Razmena serija i titlova

U Armedu (Gotthard) takodje ne treba sumnjati, decko radi odavno - i to posteno, i ja sam menjao sa njim, sto licno sto posredno.
Ako je doslo do greske, verovatno je plod zabune, nije prevara 100% garantujem. Uostalom on spada u jako jako uski krug ljudi s kojima ja uopste saradjujem u poslednje vreme, pored cezara, mijata i jos mozda dvoje-troje koji nisu vise na forumu.

Sa Rebelde je sve u redu.
La Familia je posebna serija.
Ja imam isti onakav tvrip serije RBD La familia.
Ako je original (La familia) zasto pise sky one u gornjem desnom uglu?
Mogu i ja da napravim takav "original" dvd.
Ja sve to vec imam i staje na 1 dvd.
Slika je potpuno ista.
Nema potrebe za vracanjem novca,ocigledno je neki nesporazum.
Samo ne razumem jesi ti pravio onaj "original" dvd od La familia,ili si dobio tako?
RBD La familia:http://www.imdb.com/title/tt1005814/

Izvini sto sam onako odreagovao,nije to tako strasno,ali sve to staje na 1 dvd u divx formatu u kom je pravi tvrip.

Rabelde "La Familia" sam dobio u razmeni koju sam odradio pre vise od pola godine sa jednim clanom sa foruma Krstarice. Nisam ni znao da je to Pravljeni ili "Nabudzeni" dvd sve dok danas nisi nisi rekao kako sam ti snimio 12 epizoda na 4 dvd diska. Kada sam dobio sve te diskove ja sam samo proverio da li su svi diskovi ispravni. Da sam znao da su ovi dvd-ji pravljeni to bih ti sigurno rekao.

U Armedu (Gotthard) takodje ne treba sumnjati, decko radi odavno - i to posteno, i ja sam menjao sa njim, sto licno sto posredno.
Ako je doslo do greske, verovatno je plod zabune, nije prevara 100% garantujem. Uostalom on spada u jako jako uski krug ljudi s kojima ja uopste saradjujem u poslednje vreme, pored cezara, mijata i jos mozda dvoje-troje koji nisu vise na forumu.

Totalno se slazem sa time,i to sam oduvek tvrdio da je Gothard izuzetno tacan,pedantan i pre svega korektan,ali dobro eto resila se situacija:)
Btw jel ima neko Villa maria?Jel skidao to neko sa noviteta?

ima neko seranove ,od 90 do 120 epizode
sa prevodom
tvrip
dajem bogatstvo :)
ozbiljno,placam 1000 dinara
to mu dodje 200 dinara po disku ,malo li je.
aj ako neko ima il zna nekog ko ima,nek ostavi ovde koment,pratim redovno temu a moze i na private

Back