STRAHOVI I POROCI !!!
Strana 1 od 9 12345 ... PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 205

Tema: STRAHOVI I POROCI !!!

 1. #1
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.355
  Reputaciona moć
  415

  Podrazumevano STRAHOVI I POROCI !!!

  Čega se bojite najviše?
  Šta vas uznemirava kao astrološki znak..?
  Pričamo takođe o natalnoj karti..
  Koja kuća govori o strahovima i porocima (XII) ? 2. #2
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.355
  Reputaciona moć
  415

  Podrazumevano Re: STRAHOVI I POROCI !!!

  Ovan - Strah od ropstva

  Ovan je čovek kojeg nije lako zaplašiti, jer svako zastrašivanje deluje kao izazov njegovoj urođenoj hrabrosti. No kad tad Ovan postaje svestan neumitnosti protoka vremena i iz te činjenice proizlazi njegov strah od starosti i gubitka telesne snage i moći. Iz istog razloga strah ga je i bolesti i ograničenja koja ona nosi te naposlijetku smrti. Na psihološkom planu, Ovan se pribojava da će ga okolina ignorirati i da mu neće biti odano priznanje za njegov trud. U svakom Ovnu također postoji podsvesni strah od zatvaranja ili bilo kakvih ograničenja fizičke slobode, što je kod predstavnika nižeg tipa ovog znaka glavna prepreka nekontroliranim izljevima vatrenog temperamenta.
  Ovnu je svojstveno da na strah reagira nasiljem, pod geslom "napad je najbolja obrana"

  Bik - Bauk siromaštva

  Dobro isplaniran život koji Bik vodi ne ostavlja mnogo mesta strahovima. Ali, strah od siromaštva, dakle od gubitka poseda i stvari, visi poput Damoklova mača iznad života ljudi ovog zemljanog znaka. Budući da Bik mora sve kontrolirati, ovaj strah Bika čini još opreznijim i sporijim, pa će se u skladu s time pribojavati svih situacija u kojima se od njega očekuje da postupa brzo ili brzopleto.
  U svoju "imovinu" Bik dakako ubraja i voljenu osobu, pa se njegov strah od siromaštva proširuje i na strah od gubitka ljubavi. Bik je među najljubomornijima u zodijaku, a biti ljubomoran u biti znači nemati povjerenja u samoga sebe. Budući da je u biti čestit čovek koji voli razmirice rešavati mirnim putem, Bik oseća dobru dozu straha od rovarenja i zazire od zaštite svojih interesa kroz svađu s okolinom.

  Blizanci - Igra štiti od straha

  Budući da sve shvaćaju kao igru, Blizanci nisu osobito strašljivi. Prije su plahi i reagiraju na svaki, i najmanji poticaj, i ako se ozbiljno uplaše, svoj će strah brzo uspešno prikriti. Površni Blizanac se pribojava situacija u kojima treba zauzeti odlučan kurs i gde treba jasno, bez izvrdavanja, izraziti svoju volju. Stoga oseća strah od ozbiljnih, strogih, odlučnih i sistematičnih ljudi, koji više cene dela od riječi. No, situacija koja miriši na avanturu ili stvarnu opasnost, prije će radoznalog Blizanca privući negoli nagnali na paničan beg. Na psihološkom nivou, Blizanac se pribojava starosti, jer smatra da će zbog nje biti "prikovan" na isto mjesto i postati ovisan o drugima. No još više od starosti, komunikativni Blizanac se boji samoće i šutnje koju ona nosi, tako da celi život provodi u nastojanju da ne ostane sam sa svojim zbrkanim mislima.

  Rak -Mašta pothranjuje strahove

  Gotovo je lakše govoriti o tome na kojem životnom području Rak ne pokazuje strah nego obrnuto. Obzirom da je ovaj čovjek vrlo vezan za obitelj, dom i zavičaj, na top listi strahova tipičnog Raka vodi strah od raspada obitelji. Sama pomisao na razvod braka, bračnu neveru, gubitak ili odlazak dece iz roditeljskog doma i slične nevolje, Raka gura u duboku depresiju. Sličan, gotovo paranoičan strah, pokazuje od preseljenja, gubitka ili oštećenja doma, i tu je poslovično bujna mašta ovog znaka u stanju proizvesti gotovo nepreglednu paletu imaginarnih nesreća i nevolja koje mogu zadesiti njegov dom ili kuću. Rak se također iskreno pribojava zlobe, osvete, izazivanja, svađa i nesloge, a velik dio svog profesionalnog života provest će u stalnoj strepnji od šikaniranja od strane nadređenih

 3. #3
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.355
  Reputaciona moć
  415

  Podrazumevano Re: STRAHOVI I POROCI !!!

  Lav -Strahuje od izdaje

  U skladu s osobinama životinje čije ime nosi, Lav je, uz Ovna, verojatno najhrabriji član zodijačke zajednice. Pravi razlog njegove odvažnosti krije se u strahu od tuđeg prezira, javne sramote ili neuspjeha. Budući da mu je važno tuđe mišljenje, Lav će izvesti junačka dela, da ne bi slučajno ispao kukavicom. Često izvede neki pravi podvig samo da se napravi važnim pred okolinom.
  Budući da se radi o fiksnom znaku, Lav se pribojava situacija koje od njega zahtevaju da menja postojeće stanje, pogotovo ako dinamiku i smer te promjene on ne može kontrolirati.
  Dodatno, Lav će se dosta baviti razmišljanjima o mogućoj izdaji prijatelja ili bliskih suradnika, što će s vremenom preći u pravu paranoju. Lavovi na vlasti ili položaju, svojoj listi pridodat će vrlo snažan strah od naprasnog gubitka položaja i povratka u "običan puk"

  Devica - Zazor od nereda

  Svesna svog nedostatka hrabrosti, Devica je dovoljno promućurna da izbegava situacije koje zahtevaju hrabrost kao glavno oružje. Ona temeljito i dugoročno planira sve moguće probleme i svoje reakcije na njih, pa kad se neki problem pojavi, ona spremno vadi iz svog arsenala odgovarajuće rešenje. No, ukoliko se radi o nekoj neuobičajenoj situaciji koju nije predvidela, moguće je da će je strah potpuno blokirati. Pomisao da bi mogla živeti u neredu ili prljavštini također zauzima zapaženo mjesto na listi strahova ovog znaka, kao i strah od dezorganizacije i bezvlašća. Izuzetno osetljiva, Devica cijeli život muku muči s hipohondrijom, a što se tiče afektivne sfere, bojat će se izražavanja osjećaja, bilo vlastitih drugoj osobi, bilo tuđih prema sebi samoj.

  Vaga- Užasavaju je sukobi

  U potrazi za životnom harmonijom Vaga će se povremeno morati suočiti i s ljudima koji ne dele njene životne vrijednosti. Strah od sukoba, svađa, uvreda i grubosti primarni je strah Vage, i samoće i izolacije. Na intimnom planu, Vaga će se tokom celog svog života pribojavati ljubavnog odbijanja, razočaranja i iskorištavanja, no to je neće dovoljno zastrašiti da prestane hrliti iz jedne promašene veze u drugu. Naime, ona će radije prihvatiti suživot s nekim manijakom i pervertitom, nego ostati sama. Kako je Vaga i hipohondar broj dva u Zodijaku (iza Device), gotovo i nije potrebno spomenuti da među stalno prisutne Vagine strahove pripada i cela kolekcija strahova od različitih bolesti, počevši od obične prehlade pa do umišljanja daleko opasnijih poremećaja

  Škorpion- Boji se nemoći

  Naizgled je Škorpion jedan od najhrabrijih znakova zodijaka, no iza hladnokrvne i dijabolične "maske" krije se biće koje baš i nije toliko imuno na strahove, iako bi Škorpion volio ostaviti baš takav dojam. Njegov obrambeni mehanizam od straha je mazohizam, tako da Škorpion ne beži od opasnosti i nasilja, čak s njima pomalo i "koketira". Kako se radi o najseksualnijem znaku horoskopa, strah od spolne nemoći je tu najizraženiji, a odmah potom slijedi strah od starosti, ovisnosti o drugima, učmalosti i ograničenja. Kod Škorpiona također postoji izražen strah od smicalica, izdaje i laži, a u vezi s time, Škorpion se pribojava i situacije da postane žrtva nevere ili raskida.

  U

 4. #4
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.355
  Reputaciona moć
  415

  Podrazumevano Re: STRAHOVI I POROCI !!!

  Strelac-Strah od teranja na prisilan rad

  U svom bezbrižnom i altruističnom svijetu, Strelac pronalazi malo pojava koje mu ulivaju strah.
  Ipak, kad se nađe u situaciji od prisile ili ograničavanja slobode, i taj se optimističan i vedar čovek u određenoj meri uplaši. Također ga ravnodušnim ne ostavlja mogućnost da bude žrtvom nepravde, okrutnosti i nasilja, osobito ako oni dolaze od predstavnika vlasti. Još jedna od stalno prisutnih bojazni ovog vatrenog znaka je strah od nepriznavanja zasluga za neki poslovni ili drugi uspeh i s tim vezano ometanje u napredovanju u poslu ili hijerarhiji. Na širem psihološkom planu, kod Strelca je prisutno i pribojavanje od nastupa opšteg nereda, odnosno poremećaja poretka, a u kriznim situacijama Strelac će jasno iskazivati strah od ugrožavanja demokratije i građanskih sloboda.

  Jarac- Strah od tuđeg podsmeha

  Hladna organiziranost i efikasnost Jarca dobro prikriva i prilično dug popis bojazni koje more ovaj zemljani znak- Vladar ovog znaka, zastrašujući planet Saturn, pobrinuo se da svaki Jarac, u većoj ili manjoj mjeri pati od imaginarnih strahova, koji su više rezultat Jarčevih promišljanja o svim (ne)mogućim nepovoljnim ishodima, nego što počivaju na realnim mogućnostima. U ovom odjeljku Jarčeve psihe, čelno mjesto pripada strahu od spletki, podvala i izdaja. Na drugom je mestu strah od nesretnog spleta okolnosti koje, po njegovom uverenju, vrebaju samo njega. Posebnu težinu u Jarčevom svijetu straha ima panična bojazan da bi nekim svojim potezom ili iskazom mogao ispasti smiješan, odnosno postati predmet neukusnih šala.

  Vodolija- Briga za celi svet

  Kod Vodolije postoji stroga podela na osobnu sferu i opštu sferu, u koju ulaze njegovi stavovi o društvu, politici, religiji i sličnom, i strahovi su kod Vodolije podijeljeni po istom principu.
  Po toj podjeli, Vodolija se može ubrojiti u neustrašive "stanovnike" Zodijaka kad se radi o osobnim bojaznima, no s druge strane je prepun briga koje se tiču opšteg dobra. Užasnut je pojavama koje su sastavni dio života na Zemlji, poput okrutnosti, nasilja, zločina, rata, gladi, zagađenja, nejednakosti po rasi, veri, spolu i drugim obeležajima, bez obzira prete li te opasnosti njemu osobno ili ne. Vodoliju muči i strah da će jednog dana biti prisiljen napustiti svoje ideale te se podvrći vladajućem sistemu i hijerarhiji, a u osobnoj sferi začudo najveću bojazan pokazuje od trajnog vezivanja.

  Ribe- Plaši je sve živo

  Na lestvici znakova Zodijaka koji najviše naginju strahu, čelno mjesto bez sumnje pripada Ribama. Njihovi strahovi zapravo predstavljaju zbroj strahova svih ostalih znakova zodijaka i teško je precizno izdvojiti čega se najviše plaše. Njihov dijapazon strahova uključuje telesno nasilje, pretnje i uvrede, samoću i odbacivanje, bolest i smrt, a posebno se boje duhova, vampira i drugih čudovišta i likova iz bajki. U skladu s okolnostima u kojima žive, pokazuju strah od katastrofa, vlasti, vojske i sistema općenito. U stalnom su strahu od nereda i prirodnih katastrofa, a i obična gužva i buka, izazivaju u njima nelagodu koja graniči s panikom. Uprkos tome doista dugačkom popisu strahova, Riba ima sposobnost pronalaženja izlaza i iz najtežih situacija, tako da nije posve paralizirana u trenucima krize.

 5. #5
  Iskusan DjuraMornar (avatar)
  Učlanjen
  28.05.2006.
  Pol
  ženski
  Poruke
  5.276
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  110

  Podrazumevano Re: STRAHOVI I POROCI !!!

  O strahovima govori Mesec u raku....u losim aspektima sa Suncem ,Saturnom...takodje Saturn u raku u losem aspektu sa Suncem .....
  ....mslim da sam to negde procitala.....
  Moj prijatelj ima Saturna u osmoj kuci a sve ostale planete u Skorpiji ....pa mu sve one cine opoziciju sa tim Saturnom....Znaci Mesec,Jupiter,Merkur,Venera.....njemu ni slucajno ne smes da pomenes smrt...ili bilo sta sto iam veze sa krajem zivota .....on to ne moze ni da slusa....i jako se naljuti ako i u sali pocnes nesto na tu temu kao necem neminovnom....ili sale radi...Odma digne nos...ali najozbiljnije..
  Uzasno se toga boji.I svi mi naravno ali ne do te mere da to ne mogu da cujem.....Eto...toliko ja znam...

 6. #6
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.355
  Reputaciona moć
  415

  Podrazumevano Re: STRAHOVI I POROCI !!!

  Dosta znaš..

 7. #7
  Iskusan DjuraMornar (avatar)
  Učlanjen
  28.05.2006.
  Pol
  ženski
  Poruke
  5.276
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  110

  Podrazumevano Re: STRAHOVI I POROCI !!!

  Ja sam ko sundjer....ali jos uvek ne znam ni priblizno ....mada eto ,to sam memorisala....

 8. #8
  Aktivan član Crocodile (avatar)
  Učlanjen
  21.12.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  odmah tu...
  Poruke
  1.055
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  58

  Podrazumevano Re: STRAHOVI I POROCI !!!

  Nema straha :-) PLasi me mozda pomisao da na bilo koji nacin imam ogranicavanje slobode. Mislim da svi, sve strahove mozemo resiti jedino u svojoj glavi...

 9. #9
  Buduća legenda HELENA33 (avatar)
  Učlanjen
  28.08.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  shvabija...
  Poruke
  26.690
  Reputaciona moć
  425

  Podrazumevano Re: STRAHOVI I POROCI !!!

  a poroci? sta je pisac hteo sa tim da kaze?

 10. #10
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.355
  Reputaciona moć
  415

  Podrazumevano Re: STRAHOVI I POROCI !!!

  Poroci Majamija!!!

 11. #11
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.355
  Reputaciona moć
  415

  Podrazumevano Re: STRAHOVI I POROCI !!!

  Citat Original postavio HELENA33
  a poroci? sta je pisac hteo sa tim da kaze?
  Pisac je hteo da kaže o cigaretama,piću ili drugim porocima..

 12. #12
  Buduća legenda HELENA33 (avatar)
  Učlanjen
  28.08.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  shvabija...
  Poruke
  26.690
  Reputaciona moć
  425

  Podrazumevano Re: STRAHOVI I POROCI !!!

  Citat Original postavio Psihologue
  Pisac je hteo da kaže o cigaretama,piću ili drugim porocima..
  sto se cigareta tiche mnogo sam porocna... ne mogu da zivim bez njih tj ne zelim... hm... kocku mnogo volim i ume da me ponese, dozvolim joj rado to... a ovo drugo ne konzumiram...

 13. #13
  Primećen član lyriza (avatar)
  Učlanjen
  26.08.2006.
  Pol
  ženski
  Poruke
  702
  Reputaciona moć
  52

  Podrazumevano Re: STRAHOVI I POROCI !!!

  meni je 7 kuci, MESEC i venera u raku, i sunce i saturn u lavu...da li neko zna nesto o mojim strahovima?

 14. #14
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.355
  Reputaciona moć
  415

  Podrazumevano Re: STRAHOVI I POROCI !!!

  Probaćemo nešto da napišemo..

 15. #15

  Podrazumevano Re: STRAHOVI I POROCI !!!

  Citat Original postavio DjuraMornar
  O strahovima govori Mesec u raku....u losim aspektima sa Suncem ,Saturnom...takodje Saturn u raku u losem aspektu sa Suncem .....
  ....mslim da sam to negde procitala.....
  Moj prijatelj ima Saturna u osmoj kuci a sve ostale planete u Skorpiji ....pa mu sve one cine opoziciju sa tim Saturnom....Znaci Mesec,Jupiter,Merkur,Venera.....njemu ni slucajno ne smes da pomenes smrt...ili bilo sta sto iam veze sa krajem zivota .....on to ne moze ni da slusa....i jako se naljuti ako i u sali pocnes nesto na tu temu kao necem neminovnom....ili sale radi...Odma digne nos...ali najozbiljnije..
  Uzasno se toga boji.I svi mi naravno ali ne do te mere da to ne mogu da cujem.....Eto...toliko ja znam...
  da, znam jednog takvog...cak sam i znala koji aspekti mu u natalu to donose pre nego sto sam se razbolela....sad ne znam vise, zaboravila sam...

 16. #16
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.355
  Reputaciona moć
  415

  Podrazumevano Re: STRAHOVI I POROCI !!!

  ABLUTOFOBIJA- strah od pranja i kupanja

  AKROFOBIJA-strah od visina

  PATOFOBIJA-strah od bolesti

  MONOFOBIJA-strah od samoće

  GLOSOFOBIJA-strah od obraćanja javnosti

  ALGOFOBIJA-strah od boli

  AKLUOFOBIJA-strah od mraka

  PENTERAFOBIJA-strah od tašte

  AVIOFOBIJA-strah od letenja

  ARITMOFOBIJA-strah od brojeva

  ARAHNOFOBIJA-strah od pauka

  FOBOFOBIJA-strah od fobija

 17. #17
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.355
  Reputaciona moć
  415

  Podrazumevano Re: STRAHOVI I POROCI !!!

  STRAH OD LJUDI I DRUŠTVA

  Socijalne fobije su poremećaji koji se pokazuju iracionalnim strahom od ljudi i socijalnih situacija. Zapravo, osobe s ovim poremećajem se plaše svih situacija u kojima ih drugi mogu gledati i uvrediti. Radi se o strahu od nastupa pri čemu su simptomi mnogo jače izraženi nego kad je reč o normalnoj tremi ili nervozi pred nastup na javnoj sceni.

 18. #18
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.355
  Reputaciona moć
  415

  Podrazumevano Re: STRAHOVI I POROCI !!!

  STRAH OD OTVORENOG PROSTORA I JAVNIH MESTA

  Agorafobija je poremećaj koji se izražava intenzivnim strahom ne samo od otvorenog prostora i javnih mesta, već i od prisustva mnoštva ljudi iz kojih se ne može brzo ukloniti na sigurno mesto (obično je to kuća). Stoga je ovaj poremećaj često povezan sa strahom od napuštanja kuće, odlaska u prodavnicu, odlaska na javna mesta, od putovanja, itd.

 19. #19
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.355
  Reputaciona moć
  415

  Podrazumevano Re: STRAHOVI I POROCI !!!

  .
  aglofobija bola
  aerofobija letenja
  akrofobija visine
  amaksofobija vozila,vožnje
  androfobija muškaraca
  antofobija cvijeća
  antropofobija ljudi
  arahnofobija paukova
  astrafobija grmljavine,munja
  autofobija samoće(drugi naziv je i monofobija)
  batrahofobija od žaba
  blenofobija od neugodnih tečnosti,sluzi
  brontofobija nevremena
  glasofobija govora
  ginekofobija žena
  genofobija sexa
  dementofobija ludila
  dendrofobija drveća
  dromofobija prelaska ulica
  emetofobija povraćanja
  entomofobija insekata
  zoofobija životinja
  karcinofobija raka(bolesti)
  klaustrofobija zatvorenih prostor
  kakofobija ružnoće
  ksenofobija stranaca
  kinofobija pasa
  linonofobija kanapa,gajtana i vezivanja
  mizofobija prljavštine i zaraze
  nekrofobija bolesti uopšte
  niktofobija mraka
  numerofobija brojeva
  nudofobija nagosti
  ofidiofobija zmija
  omitofobija ptica
  pekatofobija grijeha
  pirofobija vatre
  siderodromofobija vozova
  sitofobija jela
  tafofobija pomisli da će se biti živ sahranjen
  tanatofobija smrti
  trihofobija kose
  triskaidekafobija broja 13
  tripanofobija injekcije
  fotofobija svjetlosti
  fobofobija straha
  fazmofobija duhova
  filofobija zaljubljivanja
  hemofobija krvi
  herpetofobija gmizavaca
  hidrofobija vode(drugi naziv je akvafobija)

 20. #20
  Iskusan Last dance (avatar)
  Učlanjen
  14.07.2006.
  Poruke
  5.114
  Reputaciona moć
  109

  Podrazumevano Re: STRAHOVI I POROCI !!!

  Zaista, ja sam riba, onako, prilično tipična, ali nemam onu količinu straha gore navedenu.
  A što se tiče poroka- opijate nikad probala, a alkohol prezirem! Eto, cigaretama nisam odolela. Mada, u listom svim horoskopima za nas ribe naročito potenciraju da smo podložne težim porocima. Ne ja...

 21. #21
  Buduća legenda HELENA33 (avatar)
  Učlanjen
  28.08.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  shvabija...
  Poruke
  26.690
  Reputaciona moć
  425

  Podrazumevano Re: STRAHOVI I POROCI !!!

  od svih gore navedenih strahova imam samo frku od visine, mada u avionu istu nemam... e vec kad se nagnem preko terase nebitno jel drugi ili peti sprat bas mi nije prijatno uopste... u liftu je takodje nemam, valjda kad sam u zatvorenom ne smeta mi na kojoj sam visini... a strasno se gadim sitnih insekata... sudeci po meni blizanci uopste nisu strasljivi... inache imam obicaj da kazem strah je bolest kojoj nema leka...

 22. #22
  Iskusan DjuraMornar (avatar)
  Učlanjen
  28.05.2006.
  Pol
  ženski
  Poruke
  5.276
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  110

  Podrazumevano Re: STRAHOVI I POROCI !!!

  i ja i ja....nesto me vuce da skocim.....)))))) U Avionu nista ....

 23. #23
  Zainteresovan član MISIJA (avatar)
  Učlanjen
  12.09.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  148
  Reputaciona moć
  58

  Podrazumevano Re: STRAHOVI I POROCI !!!

  Strahovi postoje to je neminovno u zivotu...Bojim se naravno i ja...Bojim se samoce i bojim se zmija-vise mi predstavljaju neku bol i patnju nego strah.Najvise se bojim sebe i svojih postupaka-onda kada nemam samokontrolu...

 24. #24

  Podrazumevano Re: STRAHOVI I POROCI !!!

  Citat Original postavio Psihologue
  .

  triskaidekafobija broja 13
  samo misli za se, i ne daj se na se, i nikad nemoj biti trinaesto prase...


 25. #25
  Primećen član lyriza (avatar)
  Učlanjen
  26.08.2006.
  Pol
  ženski
  Poruke
  702
  Reputaciona moć
  52

  Podrazumevano Re: STRAHOVI I POROCI !!!

  I ja imam strah od ostavljanja....a zmija se bojim bas fobicno! Uf!

Strana 1 od 9 12345 ... PoslednjaPoslednja
Vrh strane

Slične teme

 1. Strahovi i fobije
  Autor -Eva- u forumu Svaštara i zanimljivosti
  Odgovora: 223
  Poslednja poruka: 25.04.2011., 15:13
 2. POROCI!!!
  Autor vucica.m u forumu Arhiva
  Odgovora: 14
  Poslednja poruka: 27.11.2006., 15:19
 3. strahovi
  Autor Mocart u forumu Arhiva
  Odgovora: 90
  Poslednja poruka: 06.07.2006., 07:37
 4. Nasi najveci strahovi...
  Autor skrobi90 u forumu Arhiva
  Odgovora: 57
  Poslednja poruka: 30.11.2005., 21:08

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •