Hackig IRC

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jos jedan instant hacker... a da ti elpo prvo procitas bukvar... Mnogo je da u startu rusis IRC server. Recimo za pocetak bi mogao da pokusas da komsiji, dok mu mama bude sedela za compom, pustis neke "*****-tetke" na stampu (ako ima stampac)... Recimo, ja sam tako poceo... danas ih vec stampam na svom stampacu... ;)

Jedno pitanje... Da li mozda imas predstavu koliko se junaka pojavilo ovde sa takvim pitanjima, kako da hakujem ovo... ono...?
Dosadni ste bre... sedite kod kuce i cekate da vam neko saspe neko znanje u te tikve. Da te to zaista zanima, verovatno bi vec ponesto znao o tome...
 
Momak nemoj se vredjati, ali stvarno nema smisla. Milion puta smo rekli nema ovde crackova, hackova i piraterije. A ti direktno bez obzira na sve, trazis da te neko nauci da budes haker?
Pa ne uci se to preko foruma! Da bi neko mogao za sebe da kaze da je haker, mora mnooogo da zna i ume. A to sigurno ne stekne "ekspresnim kursom za hakere" preko nekog foruma. Ili da ti neko u dva-tri koraka pokaze kako se postaje haker.?
Dakle, nema toga ovde, moraces na nekom drugom mestu da ocas naucis...
 
YuOnline:
ja sam lepo pitao.a vi na ovoj krstarici samo volite da vredjate a ne da odgovarate na pitanja.
Misliš nismo dovoljno učtivi? Evo da ti predložim nešto, ja ću da ti objasnim kako to da uradiš, ali ne smeš nigde da postaviš ni jedno pitanje vezano za objašnjenje, nego sve moraš sam da naučiš iz knjiga i kada ti bude jasno kreni u napad.

Zadovoljan odgovorom?
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top