Alisa u zemlji čuda

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • Tu sam. Pauzirala od Foruma par nedelja.
    Upisala master pa sam (ponovo) đak prvak...haha. Nikako ja da se od knjige odlepim. Kako su ti klinci? Gledam ih na FB-u i samo pomislim "deca rastu a mi starimo"...:mrgreen:
    ćao drugari!kako ste?ja se spremam sutra za Kragujevac,idemo na festival...trebali je da idem danas sa pozorištem,ali onda bi mi izostao ovaj ceo dan sa vragom,pa sam se odlučila za sutra da idemo 3 koleginice koje imamo malu decu kolima,a i biće zabavno ženska žurka sve do Kragujevca...desetak dana nisam imala internet,pa sam dosta izostala šta se sve sa kim desilo...pa i svi smo bili bolesni,prvo se razboleo Gabriel,pa ja,pa moj brat,pa mama...znači svi smo vukli neki virus nedelju dana..vrag još uvek kašlje,ali je mnogo bolje,ako sutra bude okej,onda u utorak ponovo kreće u vrtić..jeeeeeeeeeeeeeee..drago mi je što je napokon Luki spala temperatura,i nadam se da je Miloš okej...imali ste intenzivnu nedelju...kako si ti?
    Stefan se rodio 7. septembra...sve je proslo manej vise OK...zadovoljna sam....
    Beba je super, pitam se sta ce mi reci pedijatar na prvoj kontroli..cini mi se d aje bas porasato!..jede kao mecava...samo za hranu cu da radim!! Malo je ovih dana kenjkav..ne znam sta mu je..mozda se rastuzio nesto....bas sam brinula....a ja sam dobro..skoro sam se savim oporavila...
    YOUTUBE kucaj veliki slovima.
    Ako kliknes kao da hoces da citiras moj post (odmah iznad tvog) videces sta sam uradila :)
    da nadam se da ce biti sve kako treba on recimo i sad kad izadjem bez njega van stana krene da place al posle par min ode kod moje babe i igra se pa se nadam da ce i sa vrticem biti tako...ma samo da sve prodje kako treba :) joj a hoce svi su se prilagodili pa ce i on meni je bilo divno u tom istom vrticu tako da a i drugarica mi radi tmao :)
    e jesi videla...rastu bre kooooo iz vode haha:) ma sou sa njima...ako samo da su oni zdravi i da nas uveseljavaju jeste da nam skacu nekad po zivcima al opet su velika radost!
    kako ste vi?kako klinci?jel i vi krecete u vrtic?
    Ma svi kazu da su druga deca mnogo bolja i mirnija od prve!Ne znam,i ja razmisljam o drugom detetu,ali mozda je jos rano,jos ovog vijam na sve strane i jos mi je mali da pored njega imam jos...Devetog je napunio 15 meseci.Jao jako je smesan,veceras smo bili kod rodjaka i samo ih je zasmejavao,non stop igra uz muziku i izvodi neke kerefeke:)
    Hvala ti puno!!!!:rumenko:
    I tvoji decaci su medeni,ali svaka ti cast kako izlazis na kraj sa dvoje:heart:
    Sta radite,kako provodite vreme?Mi svrckam po banji stalno,Nikola je nemoguc,samo trci,a ja guram kolica i vijam njega...sou!
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top