MMA - momak za svako postovanje

milosmalic

Aktivan član
Poruka
1.091
My body is injured, but my heart is still strong. I will be back!
http://video.google.ca/videoplay?docid=-6978852964792549092&q=antonio+pato

Some of the top fighters in the Shooto 65kg division. Enjoy!
http://video.google.ca/videoplay?docid=4437044317927172598&q=shooto+65kg

Uskoro putuje u japan gde je angazovan kao instruktor. Koleno posle operacije zarasta i nadam se da ce mu ici dobro kao do sada. Jedan od retkih ljudi kojima se od pocetka karijere konstantno popravlja svaki aspekt borbe istom brzinom. I box to jest kompletan standup, i parter..

Trebao je da dodje kod nas da drzi seminar a i deo treninga na nasem seminaru Ruskog Sistema na Kopaoniku u Junu 2007. Na nasu zalost angazman u Japanu se isprecio. Ima vremena.
 
Nije u srodstvu sa Pedrom. Ruminu je dobio i to u epskoj borbi.
Dobio je i aktuelnog sampiona Shooto-a u toj kategoriji, Liona Takeshi-jam u njihovoj prvoj borbi, ali je na zalost napravio gresku u borbi za titulu sa istim protivnikom, i eto...
Bilo kako bilo, ja se nadam da ce Toni dobiti ponovo priliku i svakako cu navijati za njega.
 
ShooterMMA:
Pato je odlican MMA borac i bilo bi sjajno kada bi ga neko doveo u Srbiju. Mi bi smo se rado odazvali takvoj akciji.
Brate, prosli put kada smo probali, sve bilo vec dogovoreno, a onda se "natrtio" taj mec sa Satom i eto... covek tada ne dodje (razumljivo), a posle ga stigla povreda i cudesa, a sada je vec kasno... Mada, nikad se nezna ;-)
 
Toni se javio, kaze pali za Japan 8. januara, i ocekuje prvu borbu za jedno tri meseca... Nadam se da ce mu dozvoliti japanci toliko oporavak. No, ono sto je najvaznije, rece da 100% folazi u Srbiju kada se sloze kosckice po pitanju njegovih obaveza i zdravstvenok biltena, sto bi rekli nasi sportski komentatori :)
 

Back
Top