DOBAR ILI LOS BRAK

mad shisho

Početnik
Poruka
6
Dobro vece, radni narode,
Evo mene gde se po prvi put u zivotu kacim na neki forum, u 31. godini zivota...a sve zato sto sam toliko ljuta i ogorcena na svog muza, mislim da bih mogla da ga zadavim golim rukama kad ne bih zbog toga zavrsila u zatvoru.
Nasa prica nimalo originalna: brak iz ljubavi (zestoke), dvoje dece, a sad ne mozemo ocima da se vidimo...Otisla bih do sada sto puta da sam imala gde. A koliko sam usamljena govori i to sto se ispovedam na forumu.
 
Хеххее...верујем да свако понекад помисли као ти...
Надам се да је само тренутно и да ће проћи.....па не могу у браку само да цветају руже...
 
Јел` можеш мало подробније о томе, да би знали шта да ти кажемо? Мада, и ја неколико пута будем бесна на супруга, онда прође бура и буде све у реду. Чини ми се да је комуникација један од најбитнијих фактора у некој вези, да ли сте причали о томе што те мучи?
 
Prvo, nemoj da ga zadavis, ovde mozes da otvoris ventil i izlijes zuc (a posle bi ti bilo krivo sto svog ............... - tu pomisli na ona lepa imena kojim ga nazivas kad ste u ljubavi - opanjkavas po forumuma :)), a mozes i ta napises sta je bilo, pa onda ukapiras, po nasim odgovorima, da je stvar normalna faza, da se iz nje izlazi ovako (tu dolaze nasi saveti) ili onako (opet nasi saveti, koji su ponakad zaista pravi lek).
Eto, sada sam se setila jedne teme na zenskom kutku - nesto kao kako reagujete u svadji... I tu sam (sad i ja da kazem U OVIM godinama) naucila stosta korisno.
Na pamet mi ne bi palo da kada se pripremam da dusmaninu sipam cijanik u kafu u stvari treba da obucem carape sa podvezicama, neke cipke isl. i provrckam se ... (dobro, ja bih dodala i ciode, nek se bar malo nabode zivotinja jedna muska...maca moja mala...).
A ponekad decu treba ostaviti kad babe i dede par dana i otici negde u dvoje.
 
napiši ovde sve što ti je na srcu, kopiraj u blanko dokument, uvećaj font i odštampaj u 100 primeraka pa polepi po zgradi i komšiluku :) Biće ti lakše ;) A njemu će biti teže, to je valjda cilj.
 
uvek je razvod važniji :? :lol:
e, da znate da jedna moja poznanica TVRDI da - nema ništa lepše od doobrog razvoda :P Ide i dalje od toga, pa kaže - da sam znala da je TAKO lepo razvesti se, i ranije bih se udala! :lol:
 
sta da kazem, mislim da smo se toliko razocarali jedno u drugo, previse puta, shvatili koliko smo razliciti. medjutim, shvatili smo i da nas spajaju ne samo klinci, vec i ona neponovljiva zaludjenost jednog za drugo s pocetka price, a to je bogme trajalo nekoliko godina.. pa smo se kao dogovorili to make the best of it. medjutim, tada ti, u tako mlakoj atmosferi, i sitniji ispadi bodu oci. znas, ako smo vec zajedno, daj potrudi se, a ne da ti brak bude poslednja rupa na svirali. pokazi malo strasti, idi bre nadji svalerku, ako neces sa mnom. ne, dok ja gledam sex i grad, moj muz se lozi na simpsonove.
malo mi je muka da uopste pricam o tome. jer nas brak nije ni los, a nije ni dobar. on je glupi, bezukusni, nepodnosljivi kompromis. :? :?
 
inače . dok on gleda fuTbal, ja gledam forum. Misliš da je to merilo veze? :) Ma nema šanse!
btw. a jesi upoznala nekog zanimljivog skoro? :D Maštaj o njemu!
Razmdavanje....to vama treba! Putovanje, avanture, pijanstvo neko teško...ili da se izgubite u velikom gradu i tutzate u providnom liftu..tako nekako. Life. Choose life.
 
a ja samo prije sedam dana mislila da moja veza i nije tako posebna...da je i ona samo jedan kompromis i dogovor...
kad ono
odose klinci na izlete, exkurzije a nas dvoje
kao tinejdzeri
citav dan smo se mazili, ljubakali, khm khm, i sto puta ponovili jedno drugom koliko ga volimo...
znaci
nekad te svakodnevnica tako ubije i syebe da mislis da uopste ni nemas emocije...
take a break
nadji nekog da vam pricuva djecu
i uradite nesto loodo
vidim da ste se vjencali iz ljubavi...pa proceprkajte malo po pepelu sigurna sam da cete jos naci iskre
 
nemate pojma koliko mi je bilo milo dok sam citala neke poruke, jer shvatih da jos ima onih koji se vole...no to prosto nije moja prica. i nije sve samo njegova krivica. podvezice i vrckanje su fantasticna ideja, ja sam jedna od onih koji misle da dobar seks leci sve, ali se moj co'ek ne slaze, j... ga. juri za poslom, parama, fudbalom, drustvom, klincima, ...a inace od romanticnog tinejdzera punog ideala se pretvorio u matoru drtinu za koga su svedski akcioni filmovi ono pravo. a ja ne mogu da spavam sa nekim koga prezirem.
ne, ljudi, mi smo gotovi, nas ni dr frankenstein ne bi oziveo. sve se na kraju svodi na ljubav, verujte vi meni, a mi se brate ne volimo.
 
jao
ocu sad da cmizdrim
uf kako mrzim kad se ovako tuzne price desavaju
mad
zelim ti stvarno sve najbolje....razmisli....pokusaj da obuzdas svoj bijes i da ukljucis racio
sta ti je najpametnije da uradis
 
Mad, stvarno posaljite decu kod babe i dede i otputujte negde. Sto bi se reklo, ponegujte svoju (svakodnevicom zamorenu, ali i to je ljudski) ljubav. Jer, da se ne volite ne bi htela da ga zadavis nego bi bila ravnodusna ( pa ostali zajedno ili se razveli, sve jedno).
Nemam nista protiv fudbala i akcionih filmova, opusta se covek kako mu najvise prija. Gore je ako je to bekstvo. Ljudi na strahove (od prolaznosti, od rutine, od neispunjavanja ocekivanja bliznjih) razlicito reaguju, neko se zabode u npr. pice, neko u infantilno ponasanje, neko u cutanje... Zato se nasi muskarci toliko plase da identifikuju te strahove? Kao da ne mogu da racunaju na nas!?
Dakle, otputujte, promrdajte malo svoja culna mesta i doslovnom i u prenosnom smislu (please, prezir odbaci, to je strasan otrov!) pa onda ce se lepse videti sta je to sto smeta i sta mozete zajedno da uradite. ( zajedno se lepse i razvodi, puj-puj, daleko bilo!)
 
A da pokusate to sto ne mozete ocima da se vidite da resite otvorenim razgovorom? Nista nije bolje od iskrenog razgovora....
Mislim da je nesto najgore ziveti u takvom braku i dozvoliti da deca odrastaju u takvom okruzenju....
Verovatno znas i sama za ono... Bolje dobar razvod nego los brak!!!!
Zar zelis da ti zivot prolazi u takvom stanju duha....?
Ako vredi spasavati spasavaj kako znas, a ako ne, bar daj sebi sansu da uzivas u zivotu okruzena ljudima do kojih ti je stalo....

Pozdrav i srecno :)
 
Ovako ja se skoro udajem, iz VEELIKE ljubavi pa me malo strah kad citam ovakve poruke....Ja znam da nisam ni pametnija ni bolja od drugih, ali ja bih lepo otishla u crkvu i molila se Bogu jer On moze sve, tolike stvari je stvorio, prirodu, zivotinje ljude i sve uzdrzava bez greske a kamo li ne bi mogao resiti i to tvoje stanje dushe........Mozda mislite da lupam, ali vredi sve pokushati........Samo ti lepo idi pomoli se Bogu izbaci sve svoje smece iz kuce ja sam uverena da pomaze......
 
Tebi da nije stalo ne bi ti sad bila ovde sa tom temom nego negde sa nekom novim klincem (citaj Svalerom), neko je malopre bio u pravu. Pogledaj Bridzit Dzons 2. Ima mushkaraca koji rade svojim zenama 3x gore stvari, teraju ih na prostituciju, tuku, vredjaju....Fazon je da nisi bash na dnu dna... samo ti se cini, uvek pogledaj ono kako bi bilo da je gore od goreg. Neke od tih jadnica bi bile srecne da imaju tvog muza......Osim toga pogledaj kako bi ti zivot izgledao da si samohrana majka. Mozda je njega zivot smorio, mozda je njemu jako teshko ali se ne zali jer je musko.....Mozda ocajnicki treba bash nekog da mu pomogne u ovoj vashoj krizi, a ko bolji nego neko ko ga najbolje poznaje......Malo se smiri, nemoj donositi nagle odluke i cekaj....nista ne gubish.....
 
laloona, nasmejala si me ali baš od srca :P
1. pomoli se Bogu
2. izbaci smeće
3. pogledaj B.Džouns :lol:


ne bwe...sve na svetu je propadljivo, ALI: niko ne kaže da život mora da bude težak. Život je onakav kakav ti želiš da bude (sa malim ispustima na koje baš ne možeš da utičeš). Plamen strasti (a to je ono što nam svima treba) treba nekako nanovo razgoreti...Tu pomalo pomaže šoping i tako to, ali ne suštinski...
Dakle, stvar je jednostavna: ili on ili neko drugi. MORAŠ ponovo živeti i radovati se ;) "Za ženu je važno da radi, da bude vesela....nikad ne znaš šta te čeka iza ugla" :P (moje omiljeno :D )

laloona, pa kakve veze ima što ne radi i gore stvari od zanemarivanja bračnih dužnosti? :shock: Dovoljno je što se ne meša u sopstveni bračni život :?
to "zlo" nije prava tegoba nego čista banalizacija....svako normalan bi begao od toga.
 
OK, razvedi se, podeli stvari, reci mu da ga mrzish, prevari ga, odvedi decu, natezi se sledecih 5 godina na sudu, razocaraj se u sve zivo eto to sam trebala da napishem.......izgledalo bi kao svet odraslih......realno, najbolje, pametno.....aj se sad malo vrati i procitaj sta si napisala: Zivot je onakav kakav ti zelish da bude. A sta ti zelish...Plamen strasti treba razgoreti.....a sta radish po tom pitanju. Koji je razlog ne mesanja u sopstveni bracni zivot??????
Ma sta ja znam o tome, nista samo imala sam 3 braka pred nosom kao dete ni jedan nije bio onaj pravi........bem li ga nikad srecni i zadovoljni....Sta vam je svima, razmrdajte se malo. Ajd pokushaj da zamislish dobre strane svog braka.Bar na momenat.....
 

Back
Top