Novo kolo SELAF takmičenja donosi nam reprizu jednog od zanimljivijih obračuna do sada. Posle pravog trilera u Novom Sadu, Dukesi će u nedelju, 25. juna, pokušati da se revanširaju beogradskim Vukovima na njihovom terenu.

Vukovi, aktuelni osvajači kupa Srbije, maksimalno su spremni za ovaj susret. Posle poraza u Kragujevcu, Beograđani su rešeni da poprave loš utisak iz tog meča i obraduju svoje navijače novom pobedom u ligi.

Centar Vukova i reprezentacije Srbije, Željko Nešić, smatra da su vojvođani protivnik za respekt. "Prošli put smo se opekli u Novom Sadu, ali smo ipak izvukli pobedu. Vojvode dokazuju da su ekipa za poštovanje, i svi su svesni koliko ovaj meč može da prelomi ko će ići u finale. Mi se spremamo najozbiljnije, kako bi predupredili iznenađenja na Obiliću u nedelju i ostali u priključku sa Kragujevcem", izjavio je Nešić.

Novosađani dolaze u Beograd sa blagim optimizmom, i pored poraza u Ljubljani koji ih je privremeno izveo iz koloseka. Činjenica da su Dukesi već jednom izašli kao pobednici na teškom gostovanju daje dodatnu motivaciju severnjacima pred ovaj bitan meč.

QB Čaba Juhas, jedan od ključnih igrača Dukesa, misli da njegova ekipa u nedelju može do pobede. "Utakmica u nedelju će biti jako teška. Vukovi imaju dobru ekipu, igraju konstantno dobro, nemaju takve padove u igri kao mi. Nama još nije pošlo za rukom da i odbrana i napad odigraju na nivou. Ako nam to uspe u Beogradu, verujem da ćemo pobediti", govori Juhas za SELAF.com.

Utakmica počinje u 16.30h, i igra se na stadionu Obilića.
Ulaz je naravno besplatan