*Dragonfly*

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • Mene mnogoooooo nervira ovaj sneg i zima, a cuo sam da ce potrajati :(
    Lose utice na mene ruzno vreme :)
    I ja sam slab sa gledanjem filmova, zavrsavam "Friends'' Poceo sam 8 sezonu. :) Uvek ce mi ostati omiljena serija :D
    Hvala. :)
    Nije, kupljena je.
    Juce sam se preselio u
    novu sobu. Jos uvek se
    navikavam na okruzenje. :)
    Kako si ti?
    Prosao ovaj iscrpljujuci februar. :)
    Danas to...Očuvanje ''detinjeg'' izgleda kao nemoguća misija:(
    Ako možeš samo da se setiš onog finskog horrora što si mi preporučila onomad?
    Hvala ze rep:)Jeste iz ''Priče''...Sad je baš tražim ja imam onu staru sa lepim omotom i ilustracijama ne znam da li je bilo reizdanje...Jes da sam prerastao ali se sećam magije još uvek i nekad je ''prizovem''...:bye:
    O,BOZE,RODJENDAN,ZABORAVILA SAM.....................IZVINI....................................

    1_srecan-rodjendan.jpg
    Predala sam ga,ali ne znam kada ce ga profesorka pregledati,jer je rekla da sad ima par ispita,nesto je pomereno,treba da oceni neke vezbe....Nadam se za 10-ak dana..

    Bitno da sam uspela da ga sastavim kako treba.Ja sam zadovoljna,jer mislim da je to mnoooogooo vise,nego sto moze uopste da se nadje o Lukicu!HVALA JOS JEDNO,OD SRCA :zag:
    Hvala na informacijama ...sad nikako da skinem osmeh sa lica ,i sve mi nekako drago sto sam lose procenio ! Krenuo sam odmah da ispravljam onaj post ali sam odustao ...ispasce simpaticno na kraju ,samo da se svetovid ne uvredi sto sam ga procenio kao dosta starijeg :D !
    Srecan rodjendan, Dragonfly!
    Sve najlepse.
    Puno zivih boja, srece,
    i mirisa zelim ti u njoj.
    :zag:

    I da se javis.
    Draga moja prijateljice, želim ti srećan rođendan i ispunjenje svih želja. Zadovoljstvo mi je što te poznajem. :heart: :zag:
    278551.jpg
    hvala dragonfly, nisi pogrešila : )
    i samo da dodam da sam za zaz čula nedavno i kupila me je skorz na skroz : )
    Andersen je mnogo zanimljiv,nadala sam se da cu da dobijem to pitanje.Kao i braca Grim.Mnogo mi je bilo zanimljivo kad sam citala teorije,koje su se raspredale o njima,kako njihove bajke reflektuju nasilje i zlostavljanje u porodici: poremecene porodicne odnose,zlostavljanje dece...glupost!!!!Zelela sam da pisem na tu temu bas,bas...
    Predavanja su bila davno,ali beleske su mi bile super.Ima svega,znaci,od njegovog zivota,rada,porodici,do analize pesama,komplet,deljenja na pesme o zivotinjama,deci,igri,zbirkama,gubitku porodice,motivima,koje je obradjivao u pesmama...bitno mi je bilo da obradim bar neki deo njegovog zivota,po malo,jer je bilo nemoguce napisati sve.Imala sam pesnika po izboru,pa sam mislila da li da uzmem njega ili Desanku Maksimovic,ali nekako mi je Zmaj bio bolji za pisanje,obimniji i samim tim,veca mi je bila sigurnost da cu da polozim.

    Na usmenom sam imala zagonetke,brzalice,basne,prohodalice...Andersenove bajke i Razvoj knjizevnosti za decu kroz istoriju.Dobila sam 8,jer sam zamenila prvu kombinaciju pitanja.U prvoj sam dobila Pinokija i ako mi verujes,nikako nisam mogla da se setim ko ga je napisao,pa sam zamenila,u panici,da se zaista necu setiti!!
    Nemam to...nasla sam jako malo o njemu.U nekim starim beleskama,svega dve strane o njemu,kao neka mala analiza i to uopsteno o svemu sto je pisao..bas bez veze...zmaja sam imala na pismenom delu ispita,napisala sam 4 velike stranice i tu je bio kraj ispita,a mogla sam jos da pisem,koliko je bilo...

    Valjda nam za seminarski daje te pisce o kojima ima malo,da se vucaramo po bibliotekama i trazimo...ne da sve nadjemo odmah na netu....
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top