css problem
Prikazujem rezultate 1 do 9 od 9

Tema: css problem

  1. #1

    Podrazumevano css problem

    Pisem css za FileField.
    Sta god napisem, odnosi se samo na text field a na button ne.
    Ostaje siva pozadina sa crnim textom.
    Moze li se to resiti?



  2. #2
    Obećava
    Učlanjen
    12.04.2005.
    Lokacija
    Косово је Србија
    Poruke
    77
    Reputaciona moć
    47

    Podrazumevano Re: css problem

    Nisam siguran da li sam dobro razumeo pitanje. Mozda bi trebalo da pri podesavanju /edit css u kategoriji block/display izaberes opciju block.
    branko

  3. #3

    Podrazumevano Re: css problem

    nisi dobro razumeo a ja se izvinjavam sto nisam dobro objasnio.
    Dakle ovaj style sam koristio kod FileFileld-a :

    .input {
    background: #000000;
    border:1px solid #99FF66;
    cursor: default;
    color: #99FF66;
    }

    e a to se odnosi samo na TextField u okviru FileField-a. Ne i na button.
    ...Nasao sam resenje sa JavaScript-om ali radi samo u IE.

  4. #4
    Iskusan NICS (avatar)
    Učlanjen
    08.08.2003.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Novi Sad
    Poruke
    5.571
    Reputaciona moć
    113

    Podrazumevano Re: css problem

    Naravno, kad pravis sajt moras da proveris u svim browserima kako ti izgleda
    http://thumbnails113.imagebam.com/47289/07764f472886413.jpg

  5. #5
    Početnik djondi (avatar)
    Učlanjen
    11.06.2005.
    Lokacija
    ma Medvedja...
    Poruke
    48
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: css problem

    Ne razumem zasto nece da radi
    Posto si sam pravio klasu sa . (tackom) ispred trebalo bi da ti radi npr. <input type="text" class="input" value="Value"> ili na <button onclick="JavaScript:history.back()" class="input"> trebalo bi da ti radi.

    Pokusaj ovako:

    input, button {
    background: #000000;
    border:1px solid #99FF66;
    cursor: default;
    color: #99FF66;
    }

    mozda ti to pomogne
    NoName

  6. #6
    Primećen član Gill Bates (avatar)
    Učlanjen
    11.05.2003.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Bgd
    Poruke
    603
    Reputaciona moć
    60

    Podrazumevano Re: css problem

    Ako si mislio na <input type=file ... i izmenu imena dugmeta Browse, onda odustani posto je nemoguce
    Linux is like a wigwam. No gates, and Apache inside!

  7. #7
    Početnik djondi (avatar)
    Učlanjen
    11.06.2005.
    Lokacija
    ma Medvedja...
    Poruke
    48
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: css problem

    Nisam dobro shvatio, on je mislio za dugme BROWSE... (!Gill Bates), onda je to nemoguce...
    NoName

  8. #8
    Primećen član Gill Bates (avatar)
    Učlanjen
    11.05.2003.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Bgd
    Poruke
    603
    Reputaciona moć
    60

    Podrazumevano Re: css problem

    <input type=file ... na Web stranu iza input boksa postavlja dugme Browse pomocu koga sa svog racunara mozes odabrati fajl za upload preko HTML forme. E, tekst "Browse" koji pise na tom dugmetu je gotovo nemoguce zameniti.

    Zapravo, u IE6 moze se javasript-ovati pomocu browse.onclick, pa se znaci preko njega moze DIV-om nalepiti bilo kakva slika stilizovanog dugmeta ali FF iz sigurnosnih razloga ne reaguje na browse.onclick. Doduse, nisam stigao da proverim kakav je slucaj za FF2

    Btw, vec duze vreme planiram da odradim test Web stranu na koju bih upisivao ovakve problematicne stvari te da tu stranu propustim kroz novu verziju nekog od Internet browsera, ali ne stizem ...
    Linux is like a wigwam. No gates, and Apache inside!

  9. #9

    Podrazumevano Re: css problem

    ...da to sam i uradio sa javascrip-om...samo sam hteo da vidim dali je moguce to uraditi na neki drugi nacin...da ga svi browseri "prihvate".
    hvala u svakom slucaju
    (ebiga sad mi se ne uklapa u stranicu

Slične teme

  1. Problem sa Flash playerom ili moguci Java problem.
    Autor Psyduck u forumu Internet
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 24.01.2009., 11:52
  2. problem sa boot-ovima - GRUB4DOS problem
    Autor twix u forumu Unix / Linux Operativni sistemi
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 09.12.2008., 20:53
  3. problem - komp mi radi usporeno - problem
    Autor VisionOfDisorder u forumu Hardver
    Odgovora: 11
    Poslednja poruka: 28.07.2005., 01:15
  4. Html problem je resen. Vb problem jos nije resen!
    Autor E537A6 u forumu Programiranje
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 08.02.2005., 22:45
  5. Problem bio,problem resen.
    Autor Leka u forumu Softver
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 11.03.2004., 23:10

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •