Senzacionalno! PTT-KDS vežba kako da zaustavi vreme!

Dust

Domaćin
Banovan
Poruka
4.184
Dakle, evo o čemu se radi. Zahvaljujući činjenici da je do pre 4 godine bio jedini pravi kablovski operater u našoj sankcijama ojađenoj zemlji, PTT je, zamislite, bio, najbolji!
A onda se pojavio i SBB...Pu, majku mu... :( A onda i neki tamo Ikom.
PTT-KDS se našao u nebranom grožđu. Već godinama obećava korisnicima na Info kanalu i putem Interneta kule i gradove, a realnost je da 3 godine uvodi Kablovski Internet i to samo u pojedinim delovima grada, za video nadzor koristi već postojeće uređaje )a koga će to stanari da "nadziru" po ceo dan preko televizije?), a o pay-TV-u, koji su drugi operateri već uveliko uveli da i ne govorimo-već dve godine se radi na smišljanju "tehničkih uslova"...
Kolege korisnici dotičnog operatera znaju da je u junu KDS uveo nekoliko (5-6) novih kanala (mahom bezveznih, osim History-ja i Explorera), zbog čega je cenu usluga povećao za više od 100 dinara, umesto ranijih 290, sada plaćamo 421 dinar (ili tako nešto)!
A o brzini (sporosti) uvođenja da i ne pričam.
Ima li neko informacije o tome štase sada tamo muti i kad ćemo najzad mi, korisnici, koji smo većinom u Rakovici, što se tiče Beograda, imati barem neku novu uslugu (Pay-TV)?
 

Back
Top