Nadam se da uprava foruma nece imati nista protiv da obavestim trudnice i mlade mame o ovoj akciji

Stiže beba – stižu praznici!
Raspisan konkurs za najlepšu novogodišnju fotografiju trudnice!

U duhu predstojećih praznika Udruženje RODITELJ raspisalo je konkurs za najlepšu trudničku fotografiju na temu Stiže beba – stižu praznici!

Posaljite nam Vase trudničke fotografije na temu novogodišnjih praznika, i mi cemo ih objaviti na web sajtu Udruženja u okviru foto galerije i izabrati jednu koja će dobiti nosiljku za bebe - bebi sling - sponzora akcije - firme 100knots. Slingovi 100knots izradjeni su od najkvalitetnijih prirodnih materijala i predstavljaju siguran i udoban način za nošenje kako najmanjih beba tako i veće dece.

Naravno, da biste učestvovali ne morate neophodno biti trudni -- ako imate novogodišnju trudnicku fotografiju od ranije - posaljite je! U bebi slingu se mogu nositi deca od rođenja do 3. godine starosti, a može biti i lep poklon za nekoga Vama dragog.

Ova novogodišnja akcija predstavlja početak dugoročne saradnje između Udruženja RODITELJ i proizvodjača nosiljki za bebe – slingova, firme 100knots. Tokom 2007. godine svakog meseca će jedan sling biti dat kao nagrada u okviru različitih akcija.

Rok za slanje fotografija je 20. januar a pobednicka fotografija ce biti objavljena 25. januara.

Fotografije možete poslati na naš mejl info@roditelj.org a sve dodatne informacije o ovom i predstojecim konkursima možete pratiti na sajtu Udruženja RODITELJ www.roditelj.org.