Christian_Death

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• fukaro jedna ....uvek me rasplacesss:rumenko:
    VolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVoliomVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVmVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolimVolim Te:manikir:
    Počni da vežbaš i javi rezultate o napretku :D

Ja sa ovim Jorkširskim rasama ima problem imaju neki čudan akcenat prilikom groktanja, malko je nezgodno uvlačiti vazduh, dok manguljice mi baš leže :D
    Takva tura naišla ali se ne dam :D

Sada već ozbiljno razmišljam da idem na kaljužanje u Kanjižu, baš bi mi godilo :D
    Važno je da se nešto dešava i da se menjaš. Samo se idiozi ne menjaju. Zamisli ideš u školu, život ti oguli kožu sa ledja a ti ostaneš isti, za čega si onda išao u školu i sakupljao znanje kada ga ne primenjuješ, zašto te život prvo muči pa onda praviš iste greške ako ne pimenjuješ ono o šta si se opekao ili opekla, moraš se menjati i primenjivati stečeno znanje da bi život bio lepši nego juče, tu je poenta :)
    Evo ti dokaz ovo je naše gore list, Sanja Ilić i Balkanika u projektu Budha Bar, on je pravoslavac nije sektaš :D

Posto je pesme koje je Sting komponovao za isti projekat, Clapton...... Stvarno nije šala, to se pravi antologija ovog vremena i ozbiljno je :)
    Žare je Mozzart dvadesetog veka.

Pazi sada ovu muziku, ona isto ima svoju karakteristiku, to je u stvri projekat koji okuplja najbolje muzičare sveta i svako otkomponuje nešto i odsvira, napravi se aranžman i dobije se ova muzika, ima tu i naših muzičara. Muzika je isto sa posebnom namenom, podsvesni uticaj na stanje svesti, nije nikakva sekta ovo su ozbiljni projekti svetskog karaktera :)
    Vidi one dve od njega što sam ostavio na muzici, dok prva znam da će ti se svieti a druga je dobra isto :D

A on j eveoma lep čovek, pravi badža :D

Mislim da mu je mama Srpkinja :D
    HAhhaha smeli bi nego šta, to je lekarska terapija, raspitaj se malko, mada ne grokću kada se kaljužaju ali ja bi to uveo :D

Slušaj ovo, Žan Mišel Žare i Vanglis su pravi dokttori muzike. Oni su ispitivali uticaj muzike na ljudsku svest kao i na duševno stanje, pravili su i prave grupne terapije i imaju zapažene reultate, uz svoju mziku uključuju i svetlosne efekte..itd. Voleo bi da pustiš ovu pesmu do kraja i da daš svoj komentar, da li je koncetracija jača, misao brža, mirnoća veća...itd :) Svašta od mene aaaaaa :D

• Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back