Srbija-tuzni sirak bez igdje ikoga, Petar Lukovic, Feral, 8.lipnja
Prikazujem rezultate 1 do 20 od 20

Tema: Srbija-tuzni sirak bez igdje ikoga, Petar Lukovic, Feral, 8.lipnja

 1. #1
  Početnik
  Učlanjen
  02.04.2006.
  Pol
  ženski
  Poruke
  48
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Srbija-tuzni sirak bez igdje ikoga, Petar Lukovic, Feral, 8.lipnja

  Feral, 8.lipnja

  Piše: Petar Luković

  Za razliku od samozaljubljenih država sa svojim još samozaljubljenijim narodima, koji su nezavisnost večito proslavljali na trgovima, uz obavezno prisustvo predsednika države i predsednika vlade, neizbežni vatromet, reke šampanjca i mnoštvo gostiju iz inozemstva, što se obično pretvaralo u javnu žurku nacionalnog mamurluka (bar vas, Hrvate, ne moram da podsećam na pečenog vola u Zagrebu), srpsku nezavisnost – nakon 88 godina robijanja u različitim tamnicama naroda – proglasio je trezni skupštinski domar koji je, viseći na simsu, držeći se noktima za betonski zid, samoubilački balansirajući na ispustu, hrabro i dostojanstveno skinuo plavo-belo-crvenu zastavu umrle SCG, čime je Srbija u svet zakoračila kao samostalna državica, efikasno se oslobodivši u proteklih šesnaest godina mnogobrojnih neprijatelja, izroda, nezahvalne bivše braće, prozapadnih slugu, konjušara, semenkara, lezilebovića, ustaša, mudžahedina, domobrana i bugarofila. Na listi čekanja za odlazak iz Srbije su još samo Albanci sa svojim Kosovom – kad će isti skupštinski domar, ljuljajući se na simsu, zastavu Srbije spustiti na pola koplja, sem ako se, daleko bilo, ne spotakne i padne, što bi se čitalo kao rešenost Srbije da ništa ne prizna, ako baš ne mora, čak i po cenu zakucavanja u beton.

  Da je Koštuničina Srbija jedna filozofska tvorevina u kojoj se, rečima Dobrice Ćosića, ne zna da li je «strepnja dublja od nade» ili je «nada plića od strepnje», egzistencijalno se uočilo na sednici Skupštine Srbije koja je, nakon urnebesne diskusije na ivici kvoruma, posle dva i po sata rasprave, jedva uspela da konstatuje da je Srbija sledbenik Srbije i Crne Gore i da je nasledila njen međunarodno-pravni subjektivitet i međunarodna dokumenta!

  Žal, tuga, očaj, lelek – samo su neki od opisa emocionalnih stanja Koštuničine vlasti, ostavljene u zabezek-uverenju da se ne događa ono što se događa i da Srbija & Crna Gora još uvek živi, o čemu, medicinski precizno, govori izjava Miloša Aligrudića, šefa poslaničke DSS-grupe u Skupštini Srbije s domarom na čelu: «Država Srbija nije danas stekla nikakav državno-pravni subjektivitet, niti je stekla samostalnost ili bilo šta od toga. Država Srbija je jednostavno samo nasledila, mada to nije dobra reč, na sebe preuzela, ona ovlašćenja koja je cela zajednica imala do ovog trenutka i to je sve. Mi se posmatramo kao potpun sledbenik onog što je do sada postojalo, dakle nikakvi specijalni akti za to nisu postojali».

  Svaki intelektualni pokušaj, makar dolazio i s hrvatske strane, da razume šta je bolesni Aligrudić izgovorio, a što mu je Koštunica izdiktirao – da, u stvari, SCG i dalje postoji, ali sad bez CG – verna je kopija onog Miloševićevog mentalnog poremećaja iz 1992. kad je proglašenjem Savezne Republike Jugoslavije (SRJ) pokušao, kao Aligrudić danas, da nas uveri da se ništa nije promenilo, da se država samo malo smanjila (bez Slovenije, Hrvatske, BiH, Makedonije) i da ima drugo ime, a, da je, inače, bez panike, sve u redu. Hoće nas se ubediti da je ovo još uvek SCG pod imenom Srbija i da nas svečano zabole ***** za još uvek nepotvrđenu i skroz nedokazanu činjenicu da je Crna Gora, tobož, izglasala nezavisnost na referendumu koji nikad nismo priznali, niti ćemo priznati, jer je jedina stvarnost ono što Srbija smatra da jeste, a ne ono što se, kao, stvarno dogodilo.

  Videlo se to – na delu – prošlog tjedna kad je Xavier Solana boravio u Beogradu; razgovor sa Koštunicom, potvrdio je Španjolac, bio je povremeno «vrlo tužan», jer dr Kalašnjikov, kojem su Crnogorci zavalili nezavisnu šamarčinu od koje mu ponos još bridi, nikako nije voljan da Crnoj Gori čestita ili prizna fakticitet. Vojina somnabulna izjava da država «može postojati bez čestitki i priznanja» ispravno je shvaćena kao diplomatska poruka Kosovu, što je, razume se, obradovalo svakog Albanca uverenog da se Voja sasvim otkačio zbog Crne Gore i da sad govori kao Pahomije na acidu – bode dok ne ubode!

  Posebno se dojmio razulareni Koštunica koji se brecao na Solanu zbog činjenice da tzv. Evropa od Srbije traži đenerala Mladića; ako se dr Kalašnjikov mogao ispravno razumeti, što nikad nije tako jednostavno – ispada da nas Europa kinji, pritiskajući nas da isporučimo dragog nam Ratka, kažnjavajući svakog građanina Srbije. Kad mu je Solana, polako, na engleskom, reč po reč, objasnio da je reč o evropskim standardima koje Srbija, valjda, priznaje čim se kurči da uđe u tu istu Evropu – Koštunjavi je ućutao, besno gutajući crnogorsku knedlu koja mu je 21. maja zastala u grlu, odakle se, kažu specijalisti za grlo, uho i mozak, godinama neće pomeriti.

  Ona domarova Srbija sa simsa – svoju je uslovnu nezavisnost u subotu dočekala spektakularnim egzekucijama likova vezanih za ubistvo dr Zorana Đinđića: na zverski način, mučen, pretučen, izrezbaren nožem, zapaljen je svedok-saradnik Zoran Vukojević, a mrtav je nađen i izvesni Zoran Pović, član Zemunskog klana, koji je na poternici već tri godine i kojeg, očigledno, policija nije ni tražila, jer je pomenuti često bio kod kuće, što je njegova supruga potvrdila. Kako je Vukojević u svom iskazu pominjao razne Koštuničine prijatelje koji su se družili sa Zemunskim klanom – generala Acu Tomića i posebno Borisava Mikelića, masni zaštitni znak «Gavrilovića», sasvim je logično da je ovako završio; ideja ovog režima jeste da se Milorad Ulomek i Zvezdan Jovanović – po bilo koju cenu – oslobode optužbe da su ubili dr Zorana Đinđića, jer će se samo tako sakriti politički nalogodavci koji su priželjkivali Zoranovu smrt, sigurni da će tako doći na vlast što se, gle, vaistinu, desilo.

  Sa Koštunicom koji, očajnički, traga za partnerima koji bi ga podržali da još malo bude premijer – usred izgubljenih pregovora o Kosovu, zaustavljenih razgovora o Evropi, galoprijaće inflacije i raspada svih moralnih vrednosti (hrvatski: G17+), rezolutnim odbijanjem da se prizna Crna Gora, Srbija je dotakla onu vrstu dna koju ni Milošević nije imao često prilike da iskusi.
  Koštuničina poruka sredinom devedesetih «Zrelo je» pretvorila se danas u «Zrelo je: otišli u pizdu lepu materinu». Ovo, dozvolićete ogradu, nije čak ni Srbija; ovo je krvavi, bolesni cirkus – najniža tačka koju je Srbija, tobož država koja to ne želi da bude, ikad dodirnula. Možemo li još niže?
  Naravno da možemo! Zar vam čovek sa simsa nije dokaz da je sve moguće? 2. #2
  Ističe se Kohen (avatar)
  Učlanjen
  31.03.2006.
  Poruke
  2.446
  Reputaciona moć
  67

  Podrazumevano Re: Srbija-tuzni sirak bez igdje ikoga, Petar Lukovic, Feral, 8.lipnja

  Kao i uvek............Pera ga gadja pravo u sridu....... :wink:


 3. #3
  Primećen član Coke (avatar)
  Učlanjen
  24.03.2006.
  Poruke
  556
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Srbija-tuzni sirak bez igdje ikoga, Petar Lukovic, Feral, 8.lipnja

  Pera odličan.

 4. #4
  Primećen član
  Učlanjen
  31.05.2006.
  Poruke
  640
  Reputaciona moć
  49

  Podrazumevano Re: Srbija-tuzni sirak bez igdje ikoga, Petar Lukovic, Feral, 8.lipnja

  Citat Original postavio Coke
  Pera odličan.
  Pardon - bio je odličan.
  U davna vremena kada je pisao o roku.
  Sada je

 5. #5
  Primećen član
  Učlanjen
  08.04.2006.
  Lokacija
  Titovo Uzice-Zagreb
  Poruke
  714
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Srbija-tuzni sirak bez igdje ikoga, Petar Lukovic, Feral, 8.lipnja

  Ovaj tip vam je genijalac.Pazite,svaki tjedan kupimo feral sparkamo se u birc i čitamo naglas njegove bisere.Kit je ono,opaljen do daske.Ej al on se sa Srbijom zayebava već deset let.To kad se čita konobarima krigle ispadaju,a i nama dobro ogrebemo se uvijek kod gazde za jednu rundicu,jer mu pravimo festivale u bircu,
  E imal bi jedno pitanjce,a jel taj kit piše tu negdje i u vačim časopisima i ako da jel ima kakova www naslovnica da se još malo uveseljavam.

 6. #6
  Aktivan član
  Učlanjen
  02.02.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.336
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Srbija-tuzni sirak bez igdje ikoga, Petar Lukovic, Feral, 8.lipnja

  Ово као мирор-верзија омиљеног нам фрикхауса: Винска мушица поставља пијана порнографова трабуњања, хор следбеника се прикључује бритким опаскама типа "Пера геније", "Одличан је", "Волим га!", "Перо, ожени ме!!!!", онда Кораксова карикатура ("да се мало насмејемо", како кажу тамо), фор гуднес сејк...

  Само још фали онај весељак са аватаром "ја и Пера у грађанско-денацификаторском загрљају". Још и Хенри да се појави са "гужењем" и сличним фиксацијама, и соу лонг, форум.

 7. #7
  Početnik
  Učlanjen
  03.06.2006.
  Poruke
  48
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Srbija-tuzni sirak bez igdje ikoga, Petar Lukovic, Feral, 8.lipnja

  Odlican je i genije kao sto je i mali Perica iz viceva. Mozda je, u stvari, njegov lik i posluzio kao inspiracija za sve te viceve o malom Perici. Samo ovaj je toliko nesretan. Kad god ga vidim sa prozora u Prote Mateje (komsija je, by the way,) sklonim se da se slucajno odozgo ne ispovracam na njegovu usijanu celu.
  Poslednji put ažurirao/la lunasole : 06.06.2006. u 18:57

 8. #8
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  11.04.2006.
  Poruke
  234
  Reputaciona moć
  45

  Podrazumevano Re: Srbija-tuzni sirak bez igdje ikoga, Petar Lukovic, Feral, 8.lipnja

  Pera je odlican kao zamjena za djubar na njivi.

 9. #9
  Domaćin migud (avatar)
  Učlanjen
  22.03.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.186
  Reputaciona moć
  78

  Podrazumevano Re: Srbija-tuzni sirak bez igdje ikoga, Petar Lukovic, Feral, 8.lipnja

  Citat Original postavio Sunchaser
  Ово као мирор-верзија омиљеног нам фрикхауса: Винска мушица поставља пијана порнографова трабуњања, хор следбеника се прикључује бритким опаскама типа "Пера геније", "Одличан је", "Волим га!", "Перо, ожени ме!!!!", онда Кораксова карикатура ("да се мало насмејемо", како кажу тамо), фор гуднес сејк...

  Само још фали онај весељак са аватаром "ја и Пера у грађанско-денацификаторском загрљају". Још и Хенри да се појави са "гужењем" и сличним фиксацијама, и соу лонг, форум.
  To bi moglo kad bi na Krsti vladalo jednoumlje. A da korporativno nalecu, stoji. No, dobra fora, sad ce oni da se prime na neku osvajacku maksimu. Haha...
  "Strah životu kalja obraz često;
  slabostima smo zemlji privezani,
  ništava je, nego tvrda veza."

 10. #10
  Aktivan član
  Učlanjen
  02.02.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.336
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Srbija-tuzni sirak bez igdje ikoga, Petar Lukovic, Feral, 8.lipnja

  Citat Original postavio migud
  To bi moglo kad bi na Krsti vladalo jednoumlje. A da korporativno nalecu, stoji. No, dobra fora, sad ce oni da se prime na neku osvajacku maksimu. Haha...

  Пази, ја ту увек држим до карпентеровског модела (увек се враћају). Било би лепо да нам наврати и Весли Ерл Крејвн, са прецизнијим илустрацијама из чудесног света блад 'н гор-продукције чији је ауторитет на овим форумским просторима.

  Да, можда крену стратешки на нас "патриЈоте" а можда се и задрже на кућној варијанти (из угодног 'лада (и смрада) б92); дакле, олајавање "крезубих срБских нациЈоналиста" и "наци-домаћина" са, наравно, србо-фашистичке Крстарице, који не разумеју синтаксичке бравуре Пере-генија, и непревазиђене метафоре из Врући Кај-1989-провенијенције...

 11. #11
  Početnik
  Učlanjen
  03.06.2006.
  Poruke
  48
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Srbija-tuzni sirak bez igdje ikoga, Petar Lukovic, Feral, 8.lipnja

  Citat Original postavio Sunchaser
  Пази, ја ту увек држим до карпентеровског модела (увек се враћају). Било би лепо да нам наврати и Весли Ерл Крејвн, са прецизнијим илустрацијама из чудесног света блад 'н гор-продукције чији је ауторитет на овим форумским просторима.

  Да, можда крену стратешки на нас "патриЈоте" а можда се и задрже на кућној варијанти (из угодног 'лада (и смрада) б92); дакле, олајавање "крезубих срБских нациЈоналиста" и "наци-домаћина" са, наравно, србо-фашистичке Крстарице, који не разумеју синтаксичке бравуре Пере-генија, и непревазиђене метафоре из Врући Кај-1989-провенијенције...
  Pricaj srpski, da te svi razumeju. Ne ide mi ovaj stil uz cirilicu. Мислим, ћирилицу.

 12. #12
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.222
  Reputaciona moć
  1358

  Podrazumevano Re: Srbija-tuzni sirak bez igdje ikoga, Petar Lukovic, Feral, 8.lipnja

  Ma nema veze to sa razumevenjem i patriotizmom ja bi voleo da mi neko kaze sta u sustini nije tacno u Lukovicevim tekstovima ? Tacno je da on pomalo preteruje u svojim metaforama ali je vecina toga sto pise tuzna istina koja sve nas boli .

 13. #13
  Primećen član Coke (avatar)
  Učlanjen
  24.03.2006.
  Poruke
  556
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Srbija-tuzni sirak bez igdje ikoga, Petar Lukovic, Feral, 8.lipnja

  Sve je tačno kao i obično, baš zato i boli.

 14. #14
  Početnik
  Učlanjen
  03.06.2006.
  Poruke
  48
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Srbija-tuzni sirak bez igdje ikoga, Petar Lukovic, Feral, 8.lipnja

  Citat Original postavio al bundy
  Ma nema veze to sa razumevenjem i patriotizmom ja bi voleo da mi neko kaze sta u sustini nije tacno u Lukovicevim tekstovima ? Tacno je da on pomalo preteruje u svojim metaforama ali je vecina toga sto pise tuzna istina koja sve nas boli .
  Не знам, ортак, шта тебе боли. А онај не пише. Он трабуња. Него, тог маторог, сенилног, ружног дедускеру нико ни не слуша. Што је старији на лицу му се све више оцртава стање душе те личи на ђавола. Само још рошчићи на оној ћели да му израсту.

 15. #15
  Aktivan član
  Učlanjen
  02.02.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.336
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Srbija-tuzni sirak bez igdje ikoga, Petar Lukovic, Feral, 8.lipnja

  Citat Original postavio lunasole
  Pricaj srpski, da te svi razumeju. Ne ide mi ovaj stil uz cirilicu. Мислим, ћирилицу.
  Шта ниси разумео?

 16. #16
  Početnik
  Učlanjen
  03.06.2006.
  Poruke
  48
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Srbija-tuzni sirak bez igdje ikoga, Petar Lukovic, Feral, 8.lipnja

  Citat Original postavio Sunchaser
  Шта ниси разумео?
  Само нек буде без ''провенијенције''. Него то није тема. Није важно. Не знам ни што се бавим данас пискарањем тог маторог скота, Сатане Лукића.

 17. #17
  Iron Lord nije na forumu
  ne vadi prst iz uveta odkad je čuo da uvo više uživa
  Elita Iron Lord (avatar)
  Učlanjen
  23.12.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ОЈ СРБИЈО, КРАВО МОЈА МУЗАРО!
  Poruke
  21.620
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Srbija-tuzni sirak bez igdje ikoga, Petar Lukovic, Feral, 8.lipnja

  Citat Original postavio vinska musica
  Feral, 8.lipnja

  Piše: Petar Luković

  Za razliku od samozaljubljenih država sa svojim još samozaljubljenijim narodima, koji su nezavisnost večito proslavljali na trgovima, uz obavezno prisustvo predsednika države i predsednika vlade, neizbežni vatromet, reke šampanjca i mnoštvo gostiju iz inozemstva, što se obično pretvaralo u javnu žurku nacionalnog mamurluka (bar vas, Hrvate, ne moram da podsećam na pečenog vola u Zagrebu), srpsku nezavisnost – nakon 88 godina robijanja u različitim tamnicama naroda – proglasio je trezni skupštinski domar koji je, viseći na simsu, držeći se noktima za betonski zid, samoubilački balansirajući na ispustu, hrabro i dostojanstveno skinuo plavo-belo-crvenu zastavu umrle SCG, čime je Srbija u svet zakoračila kao samostalna državica, efikasno se oslobodivši u proteklih šesnaest godina mnogobrojnih neprijatelja, izroda, nezahvalne bivše braće, prozapadnih slugu, konjušara, semenkara, lezilebovića, ustaša, mudžahedina, domobrana i bugarofila. Na listi čekanja za odlazak iz Srbije su još samo Albanci sa svojim Kosovom – kad će isti skupštinski domar, ljuljajući se na simsu, zastavu Srbije spustiti na pola koplja, sem ako se, daleko bilo, ne spotakne i padne, što bi se čitalo kao rešenost Srbije da ništa ne prizna, ako baš ne mora, čak i po cenu zakucavanja u beton.

  Da je Koštuničina Srbija jedna filozofska tvorevina u kojoj se, rečima Dobrice Ćosića, ne zna da li je «strepnja dublja od nade» ili je «nada plića od strepnje», egzistencijalno se uočilo na sednici Skupštine Srbije koja je, nakon urnebesne diskusije na ivici kvoruma, posle dva i po sata rasprave, jedva uspela da konstatuje da je Srbija sledbenik Srbije i Crne Gore i da je nasledila njen međunarodno-pravni subjektivitet i međunarodna dokumenta!

  Žal, tuga, očaj, lelek – samo su neki od opisa emocionalnih stanja Koštuničine vlasti, ostavljene u zabezek-uverenju da se ne događa ono što se događa i da Srbija & Crna Gora još uvek živi, o čemu, medicinski precizno, govori izjava Miloša Aligrudića, šefa poslaničke DSS-grupe u Skupštini Srbije s domarom na čelu: «Država Srbija nije danas stekla nikakav državno-pravni subjektivitet, niti je stekla samostalnost ili bilo šta od toga. Država Srbija je jednostavno samo nasledila, mada to nije dobra reč, na sebe preuzela, ona ovlašćenja koja je cela zajednica imala do ovog trenutka i to je sve. Mi se posmatramo kao potpun sledbenik onog što je do sada postojalo, dakle nikakvi specijalni akti za to nisu postojali».

  Svaki intelektualni pokušaj, makar dolazio i s hrvatske strane, da razume šta je bolesni Aligrudić izgovorio, a što mu je Koštunica izdiktirao – da, u stvari, SCG i dalje postoji, ali sad bez CG – verna je kopija onog Miloševićevog mentalnog poremećaja iz 1992. kad je proglašenjem Savezne Republike Jugoslavije (SRJ) pokušao, kao Aligrudić danas, da nas uveri da se ništa nije promenilo, da se država samo malo smanjila (bez Slovenije, Hrvatske, BiH, Makedonije) i da ima drugo ime, a, da je, inače, bez panike, sve u redu. Hoće nas se ubediti da je ovo još uvek SCG pod imenom Srbija i da nas svečano zabole ***** za još uvek nepotvrđenu i skroz nedokazanu činjenicu da je Crna Gora, tobož, izglasala nezavisnost na referendumu koji nikad nismo priznali, niti ćemo priznati, jer je jedina stvarnost ono što Srbija smatra da jeste, a ne ono što se, kao, stvarno dogodilo.

  Videlo se to – na delu – prošlog tjedna kad je Xavier Solana boravio u Beogradu; razgovor sa Koštunicom, potvrdio je Španjolac, bio je povremeno «vrlo tužan», jer dr Kalašnjikov, kojem su Crnogorci zavalili nezavisnu šamarčinu od koje mu ponos još bridi, nikako nije voljan da Crnoj Gori čestita ili prizna fakticitet. Vojina somnabulna izjava da država «može postojati bez čestitki i priznanja» ispravno je shvaćena kao diplomatska poruka Kosovu, što je, razume se, obradovalo svakog Albanca uverenog da se Voja sasvim otkačio zbog Crne Gore i da sad govori kao Pahomije na acidu – bode dok ne ubode!

  Posebno se dojmio razulareni Koštunica koji se brecao na Solanu zbog činjenice da tzv. Evropa od Srbije traži đenerala Mladića; ako se dr Kalašnjikov mogao ispravno razumeti, što nikad nije tako jednostavno – ispada da nas Europa kinji, pritiskajući nas da isporučimo dragog nam Ratka, kažnjavajući svakog građanina Srbije. Kad mu je Solana, polako, na engleskom, reč po reč, objasnio da je reč o evropskim standardima koje Srbija, valjda, priznaje čim se kurči da uđe u tu istu Evropu – Koštunjavi je ućutao, besno gutajući crnogorsku knedlu koja mu je 21. maja zastala u grlu, odakle se, kažu specijalisti za grlo, uho i mozak, godinama neće pomeriti.

  Ona domarova Srbija sa simsa – svoju je uslovnu nezavisnost u subotu dočekala spektakularnim egzekucijama likova vezanih za ubistvo dr Zorana Đinđića: na zverski način, mučen, pretučen, izrezbaren nožem, zapaljen je svedok-saradnik Zoran Vukojević, a mrtav je nađen i izvesni Zoran Pović, član Zemunskog klana, koji je na poternici već tri godine i kojeg, očigledno, policija nije ni tražila, jer je pomenuti često bio kod kuće, što je njegova supruga potvrdila. Kako je Vukojević u svom iskazu pominjao razne Koštuničine prijatelje koji su se družili sa Zemunskim klanom – generala Acu Tomića i posebno Borisava Mikelića, masni zaštitni znak «Gavrilovića», sasvim je logično da je ovako završio; ideja ovog režima jeste da se Milorad Ulomek i Zvezdan Jovanović – po bilo koju cenu – oslobode optužbe da su ubili dr Zorana Đinđića, jer će se samo tako sakriti politički nalogodavci koji su priželjkivali Zoranovu smrt, sigurni da će tako doći na vlast što se, gle, vaistinu, desilo.

  Sa Koštunicom koji, očajnički, traga za partnerima koji bi ga podržali da još malo bude premijer – usred izgubljenih pregovora o Kosovu, zaustavljenih razgovora o Evropi, galoprijaće inflacije i raspada svih moralnih vrednosti (hrvatski: G17+), rezolutnim odbijanjem da se prizna Crna Gora, Srbija je dotakla onu vrstu dna koju ni Milošević nije imao često prilike da iskusi.
  Koštuničina poruka sredinom devedesetih «Zrelo je» pretvorila se danas u «Zrelo je: otišli u pizdu lepu materinu». Ovo, dozvolićete ogradu, nije čak ni Srbija; ovo je krvavi, bolesni cirkus – najniža tačka koju je Srbija, tobož država koja to ne želi da bude, ikad dodirnula. Možemo li još niže?
  Naravno da možemo! Zar vam čovek sa simsa nije dokaz da je sve moguće?
  Hvala na brizi, imate vi vaše.

 18. #18
  marlоn
  Guest

  Podrazumevano Re: Srbija-tuzni sirak bez igdje ikoga, Petar Lukovic, Feral, 8.lipnja

  Ima nade za forum Iron....

 19. #19
  Aktivan član
  Učlanjen
  02.02.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.336
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Srbija-tuzni sirak bez igdje ikoga, Petar Lukovic, Feral, 8.lipnja

  Citat Original postavio lunasole
  Само нек буде без ''провенијенције''. Него то није тема. Није важно. Не знам ни што се бавим данас пискарањем тог маторог скота, Сатане Лукића.
  Eх, сад, како свима угодити... А "провенијенција" се (у српском) одомаћила, шта да јој радим. Иначе, слажем се око Луковића - превише потрошисмо слова на његов лик и дело. Нема више од мене, обећавам!

 20. #20
  Iskusan Архангел (avatar)
  Učlanjen
  07.04.2004.
  Lokacija
  u pampers brigadi
  Poruke
  5.857
  Reputaciona moć
  108

  Podrazumevano Re: Srbija-tuzni sirak bez igdje ikoga, Petar Lukovic, Feral, 8.lipnja

  Citat Original postavio lunasole
  Odlican je i genije kao sto je i mali Perica iz viceva. Mozda je, u stvari, njegov lik i posluzio kao inspiracija za sve te viceve o malom Perici. Samo ovaj je toliko nesretan. Kad god ga vidim sa prozora u Prote Mateje (komsija je, by the way,) sklonim se da se slucajno odozgo ne ispovracam na njegovu usijanu celu.
  Извините, али морам...

Slične teme

 1. Žak Širak ili Nikolas Sarkozi
  Autor Grunf1942 u forumu Politika
  Odgovora: 13
  Poslednja poruka: 13.03.2009., 11:47
 2. FERAL TRIBUNE IS DEAD
  Autor Ivan Bevc u forumu Televizija, radio i novine
  Odgovora: 0
  Poslednja poruka: 15.06.2007., 08:19
 3. Odgovora: 2
  Poslednja poruka: 10.05.2007., 18:53
 4. Petar Luković - sabrana dela
  Autor Polly Jean u forumu Politika
  Odgovora: 2
  Poslednja poruka: 24.03.2007., 00:10

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •