HOT-HOT-HOT: Žene i fudbal!

vako.. :D
gledam kad su prvenstva, zbog fudbala i nase zastave.. da imamo valjanu himnu bilo bi i zbog nje.. al aj sad, ne moze sve... a i nekako ne mogu da ostanem 'ladna kad masa urlice i klice..
ovaj, od kade su fusbaleri dobri frajeri? ;) :D
 
linabg, pa žabari su dobri frajeri, nisam ni mislial na naše dlakave :lol: (a to znam jerbo moj verenik skuplja sličice pa tu i tamo bacim pogled na album - mene fudbalska groznica mimoilazi za sada :) )


e pa vi sa gerijatrije od malopre ste moj utisak dana, definitivno 8)


ženeee.......???
 
Betty:
ma jel baš fudbal gledate RADI SAMOG FUDBALA??! :)

JA gledam fudbal radi SAMOG FUDBALA. Gledam špansku, italijansku i ponešto od engleske lige. Do pre nekoliko godina (pre one katastrofe sa Azerbejdžanom ) sam išla na sve naše kvalifikacione utakmice i do 100 i nekog derbija sam išla na sve derbije. Više nemam živana ni volje.
ovo Svetsko prvenstvo je za mene događaj godine. Planiram (kao što sam već rekla) da za 4 godine vodim sina na sledeće Svetsko prvenstvo. tada će biti dovoljno velik da pamti taj spektakl. Navijaćemo, naravno, za Brazil:razz:
 
e gde je sad Kvin što se naljutila kad sam se začudila :lol:


aaaa.......ma bar da nam je i NEKA reprezentacija, nego....ih...tuga. :?








Mislim, kad bi bili ZGODNI fudbaleri ili kad bismo imali modno-kozmetičke brendove poput para Bekam, možda bih i ja pratila fudbal...ovako ne razumem :confused: Čemu sve to? :lol: Šta sad tu ima da se uživlje? :)
 
naučila muža! :lol: a pajamacu i mammy tata vodao :shock: :lol: auu....opasne ste, ebote!


ma i mene je moj tata jednom odveo, ali sam toliko smarala kad će kraj, gladna sam, piški mi se, hoću sladoled da mu nikad više nije palo na pamet :lol: mislim, sve sami muškarci koji piju pivo, nisam se tu našla...
 
Betty:
Žene koje vole fudbal, koliko vas ima? :)

i kako bre zašto bre otkud vam ideja da gledate utakmice? :D Zbog fudbala, muža, dečka, ili zgodnih fudbalera? :P
Ja ne volim fudbal, ali gledam kad igra naša reprezentacija. Što se mene tiče, to nema veze sa mužem, dečkom i zgodnim fudbalerima, osnovni razlog je što jedino tada znam za koga da navijam i zašto, a još ako pobede, super je osećaj,ali na žalost to odavno nisam videla. Evo sad sam gledala ovu utakmicu sa Argentinom i baš sam se iznervirala, mrzim poraze još ovakve....6:0....UŽAS..... :-( :-? :oops:
 
Volim da se nerviram, sta da ti kazem. :roll:

Mene nije tata, drugari su me vodili na derbije jos u osnovnoj. Volim atmosferu koja prati tekmu. Kolektivna histerija ili depresija.:lol:


Zvezda! :razz:


A i super mi stoji Zvezdin dres.8)
 

Back
Top