w3 schools problem
Prikazujem rezultate 1 do 10 od 10

Tema: w3 schools problem

  1. #1
    Zainteresovan član CHIME (avatar)
    Učlanjen
    05.10.2006.
    Pol
    muški
    Lokacija
    fads
    Poruke
    244
    Reputaciona moć
    43

    Podrazumevano w3 schools problem

    Pozdrav. Skidao sam neke css kodove i ubacivao u sajt sa w3schools.com , ali kada skinem na primer kod za horizontal menu, a kasnije skinem kod za malito mail,sve mi se pomesa ne znam zasto? Da li mi moze neko pomoci.



  2. #2
    Iskusan
    Učlanjen
    06.12.2004.
    Poruke
    5.596
    Reputaciona moć
    103

    Podrazumevano Re: w3 schools problem

    Citat Original postavio CHIME
    Pozdrav. Skidao sam neke css kodove i ubacivao u sajt sa w3schools.com , ali kada skinem na primer kod za horizontal menu, a kasnije skinem kod za malito mail,sve mi se pomesa ne znam zasto? Da li mi moze neko pomoci.
    [font=Verdana]Kako si to ubacivao na njihov site? Pomoglo bi, ako bi detaljnije opisao šta si radio i koji problem imaš sem da se sve pomeša.
    [/font]

  3. #3
    Zainteresovan član CHIME (avatar)
    Učlanjen
    05.10.2006.
    Pol
    muški
    Lokacija
    fads
    Poruke
    244
    Reputaciona moć
    43

    Podrazumevano Re: w3 schools problem

    na primer kada stavim kod za overflow radi
    <html>
    <head>
    <style type="text/css">
    div
    {
    background-color:#00FFFF;
    width:150px;
    height:150px;
    overflow: scroll
    }
    </style>
    </head>

    <body>
    <p>The overflow property decides what to do if the content inside an element exceeds the given width and height properties.</p>

    <div>
    You can use the overflow property when you want to have better control of the layout. Try to change the overflow property to: visible, hidden, auto, or inherit and see what happens. The default value is visible.
    </div>
    </body>

    ali kada jos dodam kod za horizontal menu, pomesaju se boje od horizontal menu sa overflow i onda sve izgleda crveno.

    </html>

    imam program web page maker,a te kodove skidam sa njihovog sajta i ubacujem u svoj program.

  4. #4
    Iskusan
    Učlanjen
    06.12.2004.
    Poruke
    5.596
    Reputaciona moć
    103

    Podrazumevano Re: w3 schools problem

    Citat Original postavio CHIME
    file:///D:/Muzika/Web%20Page%20Maker%20V2/Preview/index.html

    Evo ovo se dogodi.
    [font=Verdana]Ovo na tvom disk teško da će neko moći da vidi sem tebe.
    [/font]

  5. #5
    Iskusan
    Učlanjen
    06.12.2004.
    Poruke
    5.596
    Reputaciona moć
    103

    Podrazumevano Re: w3 schools problem

    Citat Original postavio CHIME
    imam program web page maker,a te kodove skidam sa njihovog sajta i ubacujem u svoj program.
    [font=Verdana]Pošalji source kod komplatan da vidimo u čemu je problem.[/font]

  6. #6
    Zainteresovan član CHIME (avatar)
    Učlanjen
    05.10.2006.
    Pol
    muški
    Lokacija
    fads
    Poruke
    244
    Reputaciona moć
    43

    Podrazumevano Re: w3 schools problem

    Ja mislim da nije problem u kodu, vec da se sve pomesa zato sto na primer u program stavim css kodove i html kodove, pa mozda zbog toga

  7. #7
    Iskusan
    Učlanjen
    06.12.2004.
    Poruke
    5.596
    Reputaciona moć
    103

    Podrazumevano Re: w3 schools problem

    [font=Verdana]HTML i CSS mogu da se "mešaju", ali treba znati kako inače rezultat bude nešto što ne očekuješ.[/font]

  8. #8
    Zainteresovan član CHIME (avatar)
    Učlanjen
    05.10.2006.
    Pol
    muški
    Lokacija
    fads
    Poruke
    244
    Reputaciona moć
    43

    Podrazumevano Re: w3 schools problem

    Ali ne znam kako? Zato sam ovde i postavio temu,zasto mi se mesaju css i html i kako to da ispravim, evo kad stavim i malito mail mesa mi se sa horizontal menu,zato sto su razliciti jedno je html a drugo css

  9. #9
    Iskusan
    Učlanjen
    06.12.2004.
    Poruke
    5.596
    Reputaciona moć
    103

    Podrazumevano Re: w3 schools problem

    [font=Verdana]Na osnovu svega što si napisao stičem utisak da bi trebalo da uzmeš neku knjigu (imaš ih i online) o HTML-u i CSS-u i onda kreneš redom da učiš.

    Ne znam kako to staviš, ali morao bi da možeš da pošalješ kod koji demonstrira to stavljanje.[/font]

  10. #10
    Primećen član Gill Bates (avatar)
    Učlanjen
    11.05.2003.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Bgd
    Poruke
    603
    Reputaciona moć
    60

    Podrazumevano Re: w3 schools problem

    Mesanje boja nastaje zato sto ispod <style type="text/css"> definises background-color za div, a to isto se garant ponavlja i u CSS definicijama tvog horiz. menija.

    Potrebno je samo da u HTML-u klasiras <div class=blabla i u stilu stavis div.blabla {...}
    Linux is like a wigwam. No gates, and Apache inside!

Slične teme

  1. Problem sa Flash playerom ili moguci Java problem.
    Autor Psyduck u forumu Internet
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 24.01.2009., 11:52
  2. problem sa boot-ovima - GRUB4DOS problem
    Autor twix u forumu Unix / Linux Operativni sistemi
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 09.12.2008., 20:53
  3. problem - komp mi radi usporeno - problem
    Autor VisionOfDisorder u forumu Hardver
    Odgovora: 11
    Poslednja poruka: 28.07.2005., 01:15
  4. business schools
    Autor strani placenik u forumu Školovanje u inostranstvu
    Odgovora: 17
    Poslednja poruka: 23.02.2005., 17:44
  5. Problem bio,problem resen.
    Autor Leka u forumu Softver
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 11.03.2004., 23:10

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •