Zdravo, moze li neko da mi kaze odakle mogu da skinem pesmu Bojan Marovic _ Vise te nema ili da mi je posalje na mail.
Pozdrav
Zdravo, moze li neko da mi kaze odakle mogu da skinem pesmu Bojan Marovic _ Vise te nema ili da mi je posalje na mail.
Pozdrav
Lepo ocesh da ti se poshalje na mail a cak ni mail nisi ostavio. U svakom slucaju prvi put cujem za tog lika a po svemu sudeci mislim da je Bljack!!!!!!!Original postavio Rikoset
p0z
OBOZAVAM TU PESMU,A I NJEGA!!!! tako je sladak......
ma sladak je on sa tonom pudera na licu ali pesma mu nije losa...moze da se podnese!!!!!!
... kako dosao tako i otisao...![]()
![]()
Seke jer znate vi nesto o hip hopu ili slicno.
Ne mogu da verujem.
Nisam vidio da gubim te polako i da je kraj da nam više ne ide.Ti si dala sve i voljela me jako a nisam znao ni da te nasmijem.ti siprestala da budeš moje platno na koje mogu da naslikam cjeli svet.Moje mane si pretvarala u zlato a lagao sam da mogu bez tebe. Ti odlaziš i nema više vremena jer on je tu i daje sve što nisam ja kad oprostiš sjeti me se ponekad više ti ništa ne tražim samo jedno reci mi.reci mi dal bi opjet bila ona ista ti moja i nasmijana da te vreme vrati i da te opet pogledam onako kako znam dal bi poželjela isto što i nekada isto što i ja sada kad te više nema. Ti odlaziš...
BOJAN MAROVIĆ je ZAKON.Najbolji je i najlepši.![]()
![]()
8) 8) 8) Bojan+a
bljak bljak bljakOriginal postavio hhehehehe
ima mnogo mnoooooogo boljih pevaca od njega(doduse ne na nasoj estradi)ali necu nista vise dalje o toj temi jer o ukusima se ne raspravlja!!!Ali bljaaaaak
Bljaaak si ti Bojan je Zakon.Najlepši je. www.suncaneskale.cg.yu
![]()
a jel?Original postavio Boja n
![]()
Odusevljen sam baladama,nekoliko odlicnih pjesama,jeste culi vi ovo?
Mozete cuti dio pjesama na www.bojanmarovic.com
Sta kazete?
Poslednji put ažurirao/la ads2006 : 24.02.2007. u 01:42
Svakamu čass...
pa ono volim da ga slusam,ok je
My heart- if you wanted it, I’d wish for nothing in exchange - no gifts,no goods,no demonstrations of devotion. Nothing but knowing you loved me too.Just your heart, in exchange for mine.
Pa i ne volim ga nesto posebno,mada nemam nista protiv njega !!!
Dodjite na Bojanov forum www.bojanmarovic.com/forum
P.S. Na sajtu su postavljeni novi spotovi, a uskoro i najnoviji za pesmu NICEG NEMA
Pozzz
Au i ova tema je iz naftalina! A ja vec u niskom startu da mu kazem gde moze da nadje tu pesmu![]()
Jeste iz naftalina, al nem aveze...A pesmu moze naci na Bojanovom prvom CDu![]()
Evo ti ovaj sajt na njemu mozes da njadjes sta te zanima,pa i Bojana MarovicaOriginal postavio Rikoset
![]()
www.radiomk.com
pazi kad sam se i ja ladno navukla :-D :-D :-DOriginal postavio giselle
Bas sam primetila... leleeeOriginal postavio reprodukt
![]()
roflmfao
Roflmfaotifd lol
bojan marović je undern00b!
Koji debilizam od teme... koj' djavo stoji ovo jos iz 2003...
Pošalji link