Резултати демократа у претходних 6 година
Prikazujem rezultate 1 do 22 od 22

Tema: Резултати демократа у претходних 6 година

 1. #1
  Poznat Jerry Ropero (avatar)
  Učlanjen
  11.07.2006.
  Lokacija
  Jedna je Srbija
  Poruke
  7.375
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Резултати демократа у претходних 6 година

  Ево шта су ДС и њени сателити урадили у протеклих 6 година.

  НАПОМЕНА: Ово је само оно чега сам у првом моменту могао да се сетим:

  1. Коле купује шећеране за 1 евро;

  2. Бора Новаковић, бивши градоначелник Новог Сада, у скупштини гласа из Солуна;

  3. Неда Арнерић у скупштини гласа из Бодрума, Пајтић и Радосављевић машу авионским картама. Тадић признаје крађу гласова. Пајтић је данас председник Извршног већа АП Војводине, а Радосављевић, колико је мени познато, председник Општинског одбора ДС у Крагујевцу;

  4. "Упрљао сам руке, али ми је савест чиста" ( Чедомир Јовановић, у одговору на питање новинара "Блица" да ли је повезан са мафијом;

  5. У акцији "Сабља" ухапшено 12000 људи за мање од две недеље. Од тих 12000, ни стоти део није осуђен. Поређења ради, прве године важења Резолуције ИБ ( 1948 ) у целој СФРЈ ухапшено је толико људи за целу годину;

  6. Марија Рашета - Вукосављевић гради виле код Бајине Баште;

  7. На приколици код биоскопа "Арена" у Новом Саду исписано "Срби у пашалук - ЛСВ". Нико се није огласио званичним саопштењем. ЛСВ се није оградила од садржине графита. Та приколица данас стоји на углу Суботичког булевара и Булевара Цара Лазара. Графит је прекречен, али се слова још увек назиру, тако да се свако може и на лицу места уверити о његовом постојању;

  8. На аутопуту Нови Сад - Београд, у смеру од Београда према Новом Саду, између Бешке и Новог Сада, на жутом путоказу исписано "Спремите пасоше - ЛСВ". Тај путоказ је тако стајао тамо најмање месец дана, а да се нико није огласио, поготово не онај ко је потписан. Путоказ касније склоњен;

  9. Драган Веселинов, министар пољопривреде у влади ДОС, командује возачу Стевану Бакалову да вози кроз црвено светло и том приликом гине Панчевка Катарина Марић. Веселинов, упитан да прокоментарише несрећу, каже: "Уопште ми није жао жене, јер су јој родитељи у СПС - у."

  10. Покрајински секретар за образовање, кадар СВМ, Золтан Буњик проглашава дан 1. новембар ( католички празник Свих Светих ) празничним даном. Све се то дешава у покрајини у којој, према последњем попису, живи 65 посто српског становништва.

  11. Објављен нацрт "Основног закона" Војводине. Свако ко има елементарна правна знања, рећи ће вам да се у немачкој уставноправној терминологији устав назива основним законом.

  12. Према нацрту гпоре споменутог Основног закона, Скупштина Војводине састоји се из Већа грађана и Већа националних заједница. У Већу националних заједница Србима је загарантовано 9 места, иако чине 65 посто становништва Покрајине;

  13. Основни закон, 3. део: према нацрту Основног закона, "националне заједнице имају право да одржавају везе са матичном државом." С обзиром на то да су и Срби сведени на ниво "националне заједнице",кристално је јасно о чему се овде ради;

  14. За време акције "Сабља" у Србији разматрана могућност примене ретроактивног закона тежег за учиниоца кривичног дела. Поређења ради, тако нешто је у историји усвојила само нацистичка Немачка 1933. године;

  15. Министар правде декретом смењује и поставља судије, иако је за избор и разрешење судија надлежна Народна скупштина;

  16. Оптуженима за време "Сабље" ускраћено право да бирају адвокате, него су им они додељени по службеној дужности. Када се адвокат додељује по службеној дужности, знају чак и лаици;

  17. Монструозно пребијање младића српске националности у Темерину, од стране четири лица мађарске националности. Инцидент није оквалификован као међунационални. Након тога долази до рушења надгробних споменика на Католичком гробљу у Новом Саду. Иако је полиција утврдила починиоце, а они сами признали да су били под утицајем алкохола и дроге, Ненад Чанак је инсистирао на квалификацији инцидента као међунационалног.

  18. На пијаци у Темерину исписани графити "Верујем у једнога Бога и васкресење Велике Мађарске. Амин," и "Мађари, не дајте се, ово је Мађарска". Нико се није огласио.

  19. Кањижа облепљена плакатима којима се позива на ревизију Тријанонског уговора. Облепљен и споменик палим борцима из општине Кањижа. Нико се није огласио.

  20. У Бачкој Тополи одржан концерт профашистичке рок групе из Мађарске - на концерту се ори "Ово је Мађарска". Поводом догађаја оглашава се само ЛСВ, благом осудом.

  21. Трговина мандатима, 1.део: Одлуком Уставног суда Србије којом је одлучено да је посланик власник мандата, владајућој коалицији отворена врата за куповину посланика: најпре одвајају Банета Ивковића од СПС и формирају марионетску СНС, купују једног посланика ДСС и двојицу ССЈ, од којих један прелази у ДС, а други у ДХСС...

  22. Ненад Богдановић: "Срби више никад неће бити бомбардовани, јер овом народу више никад неће пасти на памет да некога мрзи" ( у изјави за Студио Б ). Упоредите то са Ахтисаријевом изјавом о колективној кривици. Доста личи, зар не?

  23. Горан Петровић, бивши ДБ -овац, који је прво служио Слобу, потом Ђинђића, а сада Чеду, каже: "Чим дођем на власт, ухапсићу Радета Булатовића. Ништа лично".

  24. На форуму Демократске омладине на постављено питање "Треба ли радикале забранити", један од понуђених одговора био је "Треба их побити". 2. #2
  Poznat Jerry Ropero (avatar)
  Učlanjen
  11.07.2006.
  Lokacija
  Jedna je Srbija
  Poruke
  7.375
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Демократске игре без граница

  25. Након приказивања филма о стрељању шесторице муслиманских цивила од стране паравојне формације "Шкорпиони", ГСС и Чеда Јовановић захтевају од Коштунице да јавно осуди злочин и тиме допринесе "успостављању моралних вредности у друштву". Након приказивања филма "Истина" о страдању српских цивила у Б и Х: ЛДП се оглашава следећим саопштењем: "Либерално - демократска партија осуђује приказивање филма "Истина", зато што се тиме злоупотребљава трагедија тих људи". Истовремено, Грађански савез Србије тражи од РТС да прекине приказивање филмова у којима се види страдање српских цивила, јер "то подстиче мржњу међу народима".

  26. Кандидат за министра одбране, Зоран Живковић, није служио војску.

  27. Борис Тадић, тада министар одбране, по струци је дипломирани психолог.

  28. Мађарски председник недавно је био у посети Србији и тада изјавио како "од Србије очекује да Војводини да већу аутономију". За Бориса Тадића, који се с њим састао, то није било мешање у унутрашње ствари Србије. Када је Велимир Илић обезбедио бесплатан превоз грађанима Црне Горе који се на дан одржавања референдума о државноправном статусу Црне Горе нађу на територији Србије, Либерално - демократска партија издаје саопштење у коме се каже: "ЛДП осуђује обезбеђивање превоза, јер је то мешање у унутрашње ствари Црне Горе". Да подсетим, Србија и Црна Гора тада су још увек биле једна држава.

  29. Покрајинска скупштина усваја грб и заставу АП Војводине, иако по тадашњем Уставу за то није била овлашћена.

  30. Душан Петровић, шеф посланичког клуба ДС, у Народној скупштини изјављује: "Наташа Кандић не води антисрпску политику." Када је неколико месеци након тога Наташа Кандић изјавила "да за Устав није гласала зато што Србија има територијалне претензије преме другим земљама, пре свега Косову" и "Срби су криви као народ", дотични господин није се оградио од своје изјаве.

  31. Председник Србије Борис Тадић изјављује "да Србију свет може да суочи са албанским правом на самоопредељење". Према Повељи УН, право на самоопредељење имају конститутивни народи, а не националне мањине. У Хелсиншком завршном акту из 1975. стоји: "Право на самоопредељење не може се користити на штету суверенитета, независности и територијалног интегритета демократске државе која признаје право на самоопредељење народа и чија је влада таква да гарантује равноправност свим њеним грађанима":

  32. Весна Пешић: "Сви ми морамо да испаштамо због злочина који су чињени у наше име, јер смо дали плебисцитарну подршку Милошевићу".

  33. Борис Тадић: "Част ми је да примим великог голмана Мишела Платинија"

  34. Ненад Прокић, члан председништва ЛДП: "Србија ће бити демократска држава, са Србима или без њих."

  35. Зоран Ђинђић: "Ја сам био против бомбардовања, ЗАТО ШТО СЕ ТИМЕ ЈАЧА МИЛОШЕВИЋ ( ПОДВУКАО Шевченко, речено у интервјуу на телевизији Палма 2000.године, у емисији Микија Вујовића)

  36. Зоран Ђинђић: "Национално и државно питање нису од значаја" ( Демонстрације у Београду, 1996)

  37. Демократска странка и мондијалистички полтрони протестују против оптужница против генерала Лукића, Лазаревића, Павковића и Ђорђевића, позивајући се на наводни договор Зорана Ђинђића са Карлом дел Понте о томе да неће бити даљих изручења. Након тога, следећу Владу нападају због неизручивања истих тих генерала Хагу;

  38. Демократска странка и полтрони најпре протестују зато што Коштуница не смењује Павковића са места начелника Генералштаба ВЈ, а када Павковић постаје Ђинђићев играч, протестују зато што га је сменио.

  39. Борис Тадић: "СНС Банета Ивковића и СПС не могу се поредити". Изречено као одговор на Коштуничину реченицу да и ДС сарађује са перјаницама бившег режима. Шта је Бане Ивковић био у Слобино време, добро је познато.

  40. У Скупштини АП Војводине ДС и ЛСВ у коалицији са ПСС. Шта је Богољуб Карић био у Слобино време, добро је познато.

  41. Ненад Чанак пљује и разбија таблу Радиотелевизије Србије у Новом Саду, при томе се вулгарно изражавајући. Кривична пријава против њега одбачена, није чак ни смењен с места председника Скупштине Војводине.

  42. Гостујући у емисији на Хрватској радиотелевизији, Ненад Чанак изјавио да се "Војводина граничи са 5 држава". Погледајте карту, па сами закључите која би могла да буде пета.

 3. #3
  Poznat inagadadavida (avatar)
  Učlanjen
  30.10.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Iz steka
  Poruke
  9.922
  Tekstova u blogu
  12
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Резултати демократа у претходних 6 година

  Kakva glupost.......nisi trebao da trosis momenat , da se setis ovih nebuloza

 4. #4
  Buduća legenda
  Učlanjen
  26.07.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  44.336
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Резултати демократа у претходних 6 година

  kolega džeri naklon za sistematičnu analizu, bilo je toga jos ali ovo je kruna rastakanja drzave koja se radila posle revolucije i ko je najzasluzniji za to.

 5. #5
  Ističe se Karamazov (avatar)
  Učlanjen
  26.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  medju svojim slepoocnicama
  Poruke
  2.425
  Reputaciona moć
  68

  Podrazumevano Re: Резултати демократа у претходних 6 година

  standardne price

 6. #6
  Poznat inagadadavida (avatar)
  Učlanjen
  30.10.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Iz steka
  Poruke
  9.922
  Tekstova u blogu
  12
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Резултати демократа у претходних 6 година


  27. Борис Тадић, тада министар одбране, по струци је дипломирани психолог.


  .......Stvarno ne ide.......Brooka


  A pazi ovo .:

  Ministar policije iz redova DSSa je osudjivani kriminalac, lopov i provalnik.....a i uzivao je droge u tom periodu "mladosti ludosti", ispred FF...........

  Pa sad, da li je bolje da je ministar odbrane dipl, psiholog , ili ministar policije obicna , osudjivana , lopovcina i narkoman.........neka ljudi prosude sami........

 7. #7
  Veoma poznat Tzar (avatar)
  Učlanjen
  23.03.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  11.205
  Reputaciona moć
  422

  Podrazumevano Re: Резултати демократа у претходних 6 година

  Mogao si i malo vise detalja da ubacis.

  Na primer.

  1.1. Prepakuje secer i svercuje u EU...
  1.2. Dobijamo 2 godine sankcija zbog toga...
  1.3. Nahebo knjigovodja...
  1.4. Bezao od pravde...
  1.5. Spasao ga Montgomeri...
  1.6. Kad je obavio posao prodao secerane Nemcima.....
  Are we sane or have we lost it once again
  We can only hope this day will come to an end

 8. #8
  Buduća legenda
  Učlanjen
  26.07.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  44.336
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Резултати демократа у претходних 6 година

  pa pranje love janjusevic i kolesar....a kad su ufaceni ko zadnji paceri, prc mileva, seli u vladu da se vidi grb iza i brane se... pa sloboda bogiju da radi opet sta hoce......

 9. #9
  Poznat inagadadavida (avatar)
  Učlanjen
  30.10.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Iz steka
  Poruke
  9.922
  Tekstova u blogu
  12
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Резултати демократа у претходних 6 година

  9. Драган Веселинов, министар пољопривреде у влади ДОС, командује возачу Стевану Бакалову да вози кроз црвено светло и том приликом гине Панчевка Катарина Марић. Веселинов, упитан да прокоментарише несрећу, каже: "Уопште ми није жао жене, јер су јој родитељи у СПС - у."


  Pazi ovog ludaka, sta pise, umaskirano u gomilu gluposti.........yebote, ti si za lecenje, decace, ali uustanovi zatvorenog tipa.....

 10. #10
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.199
  Reputaciona moć
  1357

  Podrazumevano Re: Резултати демократа у претходних 6 година

  Citat Original postavio marlon
  pa pranje love janjusevic i kolesar....a kad su ufaceni ko zadnji paceri, prc mileva, seli u vladu da se vidi grb iza i brane se... pa sloboda bogiju da radi opet sta hoce......
  A zasto kada je dosao Kostunica preposteni i Stojke Vinjak ti zlikovci i narodni neprijatelji nisu dobili zasluzenu kaznu ako su vec krivi?

 11. #11
  Iskusan gost 47473 (avatar)
  Učlanjen
  19.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  "The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist"
  Poruke
  5.722
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Резултати демократа у претходних 6 година

  @al

  Kako smes da dovodis u pitanje reci Velikog gurua???

 12. #12
  Poznat inagadadavida (avatar)
  Učlanjen
  30.10.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Iz steka
  Poruke
  9.922
  Tekstova u blogu
  12
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Резултати демократа у претходних 6 година

  Citat Original postavio Markelja
  @al

  Kako smes da dovodis u pitanje reci Velikog gurua???
  al, to ti se sada desilo, i vodi racuna o ponasanju.......
  zezanje je zezanje, a guru je guru......... :wink:

  http://www.saibaba.org/
  Poslednji put ažurirao/la inagadadavida : 20.11.2006. u 22:30

 13. #13
  Buduća legenda
  Učlanjen
  26.07.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  44.336
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Резултати демократа у претходних 6 година

  Citat Original postavio al bundy
  A zasto kada je dosao Kostunica preposteni i Stojke Vinjak ti zlikovci i narodni neprijatelji nisu dobili zasluzenu kaznu ako su vec krivi?
  pa gde je sad bogi ? bogatasu je najveca kazna kada mu uzmes bogatstvo... za onu drugu dvojicu... sitne ribe, nece da prljaju ruke sa njima. imaju vaznije stvari ljudi na umu... ustav, drzava, kosovo... a ne vile, praskici, krimosi, pozerstvo...

  nego dajte malo na temu da vas vidim samo dve primedbe na ono džerijevo. mora najmanje pet za cenzus

 14. #14

  Wink Re: Резултати демократа у претходних 6 година

  Jerry Ropero

  Upravo si napravio ozbiljan prekrsaj gledano is demokradskog aspekta pa se i ti mozes nadati uvodjenju demokradskih mera na forumu

 15. #15
  Buduća legenda
  Učlanjen
  26.07.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  44.336
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Резултати демократа у претходних 6 година

  Citat Original postavio inagadadavida
  al, to ti se sada desilo, i vodi racuna o ponasanju.......
  zezanje je zezanje, a guru je guru......... :wink:

  http://www.saibaba.org/
  aj sad kucni na vrata pa ponovo... dobar dan, dobar dan... jel' ste guru, sveti petar il' kum?

 16. #16
  Iskusan gost 47473 (avatar)
  Učlanjen
  19.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  "The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist"
  Poruke
  5.722
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Резултати демократа у претходних 6 година

  Nece da prljaju ruke? Pa kako njih da zaobidje vaskolika Pravda, Kostunjavog?

 17. #17
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.199
  Reputaciona moć
  1357

  Podrazumevano Re: Резултати демократа у претходних 6 година

  Citat Original postavio marlon
  p

  nego dajte malo na temu da vas vidim samo dve primedbe na ono džerijevo. mora najmanje pet za cenzus
  Dzeri je jedan iskompleksiran klinac koji zivi okruzen muslimanima pa je sav opsednut nekim paranoicnim scenarijima (mozda ga tu i mogu delimicno razumeti jer namam takvih iskustava) i svuda vidi antisrbe i narodne neprijatelje pa mu ne treba odgovarati na njegove gluposti jer se time samo pogorsava njegovo stanje.Mislim dovoljno je pogledati onu bezocnu laz za Veselinova i poginule devojke i vredjanje njenih roditelja pa je jasno dokle je u svom ludilu uznapredovao a one gluposti o nekim navodnim LSV grafitima i to u ulicama kojima svaki dan prolazim neki sandzaklija meni prica sta pise.Iako je bilo dosta propusta vlasti posle Milosevica pola onoga sto je onapisao su gluposti i njegovo subjektivno misljenje izazvano njegovim kompleksima a oni stvarni propusti ma koliko ozbiljni bili se ne moghu porediti sa stetom koja je naneta za vrema Milosevica.

 18. #18
  Poznat inagadadavida (avatar)
  Učlanjen
  30.10.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Iz steka
  Poruke
  9.922
  Tekstova u blogu
  12
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Резултати демократа у претходних 6 година

  Citat Original postavio Markelja
  Nece da prljaju ruke? Pa kako njih da zaobidje vaskolika Pravda, Kostunjavog?
  Stojke Vinjak, i Joca Lopov, nece da prljaju ruke
  Srbijooooo.........

 19. #19
  Poznat inagadadavida (avatar)
  Učlanjen
  30.10.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Iz steka
  Poruke
  9.922
  Tekstova u blogu
  12
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Резултати демократа у претходних 6 година

  Citat Original postavio al bundy
  Dzeri je jedan iskompleksiran klinac koji zivi okruzen muslimanima pa je sav opsednut nekim paranoicnim scenarijima (mozda ga tu i mogu delimicno razumeti jer namam takvih iskustava) i svuda vidi antisrbe i narodne neprijatelje pa mu ne treba odgovarati na njegove gluposti jer se time samo pogorsava njegovo stanje.Mislim dovoljno je pogledati onu bezocnu laz za Veselinova i poginule devojke i vredjanje njenih roditelja pa je jasno dokle je u svom ludilu uznapredovao a one gluposti o nekim navodnim LSV grafitima i to u ulicama kojima svaki dan prolazim neki sandzaklija meni prica sta pise.Iako je bilo dosta propusta vlasti posle Milosevica pola onoga sto je onapisao su gluposti i njegovo subjektivno misljenje izazvano njegovim kompleksima a oni stvarni propusti ma koliko ozbiljni bili se ne moghu porediti sa stetom koja je naneta za vrema Milosevica.
  Mozda je pod uticajem velikog gurua.........


 20. #20
  Primećen član MAXIMUS ! (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2006.
  Poruke
  958
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Резултати демократа у претходних 6 година

  00000000000000000000000000000000000000000
  дупло голо.
  А да направили су виртуелни мост по коме смо далеко познати у свету,као једина велика метропола која поседује исти уникат и патент заштићен од стране неше д мејр богдановића.

 21. #21
  Buduća legenda
  Učlanjen
  26.07.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  44.336
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Резултати демократа у претходних 6 година

  Citat Original postavio al bundy
  Dzeri je jedan iskompleksiran klinac koji zivi okruzen muslimanima pa je sav opsednut nekim paranoicnim scenarijima (mozda ga tu i mogu delimicno razumeti jer namam takvih iskustava) i svuda vidi antisrbe i narodne neprijatelje pa mu ne treba odgovarati na njegove gluposti jer se time samo pogorsava njegovo stanje.Mislim dovoljno je pogledati onu bezocnu laz za Veselinova i poginule devojke i vredjanje njenih roditelja pa je jasno dokle je u svom ludilu uznapredovao a one gluposti o nekim navodnim LSV grafitima i to u ulicama kojima svaki dan prolazim neki sandzaklija meni prica sta pise.Iako je bilo dosta propusta vlasti posle Milosevica pola onoga sto je onapisao su gluposti i njegovo subjektivno misljenje izazvano njegovim kompleksima a oni stvarni propusti ma koliko ozbiljni bili se ne moghu porediti sa stetom koja je naneta za vrema Milosevica.
  sta da ti kazem nego da pravis opstrukciju teme kao i drugi. od koliko, 40 i kusur tacaka koje smo svi svedoci da su se desavale izuzev nekoliko slobodno interpretiranih, ti sad analiziras lik korisnika koji postavi temu a ne da osporis svaku tacku ponaosob. znas i sam da ne mozes jer je manje vise sve tacno. prema tome jalov i tebi njima posao. kako kazu...srbija zna ko je ko i ko je sta radio dok je bio na vlasti

 22. #22
  Buduća legenda jomini (avatar)
  Učlanjen
  18.04.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  33.537
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Резултати демократа у претходних 6 година

  Viđeno i previše puta.

Slične teme

 1. Савез Демократа и Социјалиста!
  Autor Alekasandar3 u forumu Politika
  Odgovora: 36
  Poslednja poruka: 17.06.2008., 17:53
 2. Лицемерје такозваних демократа
  Autor Слобода u forumu Politika
  Odgovora: 25
  Poslednja poruka: 06.06.2008., 07:16
 3. Odgovora: 200
  Poslednja poruka: 01.06.2008., 14:44
 4. Резултати у Војводини
  Autor Gráthas u forumu Politika
  Odgovora: 18
  Poslednja poruka: 03.12.2007., 09:58
 5. Odgovora: 3
  Poslednja poruka: 26.12.2006., 08:15

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •