sasa.tigar333

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • Ja ne mogu sad.Dosla sam samo da vidim sta ima...al kazi ti sta oces,odg cu ti ja vec kad budem video..I salji u inbox nemoj da mi saljes ovde.
    Preko Granda ne bi snimio ni mrtav. Jedino preko City Rekordsa. Sto se tice kvaliteta pesama, mislim da je najbolji pokazatelj publika kako ih prihvati. Ako tu napravis prodju, onda si na konju.
    Napravite par svojih pesama, uradite matricu, ( moze u prosecnom studiju za ne tako veliku kintu da se uradi kvalitetna matrica). Narezite sami jedno 500-1000 CD-ova, uradite stampu (nije skupa) i to vam je za relativno malo para neki vas promo materijal. Podelite CD-ove lokalnim radio stanicama, povezite se sa par tonaca na njima da ih malo cesce pustaju. Napravite par jeftinih spotova (to ne znaci losih vec skromnih koji uz malo maste mogu da ispadnu super), postavite ih na Youtube i sve slicne sajtove i drustvene mreze! Podlite CD sa njima lokalnim TV stanicama (lokalne TV imaju problema kako da popune programsku semu, pocece da vas zovu u goste).
    . Probajte sa nekim festivalom, sansa da udjete u uzi izbor je jako mala ali ipak postoji! Sve to moze da se uradi sa par hiljada evra ali ako vas ima vise u grupi i malo se nategnete to onda nije neka nedostizna cifra! Naravno u celoj toj prici najvaznije su pesme, moraju da budu jako dobre-izuzetne jer vi nemate iza sebe Grand i slicne produkcije koje od svakakve gluposti mogu uz pomoc reklame da naprave hit! Vi imate samo vas... napravite prvi korak ako pesme budu dobre drugi ce vas povesti sam! Put ce vam biti duzi i trnovitiji ali uz puno upornosti i rada a i malo srece ipak mozete da stignete do cilja! Tako se radi kad se nema para a ni nekih jakih veza ili bar vezica!
    Najvaznije je da pesme stvarno budu dobre, sve ostalo ce onda biti ipak malo lakse!
    Zato sto smo toliko pesama napravili, ali nismo ih jos detaljno zavrsili. Pa nas je zanimalo cena koliko bi to kostalo za sve. Ali po svemu sudeci da mi necemo nijednu snimiti kakvo je stanje u ovoj nasoj lepoj drzavi. Tvoja kumica je sto posto u prvu, a to sam ti i ja napisao pre neki dan. Ne volim da lazem. Cuti i uzivaj sto imas bilo kakav posao jer ja evo vec 3god. nista. Na crno ako uhvatis koji din. za poravku nekog auta ili kamiona pevas 7dana od srece. Malo muzika i to je sve nista. Mi ovde u severnim delovima polako izumiremo, zahvaljujuci nasim bajnim politicarima. Ma ***** sve to, ja i ti mozemo samo lupati glavu oko toga a nikave koristi.
    Nego kazi mi da li ces uskoro na spavanje i kad si obicno za PC-om, jer imam neki predlog da se zezamo.
    Pa ja ti napisah cifru juce i to bez spotova i reklame! Ono sto si napisao za RS je tacno, pevala kumica u Banjaluci i kaze mi sasvim neki drugi svet i narod, mnogo bolji nego ovaj ovde, prosto mi dodje da odem da zivim tamo! Trenutno ( u stvari vec skoro 4-5 godina) radim honorarno kao nekakav koordinator za Pancevo za neku BG firmu koja se bavi svim i svacim, izmedju ostalog i nekakvim marketingom i distribucijom! Nije neka lova ali skoro nista i ne radim... primim materijal, podelim ga saradnicima, malo ih kontrolisem, saljem izvestaje u centralu i to je to!

    Sta ce vam toliko pesama... covece gde ti zivis. Pa zar ne vidis da su i ove mega zvezde pocele da snimaju po 1-2 pesme a CD ima da izdaju na 3-5 godina i to sa tim istim pesmama i mozda dodaju dve, tri nove!
    Ja taj poso nikad nisam ni radio... steta, cini mi se da ovi nasi majstori ne prolaze lose ali sad je kasno da pocinjem sa njim! A i za muzicare su dosli teski dani, zato me i cudi tvoja spremnost za ulaganje u pesme i CD!
    Ma evo me malo na politici a malo i na blogovima!
    Dobro kolega da te pitam od kud to, da automehanicar da ode u muzicare?
    Imamo jednog Apatinca sto se tice autora tekstova. A ja i gitarista pravimo muziku, ali bez faljova, znaci svaki astrument posebno. Sto se tice snimanja, muku cemo mucitio to i mi znamo, zbog love, jer niko od nas nije bas neki burzuj. Najbolja kinta moze da se uzme jos uvek u Republici SR. Oni zive za muziku i boli ih cosa za sve. A ovde kod nas u Vojvodini je teski ocaj, sve jad i beda. Svadbe su jos jedino gde moze da se zaradi, a i to ima puno konkurencije pa kome upadne kasika u med. POZDRAV prijatelju! Odoh na spavanje. Cujemo se!
    A ko ce to da vam finansira... par hiljada evrica za pesmu od nekih relativno poznatih autora pa puta broj pesama pa sve ostalo i dodje se do cifre od preko 50 000 evra ( manje ne moze) sto je prilicno tesko vratiti kroz tezgarenje po Srbiji, jedino preko jos moze da se uzme neka kinta a ovde sve slabije!
    Ma ne. Izem ti turbo folk. Zgadio mi se veruj mi. Dovoljno je kad vidis odnosno cijes ko sve peva. Sve ce biti laganije balade, a ako ja budem radio onda cemo praviti i par dueta zabavnih, jer meni bolje leze zabavne za pevanje.
    E htedoh da te pitam odakle si ali sad vidim da si Somborac, ja sam iz Panceva! Znaci spremate se da snimite nesto... u kom fazonu? Turbo folk polako ali sigurno puca!
    Jel imas nesto nakaceno na youtube da vas cujem, moja kumica peva i ima sasvim solidne vokalne mogucnosti, letos je pevala i u Vanili u Offenbahu!
    Pa tamo ispod naziva grupe pise "pridruzi se", klikni na to i gotovo, postao si clan! A sta se radi... pa piskara se o svemu i svacemu isto kao i na forumu!
    Koju god temu da sam video (a da si je ti otvorio) video ti se avatar (slika).
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top