Zapad pečati sudbinu Kosmeta i Srbije
Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 57

Tema: Zapad pečati sudbinu Kosmeta i Srbije

 1. #1
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Zapad pečati sudbinu Kosmeta i Srbije

  Преузето са српскаполитика

  Zapad pečati sudbinu Kosmeta i Srbije
  • Do kraja godine uslovna nezavisnost a za tri godine potpuna nezavisnost KiM
  • Tadić sa svojim demokratama i Vuk Drašković prvi će prihvatiti nezavisnost Kosmeta
  • Do kraja godine biće izbori na kojima će pobediti radikali i socijalisti, i jedino te snage uz podršku DSS mogu zaustaviti dalju razgradnju Srbije
  • Boris Tadić je naneo veliku štetu srpskom narodu i srpskoj državi, svestan je da mora da ode i već pravi odstupnicu
  • Zoran Stanković nije dorastao funkciji ministrovanja
  • Vojvodina se naoružava, Raška oblast vri, na jug Srbije ubačeni su teroristi a beogradske političare finansira Hašim Tači da rade za nezavisno Kosovo
  • Srbija mora pronaći pouzdanog partnera i zaštitnika i tako sačekati do „novog mešanja političkih karata“ i promene odnosa snaga u svetu

  • Gospodine Drecun, šta će na kraju biti sa Kosmetom?
  – Što se tiče zapadnih centara moći sudbina Kosmeta je već odlučena. U dogovoru sa velikoalbanskim separatistima napravljen je konkretan plan za davanje uslovne nezavisnosti. U septembru mesecu Kontakt grupa treba da predloži Savetu bezbednosti da se usvoji nova rezolucija kojom će se dati uslovna nezavisnost Kosmetu na period od jedne do pet godina. Za uzvrat Srbiji će biti obećan ubrzan prijem u Evropsku uniju, dati nešto para za popravku puteva, bolnica, škola i garantovanje prava Srba na Ko­smetu. Potom će Savet bezbednosti u januaru 2007. godine usvojiti novu rezoluciju o Kosmetu. Pre te rezolucije u Srbiji će biti raspisani izbori. To je scenario za Kosmet. Uostalom to je rekao i Busek ( šef NATO –a za stabilnost jugoistočne Evrope).
  Ono što se može čuti iz vrha velikoalbanskog separatističkog pokreta je, da je Zapad naložio da šiptari stvore iluziju o multietnič­kom Kosmetu u periodu te uslovne nezavisnosti pa do dobijanja konačne nezavisnosti. Naloženo im je da na KiM mora biti najma­nje 200.000 Srba. To je uslov koji moraju šiptari da ispune da bi dobili konačnu nezavisnost.

  • Šta Srbija radi, šta može da uradi i da li ova vlast uopšte želi da spreči odvajanje dela državne teritorije?

  – Ja mislim da Srbija u ovoj fazi ne može da vodi igru. Srbija može jedino da pokuša da ublaži negativne posledice i da se ne od­rekne prava nad Kosmetom. U tom smislu Srbija mora da pripremi teren, pogotovu u tom međuperiodu od uslovne do konačne nezavisnosti. Mora da pokuša da kompenzira gubitak Kosmeta tako što će sprečiti dalju razgradnju svoje teritorije, sprečavanje promene statusa: Vojvodine, Raške, juga centralne Srbije...

  Grešni Tadić

  • Da li je realna opcija razmena teritorija, Republika Srpska za Kosmet, kako se to ranije govorilo?
  –Republika Srpska je potpuno ostavljena po strani od sadašnje izvršne vlasti u Srbiji, i Tadića i Koštunice. Tadić je u svom govo­ru u Savetu bezbednosti napravio dve namerne ključne greške kada je Kosmet u pitanju. Prva, kompletnu odgovornost za rat na Kosmetu svalio je na Miloševića a zaboravio šiptarski i terorizam i separatizam i šiptarsko etničko čišćenje Srba i agresiju NATO-a. Na taj način on je opravdao nastojanja zapadnih centara moći koji žele da daju nezavisnost Kosmetu. Oni sada u svojim na­stupima citiraju Tadića i tvrde da su šiptari mnogo propatili pod Miloševićem. Druga ključna greška u govoru Tadića u Savetu bez­bednosti je, kada on govori o mogućem domino efektu usled nezavisnosti Kosmeta, a potpuno zaboravlja Republiku Srpsku. Ni­jednom je nije pomenuo!? Umesto da je kao njegov prethodnik Zoran Đinđić tražio da ako se Srbiji oduzima Kosmet i priznaje se šiptarima pravo na samoopredelenje po tom istom principu da se omogući Srbima u Republici Srpskoj ostvarivanje prava na sa­moopredeljenje i bliže odnose sa Srbijom. Pošto to nije ni pomenuo Tadić u Savetu bezbednosti znači da je ta priča završena za ovu vlast u Srbiji i da ona više ne povezuje sudbine teritorija Kosmeta i Republike Srpske.

  • Koliko će biti otežan posao zapadnjacima ako Srbija proglasi okupaciju KiM kada mu dodele nezavisnost?

  – Proglasiti okupaciju to je ono što može ublažiti našu krajnje tešku poziciju kada je u pitanju Kosmet. To je preventivan i mudar potez Tomislava Nikolića i taj potez ima kapacitet. Na taj način se jača naša pregovaračka pozicija i jasan stav da Srbija nikada neće pristati da se odrekne dela svoje teritorije.

  Postavlja se pitanje šta Srbija može da uradi ako se Kosmetu da nezavisnost i mimo volje Srbije. Ako se saglasi i potpiše onda je za vjeki vjekova Kosovo završena priča za Srbiju. Jer ako bi Srbija posle takvog čina, kasnije želela da vrati vojsku na Kosmet to bi onda bilo tretirano kao agresija na teritoriju čiju smo nezavisnot mi sami priznali. Druga varijanta je da Srbija kaže da tre­nutno nema efikasnu vlast nad tom teritorijom i da je to privremeno okupirana teritorija. Znači ili da prihvatimo nezavisnost KiM ili da KiM proglasimo privremeno zaposednutom teritorijom tj. okupiranom. Proglašenje okupacije znači da se Srbija ne odriče de­la svoje teritorije, da čuva kontinuitet Kosmeta u Srbiji i da čeka povoljan trenutak za povratak dela svoje teritorije pod svoje okrilje.Zašto bi onda takva izjava Tomislava Nikolića o proglašenju okupacije dela teritorije Srbije , a zbog njene nasilne nezavi­snosti bila ratna izjava !? Zaboravlja se da je Srbiji objavljen rat NATO agresijom , rat OVK proterivanje 300.000 Srba sa Kosme­ta pod okriljem KFOR-a, po pogrom 17. i 18. marta 2004. godine a i sama Skupština Kosmeta je saopštila da o nezavisnosti Ko­smeta nema pregovora i da ukoliko ne dobiju nezavisnot doćiće do rata. To su ratne izjave.

  • Kako se može boriti protiv okupacije?

  – Moramo se boriti diplomatskim sredstvima protiv okupacije Kosmeta ali i na unutrašnjem političkom planu stvaranjem političkog jedinstva i konsezusa oko toga kako zadržati Kosmet. Mora se voditi ozbiljna borba na medijskom planu . Srbija mora pronaći ozbiljnog, strateškog saveznika koji će joj pomoći na globalnoj političkoj sceni. Očigledno je da Ruska federacija jača i da se otva­ra zračak nade prema Evropskoj uniji. Busek je nedavno izjavio da Srbija mora po svaku cenu da uđe u Evropsku uniju. To potvr­đuje i moju tezu da bez integrisanje zapadnog Balkana, a za integrisanje zapadnog Balkana je ključ Srbija, nema ni objedinjene Evropske unije.

  Antisrpski „demokratski“ slogan: ili Kosmet ili Evropa

  • Kako će javnosti Srbije, aktuelna vlast, predstaviti uslovnu nezavisnost Kosmeta?
  – Spoljno politički komitet Američkog kongresa još je jula 2005. godine, do detalja razradio uslovnu nezavisnost Kosmeta. U tom dokumentu između ostalog piše: „Srpsku javnost za nezavisnost Kosmeta treba pripremiti obećanjem u ubrzanom prijemu Srbije u Evropsku uniju.“ Aktuelna vlast će se pravdati potrebom našeg evropskog puta. Ključno pitanje će biti ILI – ILI. Ili ćemo u Evropsku uniju ili ćemo se vratiti u doba izolacije. Tom ispraznom globalističkom pričom će se pravdati aktuelna vlast. Govoriće, ako hoćemo budućnost i ako hoćemo da se razvijamo onda mora da se odreknemo Kosmeta. Tu priču uveliko plasiraju oni koji su spremni da prihvate nezavisnost Kosmeta. Deo izvršne vlasti u Srbiji koju predvode Tadić i Drašković spremni su da prihvate ne­zavisnost Kosmeta .
  “Mors tua, vita mea” 2. #2
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: Zapad pečati sudbinu Kosmeta i Srbije

  U Zapadnim političkim krugovima otvoreno se govori da će Tadić i Drašković uraditi sve ono što im se naloži sa Zapada.
  Postavlja se pitanje šta zapravo radi Boris Tadić? Njegov nastup u Savetu bezbednosti bio je samoreklamerski. On je želeo da stekne lične politčke poene i da se predstavi: demokratom, vizionarom, umerenim političarem. On se ponaša kao da je predsed­nik Zanzibara. Ali bez obzira što se radi o političkom diletantu poznato je da su on i Demokratska stranka favoriti Američke admi­nistracije u Srbiji. Amerikanci pokušavaju na sve moguće načine da ga instaliraju kao lidera celog Balkana. U toj funkciji je Tadiće­vo gostovanje u Srebrenici, nuđenje da dođe na sahranu Rugovi i taj NATO govor u Savetu bezbednosti. On očigledno pokušava da obezbedi odstupnicu i to na višem nivou nego što je uradio Svilanović.
  Tadić vodi i tajnu diplomatiju. Nedavno se sastao sa Kosumijem. Kosumi je u razgovoru sa Slavišom Petkovićem kasnije izjavio da je zadovoljan razgovorom sa Tadićem. Kada ga je Petković pitao kako može biti zadovoljan razgovorom kada je on ( Kosumi) za nezavisnost Kosmeta, Kosumi se samo nasmejao. Tadić se tajno sastao i kod Petersena i sa Haradinajem. I o tome je Petko­vić javno govorio. Tadić se sastao i sa Hašimom Tačijem.
  Tadićeva stranka nije htela da glasa za našu pregovaračku platformu koju je usvojila republička Skupština i na taj način sebi na­pravila odstupnicu. Nametnutu uslovnu, a zatim i konačnu nezavisnost prvi će prihvatiti Boris Tadić sa svojim demokratama, a za­tim i Vuk Drašković.

  Postoje neke beznačajne političke figure koje se neprestano promovišu po medijima, a koje su takođe iz krila Demokratske stran­ke i zagovaraju nezavisnost Kosmeta. Nadležni u Srbiji treba da kažu zašto se ti ljudi sastaju sa Hašimom Tačijem i da li je tačno to što se uveliko na Kosmetu priča, da pojedine političare u Beogradu finansira Hašim Tači da bi zagovarali nezavisnost Kosmeta. Ako se to klupko razmrsi onda će u Srbiji biti sve mnogo, mnogo jasnije.

  Tako radi Tačijeva tajna služba

  • Kakvo je sada stanje na jugu Srbije?

  – Ja imam kontakte sa brojnim ljudima sa tog područja. Tamo Tači ima svoje ljude koje je zadužio da upravljaju planiranim akcija­ma. Trenutno su dobili direktivu sa Zapada da u ovoj fazi budu mirni. Ta direktiva se odnosi na jug Srbije i Rašku oblast. Njihov plan je sledeći: ako Srbi budu želeli da severni deo Kosmeta pripoje Srbiji onda će se oni pokrenuti. Koliko Srbi traže prava za Sr­be na Kosmetu toliko šiptari traže prava za šiptare na jugu centralne Srbije. Šiptari kažu da je sada za njih jako dobra situacija na jugu centralne Srbije, jer policija ne sme ni u oči da ih pogleda a kamoli nešto drugo. Šiptari misle da će se sve rešavati u pa­ketu i preko statusa. Znači, status juga centralne Srbije biće promenjen dobijanjem prvo kulturne i personalne autonomije a on­da i teritorijalne nezavisnosti. U ovoj fazi sve je u funkciji nezavisnosti Kosmeta. Zbog toga pogoršanjem situacije na jugu cen­tralne Srbije ne treba dodatno pritiskati Srbiju zbog srpske javnosti. Prvo treba oteti Kosmet, jer to je pitanje svih pitanja pa on­da će sve ići lakše. Seme tih novih žarišta je posejano. To je Raška oblast, jug centralne Srbije, Vojvodina, istok i jugoistok Srbi­je- gde Bugari u diplomatskim krugovima uveliko lobiraju da Pirot i Dimitrovgrad budu stavljeni pod međunarodni protektorat. Znači u Srbiji neće biti većih problema dok se ne dobije uslovna i bezuslovna nezavisnost Kosmeta. Prvo treba završiti sa Kosme­tom.
  Na jugu centralne Srbije ubačena je grupa terorista koja priprema manje grupe kad zatreba da pokrenu mase dok ne stigne po­moć sa Kosova i Makedonije.

  • Kako Vi komentarišete izjavu Zorana Stankovića, ministra odbrane da smo mi mnogo jači od Kosovskog zaštitnog korpusa?

  – To se može prihvatiti samo uslovno.Sećamo se da je Boris Tadić izjavio da Srbija nema pravo da vrati svoju vojsku na KiM, a to ni Tači, ni Haradinaj, ni Rugova nisu mogli da izjave jer u Rezoluciji 1244 jasno piše da Srbija na to ima pravo. Tadić je bukvalno razorio našu vojsku preko takozvanih reformi.
  U sadašnjoj vlasti nema političke volje da se zaoštri stav po pitanju odbrane svoje teritorije KiM. Šiptari imaju političko jedinstvo i bore se za otimanje naše teritorije, a mi nemamo jedinstvo da branimo svoju teritoriju.

  • Kakva je situacija u Raškoj oblasti?

  – Zvanični organi ne žele da spreče delovanje tajne službe Kšik Tači. Ona deluje na našoj teritoriji preko Xevada Haljiljija i Kadri Veseljija- Ljulji i oni vode akciju naoružavanja muslimanskih ekstremista u Raškoj oblasti. Pored oružja putuje i droga i belo ro­blje. Povezani su sa vehabijama. Preko Raške oblasti iz Evrope i Bosne ubacuje se savremeno naoružanje na Kosmet. U Raškoj oblasti povezani su islamisti, vehabije, muxahedini i tajna albanska služba Kšik Tači.
  Kada dođe na red Raška oblast gro naoružanih ljudi doći će sa Kosmeta. U tom smislu već je izvršena generalna proba. Nedavni protestni skup u Novom Pazaru povodom objavljivanja karikatura Muhameda zloupotrebljen je od vehabija, islamista i Tačijeve tajne službe. To je bila provera okupljanja. Ovde niko neće da kaže da je tamo bilo najmanje Novopazaraca. Tu su bile vehabije iz Bosne, sa Kosmeta i Makedonije. Došli su autobusima. Na taj način oni su demonstrirali da mogu da se okupe i da je „zelena transferzala“ pod njihovom kontrolom. U slučaju potrebe mogu brzo i lako da se organizuju i da dođu. Tamo je bilo mnogo naoru­žanih ljudi pod plaštom obezbeđenja.

  Vehabije u Raškoj oblasti je bilo oko 200, a sada ih je već oko hiljadu. Centar delovanja im je Drenica, Novi Pazar, Rožaje. Oni su povezani sa muxahedinima iz Bosne i sa jedinicama Abu Beker Sidi koje vodi Beker Aziju. Održavaju sastanke i na našoj teritoriji. Ne mogu a da ne pomenem ponovo Borisa Tadića, koji je povukao vojsku iz Raške oblasti i od tada u Raškoj se ubrzano radikalu­zuje muslimansko stanovništvo. Grade se xamije koje uglavnom fuinansira Saudijska Arabija. Skoro svaki zaseok je dobio svoju xamiju. Vehabije vrbuju i pridobijaju prvenstveno seosko stanovništvo, vrbuju ih za Al Kaidu i za školovanje za hoxe.

  Preko Raške je išla jedna isporuka oružja koja je završila u Vojvodini. Oružje je isporučeno sa Kosmeta. Tom operaciojom rukovo­dila je Tačijeva služba Kšik. Pre godinu dana uspostavljena je saradnja Vojvođanskih separatista sa ljudima iz Tačijeve tajne slu­žbe. Poznato je da su se operativci Kšika sastajali sa nekim ljudima iz Vojvodine gde su im prenosili iskustva kako se stvara kri­za i kako se kriza internacionalizuje.

  • Šta se može sprečiti promenom vlasti u Srbiji?

  – Srbija nesme da pokaže slabost koju ni jedna država na svetu ne bi pokazala, a to je da se odrekne 10.000 kvadratnih kilome­tara svoje teritorije. Na izborima koji će biti do kraja godine na vlast će doći radikali i socijalisti. Čak i Busek tvrdi da je to neizbe­žno i da će Evropska unija sarađivati sa tom vlašću u Srbiji. Ako tako bude uveren sam da će radikali poštovati Rezoluciju koju je usvojila Skupština Srbije.

  • Svet je u panici od mogućih velikih terorističkih akcija. Da li će to zlo zaobići Srbiju?
  – Ukoliko dođe do napada na Iran, Al Kaida će aktivirati svoju mrežupo celom svetu, pa i na Balkanu. Uslediće serije terorističkih napada. Nadležni u Srbiji treba na vreme da o tome popvedu računa.
  “Mors tua, vita mea”

 3. #3
  Buduća legenda jomini (avatar)
  Učlanjen
  18.04.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  33.537
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Zapad pečati sudbinu Kosmeta i Srbije

  ''Vojvodina se naoružava''??? Hajde objasni ovo.

 4. #4
  Ističe se Kohen (avatar)
  Učlanjen
  31.03.2006.
  Poruke
  2.446
  Reputaciona moć
  67

  Podrazumevano Re: Zapad pečati sudbinu Kosmeta i Srbije

  To ne moze ni Prepametni Drecun da objasni, a kamoli onaj ko cita njegove SF storije.............

 5. #5
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.201
  Reputaciona moć
  1358

  Podrazumevano Re: Zapad pečati sudbinu Kosmeta i Srbije

  Citat Original postavio jomini
  ''Vojvodina se naoružava''??? Hajde objasni ovo.
  Ti bas ocekujes suvislo objasnjenje Drecunovih mudrosti?Mada ima tu nesto cuo sam da Bosanci dovlace velike kolicine oruzija u nameri da naprave SAO Vjeternik a u daljem razvoju tog opakog plana planiraju da oslobode i vazda srpske Adice i to ce da udare preko Kamenjara uz korisenje plovne mehanizacije ,reko mi juce Drecun 8) samo pazite ovo su strogo insajderske informacije

 6. #6
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: Zapad pečati sudbinu Kosmeta i Srbije

  Тако сте се смејали и клели титу, али нелези враже, после ће те Србе из БиХ да зовете да вас чупају из го*ана
  “Mors tua, vita mea”

 7. #7
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.201
  Reputaciona moć
  1358

  Podrazumevano Re: Zapad pečati sudbinu Kosmeta i Srbije

  Citat Original postavio Михајло
  Тако сте се смејали и клели титу, али нелези враже, после ће те Србе из БиХ да зовете да вас чупају из го*ана
  Nemam nista licno protiv bosanaca al glede tvog spominjanja Tite upravo su Srbi iz Bosne i Hrvatske bili najvece komunjare ,jebga to su istorijske cinjenice. 8-)

 8. #8
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.447
  Reputaciona moć
  2078

  Angry Re: Zapad pečati sudbinu Kosmeta i Srbije

  Citat Original postavio jomini
  ''Vojvodina se naoružava''??? Hajde objasni ovo.

  Ко ће данас знати шта се све кува... можда онај психопата Чанак нешто мути... мало, мало па је у Јамерици...
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 9. #9
  Ističe se Kohen (avatar)
  Učlanjen
  31.03.2006.
  Poruke
  2.446
  Reputaciona moć
  67

  Podrazumevano Re: Zapad pečati sudbinu Kosmeta i Srbije

  Ne tako davno, Mladic je obecavao kako ce preci Drinu, da nas , Srbe iz Srbije nauci pameti...

  Inace, razne Licke, Kordunaske i Krajiske brigade su ostavile neizbrisive tragove u Srbiji.........

  A secam se i one debele Sonje Karadzic, kako sva zadrigla od sala , lupeta po "Studiju B"....
  kako su jedini pravi , Srbi iz Bosne, a Beogradjani su p*deri............

  Mislim da je najboje da se vi drzite BiH.......to je vasa drzava, i tamo malo obratite paznju sta se desava.......pustite Srbiju nama........Vi ste, brate, strani drzavljani, i lepo je sto se brinete za nas........ali, vise od toga , nemate pravo da se mesate u unutrasnje stvari Srbije

  Toliko pravo glasa imaju i Kinezi iz bloka 70
  Poslednji put ažurirao/la Kohen : 14.05.2006. u 18:35

 10. #10
  Iron Lord nije na forumu
  ne vadi prst iz uveta odkad je čuo da uvo više uživa
  Elita Iron Lord (avatar)
  Učlanjen
  23.12.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ОЈ СРБИЈО, КРАВО МОЈА МУЗАРО!
  Poruke
  21.620
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Zapad pečati sudbinu Kosmeta i Srbije

  Koliko mi je poznato, nije dozvoljeno objavljivanje tekstova preuzetih sa drugih sajtova i to još bez Drecunove dozvole kao autora.

 11. #11
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.447
  Reputaciona moć
  2078

  Podrazumevano Re: Zapad pečati sudbinu Kosmeta i Srbije

  Citat Original postavio Kohen
  E, bas smo ko ludi bez Srba iz BiH......................

  Ne tako davno, Mladic je obecavao kako ce preci Drinu, da nas , Srbe iz Srbije nauci pameti...

  Inace, razne Licke, Kordunaske i Krajiske brigade su ostavile neizbrisive tragove u Srbiji.........

  A secam se i one debele Sonje Karadzic, kako sva zadrigla od sala , lupeta po "Studiju B"....
  kako su jedini pravi , Srbi iz Bosne, a Beogradjani su p*deri............

  Mislim da je najboje da se vi drzite BiH.......to je vasa drzava, i tamo malo obratite paznju sta se desava.......pustite Srbiju nama........Vi ste, brate, strani drzavljani, i nemate pravo glasa , osim sto ga prisvajate na forumu...........Toliko pravo glasa imaju i Kinezi iz bloka 70

  Кохен, већ по стоти пут ВРЕЂАШ СРБЕ ВАН СРБИЈЕ... и наравно да то овде пролази глатко... прекини више... ово што радиш више је него непристојно... мислим злурадо је... са којим циљем то радиш ???
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 12. #12
  Ističe se Kohen (avatar)
  Učlanjen
  31.03.2006.
  Poruke
  2.446
  Reputaciona moć
  67

  Podrazumevano Re: Zapad pečati sudbinu Kosmeta i Srbije

  Gde, ja ....Konkretno.......vredjam bilo koga??????

  Napisi.....................

 13. #13
  Ističe se untouchable (avatar)
  Učlanjen
  22.04.2003.
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  2.744
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Zapad pečati sudbinu Kosmeta i Srbije

  Citat Original postavio Iron Lord
  Koliko mi je poznato, nije dozvoljeno objavljivanje tekstova preuzetih sa drugih sajtova i to još bez Drecunove dozvole kao autora.
  Ovo potpada pod "fair use".

 14. #14
  Domaćin migud (avatar)
  Učlanjen
  22.03.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.186
  Reputaciona moć
  78

  Podrazumevano Re: Zapad pečati sudbinu Kosmeta i Srbije

  Citat Original postavio Kohen
  Gde, ja ....Konkretno.......vredjam bilo koga??????

  Napisi.....................
  Nekima su Kinezi u istoj ravni sa sunarodnicima... Je l' imas popust kad odes tamo, daju ti na veresiju, sta li? Brat se Srbin proda u raskusurivanju, pa da...
  "Strah životu kalja obraz često;
  slabostima smo zemlji privezani,
  ništava je, nego tvrda veza."

 15. #15
  Ističe se Kohen (avatar)
  Učlanjen
  31.03.2006.
  Poruke
  2.446
  Reputaciona moć
  67

  Podrazumevano Re: Zapad pečati sudbinu Kosmeta i Srbije

  Citat Original postavio migud
  Nekima su Kinezi u istoj ravni sa sunarodnicima... Je l' imas popust kad odes tamo, daju ti na veresiju, sta li? Brat se Srbin proda u raskusurivanju, pa da...
  Dobro ti je?????

 16. #16
  Domaćin migud (avatar)
  Učlanjen
  22.03.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.186
  Reputaciona moć
  78

  Podrazumevano Re: Zapad pečati sudbinu Kosmeta i Srbije

  Citat Original postavio Kohen
  Dobro ti je?????
  Aha, i vise...

  Razborito ti je????


  Citat Original postavio Kohen
  Vi ste, brate, strani drzavljani, i lepo je sto se brinete za nas........ali, vise od toga , nemate pravo da se mesate u unutrasnje stvari Srbije

  Toliko pravo glasa imaju i Kinezi iz bloka 70
  Zaboravio si Siptare...
  "Strah životu kalja obraz često;
  slabostima smo zemlji privezani,
  ništava je, nego tvrda veza."

 17. #17
  Ističe se Arnold_Layne (avatar)
  Učlanjen
  11.04.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  2.322
  Reputaciona moć
  70

  Podrazumevano Re: Zapad pečati sudbinu Kosmeta i Srbije

  ponekad pomislim da nas Mihajlo samo zeza...
  Aristotel: "Drag mi je Platon, al' mi je Draza Mihajlovic"
  -----------------------------------------------------------------------------------
  "Nijedna maca koja voli ribu nije takva da je ne mozemo nesto nauciti. Nijedna maca bez repa nece se igrati sa gorilom. Mace s brcima uvek vole ribu. Nijedna maca koju mozemo nesto nauciti nema zelene oci. Nijedna maca nema rep ako ima brkove. Prema tome, nijedna maca sa zelenim ocima nece se igrati sa gorilom."

 18. #18
  Ističe se Kohen (avatar)
  Učlanjen
  31.03.2006.
  Poruke
  2.446
  Reputaciona moć
  67

  Podrazumevano Re: Zapad pečati sudbinu Kosmeta i Srbije

  Citat Original postavio migud
  Aha, i vise...

  Razborito ti je????
  Zaboravio si Siptare...
  Siptari su jos uvek drzavljani Srbije...............
  Srbi iz BiH nisu drzavljani Srbije.............................

 19. #19
  Iskusan Alekasandar2 (avatar)
  Učlanjen
  25.01.2006.
  Lokacija
  BS "Galactica", on the way to Earth....I hope
  Poruke
  5.548
  Reputaciona moć
  99

  Podrazumevano Re: Zapad pečati sudbinu Kosmeta i Srbije

  Lepo se uvede kao u evropi

  1. Polaganje ispita za prijem u drzavljanstvo.
  2. Denacifikacija Kosova i Metohije (ako imas veze sa teroristima i kvislinzima nema ucestvovanja u javnom zivotu)

  To sto si se rodio u Srbiji ne znaci da si drzavljanin Srbije.

 20. #20
  Ističe se Kohen (avatar)
  Učlanjen
  31.03.2006.
  Poruke
  2.446
  Reputaciona moć
  67

  Podrazumevano Re: Zapad pečati sudbinu Kosmeta i Srbije

  1. U Evropi se ne polaze ispit za drzavljanstvo

 21. #21
  Ističe se Kohen (avatar)
  Učlanjen
  31.03.2006.
  Poruke
  2.446
  Reputaciona moć
  67

  Podrazumevano Re: Zapad pečati sudbinu Kosmeta i Srbije

  To sto si se rodio u Srbiji, znaci da si drzavljanin Srbije................

 22. #22
  Iskusan Alekasandar2 (avatar)
  Učlanjen
  25.01.2006.
  Lokacija
  BS "Galactica", on the way to Earth....I hope
  Poruke
  5.548
  Reputaciona moć
  99

  Podrazumevano Re: Zapad pečati sudbinu Kosmeta i Srbije

  Citat Original postavio Kohen
  1. U Evropi se ne polaze ispit za drzavljanstvo
  Estonija je u Evropi iNATO-u zar ne

 23. #23
  Iskusan Alekasandar2 (avatar)
  Učlanjen
  25.01.2006.
  Lokacija
  BS "Galactica", on the way to Earth....I hope
  Poruke
  5.548
  Reputaciona moć
  99

  Podrazumevano Re: Zapad pečati sudbinu Kosmeta i Srbije

  Citat Original postavio Kohen
  To sto si se rodio u Srbiji, znaci da si drzavljanin Srbije................
  Promenicmo zakon.
  Ovaj moj je bolji.

  Slazes se?

 24. #24
  Ističe se Kohen (avatar)
  Učlanjen
  31.03.2006.
  Poruke
  2.446
  Reputaciona moć
  67

  Podrazumevano Re: Zapad pečati sudbinu Kosmeta i Srbije

  Citat Original postavio Alekasandar2
  Estonija je u Evropi iNATO-u zar ne
  Ne znam za Estoniju ........to mi dodje ko Tunguzija.........
  Ja pricam o Britaniji, Francuskoj, Italiji........................ozbiljnim drzavama...

 25. #25
  Ističe se Kohen (avatar)
  Učlanjen
  31.03.2006.
  Poruke
  2.446
  Reputaciona moć
  67

  Podrazumevano Re: Zapad pečati sudbinu Kosmeta i Srbije

  Citat Original postavio Alekasandar2
  Promenicmo zakon.
  Ovaj moj je bolji.

  Slazes se?
  Ma , takav zakon je nebuloza, brate.........pusta zelja........bajka ..........

  Ajde da pricamo ozbiljno, a ne na nivou male dece....Slazes se??

Slične teme

 1. Može li Bugarska doživeti sudbinu Srbije
  Autor Kiseli bombon u forumu Politika
  Odgovora: 39
  Poslednja poruka: 23.08.2010., 16:03
 2. Gde pecati?
  Autor CTAHOJKO u forumu Lov i ribolov
  Odgovora: 35
  Poslednja poruka: 22.04.2008., 21:27
 3. Pecati po telu
  Autor Banovani u forumu Zdravlje
  Odgovora: 1
  Poslednja poruka: 04.04.2008., 00:39
 4. gde pecati u okolini bgd-a
  Autor milemi u forumu Lov i ribolov
  Odgovora: 1
  Poslednja poruka: 23.04.2005., 12:37

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •