Lyly

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Ni ja nemam tačan uvid. Kad počnem da radim, mislim sve ću evidentirati, onda dodajem po neki sastojak, po mi zafali čokolade i tako da nikad ne znam na čemu sam. Na pozitivnoj nuli verovatno, jer umesto para dobijem pohvale, a to svima godi. Poslaću ti fajl, na e mail, da vidiš kako sam napisala za naš etno sajam, a oni objavili u nazem listu Praktika. To je otprilike ono što mislim da radim, da uz praline napravim knjižicu. pozdrav.
    Mislim da ima na cakecentral-u ali nisam 100 % sigurna jer ih nisam radila i tražila šablon :)
    Lepa moja tulipan (u Hrvatskoj) ti je lala (u Srbiji).
    Ja sam upravo bojila sa Etekrinim bojama u prahu, razredila sa malo alkohola i bojila. Videla sam da te boje koristi Stefaneli (na njenim slikama sam videla) to znači da su boje ok.
    Lily, prvo idemo na ti (ovo je virtuelni svet i nema persiranja).
    Koji je cvet, nemam pojma, možda lala u precvetavanju. Sliku sam videla nekad davno na netu i jako mo se dopala te sam je sačuvala kad bude trebalo da mi bude pri ruci. Ja obično tako radim skoro za sve.
    Sekla sam latice uz pomoć jedne tanke staklene čaše, a onda malo rukom i sklapelom izvlačila željeni oblik. Na posletku sam tanjila ivice kuglicom za cvetove i pustila da se osuše na alo foliji koju sam savijala da latice dobiju željeni oblik. Bilo mi je važno da one budu malo opuštene, ne baš uvele ali kao da će skoro da uvenu. Osušene (ne baš skroz, jer sam prethodne polomila u param parčad i na brzinu radila druge) bojila crvemom bojom. Spajala sam ih i lepila sa malo crvemog fondana jer sam tako mogla da dobijem željeni položaj.
    Nadam se da sam objasnila, ako nisam slobodno opet pitaj a ja ću se potruditi da ti još bolje objasnim.
    Nije baš, kad se malo uštosis i ako imaš pribor (lenjire i skalpele). Ja sam prema mojim kalupima napravila šablon i kutijice pravim unapred. Sad treba da osmislim način da pakujem one čokoladice-listove.
    Pošalji mi internet adresu da ti pošaljem crtež sa dimenzijama, možda će ti biti lakše.
    Bila sam dugo profesor, nadam se ne onaj grozni. Možda i zato što sam volela kad učenik nadmaši učitelja. Ti ćeš to svakako.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back