SAOPŠTENJE ZA JAVNOST


RASPISAN KONKURS ZA NAJLEPŠU FOTOGRAFIJU DOJENJA

Povodom Nacionalne nedelje dojenja, koja se obeležava od 2. do 8. oktobra , Udruženje RODITELJ organizuje konkurs za najlepšu fotografiju na temu dojenja!

Svi koji imaju zabeležen ovaj divni trenutak i žele da učestvuju na konkursu, svoje fotografije mogu poslati na e- mail adresu Udruženja info@roditelj.org

Ovim konkursom želimo da podržimo dojenje kao najprirodniji i najbolji način ishrane beba. Nadamo se da ćemo uspeti da od svih fotografija koje prispeju na konkurs napravimo izložbu a fotografije koje izabere žiri, dobiće vredne nagrade. Takođe, planiramo održavanje tribine na kojoj će stručnjaci iz ove oblasti govoriti o najčešćim problemima sa dojenjem i razlozima zbog kojih majke odustaju od ovakvog načina ishrane beba.


USLOVI KONKURSA:

- Za konkurs za najlepšu fotografiju uzećemo u obzir radove prispele do 25. septembra 2006. godine.

- Svaki učesnik ima pravo da pošalje jednu fotografiju koja će konkurisati za nagradu (može i više fotografija ali će samo jedna ući u konkurenciju)

- Fotografije slati u digitalnom oobliku, poželjno je da zbog kvaliteta imaju rezoluciju 2272 x 1704

- Od fotografija prispelih na konkurs, žiri će izabrati najlepše tri , koje će dobiti vredne nagrade, a svi učesnici na konkursu dobiće prigodne poklone.

- Od radova svih učesnika na konkursu napravićemo izložbu tokom Nacionalne nedelje dojenja.

Svaki učesnik na konkursu može da pošalje jednu fotografiju za takmičenje, a broj slika van konkurencije je neograničen. Fotografije nećemo vraćati a koristićemo ih (uz dozvolu autora) za publikacije i izdanja Udruženja «Roditelj» ili naš web sajt www.roditelj.org
izvolite