Tivat-naselje Donja Lastva.
Klimatizovani apartmani,opremljeni sa svim potrebnim sitnicama za boravak, potpuna intima(nema ono da ti komsija viri preko terase itd),a pored kuce je veliki parking samo za goste.
Inace,radi se o izdvojenoj kuci pored sume,sa velikim dvoristem-rostilj,stolovi,posebna prostorija za sve goste-perionica sa ves masinom.Mir i tisina,kao i sigurnost zagarantovani.More je na 100- metara-izmedju nas i plaze je hotel"Kamelija",cije usluge mozete da koristite-bazeni besplatni.
Plaza je uredjena,ne naplacuje se,a imate potpuni izbor u duzini od 2-3km(pjesak,kamen,beton itd),nema terorisanja sa lezaljkama i suncobranima-ko zeli,moze iznajmiti, a voda je cista kao nigdje u zalivu.
Da-voda.Raspolazemo i sa sopstvenim zalihama vode,koje nikakva restrikcija ne moze potrositi.Ma,vracamo pare,ako je ne bude(ovo shvatite ozbiljno). A sto se tice gostoljubivosti domacina,navratite, pa se sami uvjerute.
Molim vas da se javite barem 15-tak dana ranije,da na vrijeme rezervisete.Kontakt telefoni: 082 684 454
i
069 494 960
nulasestdevetcetiridevetcetiridevetsestnula

u svako doba dana i noci.
Eto,nadam se da nisam pretjerao sa objasnjavanjem i da cete nas posjetiti. Za konkretnija obavjestenja,plan kuce i slike apartmana javite se na
pan2(et)cg.yu
gdje mozete i rezervisati ono sto vam odgovara.
Mozete posjetiti i
www.crnogorskoprimorje.com
smjestaj-tivat-Tivat PHOTO,pa pogledajte o cemu se radi.
Dragan