Ako volite izazov i avanturistickog ste duha, Klub Ekstremnih Sportova "TIFRAN" vas poziva na Rafting najuzbudljivijim rekama na Balkanu.

Klub Tifran poseduje kompletnu rafting opremu i veoma iskusne clanove, inace to je klub sa najvecim brojem Rafting akcija godisnje. Samo od 15. aprila 2006. smo raftali na Ibru, Limu, Tari, Vrbasu, pa opet na Limu, pa opet na Vrbasu, a sutra uvece ekipa od 15 clanova ponovo ide na LIM, sto je u prevodu nekih 500km na divljim vodama za mesec i po dana! -(bez gubitaka i povreda i to u vreme najopasnijeg vodostaja)

Jedini smo klub u Srbiji koji se Raftingom bavi iz cistog entuzijazma, i imamo odlicnu saradnju sa predstavnicima IRF-a (International Rafting Federation) za Balkan i ove godine prvi put ucestvujemo kao klub iz Srbije na dva Euro Rafting Cup-a.

Finansiramo se godisnjom clanarinom koja iznosi "20 eur", i od sponzorstva. Odlazak na rafting sa Klubom TIFRAN vas kosta onoliko koliko kosta put ( n.p.r. Trodnevni Rafting Limom kosta 25 - 30 eura, Dvodnevni Rafting Ibrom kosta 15 eura).

Ako hocete da nam se pridruzite, da osetite adrenalin i postanete deo tima, mozete nas kontaktirati na:
e-mail: info@tifran.org
web: www.tifran.org