Zavedi ga astroloski...
Prikazujem rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Zavedi ga astroloski...

 1. #1
  Domaćin
  Učlanjen
  18.11.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  .
  Poruke
  3.404
  Reputaciona moć
  79

  Cool Zavedi ga astroloski...

  Nesto sam zanimljivo nasla na jednom sajtu...

  AKO SI ZALJUBLJENA U MUŠKARCA OVNA...
  1 Da li on misli da sam debela? Ako imaš uočljive grudi, lomna si u struku i vlasnica poprilično zategnute zadnjice, imaš sve što mu je potrebno. Fizički izgled devojke beskrajno mu je važan.
  2 Dugo ga nisam videla, gde ću ga sresti? Na auto-moto trkama, u kafićima koji su u blizini stadiona, ispred izloga prodajnog salona automobila, u kladionici ili teretani.
  3 Šta da obučem? Nešto što će istaći tvoje, gore pomenuto, zmijsko telo. Crne kožne pantalone, crvena satenska bluza i visoke potpetice biće pun pogodak.
  4 Da li da mu priđem? Možeš, ali ne otvoreno i direktno. Zajednički poznanik je dobro rešenje, ali najbolje je da pokušaš da ga navedeš da on priđe tebi.
  5 O čemu da pričam? O lakim, prolećnim, lepršavim temama ili oružju i borilačkim veštinama, ekstremnim sportovima, fitnesu, matematici, statističkim istraživanjima...
  6 Da li posle prvog sastanka da završim u krevetu sa njim? Ne, ni slučajno! Četvrti susret je idealan tajmnig za "uskakanje" u krevet.
  7 Da li će ostaviti devojku zbog mene? Neće! Ali neće ostaviti ni tebe kad mu postaneš devojka. Postoji način da se izboriš za mesto "prve", ali ne postoje garancije da ćeš ikada biti jedina.
  8 Da li želi ozbiljnu vezu ili avanturu? Za njega je život velika avantura i zato ćeš morati da se potrudiš da mu svaki novi dan sa tobom bude uzbudljiviji od prethodnog.
  9 Nije mi se javio juče, da li treba da se zabrinem? Ne. Prihvati činjenicu da ti nikada neće podnositi "izveštaj" o tome gde, kada i sa kim je provodio vreme.


  AKO SI ZALJUBLJENA U MUŠKARCA BIKA...
  1 Da li on misli da sam debela? On ponekad ne govori ono što misli. Možda će reći da si debela, ali to mu zapravo ne smeta jer voli obline kao kod Rubensovih ženskih modela.
  2 Dugo ga nisam videla, gde ću ga sresti? U restoranu koji ima najveće porcije u gradu ili na mestima na kojima može da se pojavi u neobaveznoj garderobi.
  3 Šta da obučem? Nešto klasično ženstveno ili umereno ekstragavantno, u skladu sa modnim trendovima.
  4 Da li da mu priđem? Priđi mu sa prijateljskim osmehom, ali izgovori nešto provokativno što će mu pomoći da započne lagani flert sa tobom. Ostavi mu broj telefona.
  5 O čemu da pričam? O dizajnu ili kozmetici, svojim kulinarskim veštinama, arhitekturi ili muzici, o svojim drugaricama...
  6 Da li posle prvog sastanka da završim u krevetu sa njim? Ne, ne, i ne... Ali, ako se već duže vreme "družite", onda je seks posle prvog poljupca sasvim OK.
  7 Da li će ostaviti devojku zbog mene? Ako nisi prva sa kojom vara svoju stalnu devojku, sigurno je neće ostaviti. Ako jesi, moraćeš da ga "podsetiš" da bi trebalo da je ostavi.
  8 Da li želi ozbiljnu vezu ili avanturu? On je veoma ozbiljan momak, ali nikad se ne zna... Ako ste se dugo družili pre nego što ste postali momak i devojka, sigurno hoće ozbiljnu vezu.
  9 Nije mi se javio juče, da li treba da se zabrinem? Da, ako je obećao. Ukoliko je rekao "čujemo se" ali nije precizirao "kada", očekuj poziv u naredna tri dana. 2. #2
  Domaćin
  Učlanjen
  18.11.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  .
  Poruke
  3.404
  Reputaciona moć
  79

  Cool nastavak...

  AKO SI ZALJUBLJENA U MUŠKARCA BLIZANCA...
  1 Da li on misli da sam debela? Ne. Čak i ako ti kaže "Gde si, Bucka", to samo znači da si mu slatka i da bi te najradije "gricnuo".
  2 Dugo ga nisam videla, gde ću ga sresti? Na auto-moto trkama, na pijaci, na konferenciji za novinare, u knjižari - kafani, na promociji poslednjeg bestselera...
  3 Šta da obučem? Pogledaj kroz prozor i slobodno obuci ono što i većina devojaka fura na ulici.
  4 Da li da mu priđem? Nema potrebe. Sigurno imate nekog zajedničkog poznanika koji može "spontano" da vas upozna. Pokaži mu da si zainteresovana, ali ne i napadna.
  5 O čemu da pričam? Svejedno, jer je on zainteresovan za sve teme koje možeš da pokreneš. Najbitnije je da ne držiš monolog nego da ga pustiš da i on priča...
  6 Da li posle prvog sastanka da završim u krevetu sa njim? Ako on to bude želeo - završićeš. I nećeš se pokajati. Njegov šarm je neodoljiv.
  7 Da li će ostaviti devojku zbog mene? Teško. Ako sam ne pokrene temu raskida, nema potrebe ni da je ti pokrećeš jer ga nećeš nagovoriti na to.
  8 Da li želi ozbiljnu vezu ili avanturu? On uopšte ne zna šta znači reč "ozbiljno", ali u stanju je da provede deset "neozbiljnih" godina sa istom devojkom.
  9 Nije mi se javio juče, da li treba da se zabrinem? Ne. Ali ako ti se ne javi u naredna dva dana, male su šanse da će ikada okrenuti tvoj broj.

  AKO SI ZALJUBLJENA U MUŠKARCA RAKA...
  1 Da li on misli da sam debela? U ženi koja mu se dopada on odmah vidi majku svoje buduće dece, pa mu neće smetati čak ni ako su tvoje obline nalik Veneri iz Vinče.
  2 Dugo ga nisam videla, gde ću ga sresti? Na sedeljci za prijatelje ili kafiću koji se nalazi u njegovom komšiluku.
  3 Šta da obučem? Šta god da obučeš, garedorobom nećeš uspeti da sakriješ svoje nedostatke - on će ih sigurno primetiti. Budi ono što jesi ako želiš da ga fasciniraš.
  4 Da li da mu priđem? Bolje ne, nego se potrudi da vam se "putevi ukrste" nekoliko puta i da ga tako "primoraš" da on priđe tebi.
  5 O čemu da pričam? O prijateljima koje obožavaš, svom detinjstvu, poslu ili fakultetu, fotografijama svoje prabake... O svemu osim o njegovoj mami.
  6 Da li posle prvog sastanka da završim u krevetu sa njim? On neće insistirati na tome, a nemoj ni ti jer bi napadnim ponašanjem mogla da ga uplašiš i izgubiš.
  7 Da li će ostaviti devojku zbog mene? Rakovi se uglavnom ne upuštaju u duple veze. Ali ako spada u retku vrstu nevernih Rakova, ne očekuj da će i tebi ikada biti veran.
  8 Da li želi ozbiljnu vezu ili avanturu? Sigurno želi ozbiljnu vezu, osim ako već ima jednu...
  9 Nije mi se javio juče, da li treba da se zabrinem? Da. Možda mu se nešto desilo. Ako je zaljubljen, sigurno će se javiti u dogovoreno vreme, čak pet minuta ranije.

 3. #3
  Domaćin
  Učlanjen
  18.11.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  .
  Poruke
  3.404
  Reputaciona moć
  79

  Cool jos jedan nastavak...

  AKO SI ZALJUBLJENA U MUŠKARCA LAVA...
  1 Da li on misli da sam debela? On tvrdi da obožava male, sitne, mršave devojke blede puti, ali najčešće se bezglavo zaljubi u ženu snažnih bokova i širokih ramena.
  2 Dugo ga nisam videla, gde ću ga sresti? U centru grada, novootvorenom luksuznom restoranu, kafiću u blizini pozorišta...
  3 Šta da obučem? Ništa preskupo, ni previše ekstragavantno. Bez suvišne šminke i upadljivih boja.
  4 Da li da mu priđem? Ne. Ako mu "dođeš na noge" više nećeš biti interesantna. On je predator koji traži svoj plen.
  5 O čemu da pričam? Ispričaj mu svež trač o osobi koju i on poznaje ali sa kojom nije blizak, ili mu iznesi neku svoju delimu i zamoli ga da ti pomogne da je rešiš.
  6 Da li posle prvog sastanka da završim u krevetu sa njim? Ne, ni slučajno! On voli da osvaja i ništa mu ne znači ono što dobije odmah.
  7 Da li će ostaviti devojku zbog mene? Pričaće o tome kako ga ona ne razume, kako on nju više ne voli, da je dosadna i neorganizovana, ali ipak je neće ostaviti.
  8 Da li želi ozbiljnu vezu ili avanturu? Nećeš dugo biti u neizvesnosti po tom pitanju jer će ti vrlo brzo otvoreno reći šta želi.
  9 Nije mi se javio juče, da li treba da se zabrinem? On je veoma zauzet, neorganizovan i zaboravan. Nemoj da ga podsećaš da treba da ti se javi jer ga to nervira.

  AKO SI ZALJUBLJENA U MUŠKARCA DEVICU...
  1 Da li on misli da sam debela? Nemoj se truditi da zadovoljiš njegove standarde jer su nerealni. On je nezadovoljan jer je zadovoljan i ljut zbog toga što nije ljut.
  2 Dugo ga nisam videla, gde ću ga sresti? U svetlom, urednom restoranu poznatom po perfektnoj usluzi i higijeni, ili u kafiću koji se nalazi u blizini dobro snabdevene apoteke.
  3 Šta da obučem? Nešto što ga neće šokirati. Obavezno detaljno pregledaj svaki komad garderobe jer će te eliminisati "iz igre" ako se pojaviš uflekana ili neispeglana.
  4 Da li da mu priđem? Da, ali oprezno i pažljivo. Nemoj da zahtevaš da ti učini neku uslugu niti da te zaštiti od nekog, ali mu stavi do znanja da imaš poverenja u njega.
  5 O čemu da pričam? O svojim osećanjima, strahovima ili snovima. To će ga zbuniti ali i zainteresovati.
  6 Da li posle prvog sastanka da završim u krevetu sa njim? Ne, ni slučajno. Biće zadovoljan ako pristaneš na ponudu, ali će istog trenutka steći neumesnu predrasudu o tebi.
  7 Da li će ostaviti devojku zbog mene? Hoće! Zapravo, prvo će nju ostaviti pa će tek onda početi da se zabavlja sa tobom. On poštuje red i bitno mu je da sve savršeno organizuje.
  8 Da li želi ozbiljnu vezu ili avanturu? Ni sam ne zna. Moraćeš da mu pomogneš da u tebi prepozna ženu koja ga neće opterećivati i koja će znati da štiti zajedničke interese.
  9 Nije mi se javio juče, da li treba da se zabrinem? Da. On je odgovoran, organizovan i tačan. Ako te nije nazvao, znači da namerno želi da izbegne dogovor sa tobom.

  AKO SI ZALJUBLJENA U MUŠKARCA VAGU...
  1 Da li on misli da sam debela? On je esteta i veoma mu je bitno da imaš savršene proporcije, ali ipak mu je bitnije da budeš otmena i kulturna.
  2 Dugo ga nisam videla, gde ću ga sresti? Na otvaranju izložbe, u kafiću prepunom umetničkih eksponata ili restoranu koji se nalazi u blizini opštinskog suda.
  3 Šta da obučem? Tvoja garderoba treba da bude od prirodnih materijala i da ističe tvoj pogled na svet.
  4 Da li da mu priđem? Da, ali kao slučajno. Bilo bi dobro da mu ne pokažeš koliko si zainteresovana za njega, ali da istakneš da ti je simpatičan.
  5 O čemu da pričam? O svojoj porodici i tradicionalnim okupljanjima na kojima slušate klasičnu muziku, o koncertu Bečke filharmonije ili postavci u Luvru.
  6 Da li posle prvog sastanka da završim u krevetu sa njim? Neće ti uzeti za zlo, ali bilo bi bolje da te posle divnog razgovora otprati do tvog stana u koji ćeš se sama popeti.
  7 Da li će ostaviti devojku zbog mene? Neodlučnost je njegova najizraženija osobina. Moraćeš da mu pomogneš da "tas" pretegne u tvoju korist.
  8 Da li želi ozbiljnu vezu ili avanturu? Nije siguran. Može i jedno i drugo. U vezi sa njim ti treba da odlučuješ.
  9 Nije mi se javio juče, da li treba da se zabrinem? Da. Ako je obećao da će se javiti a nije održao obećanje, onda je to jasan znak da mu se ne dopadaš.

 4. #4
  Domaćin
  Učlanjen
  18.11.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  .
  Poruke
  3.404
  Reputaciona moć
  79

  Cool i konacno kraj.... :D

  AKO SI ZALJUBLJENA U MUŠKARCA ŠKORPIJU...
  1 Da li on misli da sam debela? Da, ali ti to nikada neće otvoreno reći. Sreća je u tome što će vremenom prestati da primećuje tvoje kilograme.
  2 Dugo ga nisam videla, gde ću ga sresti? U restoranu koji se nalazi u sastavu ili blizini benzinske pumpe, u meksičkom restoranu ili klubu koji je u nekom podrumu.
  3 Šta da obučem? Nešto crno ili nešto seksi. Garderoba nije bitna, mnogo je važnije da se ispod bluze nazire čipkani grudnjak ili da diskretno viri podvezica.
  4 Da li da mu priđem? Da, ako si nestrpljiva, ali uz tajanstveno izazovni osmeh uspećeš da ga izazoveš da on prvi krene u akciju.
  5 O čemu da pričam? O kriminalističkom romanu koji si nedavno pročitala ili poslednjoj katastrofi na naftnoj bušotini na Antarktiku.
  6 Da li posle prvog sastanka da završim u krevetu sa njim? Naravno, pa to je jedini razlog zbog kog te je pozvao da izađete.
  7 Da li će ostaviti devojku zbog mene? Ne. Ako si dovoljan izazov za njega, možda će razmisliti o mogućnosti ozbiljne veze sa tobom.
  8 Da li želi ozbiljnu vezu ili avanturu? Strast je ono što ga pokreće i zato lako upada u avanture, ali iskreno čezne za ozbiljnom vezom.
  9 Nije mi se javio juče, da li treba da se zabrinem? Da. On nikada nije toliko zauzet da ne može da odvoji pet minuta da ti se javi.

  AKO SI ZALJUBLJENA U MUŠKARCA STRELCA...
  1 Da li on misli da sam debela? Ne opterećuj se ovim pitanjem jer će ti uskoro vrlo otvoreno reći šta misli o tvojim kilogramima.
  2 Dugo ga nisam videla, gde ću ga sresti? Na hipodromu, u kafiću čiji enterijer liči na planinsku kolibu ili restoranu čiji su separei stilizovana prevozna sredstva.
  3 Šta da obučem? On voli doterane i moderne žene, ali ne one koje izgledaju kao "hodajući performans modnog kreatora u usponu".
  4 Da li da mu priđem? Bilo bi bolje da on priđe tebi, ali ako predugo čekaš na taj potez, priđi mu uz efektno izazovan komentar.
  5 O čemu da pričam? Najbitnije je da teme budu raznolike. Možeš da "skačeš" sa priče o egzotičnim putovanjima na priču o političkoj situaciji u svetu.
  6 Da li posle prvog sastanka da završim u krevetu sa njim? Ne. Pazi da te ne prevari to što će njegova "celovečernja priča" odavati utisak nekoga ko ima razumevanja za sve.
  7 Da li će ostaviti devojku zbog mene? Možda. Ako si avanturista i slobodoumna koliko i on, dozvoliće ti da zauzmeš značajno mesto u njegovom životu.
  8 Da li želi ozbiljnu vezu ili avanturu? I ozbiljna veza sa njim je velika avantura.
  9 Nije mi se javio juče, da li treba da se zabrinem? Ne. Verovatno je otputovao u "nedođiju" u kojoj je slab signal mobilne telefonije. Ako se ne javi ni sutra, počni da ga zaboravljaš.

  AKO SI ZALJUBLJENA U MUŠKARCA JARCA...
  1 Da li misli da sam debela? Ne. Fizički izgled mu ne znači mnogo.
  2 Dugo ga nisam videla, gde ću ga sresti? Na političkim skupovima ali i u bircuzima.
  3 Šta da obučem? Treba da izgledaš otmeno ali i neobično. Obožava žene u dugim suknjama zemljanih tonova.
  4 Da li da mu priđem? Bolje ne. Budi uporna i strpljiva. Ako mu se dopadaš, sigurno će pronaći način da ti priđe.
  5 O čemu da pričam? O svojim obavezama ili prijateljima o kojima ćeš reći sve najlepše.
  6 Da li posle prvog sastanka da završim u krevetu sa njim? Nećeš imati priliku sve i da ti je to najveća želja u životu.
  7 Da li će ostaviti devojku zbog mene? Nema šanse da će prevariti devojku sa tobom. Moraćeš da sačekaš da je prvo ostavi pa ćeš tek onda doći na red.
  8 Da li želi ozbiljnu vezu ili avanturu? On ne shvata u čemu je razlika. Njegove avanture se preko noći i neočekivano pretvore u dugu ali neizvesnu vezu.
  9 Nije mi se javio juče, da li treba da se zabrinem? Neee, nemoj da se nerviraš što nije zvao nego se navikavaj da se nikada neće javiti na vreme.  AKO SI ZALJUBLJENA U MUŠKARCA VODOLIJU...
  1 Da li on misli da sam debela? Verovatno da, ali ti to neće reći. Nemoj da se brineš jer je njemu ionako najbitnija unutrašnja lepota.
  2 Dugo ga nisam videla, gde ću ga sresti? U Internet kafeu, kafiću ili restoranu koji ima televizore, andergraund klubu, na izložbi starih automobila ili sajmu novih tehnoloških dostignuća.
  3 Šta da obučem? Nešto neobično, drugačije i upadljivo. Moraćeš da izgledaš ili kao sa naslovne strane ili kao da ti je stilista fanatični zagovornik kubizma.
  4 Da li da mu priđem? Dođi do njega, osmehni se i kreni nazad ka drugaricama. Pre nego što stigneš do njih, on će ti prići.
  5 O čemu da pričam? O muzici, TV programu, novom softveru, mogućoj invaziji vanzemaljaca, proročanstvima Žila Verna i svemu onome o čemu ni sa kim drugim nisi mogla.
  6 Da li posle prvog sastanka da završim u krevetu sa njim? Slobodno. On je jedini od svih muškaraca na ovom svetu koji ti to neće uzeti za zlo.
  7 Da li će ostaviti devojku zbog mene? Da, zato što mu se uvek više dopada "novo" nego "staro".
  8 Da li želi ozbiljnu vezu ili avanturu? On svaku svoju avanturu doživljava vrlo ozbiljno, jer zna da se iz avantura rađaju najozbiljnije veze.
  9 Nije mi se javio juče, da li treba da se zabrinem? Da, da, da... Ako je zaljubljen, sigurno će se javiti onda kada je obećao.  AKO SI ZALJUBLJENA U MUŠKARCA RIBU...

  1 Da li on misli da sam debela? Da, da, da... Što se njega tiče, i Kate Moss bi mogla malo da smrša, ali to ionako nije bitno jer se on zaljubljuje u "duh" a ne u "telo".
  2 Dugo ga nisam videla, gde ću ga sresti? Po kišnom danu u uskoj ulici, u bioskopu na projekciji starog filma, u konobi, ribljem restoranu, vinskom podrumu, ili najmračnijem uglu kafane.
  3 Šta da obučem? Lanenu haljinu koja se nekad nosila kao podsuknja ili usku suknju u kojoj ćeš izgledati kao morska sirena. Šta god da obučeš, najbitnije je da imaš crne čarape sa halterima bez čipke.
  4 Da li da mu priđem? Slobodno, ako je sam za šankom, ali vodi računa da ga naglo ne probudiš iz sna.
  5 O čemu da pričam? O filmu koji si gledala, galerijskoj postavci o kakvoj maštaš, svom snu u kojem je bio neko nalik njemu. O tome da je život lep i da se čuda dešavaju.
  6 Da li posle prvog sastanka da završim u krevetu sa njim? Paaa, može... ali takav korak ipak može da bude pogrešan jer ga time nećeš naterati da te želi.
  7 Da li će ostaviti devojku zbog mene? Sve zavisi... Ako ne budeš insistirala, hoće. Ako je ne ostavi posle mesec dana "duple veze", zbog tebe je nikad neće ostaviti.
  8 Da li želi ozbiljnu vezu ili avanturu? On ne zna tačno šta želi, ali zna da ne želi obaveze. Samo od tebe zavisi da li će vaša veza trajati jednu noć ili "jedan" život.
  9 Nije mi se javio juče, da li treba da se zabrinem? Neee... Ne treba... Samo mu se ispraznila baterija na mobilnom, a fiksni su mu isključili jer nije platio račun.

 5. #5
  Aktivan član Crocodile (avatar)
  Učlanjen
  21.12.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  odmah tu...
  Poruke
  1.055
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  54

  Podrazumevano Re: Zavedi ga astroloski...

  A imas li za obrnuto?
  Ako si zaljubljeN u.....

 6. #6
  Domaćin
  Učlanjen
  18.11.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  .
  Poruke
  3.404
  Reputaciona moć
  79

  Podrazumevano Re: Zavedi ga astroloski...

  nemam jbga...
  ali ako nadjem, obavezno cu staviti...

 7. #7
  Primećen član Nanny 025 (avatar)
  Učlanjen
  09.04.2006.
  Lokacija
  Kula
  Poruke
  689
  Reputaciona moć
  49

  Podrazumevano Re: Zavedi ga astroloski...

  Uh... ja sam izabrala "najtezi" znak....

 8. #8
  Domaćin mala_nish (avatar)
  Učlanjen
  29.01.2006.
  Lokacija
  pa nish zaboga
  Poruke
  3.936
  Reputaciona moć
  83

  Podrazumevano Re: i konacno kraj.... :D

  Citat Original postavio minna-
  AKO SI ZALJUBLJENA U MUŠKARCA ŠKORPIJU...
  1 Da li on misli da sam debela? Da, ali ti to nikada neće otvoreno reći. Sreća je u tome što će vremenom prestati da primećuje tvoje kilograme.
  2 Dugo ga nisam videla, gde ću ga sresti? U restoranu koji se nalazi u sastavu ili blizini benzinske pumpe, u meksičkom restoranu ili klubu koji je u nekom podrumu.
  3 Šta da obučem? Nešto crno ili nešto seksi. Garderoba nije bitna, mnogo je važnije da se ispod bluze nazire čipkani grudnjak ili da diskretno viri podvezica.
  4 Da li da mu priđem? Da, ako si nestrpljiva, ali uz tajanstveno izazovni osmeh uspećeš da ga izazoveš da on prvi krene u akciju.
  5 O čemu da pričam? O kriminalističkom romanu koji si nedavno pročitala ili poslednjoj katastrofi na naftnoj bušotini na Antarktiku.
  6 Da li posle prvog sastanka da završim u krevetu sa njim? Naravno, pa to je jedini razlog zbog kog te je pozvao da izađete.
  7 Da li će ostaviti devojku zbog mene? Ne. Ako si dovoljan izazov za njega, možda će razmisliti o mogućnosti ozbiljne veze sa tobom.
  8 Da li želi ozbiljnu vezu ili avanturu? Strast je ono što ga pokreće i zato lako upada u avanture, ali iskreno čezne za ozbiljnom vezom.
  9 Nije mi se javio juče, da li treba da se zabrinem? Da. On nikada nije toliko zauzet da ne može da odvoji pet minuta da ti se javi.
  vala bash....

 9. #9
  Domaćin
  Učlanjen
  18.11.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  .
  Poruke
  3.404
  Reputaciona moć
  79

  Cool Re: Zavedi ga astroloski...

  ... 8-) 8-) 8-)

 10. #10
  Veoma poznat goldfish (avatar)
  Učlanjen
  10.10.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Toronto, ON
  Poruke
  12.393
  Reputaciona moć
  171

  Podrazumevano Re: Zavedi ga astroloski...

  mogu da kazem da za bika i vodoliju nije tacno .............

 11. #11
  Primećen član Hammerhead (avatar)
  Učlanjen
  28.12.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Tziganin bez drzave"
  Poruke
  624
  Reputaciona moć
  54

  Podrazumevano Re: Zavedi ga astroloski...

  a ja da dodam da ja ocito nisam vaga nego nesto 16. (btw moze li neko da uvede jos jedan znak u horoskop)... a cek mozda to gore nije tacno... enivej... ne zanimaju me umetnicka dela i sl.. mozda bih najbolje se uklapao kao neki hibrid svega i svacega... srry ppl
  planetary displacement failed (still stuck here)

Slične teme

 1. Zavedi me
  Autor Someone1 u forumu Zanimljivi sajtovi
  Odgovora: 2
  Poslednja poruka: 06.08.2005., 02:50

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •