mali_cile

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • Bila, Cile, bila. I kad sam videla sve one macke shvatila sam koliko ih volim. Mogla sam polovinu da donesem kuci. Nesto nisam marila za persijance zbog cesljanja ali kad sam videla onog sivo-belog sa zutim ocima i ono crno cupavo cudo promenila sam misljenje. Bas sam se odusevila njima. Sta radi tvoj Cile?
    Da, ko bi rekao da su već toliko porasli ( i ova gospoda na leto pune dve godinice :lol: ).
    I dalje imamo problem s psima :(... ne puštam ih napolje bez nadzora. Jutros je Bilbo stajao na prozoru i psi su krvnički lajali na njega.... vidim da bi ga se rado dokopali :(.
    Jaoooo, kakva ti je slika u profilu :heart: .
    Srećna ti 2011. i puno mjauzdrava :D.


    Kako ste snajka i ti?
    Hvala na poseti.Nadam se da su Vam se moje LJUBAVI bar malo dopale kao sto je mene bezgranicno Vas slatki mackic.Pozzz oboma. Sn.
    FIP bi mogao da se uništi dezinfekcijom zemljišta ali ja tu imam problem komšijskih mačaka i okolnih podruma, znaš, imam komšije kojima je mačak uginuo sa identičnim simptomima kao moj Zloća jednu zimu ranije a imali su i posle toga mačaka i mačaka, i nijedna im nije potrajala ali nisu mene zvali jer sam im lepo rekla da je to neminovnost ako ne pauziraju godinu-dve, da će im mačke umirati. (Nisam rasisa stvarno, ali možeš da zamisliš kakvo je stanje u dve vezane straćare u kojima živi 5 generacija, od kojih se neko izdržava prodajući čarape i veš na ulici, neko prodaje teksas na buvljaku, jedna, prababa, pretura po kontejnerima i prosi a svi primaju socijalnu. :() Tu niko ne može da ima normalan imunitet, pa ni kućni ljubimci.
    Hvala, Cilka. :zag: A zamisli, nema ni ovog iz profila, baš sam loših godinu dana imala za ljubimce. :aha:
    Ej, vidim, diskutovala si sa Val o vakcini protiv FIP-a? Od toga mi je Zloćko uginuo prošlog leta, zato sad ne smem da nabavim novu mačku za kuću. Ne bih žalila pare za vakcinu kad bi je ovde bilo, pa neka i nije toliko pouzdana, i neka je i u obliku kapi za nos! :(
    E vidiš, fora kod vakcine za peritonitiris je što ih NE BODU, nego im preko neke kapaljke ukapavaju u nos
    (što bih ja rekla..navići će se da šmrču :lol: ).
    Al da je skupo jeste, jedna je 2000 din, a sledeće godine će verovatno biti još skuplje.

    Znači, Cilki dosadilo :). Pa da, uželela se kućice, mica mala:).
    A za ono poslednje te i te kako razumem...samo mačkari mogu mačkare da shvate! :)
    Auu, pa ti si baš išla svuda naokolo :).
    Kako se Cilka navikla na putovanja, kako je reagovala?
    Ovi moji banditi su dobro, skoro su dobili i vakcinu protiv periotonitisa, a brinem se i o jednoj novoj maci, Hera se zove (pokušala sam i da je udomim, ali Frodo je stalno napada).
    Drago mi je što smo se konačno ponovo čule :D.
    Komšija ludak je ućutkan :)
    Njegova unuka je htela da šutira Heru, mačku o kojoj se brinem (dvorišna je maca) i moj muž je žestoko podviknuo babi te unuke, tj. ženi od tog ludog komšije da vaspita to dete... i komšija je to čuo pa je dobacivao s terase..ali sve u svemu, od tada mačke su na miru, mi smo na miru, ma milina :). Ali još se nismo preselili, tu smo, a do kada - nemam pojma :).
    Ova dvojica su fino, malo izgrebano po nosu :lol: (potukli se par puta), Fro muku muči s herpesom, sad ima jedan "pečat" na vratu, ali i to mu prolazi...sve u svemu, standardno :).
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top