+SpookyGirl+

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • Poskidao sam ja nedavno sa torenta nekog kompletnu diskografiju. Znaci SVE! I bootlega nekih je bilo i sva moguca Limited ed. izdanja, japanski bonusi i sl... :D Moram da priznam, nazalost, da jos uvek nisam to sve skupa uzeo da prelusam :rumenko: Sutra cu :)

    Polako sa tom odlukom oko faxa, ne moras da zuris previse. Ipak je to nesto sto ce u mnogome uticati na tvoj kasniji zivot!

    Pa ima sada onih bas povoljnih akcijskih prodaja desktop konfiguracija pa nadji nesto sto ce zadovoljiti tvoje potrebe i mogucnosti budzeta ;)

    Javi se kada budes mogla ;)
    Koje bonus pesme? Mada, imam ih sigurno :D
    Slusah ih ja juce skoro celog dana, ali je ipak upao i Warning u odredjenim periodima...

    Ih, pa ja zaboravio da ti jos uvek moras u skolu :P :lol: Salim se. Budi srecna dok je tako, videces kada pocnes da radis kako je... :(

    Sto se mene tice slobodno ispricaj za tog decka, ako ce ti biti malo lakse. mozes i na PP. Kako ti hoces ;) U svakom slucaju, doci ce drugi ;)

    Moje raspolozenje je bas promenljivo ovih dana ali sa nekim optimisticnim stavom.. :)
    Cao, sta se radi? Hvala sto me podseti na DT onim textom pesme :) Slusam ih od jutros i malo su mi podigli raspolozenje jer sam bas bioizbedacen. Extra su mi legli!!! Obicno bih slusao Warning kada sam ovakav ali ovaj obrt mi bas prija :D

    Kako si ti? Sta ima novo? Sta bi sa onim deckom nekim :)
    Joj i da te pitam nesto, posto si medj glavesinama na Muzici XD
    Da li se nesto promenilo kod nacina kacenja linkova a meni je promakla obavest ili..?
    Non stop mi baca prazne postove uprkos tome sto radim sve "po propisu" :D
    Nije problem naravno:)
    Knjiga je inace iz Gradske biblioteke u NS, izbor je mali, svega dva reda Finskih autora : /
    A imam osecaj da bas i nisam pomogla informacijom:D
    Bas mi je drago da si se lepo provela, mada nisam ni sumnjao da ce tako biti :) Posalji mi neku zanimljiviju sliku. Mislim da mozes pretpostaviti sta bi mi se svidelo :D

    Ja sam propustio te kise meteroa, ali ***, nije ni prva ni poslednja zanimljivost koja mi je promakla....

    Desava se svasta kod mene, ali i nista bas posebno novo. Mozda ima samo nekih novih razloga za nervozu... Necu te smarati tme ;)
    Radim, pijem pivo, pecam isl... standardno. Naravno, slusam i muziku ali nesto ne onoliko raznovrsnu kao sto sam ranije. Sada uglavnom neki funeral i epic doom.
    Taj neki virus se bas nameracio na tebe. Lepo ti ja kazem, hladno pivo ti je sada najbolja preventiva :D Dobro je bar da nema redova po bolnici inace bi se tek tamo smorila po ovoj vrucini.
    Posto i ja sanjam slicne snove, ako ti pomogne neki od tih lekova u vezi toga, preporuci ih i meni :D

    Ja postepeno bivam da budem ok ovih dana :D Novo nema nista posebno. Radim, tj. dosadjujem se na poslu, slusam muziku, skidam neke nove bendove isl... Letnje smaranje ***. Jedva cekam jesen!
    Postepeno bivam da budem ok ovih dana :D Novo nema nista posebno. Radim, tj. dosadjujem se na poslu, skidam neke nove bendove da slusam isl... Letnje smaranje ***. Bas bi mi odgovarao neki pljusak ili oluja :)
    Pa ti odavno nesto kasljes, ako se ja dobro secam? Zaista mi je zao :(
    Nadam se da ce ti vec biti bolje kada ovo budes citala :)

    'q noc :cmok:
    Zanimljivo, ali mi je promakao taj album. Toliko sam novih stvari navukao pa gde bas ovo da mi promakne :) Sada ga preslusavam. Nije lose, dosta podseca na prvi. Svidja mi se :D
    Ako se setis jos neceg sto sam mozda mogao da propustim ti reci :D

    E, imas sutra uvece koncert Rain Delay-a, pa rekoh da te obavestim :) Meni se tako ide a nema sanse da iskombinujem posto sam u drugoj smeni a niko od debila nece da se menja :(
    Znaci, uporna si :) To je lepo.
    Hobotnica je luda, stvarno ce zavrsiti u nekom loncu :lol:

    Na Rautu i mislim. Ja te lepo pitah sta ima novo a ti kazes nista, cccc. Onaj prethodni album me je odusevio, bas sam se obradovao kada sam video novi :)
    Ej, sad naleteh na novi album Black Sun Aeon!!! Potrazi ako te zanima, ili ako hoces da ti posaljem linkove :D Jedva cekam da pustim!!
    Pa to polako ce koliko vidim dovesti do toga da taj lik na kraju izvisi sto se tebe tice :lol: Mene je danas uhvatilo neko sucidial raspolozenje pa mi bas prija ta vrsta zvuka koji si opisala... Nemam FB profil pa ne mogu videti to sto si napravila, ebg.
    Super je ova slika, sad me ti jos vise bacaj u depresiju sto ne umem da sviram :P

    Nisam siguran za koga navijam od preostalih reprezentacija. Mozda za Nemce, ali mi je u principu najbitnije da budu dobre tekme i da sudije ne odluce pobednika.
    Pa nisi ga trebala pustiti da ode a da ne uradis nesto :)
    Extra ti je ta ekipa bendova koje slusas. I meni su vrlo cesto bas ti bendovi u listi, uz dodatka Draconian-a i naravno Dark Tranquillity...
    Skinuo sam taj novi Soilwork ali nikako da preslusam album. Slusao sam neke druge manje poznate nove bendove i albume ali mi nista nije posebno privuklo paznju. Obicno naleti period kada naidjem na nekoliko dobrih za reodm a ponekad dugo nema nicega...

    Hm, na posao sam opet krenuo danas, posle pauze i smorih se ziv jer skoro i nisam imao sta da radim. Srecom, sada gledam tekmu :D Za zenu i decu ne znam sta da ti kazem, ali sam danas video da se u firmu ubacilo jedna slatka dzukelica pa sam se malo igrao sa njim/njom danas :lol:
    Cao, sta se radi? Kako si? Sta je bilo sa deckom :)
    Sta se slusa? Nisam bio tu neko vreme, jel se dogadjalo nesto zanimljivo na sceni? Neki zanimljiv album da li je izasao?
    Ja sam Time nekako preskocio a o tom Topicu sam slusao samo u kontextu narodnjaka, mislim. Nije mi zanimljiva pojava..
    Jesi li se ti lepo prosetala? Ja sam izpizdeo zesce veceras zbog utakmice. Bili smo bolji ***, trebali smo proci!!! Moras iskoristiti svoje sanse, u fudbalu, i u zivotu...

    Znao sam ja da ce ti se svideti album. Ja ga i dalje slusam. Verovatno ce mi dugoooo ostati u pleyeru i na hardu. A i onaj prvi cu preslusati ;)
    Lepo je kad se ima tako ispunjen dan, i uz to zanimljiv i sa dobrim drustvom. Tesko neko moze pozeleti bolje :)
    Za tog Topica sam nacuo ali nemam pojma ko je, a i ne zanima me bas jer mislim da je neki narodnjak isl... Kod mene nema tako zanimljivih desavanja kao u Bg-u pa moram ja sam da ih smisljam :D
    Ja zapoceo knjigu pre 2 meseca skoro i nikako da je procitam. Ne da mi se a i mrzi me nesto, ebm li ga...
    Poslusaj onaj bend pa mi reci sta mislis.
    Ma, to ti moze biti cudno samo u glavi a po meni je skroz ok :D
    Jesi li slusala Evig Natt - Darkland? Nije me skoro nijedan album na taj nacin i toliko emotivno uveo u atmosferu misticnih predela kao ovaj.. Prosto sam i sam zapanjen da me je toliko opio album...

    Kako si ti? Sta ima novo :)
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top