ЗА СРБИМА НЕМА КО ДА ЖАЛИ...
Prikazujem rezultate 1 do 21 od 21

Tema: ЗА СРБИМА НЕМА КО ДА ЖАЛИ...

 1. #1
  Elita Strela (avatar)
  Učlanjen
  09.03.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Бели Град
  Poruke
  17.335
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano ЗА СРБИМА НЕМА КО ДА ЖАЛИ...

  Za Srbima nema ko da žali

  Srpski nacionalisti spasavaju Evropu i svet. Još od boja na Kosovu, Srbi su među svim evropskim narodima narod koji je apsolutno najviše patio. Tokom 1500 godina svoje istorije Srbi su u svim ratovima bili žrtve i demonizovani kao jedini krivci. Ali, Srbi su i donekle zakasnela nacija jer su usled 500 godina pod turskom vladavinom dugo bili isključeni iz svih tokova evropske istorije. Sve do danas srpskom narodu je zato uskraćeno da ima jedinstvenu srpsku državu. Kao u prošlosti, i danas Evropa na Srbe gleda kao na neprijatelje i ratne huškače.

  Tragična srpska istorija je posledica srpskog otpora velikim silama, ali i nesloge među samim Srbima. U tome se krije i odgovor zašto su Srbi i danas neprijatelji novog svetskog poretka, kao što su više od hiljadu godina gotovo neprestano bili suprotstavljeni interesima velikih sila. Zaraćene strane su ukazivale na simbole, mitove i dela u prošlosti, kao da se tu skriva ključ za razumevanje sadašnjosti. Sledio sam ovakve putokaze u prošlosti Balkana i četiri godine tumačio istoriju Srba od doseljavanja Južnih Slovena sve do raspada Jugoslavije.

  Srpski nacionalisti su ti koji svojom borbom za očuvanje nacionalnog identiteta pred navalom mondijalizma treba da služe kao poslednji sveti primer ne samo Evropi, već i celom svetu, u borbi za nacionalni opstanak ugrožen američkom ideologijom o multikulturalnosti i multietničnosti savremenog društva. Zapravo, današnji mondijalizam nastoji da se predstavi kao privlačna maska za lakoverne ispod koje se kriju interesi velikih sila i pokušaj da se širenjem mondijalizma nametnu drugima vlastiti interesi, kao tobože njihovi.

  Možda je prirodno što svaki narod veruje da potiče od bogova i da su mu upravo bogovi izabrali i naložili posebnu misiju na zemlji. Mi smo drukčiji i bolji od drugih, iako to isto o sebi misle i oni sa druge strane granice. Vremenom su mitovi koji su ljudima trebalo da pruže objašnjenje sveta, prerasli u nacionalne mitove.

  Ni u jednom mitu se ne mođe naći da su susedi u bilo čemu bolji od nas. Nebeski narod može da bude samo onaj koji u to strogo veruje i koji je ubeđen da su mu bogovi namenili takvu misiju.

  Kao što su Nemci u svojoj germanskoj mitologiji jedinstveni u tome što se jedino njihova mitologija završava sveopštom propašću (pakao proguta sve), tako su Srbi jedinstveni u istoriji svetskih mitologija po tome što su iz vlastitog poraza razvili mit koji slave kao pobedu. Poraz Srba na Kosovu polju na Vidovdan 1389. osnova je srpskog mita. Oni su se zapravo na Kosovu žrtvovali radi spasa upravo Evrope i Zapada. Međutim, hrišćanska Evropa je ostavila Srbiju na cedilu pred naletom Turaka. A zahvaljujući srpskoj žrtvi na Kosovu turski pohod u Evropu je usporen, ako ne i zaustavljen. Bez Kosovske bitke, Beč bi još u pretnaestom veku postao veoma lako turski plen.


  Drugu dimenziju srpskog mita predstavlja nesloga i izdaja koji su Srbe oduvek vodili u poraze od Kosova polja do najnovijih dana. Srpska sudbina postavlja večno vraćanje političke konstelacije kakva je postojala još 1389. na Kosovu. Samo su se menjale sile sa kojima su Srbi bili suočeni. Najpre je to bila Turska, zatim su došle Austrougarska i Nemačka, da bi danas ponovo bila Nemačka i najzad SAD.

  Zahvaljujući svojim velikim patnjama i stradanjima, Srbi su izvojevali pravo da sebe izjednačavaju sa Hristom. Slično Hristu koji je prošao 12 stanica na putu stradanja, i Srbi od Kosova doživljavaju 12 velikih perioda stradanja i patnji. Opredeljenje Cara Lazara za nebo uoči bitke na Kosovu našlo je izraza kako u književnim, tako i u slikarskim tvorevinama, posebno na slikama Svete večere, koje veoma podsećaju na slike sa Isusom Hristom i apostolima. Jedan od Lazarovih vitezova, Vuk Branković, razotkriva se kao srpski Juda. A drugi, Miloš Obilić, kao najsvetliji lik koji uvek iznova potomcima ukazuje na pravi put slave i pobede.

  Narodne pesme i mit o Kosovu poslužili su kao putokaz Srbima kroz dugu tursku noć. 2. #2
  Iskusan Silent Bob (avatar)
  Učlanjen
  17.07.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  6.840
  Reputaciona moć
  114

  Podrazumevano Re: ЗА СРБИМА НЕМА КО ДА ЖАЛИ...

  Odavno su otisli Turci odavde... zasto samo njih krivimo za svoje probleme?

 3. #3
  Elita Strela (avatar)
  Učlanjen
  09.03.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Бели Град
  Poruke
  17.335
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ЗА СРБИМА НЕМА КО ДА ЖАЛИ...

  Još nose turski jaram

  Večno razapeti između Istoka i Zapada Srbi će u prošlom veku konačno uspeti da se oslobode turskog jarma, ali to ni iz daleka neće rešiti probleme na Balkanu. Gotovo polovina Srba ostaće izvan novostvorene srpske države. Pokušaj Srba da se ujedine u jednu državu naići će na nepremostive prepreke koje su pre svega stvarale evropske velike sile, u prvom redu Austrougarska i Nemačka.

  Mržnja prema Srbima snažno je ojačala posle ubistva Aleksandra Obrenovića i Drage Mašin 1903. i trajaće sve do danas. Ubistvo austrougarskog prestolonaslednika Franca Ferdinanda izgleda da je germansku mržnju prema Srbima dovelo do vrhunca, ali će budućnost pokazati da to, ipak, nije bio vrhunac. U Beču su fabrikovane laži koje su trebalo da dokažu svu pokvarenost i zavereništvo srpskog režima. Novinari, književnici i naučnici naprosto su se utrkivali u smišljanju što monstruoznijih i uvredljivih optužbi na račun srpskog naroda. Pevalo se da je rat protiv Srba zapravo božiji zadatak. Bečki ratnički hor gromoglasno je poručivao da treba “kazniti Srbe, lopove – svinjare i ubice”. U takvoj atmosferi rodila se i parola koja je odmah prerasla u ideologiju i politički program: “Srbija mora umreti”. Svuda se čuo samo jedan poklič: “Ura, ura, na Beograd”.

  Stereotipna slika o Srbima izgleda da je bila dugovečna, i ona je 1991. samo oživljena u bečkoj i nemačkoj štampi. Kao i 1914, u Beču se i 77 godina kasnije ponovo bez argumenata i dokaza, govorilo i pisalo o “srpskim banditima i varvarima”.

  Iako je Austrougarska već bila osuđena na propast, komandant devetog korpusa druge armije Lot Edler fon Hoternštajn se svojim vojnicima obratio rečima:

  – Vojnici! Uskoro stupamo u zemlju u kojoj je narod gori od najgorih varvara. Ukoliko budete imali nesreću da im padnete u ruke, bićete surovo kažnjeni, odsećiće vam uši, iskopati oči, zatrovaće vodu i hranu. Zbog toga vam naređujem da prema toj bandi ne pokazujete nikakvu humanost, već da uništite sve što je srpsko i da bez ikakve milosti ubijete svakog ko govori srpski...

  U takvoj bečkoj kuhinji rodio se i jedan Hitler, zadojen najpre antislovenizmom, a zatim antislovenstom, koji se na kraju pretvorio u mržnju samo prema Srbima.

  Nikada u istoriji Srbi nisu mogli da duže održe moćnu državu.

  Kao što nisu popustili pred austrougarskim ultimatumom 1914, kao što nisu 1941. popustili pred Hitlerovim zahtevima, Srbi nisu prihvatili ni zahteve Hrvata i Slovenaca 1990. znajući dobro da iza takvih zahteva stoje iste sile koje su stajale u Prvom i Drugom svetskom ratu. Čuvari kosovskog mita ostali su dosledni svojoj istorijskoj viziji koja se, na žalost, uvek iznova završava porazom. Možda je taj tragični usud tradicionalna slovenska sklonost ka samouništenju.

  Komunizam je nastojao pre svega da zaštiti prava ovih manjina. Svakome je, međutim, bilo jasno da je urađeno na štetu Srbije. Milijarde dolara Tito je dobio od Zapada kao nagradu za podrivanje jedinstva istočnog bloka. Ali, ovaj novac je investiran uglavnom u Sloveniji i Hrvatskoj. Tamo su građeni putevi, fabrike, hoteli i drugi objekti. Bosna je istovremeno pretvorena u Titovu vojnu tvrđavu. Samo je Srbija ostala praznih šaka.

  U stvari, za sve vreme Titove vladavine je važilo načelo: “Slaba Srbija – jaka Jugoslavija!”

  Situaciju nastalu posle Titove smrti najbolje opisuje vic koji se prepričavao u narodu o navodnom savetovanju predsednika republika o tome gde Tito treba da bude sahranjen.

  Makedonski predsednik je rekao: “Tito je izmislio nas Makedonce, poklonio nam je republiku i mora da bude sahranjen u Makedoniji.”

  Predsednik Slovenije je objašnjavao: “Tito je voleo Sloveniju. Umro je u Sloveniji i zbog toga mora da bude sahranjen kod nas, na Bledu.”

  Tada se za reč javio crnogorski predsednik: “Tito nas, doduše, nije baš voleo, ali je najveće pobede ostvario na našem terenu i uz našu pomoć. Zbog toga treba da bude sahranjen na Lovćenu.”

  Predsednik BiH je rekao: “Mi smo Titu spasili život u Drvaru i zbog toga Tito treba da bude sahranjen u pećini iznad Drvara.”

  Zatim se za reč javio hrvatski predsednik: “Tito je rođen u Kumrovcu, u Hrvatskoj. Zbog toga i mora da kod nas bude i sahranjen.”

  Na kraju se oglasio i predsednik Srbije: “Sahranite ga gde god hoćete. Na bilo kom mestu, samo nemojte – u Jerusalimu. Jer, tamo je jedan već vaskrsao.”
  Kao još jedan dokaz Titovog antisrpskog opredeljenja navodi se Titovo odbijanje da se trajno obeleže ustaški pokolji nad Srbima u Jasenovcu i uopšte genocid nad Srbima.

 4. #4
  Elita Strela (avatar)
  Učlanjen
  09.03.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Бели Град
  Poruke
  17.335
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ЗА СРБИМА НЕМА КО ДА ЖАЛИ...

  Sve zavere protiv Srba

  Srpski ideolozi su najnoviji rat primili sa uznemirenjem. Srbi su ubeđeni da se ne bore, niti su se borili, samo protiv Hrvata i bosanskih Muslimana, već protiv nadmoćne koalicije neprijatelja. Tako književnik Dragoš Kalajić iza linija bosanskog fronta vidi paradoksalni savez SAD i Irana, između novog svetskog poretka i njegovog najgoreg neprijatelja, islamskog fundamentalizma. U stvari, Bosanci i Hrvati su se oslanjali na SAD, Iran, Evropsku uniju, a pre svega na Nemačku. Podrška istorijskih saveznika Srba kakvi su Rusi, Englezi i Francuzi bila je uglavnom samo simbolična.

  Ta činjenica je u srpskim medijima izazvala pokretanje različitih teorija o svetskoj zaveri. U raznim formama protiv Srbije su nastupale sledeće ideologije, organizacije i tajne službe: neoliberalizam, islamski fundamentalizam, neoturkizam, briselski evrokrati, svetsko jevrejstvo, monarhisti, slobodni zidari, Holivud, CNN, Bilderberg grupa, Vatikan, mafija, Hans Ditrih Genšer, Alojz Mok, Žorž Soroš, CIA, Nemačka Savezna obaveštajna služba (BND), sajentolozi, pa čak i vanzemaljci sa ....

  Ove teorije zavere su u stvari duhovi koji dolaze iz prošlosti. U ranijim stolećima, o sudbini Srbije uvek su odlučivale velike sile. Što se broja nadmoćnih neprijatelja tiče, Srbi su bar u tome neprevaziđeni. Uostalom, iza toga se krije svetački princip: što više neprijatelja, to više slave i časti!

  Nasuprot njihovom herojskom pogledu na svet, prema mišljenju srpskih ideologa, stoji mondijalizam. U njemu svet blješti večnim optimizmom. Sve će biti u najboljem redu, samo ako se multinacionalnim kompanijama i svetskom finansijskom tržištu dozvoli da nesmetano radi i gospodari kako mu je volja. Svi problemi biće rešeni prilivom kapitala i skorom berzanskih akcija. Zlo se uvek nudi sa osmehom, i lepim rečima.

  Mit, rasa, narod, čast, žrtva, osveta, junaštvo, vernost, borba ili otadžbina, treba da izgube svako svoje značenje, pošto praktično više nigde ne predstavljaju vrednosti. U Evropi se takve besmislice više i ne smeju da izgovaraju. Međutim, to su pojmovi koji jedino Srbima i dalje predstavljaju najviše i najdragocenije vrednosti za koje vredi izginuti.

  Najupečatljivija i najdirljivija kritika Evrope objavljena u vojnom listu krajiških Srba “Krajiška vojska”: “Između herojske Srbije i evropskog društva blagostanja zjapi provalija.”

  Treći put u ovom veku Srbi su se na žrtveniku našli kao evropska, čak i svetska žrtva. Iznenađena je cela ideologija žrtve. Većinu najnovijih ratnih izbeglica čine Srbi. Oni su takođe izgubili najviše teritorija. Međutim, oni ovu bedu shvataju kao nužnu žrtvu za naciju i budućnost srpstva. Žrtva za narod, za državu ili političko rukovodstvo, za Srbe predstavlja istorijsku neminovnost.

  Kada su američki komandosi u leto 1995. želeli da uhvate generala Mladića, srpski seljaci i vojnici su legli pred tenkove: “Pucajte samo! Nikada vam nećemo dati Radovana i Mladića!” Takav pojam žrtvovanja, u modernom društvu, međutim, više ne postoji. Na žrtvu pojedinca u ime društva gleda se kao na neviđeni skandal, jer sam pojam žrtve suprotan je psihologiji i ideologiji potrošačkog društva.

 5. #5
  Zainteresovan član najveci_izdajnik (avatar)
  Učlanjen
  30.06.2005.
  Lokacija
  NDHzija - Tomislavgrad neprispojeni dio Lijepe Naše
  Poruke
  102
  Reputaciona moć
  51

  Podrazumevano Re: ЗА СРБИМА НЕМА КО ДА ЖАЛИ...

  Za Srbima nema tko žalit jer su svugdje bili agresori i naposlje izgubili rat.
  Pluribus unum

 6. #6
  Elita Strela (avatar)
  Učlanjen
  09.03.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Бели Град
  Poruke
  17.335
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ЗА СРБИМА НЕМА КО ДА ЖАЛИ...

  Pop ideologija ljudskih prava

  Evropa se tobože bori protiv srpskog fašizma. Svuda na svetu ljudi koji nacionalno misle, žigošu se kao fašisti. Vladajući mondijalisti ne žele da sagledaju razliku: nacionalizam samo brani svoju specifičnost, ali priznaje prava drugih nacija. Mondijalisti šalju svoje kurire i sluge u obliku novinara i intelektualaca na front protiv navodnog fašizma.

  Novi svetski poredak stalno traga za novim neprijateljima. Svetski mediji po svojoj meri modeliraju negativne figure: Fidel Kastro, Ho Ši Min, Ajatolah Homeini, libijski pukovnik Gadafi, Norijega iz Paname, Sadam Husein, Ajdid iz Somalije, Slobodan Milošević i Radovan Karadžić.

  U ideologiji čiju okosnicu čini potrošnja, Amerikanci imaju neprekidnu potrebu za brzim smenjivanjem dobrih i loših momaka. Da bi Amerikanci mogli da izvode svoju slobodarsku misiju u svetu, uvek je iznova potrebno da im se mračne sile suprotstavljaju. Taj manihejski princip važi na CNN i u Holivudu, isto koliko i u Beloj kući.

  Jugoslavija se, prema zaključku UN, raspala u građanskom ratu. Usled toga je na najbrži moguć način u svetskim medijima iskovana sasvim suprotna presuda: bila je to agresija fašističke srpske države. Srbi su proglašeni za jedine krivce za rat.

  Neosnovani “trijumfalizam Zapada” primenjuje “pop ideologiju ljudskih prava”. Sila sebi može da dozvoli da ne uči iz istorije. Sprovodi se “deistorizacija”, da bi se primenjivala “božanska prava”. Za jedne, Hrvate i Bošnjake, važi pravo naroda na samoopredeljenje, dok za druge, za Srbe u Hrvatskoj i u Bosni, to isto pravo ne važi.

  Posle kraha komunizma, još samo snažna nacionalna država može pružiti otpor potpunoj mekdonalizaciji sveta. Srbi dobro znaju zašto brane nacionalnu državu. Ako se uništi nacionalna država, pobeda turbokapitalizma je konačno obezbeđena. Nekoliko multinacionalnih kompanija će veoma brzo vladati celim svetom. Ali, one će, međutim, sa sve većom vojskom nezaposlenih, stvoriti i novi revolucionarni potencijal. Srbi zato sebe vide kao negaciju svetskog sistema. Usled svojih istorijskih nesreća možda su i daleko zaostali, ali sasvim su ubeđeni da im je to zaostajanje upravo jedina prednost. Zbog toga što Srbi odbijaju da se potčine, mondijalisti ih drže kao u velikom koncentracionom logoru.

  Ljudska priroda je svuda na Zapadu izopačena. Vladaju laž i izvitoperenost. Lažna koegzistencija kultura, religija i naroda, prividna demokratija, kosmpolitizam i pacifizam. S druge strane, cveće radikalnog feminizma ne cveta u srpskim zemljama. Homoseksualci i lezbejke su još prava retkost. Jedva da se govori o seksualnom
  uznemiravanju i zlostavljanju. Umesto droga, više se troši šljivovica. Suprotno Evropi, vlada svest o prošlosti, studenti na demonstracijama nose slike pesnika Njegoša i Svetog Save...

 7. #7
  Elita Strela (avatar)
  Učlanjen
  09.03.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Бели Град
  Poruke
  17.335
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ЗА СРБИМА НЕМА КО ДА ЖАЛИ...

  Nacionalizam je pravo na specifičnosti, na razlikovanje i posebnost.

  – Zašto Srbi treba da spasavaju Evropu? – pita se Dragoš Kalajić.

  Evropom vladaju pseudoelita i mondijalisti. Pošto je kontinent otvoren za migraciju iz Trećeg sveta, Evropljani su sve više prisiljeni na povlačenje i uzmicanje. Jednom će hteli-nehteli morati da se okupe radi nove “rekonkviste” . Istorijska ”rekonkvista” je bila rat koji su Španci morali da vode da bi povratili svoje teritorije na koje su prodrli muslimani. A Srbi su oduvek branili Evropu od islama – kaže Kalajić. Evropa ih je zato uvek samo kažnjavala.

  Jedino Srbima nije dopušteno što ostalima jeste

  Gotovo svi evropski narodi na smeni milenijuma imaju prava da žive u jedinstvenim zajedničkim državama na teritorijama koje nastanjuju. Samo Srbima nije dozvoljeno ono što drugima jeste. Sebe zato i doživljavaju kao gerilce protiv Brisela, kao avangardu koja se bori za buduću Evropu u kojoj će nacije moći da se rehabilituju.

  Mondijalisti i stražari njihove bezbednosti i intelektualci nastupaju u borbi protiv istorije, nacije i duha. Demokratija sve više postaje demonokratija. Čovek kao prvo treba da zaboravi da je Francuz, Nemac ili Španac. Sintetički svetski čovek treba da se rastvori u ljudskoj kaši bezličnog. Evropa treba najpre da počisti vlastitu štalu! A tek onda da Srbima deli savete! Srpsko društvo nalazi se u najboljem dobu, dok je Zapadna Evropa već zašla u senilnost. U prvom redu, Evropa je podetinjila. Starci i deca su veoma slični. Evropa je danas preplavljena infantilnim brbljarijama.

  Glavna tema najvećeg živog srpskog slikara Milića od Mačve je borba između istočne duhovnosti i poznog industrijskog društva. Kao fantastični realista, on novi svetski poredak slika kao moderni pakao. U središtu njegovih slika nalazi se čovek kome se izruguju tehnika i televizija.

  Grad je stvarni neprijatelj. Ponovo se aktuelizuje istorijsko neprijateljstvo sela protiv grada. Nezdrav, protivprirodan način življenja u gradu predstavlja pravednu božju kaznu.

  Zato je Jugoslavija i morala da propadne. Jugoslavija je bila neprirodna konstrukcija jednog čoveka, neprijatna mešavina naroda, vera, jezika, pisama i pravila. Takva sudbina očekuje i novog arhineprijatelja – SAD. Rat na Balkanu je izazvao pravu slovensku kulturnu revoluciju, piše Dragoš Kalajić.

  Slično je o ratu pisao francuski filozof Žan Bodijar: “U Bosni se borimo u ime multikulturalne Evrope protiv Srba. Zapad celom svetu želi da nametne univerzalnosti pod plaštom odsustva vrednosti. U pitanju je terorizam jedne kulture bez ikakvih temelja.To je zapravo integrizam praznine...”

  Srbi su usled intervencije SAD izgubili rat. Krajiški Srbi su izbrisani. Srbi u Bosni su okupirani, a srpska teritorija je dodeljena neprijatelju. Srpsko Sarajevo je ugašeno. Srbija u Jugoslaviji je pod jarmom postkomunističke diktature. Novi pokušaji Zapada da nastavi podele imaju takođe uspeha. Srbija se već cepa u svim pravcima.

  U poslednjim vekovima Srbi su svoj opstanak plaćali brdima leševa. Podnosili su patnje i muke da bi iz njih ponovo dobili snagu. Gora od svih patnji je samo ona koja nema smisla. U cikličkom kretanju uvek iznova na scenu se vraćaju arhetipske figure Lazara, Obilića i Brankovića. Njihovo ponavljanje vuče korena iz osnovnog mita. Izdaja je počinjena na Kosovu polju. Najduža bitka u svetskoj istoriji još nije okončana. A porazi, katastrofe i krvoprolića za Srbe uvek su bili samo neophodne žrtve za bolju budućnost.

  Ono što se od 1991. dešava Srbima nije nikakvo skretanje sa koloseka u slepoj igri velikih sila. Ovaj rat nije nikakav jedinstveni događaj, već samo ponavljanje. Svaki poraz mora da ima smisla.

  Bitka na Kosovu polju izgleda još nije završena. Njegoš u “Gorskom vijencu” beleži kako jedan Srbin kaže muslimanu: “Zar nismo obojica bili tamo kada su se sablje ukrstile na Kosovu polju? Kao tada, bojim se ja i danas. Ti si tada izdao. Činiš to opet danas...”

  Kad se istorija ne bi ponavljala, ne bi bilo Boga. U sreći je lako dobar biti. Na muci se poznaju junaci...

 8. #8
  Primećen član Deratizator (avatar)
  Učlanjen
  05.09.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  992
  Reputaciona moć
  54

  Podrazumevano Re: ЗА СРБИМА НЕМА КО ДА ЖАЛИ...

  Ma nema problema ... zaigrace mecka i ispred njihovih vrata (mislim, "civilizovane" Europe pod judejskom kontrolom).

 9. #9
  Zainteresovan član najveci_izdajnik (avatar)
  Učlanjen
  30.06.2005.
  Lokacija
  NDHzija - Tomislavgrad neprispojeni dio Lijepe Naše
  Poruke
  102
  Reputaciona moć
  51

  Podrazumevano Re: ЗА СРБИМА НЕМА КО ДА ЖАЛИ...

  Nemoj tako ! Židovi su vama pomogli više no itko drugi. :shock:
  Kada biste pravili Jugoslavije bez Britanaca, Židova i slobodnozidarskih loža ?
  Pluribus unum

 10. #10
  Primećen član Deratizator (avatar)
  Učlanjen
  05.09.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  992
  Reputaciona moć
  54

  Podrazumevano Re: ЗА СРБИМА НЕМА КО ДА ЖАЛИ...

  Citat Original postavio najveci_izdajnik
  Nemoj tako ! Židovi su vama pomogli više no itko drugi. :shock:
  Kada biste pravili Jugoslavije bez Britanaca, Židova i slobodnozidarskih loža ?
  Pa u pravu si da su pomogli nekome. Samo, da li su to bili Srbi?? Ko je stvaranjem Shugoslavije dobio drzavnost, a ko je izgubio? Razmisli ...

 11. #11
  Elita jedite_kod_Joa (avatar)
  Učlanjen
  29.07.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad, Vojvodstvo Srpsko - Okupirana Srbija
  Poruke
  19.276
  Reputaciona moć
  275

  Podrazumevano Re: ЗА СРБИМА НЕМА КО ДА ЖАЛИ...

  Citat Original postavio najveci_izdajnik
  Nemoj tako ! Židovi su vama pomogli više no itko drugi. :shock:
  Kada biste pravili Jugoslavije bez Britanaca, Židova i slobodnozidarskih loža ?
  Па Југославија је хрватска идеја,а не српска.Тако сте тражили начин да избегнете последице поражене стране у оба Светска Рата,и начин да пређете из пораженог у победнички табор.Па,тако за геноцид над Србима у Другом Светском Рату нико вам ни `А` није реакао!Чак је било и забрањено причати о томе у циљу очувања `братства и јединства`.
  Једном су се Срби упецали,али други пут неће.

 12. #12
  Zainteresovan član najveci_izdajnik (avatar)
  Učlanjen
  30.06.2005.
  Lokacija
  NDHzija - Tomislavgrad neprispojeni dio Lijepe Naše
  Poruke
  102
  Reputaciona moć
  51

  Podrazumevano Re: ЗА СРБИМА НЕМА КО ДА ЖАЛИ...

  A ti hoćeš reć da ste vi to zasluženo dobili ? I kakav je sad to način da pljuješ po zemlji koja vam je omogućila da živite svi na okupu ?? Što jest 80 godina je bilo maksimum što ste i u najljepšem snu na bahatost i primitivizam mogli ostvarit !
  Pluribus unum

 13. #13
  Elita jedite_kod_Joa (avatar)
  Učlanjen
  29.07.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad, Vojvodstvo Srpsko - Okupirana Srbija
  Poruke
  19.276
  Reputaciona moć
  275

  Podrazumevano Re: ЗА СРБИМА НЕМА КО ДА ЖАЛИ...

  Citat Original postavio najveci_izdajnik
  A ti hoćeš reć da ste vi to zasluženo dobili ? I kakav je sad to način da pljuješ po zemlji koja vam je omogućila da živite svi na okupu ?? Što jest 80 godina je bilo maksimum što ste i u najljepšem snu na bahatost i primitivizam mogli ostvarit !
  Да није можда Јасеновац српска бахатост и примитивизам?Или је то,можда,етничко чишћење Срба из НДХ од `91 до `95?

 14. #14
  Aktivan član
  Učlanjen
  02.02.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.336
  Reputaciona moć
  61

  Podrazumevano Re: ЗА СРБИМА НЕМА КО ДА ЖАЛИ...

  Citat Original postavio najveci_izdajnik
  Nemoj tako ! Židovi su vama pomogli više no itko drugi. :shock:
  Kada biste pravili Jugoslavije bez Britanaca, Židova i slobodnozidarskih loža ?
  Нормално, све ћемо да вас затворимо у кавез (кафез, Пантитју, кафез - пошто већ волиш наш хумор из екс-Ју епохе ;-) ), где кољачи и злочинци вашег калибра обично и бивају изоловани (предлагали нам Амери ономад, 1944, не послушасмо). Сурова окупација, бато, али за твоје добро, едукативног карактера, да и ти постанеш човек а не да будеш усташа... Кад ти Живота и Јицак промарширају ЗГ-ом, угасио си. Ево, био нам Зуроф у Београду. Има да вас ловимо по каквим год амазонским вукојебинама да се скривате. Него пакуј се ти, благо мени (или учи песмице о војводи Момчилу Ђ., требаће ).


  Него, људи, ово, бре, стварно досадно (форум ин џенрал!); чанкиста, усташа и пар примерака са Б92. Одох, видећемо се. Једном 8)

 15. #15
  Iskusan Torrente-BG (avatar)
  Učlanjen
  17.09.2006.
  Lokacija
  Belgrado
  Poruke
  5.234
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ЗА СРБИМА НЕМА КО ДА ЖАЛИ...

  Citat Original postavio najveci_izdajnik
  A ti hoćeš reć da ste vi to zasluženo dobili ? I kakav je sad to način da pljuješ po zemlji koja vam je omogućila da živite svi na okupu ?? Što jest 80 godina je bilo maksimum što ste i u najljepšem snu na bahatost i primitivizam mogli ostvarit !
  I bez te zemlje bi svi ziveli na okupu a vi hrvati biste imali malo cose zemlje severozapadno od Zagreba.Istra i Dalmacija bi kao sto bi i trebalo bile italijanske,krajine srpske a vi bi imali samo svoje zagorje.Ali glupe Srbe je neko nalozio da naprave slovensku drzavu.
  Da ne govorim da bi jos otplacivali ratnu odstetu za one pokolje koje ste napravili,Jasenovac i ostalo.

 16. #16
  Ističe se Eraserhead (avatar)
  Učlanjen
  27.08.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.373
  Reputaciona moć
  68

  Podrazumevano Re: ЗА СРБИМА НЕМА КО ДА ЖАЛИ...

  Srpski nacionalisti spasavaju Evropu i svet.
  Posle ovoga je jasno o kakvom se mentalnom sklopu radi.

  Daj još malo da se smejemo.

 17. #17
  Poznat svetolik trpkovic (avatar)
  Učlanjen
  25.08.2006.
  Lokacija
  Sloteru Niče Srbija ti kliče!
  Poruke
  9.086
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ЗА СРБИМА НЕМА КО ДА ЖАЛИ...

  Citat Original postavio Eraserhead
  Posle ovoga je jasno o kakvom se mentalnom sklopu radi.

  Daj još malo da se smejemo.
  Samo se smej zlikovce ali drugarica Arrow je opet uzela pogresne pilule tj. promasila je boju a to nije smesno vidis da ozbiljno halucinira uostalom samo osobi na jakoj dozi LSDa moze da se prividja rahmetli Dragos K. :shock: to su strasne stvari ko zna verovatno je sledeci Milic od Macve i njegovi Srbi iz Atlantide.

 18. #18
  Domaćin Plava Bilja (avatar)
  Učlanjen
  04.03.2006.
  Poruke
  3.533
  Reputaciona moć
  82

  Podrazumevano Re: ЗА СРБИМА НЕМА КО ДА ЖАЛИ...

  Citat Original postavio Eraserhead
  Posle ovoga je jasno o kakvom se mentalnom sklopu radi.

  Daj još malo da se smejemo.
  Hoces da ti ja posaljem brashna

 19. #19
  Domaćin Plava Bilja (avatar)
  Učlanjen
  04.03.2006.
  Poruke
  3.533
  Reputaciona moć
  82

  Podrazumevano Re: ЗА СРБИМА НЕМА КО ДА ЖАЛИ...

  A zasto "Pukovniku nema ko da pishe"?
  E, to bi vam mogao reci Gabrijel Garsija Markes (Nobelovac) samo ako bi se neki potrudili da procitaju,

  Salu nastranu (ako je uopste sala), Srbija nece da bude rob, nece da joj svi gospodare (bolje reci nijedan)!
  Po kojim to moralnim normama vrednuju ti "gospodari" nas Srbe?
  Tako sto su nam namenili ulogu robova?

  Gospodar odredjuje sve vrednosti, on zna da nece biti sankcionisan za neke svoje u principu izmisljene vrednosti: samovelicanje, moc, itd....
  Mi, koji smo u ulozi robova (ili su nam tu ulogu namenili) mi smo dobrodusni, lako nasamarljivi, pa ponekad i glupi, ali, ne bas toliko koliko oni misle.
  Ako traze u nama prijatelja ravnopravnog u svemu, to da, ali da nas tretiraju kao parije, niposto!
  Znam ja da u politici ne postoji nikakva ljubav samo interesi, e, pa lepo, ne mogu svi interesi da budu njihovi, a mi da ih samo podmirujemo!
  Imace "pukovniku" ko da pise, jos kako ce imati.
  Samo pamet u glavu, ponos ne gazimo, iako smo brojcano mali (sto rece pesnikinja)!
  Poslednji put ažurirao/la Plava Bilja : 20.09.2006. u 18:59

 20. #20
  Primećen član НиколаТ (avatar)
  Učlanjen
  30.07.2006.
  Poruke
  529
  Reputaciona moć
  51

  Podrazumevano Re: ЗА СРБИМА НЕМА КО ДА ЖАЛИ...

  Citat Original postavio svetolik trpkovic
  Samo se smej zlikovce ali drugarica Arrow je opet uzela pogresne pilule tj. promasila je boju a to nije smesno vidis da ozbiljno halucinira uostalom samo osobi na jakoj dozi LSDa moze da se prividja rahmetli Dragos K. :shock: to su strasne stvari ko zna verovatno je sledeci Milic od Macve i njegovi Srbi iz Atlantide.
  Ти и eraserhead сте зачетак нове теорије еволуције.

 21. #21
  Primećen član Deratizator (avatar)
  Učlanjen
  05.09.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  992
  Reputaciona moć
  54

  Podrazumevano Re: ЗА СРБИМА НЕМА КО ДА ЖАЛИ...

  Citat Original postavio НиколаТ
  Ти и eraserhead сте зачетак нове теорије еволуције.
  Karika koja nedostaje ... da je majmun ustvari nastao od coveka a ne obratno ... 8-)

Slične teme

 1. Зар нема кривца?
  Autor nojkic_problem u forumu Politika
  Odgovora: 60
  Poslednja poruka: 25.08.2008., 23:32
 2. Од кад нема Србије?
  Autor Sentinel wolf u forumu Politika
  Odgovora: 57
  Poslednja poruka: 02.05.2008., 19:22
 3. Има да нас нема
  Autor Joca_Jox u forumu Dom i porodica
  Odgovora: 37
  Poslednja poruka: 11.12.2006., 15:11
 4. Насер Орић жали за Ђинђићем
  Autor untouchable u forumu Politika
  Odgovora: 294
  Poslednja poruka: 24.08.2006., 13:08

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •