Studenti: Mladica proglasiti mrtvim

*BILJA*

Buduća legenda
Poruka
32.192
Nezavisna asocijacija studenata Pravnog fakulteta podnela je inicijativu da se Ratko Mladić proglasi mrtvim, piše „Glas javnosti”. Prema rečima predsednika te organizacije Igora Marinkovića, stekli su se zakonski uslovi za proglašenje generala mrtvim, jer ga pet godina niko nije video. „Drugom opštinskom tužilaštvu podneli smo zahtev 31. oktobra da se Ratko Mladić proglasi mrtvim. Procedura je jednostavna, u medijima se objavi oglas i ako se Mladić ne pojavi, ili neko ko sa sigurnošću može da kaže gde i kada je video generala, on i zvanično može biti proglašen mrtvim”. „On je najveća prepreka i ’uslov svih uslova’, mnogi političari se ’vade’ na njega, tako da postoje i pravni razlozi da se on proglasi mrtvim. Sada čekamo potez Tužilaštva. Ukoliko ne počne proces proglašenja Mladića mrtvim, započećemo ga mi”, izjavio je Marinković za „Glas”. (Mondo)
 
Браво!
Стварно су се стекли услови да се прогласи мртвим. непозмато боравиште дуги период, основана сумња да је мртав... Онда да га прогласе мртвим и да реше проблем!
:)
Биљо где налазиш ове вести, свака част!
 
Mozda je hrabri general i zaista zavrsio zivot , u nekoj zemunici. Ko zna? Tesko je ziveti casnom coveku , progonjen kao zver, a nemati hrabrosti da izadjes prkosno pred svoje progonioce, kao pravi general i vojskovodja. Kada se tako lomi u nekome mentalitet zastavnika I klase, i generala, vojskovodje, nacelnika generalstaba, lako je da covek pukne, pa i da se razboli, i da zaista zavrsi zivot u zemunici ili bunkeru , duboko pod zemljom.

Ko bi onda mogao da ga nadje? Pretpostavljam,niko.
Sve to vreme, Srbija bi i dalje bila taoc, generala sa Stepinom kapom, i to mucenje , zbog jednog coveka bi moglo da traje u nedogled.

Zato , neka ga proglase mrtvim, neka se jos jednom pokaze, kakva smo smesna drzava , sa jos smesnijim rukovodstvom, pa neka onda medjunarodna zajednica definitivno donese odluku, da li ce i veseljake i saljivdjije iz Srbije, proglasiti , takodje mrtvim do daljnjeg za sve integracije, ili samo privremeno neuracunljivim.
 
_Milanche_:
protiv nekih ljudi se vodi istraga a protiv nekih i sudski proces da su se sa njim sastajali 2002.godine i pomagali u njegovom skrivanju i posle tog datuma...tako da....

... тако да неко мора да се појави и каже када је и где видео Младића и да понуди неке доказе или нема основа да се човек сматра живим
 
pa mislio sam vrlo prosto milanche, pocev od sasa pa nadalje koji ga traze i imaju hiljade dousnika u srbiji, znaju kad bubasvaba jede pasulj petkom, kako nasa ajde bia, ili vojna obavestajna mogu da ga nađu kad ovi nisu u stanju... znaci li to da smo mi jaki kao crna zemlja a oni dileje i neznalice ili je on umro ili sedi negde na floridi ili ekaterinburgu...
 
untouchable:
... тако да неко мора да се појави и каже када је и где видео Младића и да понуди неке доказе или нема основа да се човек сматра живим
vidi ovako ako u sudskom procesu se dokaze da je neko od okrivljenih imao kontakt sa ratkom mladicem ili pomagao u njegovom skrivanju one nema osnova da se ovaj proglasi za umrlog...
 
marlon:
pa mislio sam vrlo prosto milanche, pocev od sasa pa nadalje koji ga traze i imaju hiljade dousnika u srbiji, znaju kad bubasvaba jede pasulj petkom, kako nasa ajde bia, ili vojna obavestajna mogu da ga nađu kad ovi nisu u stanju... znaci li to da smo mi jaki kao crna zemlja a oni dileje i neznalice ili je on umro ili sedi negde na floridi ili ekaterinburgu...
SAS zabole za Ratka Mladica.Posebno nece oni ga ha valjda hapse po Srbiji.To je obaveza Srbije tj obaveza je da saradjuje sa Hasim tribunalom.Vazno je jedino sta SAD i EU cuju od Karle del Ponte da li saradjujemo ili ne a nece ga oni traziti zabole ih...nije im to posao noti je Ratko toliko bitan za njih.On je bitniji za tribunal i Karlu jer im treba veliki igrac da bi UN nastavio da finansira sud.
 
marlon:
kako to mislis da ih zabole kad ga traze.. znas kako je kad tajna sluzba dobije nalog...ili ne znas? znaci traze ga... mislis da oni namerno opstruiraju traganje da bi bacili ljagu na srbiju ili ga i oni kriju u nekom zatvoru? sta mislis o toj varijanti?
Mislim da ga ne traze i da ih Mladic ne interesuje jer on nema ama bas nikakav znacaj za UK,SAD i ostale.
Potrebno je samo da Srbija resi taj problem na neki nacin tj ne Mladica konretno nego saradnje sa Hagom a to sad deluje da je to samo Mladic jer je ostalo reseno.Da Srbija danas treba da isporuci jos njih 20 Mladica niko ne bi pominjao kao nekog "posebnog".
 
hag milanche nema veze, imaju onu njihovu policiju koja nema pojma... setaju ih svi ko kucice. ne umeju ni da raspoznaju lica sa poternica, pa privode pogresne a kamoli da nađu nekoga kao što je mladić... sas ga je trazio i jos neki..da li ga jos traze, ko to zna. mozda je covek stvarno umro.
 
Ti studenti sa pravnog su potvrda naseg skolskog sistema koji je jako isko pao pa su resili da daju ovako "pametne "predloge.A licemere iz EU zdravo zabole sto nema Mladica jedna drzava manje na grbaci a mi cemo zato da ih hebemo u zdrav mozak isto ko sto ih je Sloba hebao pa rasturao.
 

Back
Top