browsing iz Flasha
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3

Tema: browsing iz Flasha

  1. #1
    Zainteresovan član
    Učlanjen
    14.11.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    novi beograd
    Poruke
    203
    Reputaciona moć
    50

    Podrazumevano browsing iz Flasha

    nisam siguran da je tema za ovaj pod-forum ali identicno pitanje sam postavio na surferskom kutku ili webdizajnu gde mi niko nije odgovorio nista...ali...

    problem je sledeci...tj zadatak

    da li je moguce i kako...on (npr.) release..da mi otvori neki direktorijum u klasicnom win prozoru...??
    nije da sam izgino, al sam se cimao ....i ne mogu da nadjem...nisam nasao ni da se negde pominje ta mogucnost...

    hvala...



  2. #2
    Početnik
    Učlanjen
    25.05.2006.
    Lokacija
    Nigde
    Poruke
    34
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: browsing iz Flasha

    da li je moguce i kako...on (npr.) release..da mi otvori neki direktorijum u klasicnom win prozoru...??
    nije da sam izgino, al sam se cimao ....i ne mogu da nadjem...nisam nasao ni da se negde pominje ta mogucnost...
    Da moguce je.Ukoliko radis u Macromedia Dreamweaver MX 2004 ne bi trebalo da ti pravi problem,imas Hyperlink koji ti odredjuje lokaciju do foldera ili aplikacije, samo jednim klikom.
    Mnogo je lakse ako si dizajner,ali ako si koder je teze.
    Napisi na praznu(HTML) stranu npr. Folder zatim ga selektiraj i nadji Hyperlink ocnaci lokaciju foldera,moze i neka aplikacija nije bitno(u slucaju da ne uspe sa folderom) onda u kodu gde se nalazi lokacija aplikacije ili foldera promeni pravac.
    <body>
    <a href="file:///C|/">Folder</a></body>
    </html>
    "file:///C|/" - oznacava lokaciju (Link) kod mene je C:\
    >Folder< - oznacava text lokacije na stranici
    Mozes da promenis i text i link, probaj trebalo bi da uspe.

  3. #3
    Iskusan codemaker (avatar)
    Učlanjen
    05.04.2004.
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    6.416
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: browsing iz Flasha

    I mene zanima ova problematika.

    Covek je rekao da radi u Flashu, dakle odgovor za DW nije adekvatan.
    Objasni ".. ako si dizajner, ali ako si koder..."
    Primer sa HTML je nesto sto nije pitao, jer je naglasio da pita za Flash.

    Postoji u Flashu "fscommnand()" ali ona sluzi za aktiviranje nekog programa i mnogo je problematicna, zbog sigurnosnih razloga, da ne objasnjavam. A i sluzi za start nekog programa a ne samo aktivaciju browse pregleda fajlova.
    Meni takodje treba da iz FLASH-a klikom na dugme otvorim klasican Windows prozor gde se mogu pregledati fajlovi, kao kod Windows file Explorera. Ili nesto slicno
    Hyperlink u Flash to ne odradjuje.

Slične teme

  1. POMOC OKO FLASHA
    Autor smokvica 1 u forumu Web dizajn
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 13.04.2009., 23:07
  2. Vadjenje USB Flasha
    Autor tab503 u forumu Hardver
    Odgovora: 9
    Poslednja poruka: 30.05.2007., 22:47
  3. DHTML protiv Flasha
    Autor lezgubeaux u forumu Web dizajn
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 14.09.2005., 23:02
  4. flasha i josh poneshto :)
    Autor Peruzzi u forumu Arhiva
    Odgovora: 16
    Poslednja poruka: 29.06.2005., 00:29

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •