zavrsila sam faks,znaci nemam vise status studenta,nisam zaposlena,posloji li neka sansa da dobijem vizu-turisticku bez aranzmana zato sto tamo imam rodjake,koje ne mogu vec 10god da posetim zbog takvih komplikacija