C++ problem sa Cirilicnim fontom
Prikazujem rezultate 1 do 4 od 4

Tema: C++ problem sa Cirilicnim fontom

  1. #1
    Početnik
    Učlanjen
    29.08.2006.
    Poruke
    7
    Reputaciona moć
    0

    Question C++ problem sa Cirilicnim fontom

    Postoji li mogucnost da promenim font u C++ -u tako da mi tekst u Meniu
    i ostalim prozorima umesto standardnog MS Sans Serif bude Cirilicni Tmes New Roman.
    Ova opcija mi nije neophodna ako ne moze.

    Bitno mi sledece :
    Program mi regulise unos podataka u bazu i kasnije iz te baze uzima odredjene podatke koje ubacuje u tekstualne dokumente (dokumenta vec sadrze neki tekst a samo odredjeni deo se menja) koji su radjeni u fontu Times New Roman "Cirilica" pa mi je potrebno kada
    upisujem podatke u EditBox-u da budu u pomenutom fontu, najvise bi odgovaralo ako postoji mogucnost da se samo u Language Baru selekctujem Cirilicu.

    Pokusao sam da promenim font pomocu DialogProperties - opcija Font medjutim bilo koji cirilicni font da ubacim ili se menja velicima DialogBox-a ili kada velicinu fonta podesim na onu koja bi odgovarala onda je toliko mali da je jedva razumljivo sta pise.

    Hvala na pomoci.



  2. #2
    Elita Svabov (avatar)
    Učlanjen
    02.10.2004.
    Pol
    muški
    Poruke
    24.984
    Reputaciona moć
    320

    Podrazumevano Re: C++ problem sa Cirilicnim fontom

    Jel koristis Visual studio i koji?
    Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

  3. #3
    Početnik
    Učlanjen
    29.08.2006.
    Poruke
    7
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: C++ problem sa Cirilicnim fontom

    Koristim Microsoft Visual Studio 98, C++ 6.0

  4. #4
    Elita Svabov (avatar)
    Učlanjen
    02.10.2004.
    Pol
    muški
    Poruke
    24.984
    Reputaciona moć
    320

    Podrazumevano Re: C++ problem sa Cirilicnim fontom

    izvini vlado, uopste nisam video da si odgovorio...
    nazalost, mislim da ne mogu da ti pomognem jer kad je u pitanju bilo koji vid lokalizacije na VS98 nisam probao ni L od toga...
    sa tim sam se uopste bavio tek sa .net tehnologijom....
    Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

Slične teme

  1. Problem sa Flash playerom ili moguci Java problem.
    Autor Psyduck u forumu Internet
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 24.01.2009., 11:52
  2. Problem sa fontom u EXcelu
    Autor sklopotnica u forumu Softver
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 13.11.2007., 18:23
  3. Problem sa fontom
    Autor u forumu Web dizajn
    Odgovora: 6
    Poslednja poruka: 18.11.2003., 14:38
  4. Potraga za fontom
    Autor Goma u forumu Zanimljivi sajtovi
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 23.08.2003., 00:39
  5. Potraga za fontom
    Autor Goma u forumu Web dizajn
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 09.07.2003., 10:55

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •