S

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • Lepo ,lepo i zanimljivo.Ja bih izabrao tetragramatora.Mi ostali pored njega nepravimo konkurenciju,mada ja se i nesmatram u to.Kao sto sam rekao,veoma "zanimljivio"si to srocila,ja ludje nisam nasao do sada i morao sam da nesto prokomentarisem,pa makar i ovo iako netrazim nista.Danas je stvarno tesko naci pravu osobu iako ponuda nikad nije bila bolja ,a pogotovo lepsa.Ali u tome i lezi jadac.Taman pomislis to je to kad posle kraceg ili cak i duzeg vremena(bolje kraceg) shvatis da ipak nije.U tako lepom i slatkom grmu ipak ne lezi pravi zec.Ali trazi i dalje pa valjda ces naci na onog PRAVOG.
    P.S.Samo nemoj da koristis pusku jer ovi zecevi se ne love tako.Srecno!!!
    Cao!
    Ti si verovatno savrsena zena a opisujes savrsen brak.
    Nije ni bitno da li odgovaram tvojim zeljama,ako zelis da se dopisujemo javi se,mihalj1978@nadlanu.com.
    Veliki pozdrav!
    Savet ženama:
    Nemojte samo tući muževe, to je nedovoljno. Sa njima treba da postupate u skladu sa preporukom EU o smanjenju zagađenja.
    Muškarac je potrošna roba (slično soku u tetrapaku). Treba ga prubušiti (kroz srce po mogućnosti), isisati sve što se može iz njega (kuću, pare...), zatim ga naduvati (da misli da on nešto znači ženi), onda ga baciti na beton i naglo zgaziti (da se ne snađe) On će da pukne kao balon uveseljavajući prisutne. On tad prestaje biti muž i postaje ĐUBRE. Za uklanjanje tog đubreta postoje specijalizovane službe (socijalna,sud,policija) koje će ga neškodljivo ukloniti.

    Napomena: ni u kom slučaju ne ostavljajte upotrebljene muževe po ulicama, da se neka druga žena ne bi saplela na vaše otpatke. Muža obavezno neškodljivo uklonite. Bacanje u kontejner ili kantu za đubre nije dovoljno, najbolje je spaljivanje ili zakopavanje na nekom teško dostupnom mestu. Na žalost recikliranje starih muževe NIJE MOGUĆE (barem sa sadašnjim nivoom tehnologije).
    Zdravo!

    Hteo bih da te pitam par stvari:

    Odakle si?
    Koliko imas godina?
    Koji ti je e-mail?

    Hteo bih da ti na e-mail posaljem "ponudu".

    pozdrav
    wow...kakav oglas :lol:

    ovaj...evo javaljam se...mada ne ispunjavam mnoge od navedenih kriterija...imam dobre volje na pretek
    Poštovana gospođo,
    Javljam se na Vaš oglas, po svemu odgovaram traženim kvalifikacijama.
    Znam da kuvam, perem, peglam (naučila me pokojna baba), znam da uzgajam decu, pravim kašice, menjam pelene, masiram stomačić...(naučila me bivša žena)Pravim samo mušku decu (dvaput potvrđeno). Kafu znam da kuvam (ali je ne pijem), ne pušim, ne jurim ženske jedino nekad popijem sa kumovima, da se ne uvrede (a imam dosta kumova :lol: ) Samo treba da se dogovorimo šta ćemo sa tvojim sadašnjim mužem, pošto muževi nisu za reciklažu, a trajno zagađuju okolinu (imaš o recikliranju muževa članak na mom blogu pa pogledaj. :bye:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top