo, kome je propao puč...pa zavladao apsolutizam "božjih pravednika", koji nemaju obraza ni skrupula, kojima ništa nije sveto, sem članarine, koju bi da sakupljaju...za nove Pradine cipele i nove sudske procese, za odbranu manijaka i neiživljenih bolesnih perverznjaka u njihovim redovima.

Ako se ne varam, medju mnogim zapovestima koje su prekršili i krše svaki dan, Ješua Hanocri je im je zapovedio da ne uzimaju za službu svoju novac, ni zlatan, ni srebrn, ni bakren...siromašnom tesaru je promaklo uvodjenje amandmana o Pradinim cipelama...i o tome da ne smeju sluge božje da siluju decu.

Jelica Greganović