5 oktobar - dan prevare
Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 68

Tema: 5 oktobar - dan prevare

 1. #1
  Primećen član Chedo Kokardic (avatar)
  Učlanjen
  30.08.2006.
  Poruke
  963
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano 5 oktobar - dan prevare

  Пред вама је телевизијско обраћање Слободана Милошевића три дана уочи петооктобарског пуча које је тада највећим делом остало незапажено.
  Данас, са ове дистанце делује прилично актуелно и пророчки.

  02. oktobar 2000. godine

  NE NAPADAJU SRBIJU ZBOG MILOŠEVIĆA, NEGO NAPADAJU MILOŠEVIĆA ZBOG SRBIJE

  Poštovani građani,

  Pred drugi krug izbora želim da vas na ovaj način upoznam sa svojim viđenjem izbornih i političkih prilika u našoj zemlji, posebno u Srbiji.
  Kao što i sami znate punu deceniju traju napori da se celo Balkansko poluostrvo stavi pod kontrolu nekih zapadnih sila. Veliki deo tog posla je obavljen uspostavljanjem marionetskih vlada u nekim zemljama, pretvaranjem tih zemalja u zemlje ograničenog suvereniteta ili lišene svakog suvereniteta.

  Zbog našeg otpora takvoj sudbini za našu zemlju, mi smo bili izloženi svim pritiscima kojima u savremenom svetu ljudi mogu biti izloženi. Broj i intenzitet tih pritisaka umnožavao se kako je vreme prolazilo. Svoje iskustvo u drugoj polovini dvadesetog veka koje velike sile imaju u rušenju vlada, izazivanju nemira, podsticanju građanskih ratova, kompromitovanju i likvidiranju boraca za nacionalnu slobodu, dovođenja država i naroda na rub siromaštva - sve je to primenjeno na našu zemlju i naš narod.

  Događaji koji su organizovani za naše izbore su, takođe, deo te organizovane hajke na zemlju i narod, zato što su naša zemlja i narod barijera uspostavljanju potpune dominacije na Balkanskom poluostrvu.
  U našoj javnosti je već dugo prisutna grupacija koja, pod imenom opozicione političke partije demokratske orijentacije, zastupa interese vlada koje su nosioci pritisaka na Jugoslaviju, a posebno na Srbiju. Ta grupacija se na ovim izborima pojavila kao Demokratska opozicija Srbije.
  Njen stvarni šef nije njihov kandidat za predsednika države. Njen dugogodišnji šef je predsednik Demokratske stranke i saradnik vojne alijanse koja je ratovala protiv naše zemlje. On svoju saradnju sa tom alijansom nije mogao ni da sakrije. Uostalom, čitavoj našoj javnosti je poznat njegov apel NATO-u da se Srbija bombarduje onoliko nedelja koliko je neophodno da bi se njen otpor slomio. Na čelu tako organizovane grupacije na ovim izborima nalazi se, dakle, zastupnik vojske i vlada koje su nedavno ratovale protiv Jugoslavije.

  Zastupajući te interese, iz ove grupacije su našoj javnosti poslate poruke - da će sa njima na čelu Jugoslavija biti izvan svake opasnosti od rata i nasilja, da će doći do ekonomskog prosperiteta, vidno i brzo ostvarenog višeg standarda, takozvanog povratka Jugoslavije u međunarodne institucije, i tako dalje.

  Poštovani građani,

  Moja je dužnost da vas javno i na vreme upozorim da su ta obećanja lažna. I da stvari stoje obratno, jer upravo naša politika garantuje mir - a njihova samo trajne sukobe i nasilje. A evo zašto.

  Uspostavljanjem vlasti koju podržava, odnosno koju instalira zajednica zemalja okupljenih u NATO alijansi, Jugoslavija bi neizbežno postala zemlja čija bi se teritorija brzo rasparčala. To nisu samo namere NATO, to su i predizborna obećanja Demokratske opozicije Srbije. Od njihovih predstavnika smo čuli da će Sandžak dobiti autonomiju za koju se član njihove koalicije Sulejman Ugljanin, vođa separatističke muslimanske organizacije, zalaže već deset godina i koja faktički definitivno izdvaja Sandžak iz Srbije. Njihova su obećanja takođe vezana za davanje autonomije Vojvodini koja je takva da je ne samo izdvaja iz Srbije i Jugoslavije, već je, po svemu, čini sastavnim delom susedne Mađarske. Na sličan način bi se odvojila od Srbije i druga područja, naročito neka njena rubna područja. Njihovo pripajanje susednim državama odavno je vruća tema tih država, a koje stalno podstiču pripadnike manjina tih država u Jugoslaviji da daju svoj doprinos prisajedinjenju delova naše zemlje susednim državama.

  U sklopu te politike za rasparčavanje Jugoslavije Kosovo bi bila prva žrtva. Njegov sadašnji status bi se proglasio za legalan i definitivan. To je prvi deo Srbije sa kojim bi se ona morala da oprosti, ne izražavajući, pri tom, čak ni nadu da će joj taj deo njene zemlje jednom moći da bude vraćen.

  Teritorija koja bi preostala da nosi ime Srbije bila bi okupirana od strane međunarodnih, američkih ili nekih trećih vojnih snaga koje bi tu teritoriju tretirale kao vojni poligon i kao vlasništvo kojim se raspolaže u skladu sa interesima sile čija se vojska na njoj nalazi.

  Sliku tog raspolaganja i posledice toga raspolaganja, gledali smo već decenijama, a naročito, u ovoj deceniji u mnogim zemljama širom sveta, nažalost poslednjih godina i u Evropi, na primer na Kosovu, Republici Srpskoj, Makedoniji, u našem neposrednom okruženju. Srpski narod bi snašla sudbina Kurda, sa perspektivom da budu istrebljeni brže jer ih je manje od Kurda i jer bi im kretanje bilo ograničeno na manji prostor nego što je onaj na kome se Kurdi već decenijama nalaze.
  Što se Crne Gore tiče njena sudbina bi bila prepuštena mafiji čija bi pravila igre građani trebalo dobro da znaju. Svaka nedisciplina, a pogotovo svako protivljenje interesima mafije stavlja vas na listu za odstrel koja isključuje pravo na svako pomilovanje.

  Dao sam ovaj prikaz o sudbini Jugoslavije u slučaju da se prihvati izbor NATO-a za našu zemlju, sa ciljem da upozorim i na to da bi u tom slučaju osim gubitka zemlje i poniženja njenih građana, svi živeli pod neprekidnim nasiljem.
  Novi vlasnici državne teritorije nekadašnje Jugoslavije kao i okupatori preostale srpske teritorije vršili bi, po prirodi stvari, teror nad stanovništvom, čiju su teritoriju okupirali. Sam srpski narod bi istovremeno vodio neprekidnu borbu za ponovo uspostavljanje srpske države i za svoje ponovno okupljanje u njoj. Oni ne žele mir i blagostanje na Balkanu, oni žele da ovo bude zona stalnih sukoba i ratova koji bi im pružili alibi za trajno prisustvo.

  Marionetska vlast, dakle, garantuje nasilje, mogući dugogodišnji rat, sve samo ne mir. A samo naša sopstvena vlast garantuje mir.
  Zatim, sve zemlje koje su se našle u statusu ograničenog suvereniteta, sa vladama pod uticajem stranih sila, vrtoglavom su brzinom postajale siromašne. I to na način koji isključuje nadu u pravednije i humanije socijalne odnose. Velika podela na većinu siromašnih i manjinu bogatih - to je slika Istočne Evrope već nekoliko godina i nju svi možemo da vidimo. Ta slika ne bi mimoišla ni nas. I mi bismo, pod komandom i kontrolom vlasnika naše zemlje, brzo stekli ogromnu većinu veoma siromašnih čija je perspektiva da iz tog siromaštva izađu veoma, veoma neizvesna i daleka. Manjina bogatih bila bi sastavljena od švercerske elite, kojoj bi bilo dopušteno da bude bogata samo pod uslovom da bude u svakom pogledu lojalna komandi koja odlučuje o sudbini njihove zemlje.

  Javna i društvena svojina bi se brzo transformisale u privatnu, ali vlasnici te svojine, iz dosadašnjeg iskustva naših suseda, bi po pravilu bili stranci.
  Mali izuzeci bi bili isključivo oni koji bi pravo na vlasništvo kupovali lojalnošću i pokornošću koja ih izmešta iz sfere elementarnog, i nacionalnog i ljudskog, dostojanstva. Najveća nacionalna dobra u tim prilikama postaju vlasništvo stranaca, a oni koji su njima do sada upravljali, činili bi to, u ovim izmenjenim prilikama, kao službenici stranih firmi u sopstvenoj državi.

  Uz nacionalno poniženje, rasturanje države i socijalnu bedu nužno bi moralo da dođe do mnogih oblika socijalne patologije, među kojima bi kriminal bio prvi. To nije puka pretpostavka već iskustvo svih zemalja koje su prošle taj put koji mi izbegavamo po svaku cenu. Prestonice evropskog kriminala već skoro decenijama nisu na Zapadu, kao što je nekada bilo, već na istoku Evrope. Našem narodu i ovaj sadašnji kriminal teško pada jer smo dugo, od Drugog svetskog rata do 90-ih godina, živeli u društvu koje za kriminal tako reći nije znalo. A neki veći kriminal koji se ne može izbeći u društvu koje bismo postali, gubljenjem suvereniteta i velikog dela teritorije, taj veći kriminal bio bi za naš mali i na kriminal nenaviknut narod, opasan kao što je za društvo i njegove građane opasan rat. 2. #2
  Primećen član Chedo Kokardic (avatar)
  Učlanjen
  30.08.2006.
  Poruke
  963
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: 5 oktobar - dan prevare

  Jedan od bitnih zadataka marionetske vlasti u svakoj zemlji, pa i u našoj, ako bismo je imali, jeste gubljenje identiteta. Zemlje kojima se komanduje spolja, relativno se brzo rastaju sa svojom istorijom, sa svojom prošlošću, sa svojom tradicijom, sa svojim nacionalnim simbolima, sa svojim navikama, često i sa sopstvenim književnim jezikom. Nevidljiva na prvi pogled, ali veoma efikasna i nemilosrdna, selekcija nacionalnog identiteta, svela bi ga na nešto nacionalnih jela, poneku pesmu i kolo, imena nacionalnih heroja nadenuta prehrambenim proizvodima i kozmetičkim sredstvima.

  Jedna od zaista nesumnjivih posledica zaposedanja teritorije neke zemlje od strane velikih sila u dvadesetom veku je poništavanje identiteta naroda koji u toj zemlji živi. Iz iskustva drugih zemalja vidi se da narod jedva da je u stanju da prati brzinu kojom počinje da upotrebljava tuđi jezik kao svoj, da se identifikuje sa tuđim istorijskim ličnostima zaboravljajući svoje, da poznaje bolje književnost svog okupatora od svoje književnosti, da glorifikuje tuđu istoriju često se rugajući svojoj, da liči na druge umesto na sebe... Gubljenje nacionalnog identiteta je najveći poraz jedne nacije, a to se ne može izbeći u savremenom obliku kolonizacije. Osim toga, taj novi oblik kolonizacije isključuje, već po svojoj prirodi, svaki uslov za izražavanje mišljenja, ispoljavanje volje, a pogotovo isključuje mogućnost za stvaralaštvo bilo koje vrste. Neslobodne zemlje ukidaju pravo građana koji u njima žive da slobodno izraze svoje mišljenje, jer bi se to mišljenje, pre svega, sukobilo sa neslobodom. Otuda je tortura nad mišljenjem najdosledniji i najneophodniji oblik torture u zemlji koja je izgubila slobodu. A o ispoljavanju volje, razume se, tek o tome nema ni govora. Manifestovanje volje je dopušteno samo u vidu farse, ispoljavaju ga samo skutonoše stranih gazda. A njihova simulacija slobodne volje služi kao pokriće okupatoru da je uspostavio demokratiju u čije ime je i zaposeo teritoriju tuđe zemlje. Naročito želim da naglasim, zbog mladih ljudi, intelektualaca, naučnih radnika, da su zemlje lišene suvereniteta po pravilu lišene i prava na stvaralaštvo, a naročito na stvaralaštvo u oblasti nauke. Veliki centri, velike moći, finansiraju naučno stvaralaštvo, kontrolišu domašaje i odlučuju o primeni njegovih rezultata. Zavisne države, ukoliko imaju naučne laboratorije i naučne institute nemaju ih kao samostalne subjekte, već kao ispostave centrale koja im kontroliše sve, a naročito domašaje u stvaralačkom mišljenju i radu. Ti domašaji se moraju kretati u granicama koje u okupiranu zemlju i okupirani narod neće uneti seme pobune ili emancipacije.

  U ovom trenutku, pred drugi krug izbora, zbog sumnje Demokratske opozicije Srbije da može da ostvari rezultat koji im je potreban, pripadnici vrha DOS-a, novcem unesenim u zemlju potkupljuju, ucenjuju i zastrašuju građane i organizuju štrajkove, nemire i nasilje, ne bi li zaustavili proizvodnju, svaki rad i svaku aktivnost. Sve, razume se, sa ciljem da u Srbiji stane život i sa obrazloženjem da taj život može ponovo da počne i da se odvija uspešno i dobro, kada počnu da ga organizuju oni koji ovde zastupaju okupatorske namere, planove i interese. Naša je zemlja suverena država, ima svoje zakone, svoj Ustav, svoje institucije.
  Srbija je dužna a i zaslužila je da se odbrani od invazije koja joj je pripremljena kroz razne oblike subverzije.
  A građani su dužni da znaju da učešćem u subverziji kojoj je cilj spoljna dominacija nad njihovom zemljom, odnosno okupacija njihove zemlje, snose istorijsku odgovornost za ukidanje prava svojoj zemlji da postoji, ali snose odgovornost i za gubljenje kontrole nad sopstvenim životom.
  Prepuštajući svoju zemlju drugima, tuđoj volji, prepuštaju isto tako tuđoj volji i sopstveni život i život svoje dece. I mnoge druge ljude.

  Smatrao sam kao svoju dužnost da upozorim građane naše zemlje na posledice aktivnosti koje finansiraju i podržavaju vlade zemalja NATO alijanse. Građani mogu da mi veruju i ne moraju da mi veruju. Moja je želja da se u moja upozorenja ne uvere kasno, da se ne uvere tek onda kada bude teško da se isprave greške koje su građani u svojoj naivnosti, površnosti ili zabludi sami učinili. Pa će se te greške teško otklanjati, a neke možda neće moći nikada da se otklone.

  Moj motiv da izrazim svoje mišljenje na ovaj način nije uopšte lične prirode. Dva puta sam biran za predsednika Srbije i jednom za predsednika Jugoslavije. Valjda bi svakome posle ovih deset godina trebalo da bude jasno da oni ne napadaju Srbiju zbog Miloševića, nego napadaju Miloševića zbog Srbije. Moja savest je u tom pogledu savršeno mirna. Moja savest, međutim, ne bi bila ni najmanje mirna ako svom narodu ne bih, posle svih ovih godina na njegovom čelu, rekao šta mislim o njegovoj sudbini ako bi mu tu sudbinu nametnuo neko drugi, makar i tako što bi narodu objašnjavao kako je takvu sudbinu izabrao sam.

  Ta zabluda da bira sam ono što za njega bira neko drugi najopasnija je zabluda i glavni je razlog moje odluke da se javno obratim građanima Jugoslavije. Hvala.

 3. #3
  Zainteresovan član Рабин (avatar)
  Učlanjen
  19.11.2006.
  Lokacija
  plavi dunavski virovi
  Poruke
  153
  Reputaciona moć
  42

  Podrazumevano Re: 5 oktobar - dan prevare

  Morbidno!

 4. #4
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.212
  Reputaciona moć
  1358

  Podrazumevano Re: 5 oktobar - dan prevare

  Djindjic je sahranjen uz prisustvo mnostva svestenika koji su mu sluzili opelo u najvecem pravoslavnom hramu u zemlji a onaj antihrist je popkopan bez popa i to po mraku a zna se ko se po mraku sahranjuje a ovim postavljenjem bolesnog govora crveni Cheda je po ko zna koji put pokazao svoja komunistika uverenja i diviljenje komunistima i antihristima u isto vreme pljujuci lika na svom avataru iza koga se neuspesno skriva.

 5. #5
  Iskusan
  Učlanjen
  13.01.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  5.626
  Reputaciona moć
  100

  Podrazumevano Re: 5 oktobar - dan prevare

  ne znam sta da kazem ...mada jako zanimljiv tekst ...

 6. #6
  Iskusan
  Učlanjen
  29.12.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  5.231
  Reputaciona moć
  100

  Podrazumevano Re: 5 oktobar - dan prevare

  U tekstu je uglavnom sve tacno, kao i ovo:
  NE NAPADAJU SRBIJU ZBOG MILOŠEVIĆA, NEGO NAPADAJU MILOŠEVIĆA ZBOG SRBIJE

 7. #7
  Primećen član Chedo Kokardic (avatar)
  Učlanjen
  30.08.2006.
  Poruke
  963
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: 5 oktobar - dan prevare

  Ne lupaj al bundy , samo znas da vredjas kad nemas argumenata. Procitaj jos jednom ovu izjavu Milosevica pa reci sta u njoj nije tacno.

  Ja sam uvek bio protivnik Milosevica i komunista uopste al ovde moram da priznam da je bio u pravu.

  Sve sto je ovde rekao nam se desilo i vec nam se desava.

  Zapad nam uzima Kosovo i Metohiju, privreda tj ona profitabilna preduzeca koja smo imali su preuzeli u svoje ruke, sprema se otcepljenje Sandzaka a pripremaju se i Vojvodina i jug Srbije.

  Crna Gora je vec otisla - zapad Srbiju zeli da svede na granice "nediceve Srbije" u periodu od 1941-1945 godine.


 8. #8
  Iskusan
  Učlanjen
  29.12.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  5.231
  Reputaciona moć
  100

  Podrazumevano Re: 5 oktobar - dan prevare

  Na slicnoj temi sam vec napisao na sta se sveo 5. oktobar.


  Sjahao Kurta da uzjase Murta.
  Na to su se svele sve te silne demonstracije i revolucija.

  Uspeli smo nekako da skinemo i tog Murtu i da postavimo naseg Miroslava...doduse Kurta se jos trza i pretenduje da nas ponovo uzjase, jos je dovukao pomoc u vidu nekih Harisa, Azema, Lajosa...ali ne vredi im....dosta im je bilo...ko se o mleko opece, i u jogurt duva...

 9. #9
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.212
  Reputaciona moć
  1358

  Podrazumevano Re: 5 oktobar - dan prevare

  Citat Original postavio urospo
  Uspeli smo nekako da skinemo i tog Murtu i da postavimo naseg Miroslava...doduse Kurta se jos trza i pretenduje da nas ponovo uzjase, jos je dovukao pomoc u vidu nekih Harisa, Azema, Lajosa...ali ne vredi im....dosta im je bilo...ko se o mleko opece, i u jogurt duva...
  A to sto su tvoji idoli Voja ,Velja i Palma u ljubavnoj vezi sa Suljom Ugljaninom(zajadno na svim lokalnim izborima,podrzava im vladu,zajedno otvaraju Palmine ZOO vrtove u Jagodini,zajedno vladaju u Sandzaku ...) koga tvoj drugi idol pominje u ovom gore tekstu kao najveceg zlikovca i neprijatelja to ti ne smeta uopste. Hebo te Miroslav

 10. #10
  Elita jedite_kod_Joa (avatar)
  Učlanjen
  29.07.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad, Vojvodstvo Srpsko - Okupirana Srbija
  Poruke
  19.153
  Reputaciona moć
  268

  Podrazumevano Re: 5 oktobar - dan prevare

  Citat Original postavio /I/I@Ī@
  ne znam sta da kazem ...mada jako zanimljiv tekst ...
  Па испоставља се тачним.Већина онога што је Милошевић навео да ће се десити,већ се десило.
  Отимачина Космета,странци постали власници наше имовине,на путу су да постану свих природних ресурса и богатстава,покушава се изменити историја,окривити српски народ за све што му се дешава(каква подлост),намеће се губљење идентитета константним притисцима против тзв.национализма код Срба,имали смо већ један покушај да мађарски фашисти наметну своје питање унутар Србије,исто то раде потурице у Рашкој ових дана,сиромаштво убрзано расте,огроман део популације је остао без посла,социјална права свих људи(а највише радника) су значајно смањена(ако си болестан добијаш 65% од плате,пензионери се више и не третирају као људи),треба доста пара за лечење и школовање(што онемогућава свима да се лече и школују),одбрамбена моћ земље више и не постоји(растурањем војске),најављују се крађе НИС-а и ЕПС-а(како су ''демократе'' и обећале ММФ-у),итд...
  У сваком случају ситуација је глобално постала много гора него што је била,и његова упозорења су апсолутно тачна.

 11. #11
  Iskusan
  Učlanjen
  29.12.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  5.231
  Reputaciona moć
  100

  Podrazumevano Re: 5 oktobar - dan prevare

  Citat Original postavio al bundy
  A to sto su tvoji idoli Voja ,Velja i Palma u ljubavnoj vezi sa Suljom Ugljaninom(zajadno na svim lokalnim izborima,podrzava im vladu,zajedno otvaraju Palmine ZOO vrtove u Jagodini,zajedno vladaju u Sandzaku ...) koga tvoj drugi idol pominje u ovom gore tekstu kao najveceg zlikovca i neprijatelja to ti ne smeta uopste. Hebo te Miroslav

  E sad, dal se ovo javio Haris, Azem ili Lajos?

  1.20 da je Haris

 12. #12
  Buduća legenda
  Učlanjen
  26.07.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  44.336
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: 5 oktobar - dan prevare

  prvo ne vidim da je ista morbidno u tekstu koji je svima poznat odavno... pitanje miloseviceve tiranije nema veze sa ovim stavom koji je izneo znajuci da mu je stavljena omca oko vrata. ako je pogresio ili rekao neku laz, barem smo mi svedoci svega sto se desavalo od postoktobarskih promena do danas da je manje vise sve tacno. od sprege mafije i vlasti, falsh tranzicije i rasprodavanja drzavne imovine u bescenje, zahteva za secesijom i daljnjeg osiromasenja populacije dovodjem svih evropskih banaka te unistavanjem domacih, rasprodaji osnovnih prirodnih resursa i dovodjenjem nato armade na vec pripremljenje lokacije . o nacionalnom, identitetu, ukidanju cirilice, pisma, istorije, pljuvanju po svim etno karakteristikama ovog naroda i zemlje svedoci ste i sami ovde na forumima. i najveci lazovi neki put kazu istinu... ali to je kao u onoj staroj prici o cobanu koji je vikao vuk, a da mu niko nije verovao tog treceg puta jer je dva puta ranije slagao.... kad su vukovi zaista dosli, kraj je bio izvestan. srbija je sada na prekretnici u mnogim stvarima i mislim da je dobar deo ondasnjeg dos-a sebe stavio u pamet posle godina promena.... nazalost ostala je shaka otvorenih pro fashistickih agitatora i anarho liberalnih provokatora koji se ne libe da ni pod formom najbednije pljuvachine pokusaju da dovrshe zapoceti proces. sledecih nekoliko godina ce jasno pokazati put srbije, njene buducnosti i buducnosti njene dece.

 13. #13
  Primećen član Chedo Kokardic (avatar)
  Učlanjen
  30.08.2006.
  Poruke
  963
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: 5 oktobar - dan prevare

  Једна од првих понуђених алтернатива младим људима од стране ДОСa након 5.октобарског пуча било је штампање брошуре «КАКО ОТИЋИ У ИНОСТРАНСТВО...»

 14. #14
  Elita jedite_kod_Joa (avatar)
  Učlanjen
  29.07.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad, Vojvodstvo Srpsko - Okupirana Srbija
  Poruke
  19.153
  Reputaciona moć
  268

  Podrazumevano Re: 5 oktobar - dan prevare

  Ево га један текст који даје слику једног од припадника ДС-а,тачније припаднице.Не могу да верујем колико заглупљена жена...Па то њихово раздвајање на ''две Србије'' ће нас сатрети.

  Sunday, 26.Feb.2006
  EVRO - ATLANTSKI ŠOVINISTI
  Svidjala mi se jedna devojka. Mnogo. Čak su mi se
  i njene brojne nesavršenosti svidjale, i još
  uvek mislim da je divna osoba. Ona je član
  Demokratske stranke, zaludjenik, bila je par puta i na
  televiziji. Ja sam član Srpske Radikalne stranke,
  običan član, bez ikakvih ambicija u
  politici. Nije mi pružila šansu, nekoliko
  puta smo planirali zajednički izlazak, a ona bi
  otkazivala u poslednjem momentu. Samo zato što
  sam radikal, nacionalista. Dakle, Neprijatelj. Ne
  krivim je, njen život - njen izbor. A da li je
  stvarno u pitanju SAMO njen izbor ?

  Ko su zapravo evro-atlantski šovinisti ?
  To su vam oni što po ceo dan u medijima pričaju o
  EVROPSKOJ viziji, EVROPSKOM putu, EVROPSKOJ budućnosti,
  EVROPSKOJ Srbiji, EVROPSKOM Beogradu, EVROPSKOM sladoledu....
  A jedina prepreka na tom divnom putu su PRIMITIVNI, ZAOSTALI,
  NACIONALNO ZATUCANI... radikali.
  Kako se može čuti na B92, radikali su POLUSVET.
  Mislite da preterujem ? Voleo bih da je tako.
  Evo ga citat iz emisije "Peščanik" na radio B92
  (a to je omiljena emisija gore pomenute devojke), gde novinarka
  Svetlana Lukic kaže:


  "Taj polusvet od poslanika je majicama sa Šešeljevim likom odgovorio na poziv Barosa....."

  http://www.b92.net/info/emisije/pescanik.php

 15. #15
  Domaćin JABUCHILO (avatar)
  Učlanjen
  24.08.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Moskva
  Poruke
  4.914
  Reputaciona moć
  94

  Podrazumevano Re: 5 oktobar - dan prevare

  Ta zabluda da bira sam ono što za njega bira neko drugi najopasnija je zabluda...
  batina ima dva kraja,
  k___c ima jedan kraj -
  a praznom divanu nigde kraja.

 16. #16
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.212
  Reputaciona moć
  1358

  Podrazumevano Re: 5 oktobar - dan prevare

  Citat Original postavio urospo
  E sad, dal se ovo javio Haris, Azem ili Lajos?

  1.20 da je Haris
  ne Urose nisam ja tvoj otac moraces jos malo po Kosovu i Sandzaku da ga trazis nisam ja kriv sto ti je stara volela obrezane

 17. #17
  Zainteresovan član Рабин (avatar)
  Učlanjen
  19.11.2006.
  Lokacija
  plavi dunavski virovi
  Poruke
  153
  Reputaciona moć
  42

  Podrazumevano Re: 5 oktobar - dan prevare

  Slobodan Milošević, taj vampir požarevački ovaplodio se u mlohavog mada je opšte poznato da za takve ima leka - glogov kolac!

 18. #18
  Iron Lord nije na forumu
  ne vadi prst iz uveta odkad je čuo da uvo više uživa
  Elita Iron Lord (avatar)
  Učlanjen
  23.12.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ОЈ СРБИЈО, КРАВО МОЈА МУЗАРО!
  Poruke
  21.620
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: 5 oktobar - dan prevare

  Citat Original postavio Рабин
  Slobodan Milošević, taj vampir požarevački ovaplodio se u mlohavog mada je opšte poznato da za takve ima leka - glogov kolac!
  Ne samo nacionalna ili verska, već i politička netrpeljivost nije poželjna.

 19. #19
  Primećen član Chedo Kokardic (avatar)
  Učlanjen
  30.08.2006.
  Poruke
  963
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: 5 oktobar - dan prevare

  Evo jos malo svedocanstava kako je osvajana vlast u Srbiji

  braca Kljajevici, Surcinci, Djindjic, Ceda Jovanovic - sve je to bila jedna ista mafija. Evo sta kaze bivsa predsednica Privrednog suda

  KLJAJEVIĆI I SURČINCI
  Arežina: Goran Kljajević i Mile Luković mi pretili "da ću plutati u betonskim čizmama Dunavom"

  14. - 15.februar 2004
  BEOGRAD - Advokati Biljana Kajganić, Nenad Vukasović, Miroslav Todorović i Mirko Tripković, koji pred Specijalnim sudom zastupaju neke od optuženih za ubistvo Zorana Đinđića, u petak su posle detaljnog razgovora sa nekadašnjom predsednicom AKljajevića, predsednika sudskog veća u procesu za ubistvo premijera. Krivična prijava podneta je i protiv njegovog brata Gorana Kljajevića, sadašnjeg predsednika Trgovinskog suda.

  [b]Milena Arežina im je, između ostalog, ispričala da su 6. oktobra 2000. godine Marko i Goran Kljajević zajedno sa Miletom Lukovićem Kumom i još 15 naoružanih ljudi ušli u njen kabinet u Privrednom sudu i zapretili da će je fizički napasti ako se preduzeće "Difens" ne upiše u knjige.

  - Marko Kljajević je sve vreme bio tu i pretio mi da uradim ono što njegov brat traži od mene, i ja sam tada shvatila da se on deklarisao kao član surčinsko-zemunskog klana. Dok su mi njegov brat Goran Kljajević i Mile Luković pretili "da ću plutati u betonskim čizmama Dunavom", tražeći da odmah podnesem pismenu ostavku na funkciju, Marko Kljajević se sve vreme cinično smejao.

  U jednom trenutku je dreknuo, i rekao: "Ako to ne uradiš, jebaćemo ti majku", pokazujući mi srednji prst. Za njim se odmah nadovezao i Luković koji je rekao da ovde neće biti zajebavanja, jer je ovo firma najmoćnijeg čoveka u državi - ispričala im je Milena Arežina.

  Uplašena i nemoćna pred ovakvim pretnjama, kako je Arežina rekla, bacila je sporne papire pred noge Marku Kljajeviću ne želeći da uradi ono što se od nje tražilo.

  Mile Luković joj je, tvrdi, tada rekao:
  "Ako to ne uradiš, za sat vremena će goreti sud."
  Posle pola sata, navela je Arežina, braća Kljajević su je pozvala telefonom i rekla joj da je njen stan zapaljen.


  - Obezglavljena i uplašena, sela sam u kola i krenula prema svojoj kući. Zatekla sam obijen stan. Tada me je pozvao vozač iz Privrednog suda i rekao mi da su Kljajević i neki ljudi obili moj kabinet i prostorije sekretarijata i odneli sudske pečate, predsednički faksimil i oko 40 predmeta - rekla im je nekadašnja predsednica Privrednog suda..
  Poslednji put ažurirao/la Chedo Kokardic : 27.11.2006. u 18:09

 20. #20
  Ističe se paola (avatar)
  Učlanjen
  21.10.2004.
  Poruke
  2.268
  Reputaciona moć
  0

  Thumbs down Re: 5 oktobar - dan prevare

  Citat Original postavio al bundy
  Djindjic je sahranjen uz prisustvo mnostva svestenika koji su mu sluzili opelo u najvecem pravoslavnom hramu u zemlji a onaj antihrist je popkopan bez popa i to po mraku a zna se ko se po mraku sahranjuje a ovim postavljenjem bolesnog govora crveni Cheda je po ko zna koji put pokazao svoja komunistika uverenja i diviljenje komunistima i antihristima u isto vreme pljujuci lika na svom avataru iza koga se neuspesno skriva.
  Шта је "болесно" у овом пророчком говору? СВЕ СЕ ДЕШАВА БАШ КАКО ЈЕ МИЛОШЕВИЋ ПРЕДВИДЕО и још горе! Њихови пиони-дужници су на власти и НАТО жури да спроведе свој план до краја, пре освешћења већинске Србије и доласка радикала на власт. Али мечка игра и пред њиховом кућом. Шкотска жели да се ослободи УК. Слаба утеха за Србију, али КО ПАЛИ ТУЂУ КУЋУ, НИ ЗА СВОЈУ НЕСМЕ БИТИ СИГУРАН! Ови домаћи помагачи страним паликућама куће Србије неће дуго бити на власти. Такви горе у паклу сопствених страсти - пожара својух најмилијих!

 21. #21
  Aktivan član B.A.L. (avatar)
  Učlanjen
  01.03.2006.
  Poruke
  1.610
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: 5 oktobar - dan prevare

  Citat Original postavio al bundy
  Djindjic je sahranjen uz prisustvo mnostva svestenika koji su mu sluzili opelo u najvecem pravoslavnom hramu u zemlji a onaj antihrist je popkopan bez popa i to po mraku a zna se ko se po mraku sahranjuje a ovim postavljenjem bolesnog govora crveni Cheda je po ko zna koji put pokazao svoja komunistika uverenja i diviljenje komunistima i antihristima u isto vreme pljujuci lika na svom avataru iza koga se neuspesno skriva.
  Djindjic je sahranjen uz prisustvo mnostvo svestenika koji su mu sluzili opelou najvecem pravoslavnom hramu u zemlji...ali se Djindjic deklarisao kao ateista,pa se ja pitam po cijoj zelji je sve tako izvedeno Samo na marketing mislite kapitalisti...

 22. #22
  Primećen član Chedo Kokardic (avatar)
  Učlanjen
  30.08.2006.
  Poruke
  963
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: 5 oktobar - dan prevare

  Bal u pravu si. U knjizi izdatoj pocetkom 90tih "Ko je ko u Srbiji" Zoran Djindjic se izjasnio kao ateista.

 23. #23
  Elita jedite_kod_Joa (avatar)
  Učlanjen
  29.07.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad, Vojvodstvo Srpsko - Okupirana Srbija
  Poruke
  19.153
  Reputaciona moć
  268

  Podrazumevano Re: 5 oktobar - dan prevare

  Citat Original postavio Chedo Kokardic
  Bal u pravu si. U knjizi izdatoj pocetkom 90tih "Ko je ko u Srbiji" Zoran Djindjic se izjasnio kao ateista.
  А,ишао је да скупља донације за Храм Светог Саве у БГ...ццц...

 24. #24
  Buduća legenda
  Učlanjen
  26.07.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  44.336
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: 5 oktobar - dan prevare

  pustite zorana... cinjenica je da ce poceti sređivanje stvari. ako nista svedoci ste sami koliko se prljavstina radilo od 2000. pa na ovamo. evo konacno i najave da dvojica glavnih peracha love za ds imaju da odu iza brave, kolesar i janjusevic.... ono sto su svi kukali u ovoj zemlji da se krimosi nadju tamo gde treba i da se rasvetli uloga svakog politicara u cirkusu zadnjih 5 godina, pocinje da se ostvaruje.

 25. #25
  Buduća legenda
  Učlanjen
  17.10.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  land of confusion
  Poruke
  46.165
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: 5 oktobar - dan prevare

  Да није било бомбардовања сви лидерчићи би и дан данас ишли код Слобе да се шлихтају!

Slične teme

 1. prevare
  Autor devojcurak u forumu Natalna astrologija
  Odgovora: 26
  Poslednja poruka: 02.09.2010., 03:30
 2. PREVARE
  Autor Mina 93 u forumu Ljubav i seks
  Odgovora: 179
  Poslednja poruka: 04.08.2007., 14:39
 3. prevare
  Autor MirjanaZ u forumu Muškarci
  Odgovora: 0
  Poslednja poruka: 10.12.2004., 20:05
 4. prevare
  Autor JSP u forumu Arhiva
  Odgovora: 12
  Poslednja poruka: 27.08.2004., 00:33

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •