llady

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • NE,to je infuzioni rastvor za intravensku infuziju,mozes da ga popijes ali nije to to.Kupi dextrozu u prahu pa cu javim kako da dobijes bonbon.
    Čekaj da počne lapo vreme... (izgleda kao da nikad neće :roll:), onda mi mozak bolje radi... pa ću početi da razmišljam na tu temu :)
    Stvarno bi bilo lepo da nađemo neki datum koji najvećoj većini nas odgovara, pa da se skupimo... Bilo je tu ideja i da to bude na par dana... što je malo teže izvodljivo za većinu.
    Smislićemo nešto. U svakom slučaju, dobrodošla si i uvek se osećaj pozvanom.
    Una je jedan slatkiš i nisam je slučajno prozvala "mezimčetom" :zaljubljena:, tako da ti je to odlična preporuka ;).
    Nije to neka velika udaljenost, samo je realna situacija takva kakva je: živimo (pre)brzo, u stalnoj jurnjavi za... nečim i u krug. Ali, ima dana... smisličemo neko druženje i susret gde ćeš moći da nam se pridružiš.
    Drago mi je da tako što tako misliš (i kažeš ;)).
    Samo se trudim da budem ono što jesam... pa kako se kome sviđa.
    Napravili smo ovde lepu atmosferu... pa mi je uvek jajko drago kad nam dolaze novi koji to znaju da prepoznaju.
    Hvala puno za pohvale i bonicu... ali, molim te, nemoj na "Vi". Važi? :)
    sad da se setim sta si pitala - tresnje - prave da :) zivelo sveze voce kazem ja.
    ono su kao oni kajaci - dvojac i mini veslo,kao :)- ne cipelice hihihhi :)
    Za osnovu bi ti preporucila Grcku tortu, ona je najcvrsca, onda Cokoladnu i na kraju Nestle.Recept za Grcku sam pisala na Torte, za Cokoladnu ima sigurno, a za Nestle mogu da ti napisem.Vidi u koje plehove ces peci, mislim na dimenziju, pa mogu da ti pomognem za kolicine.
    Donja čokoladna neka bude 4,5 kg(dupla mera one moje čokoladne)druga moskva oko 3,5 kg i treća oko 2kg.Svaku tortu povežeš sa štapićima za ražnjiće,uradiš kompletnu dekoraciju i nosiš.Obično je stavim u najveću kutiju da tacna nema lufta da klizi već bude knap,i držim je u krilu dok muž vozi.
    Nije strašno...nije to velika kilaža da bi se brinula.
    Sve zavisi i od težine torti...Ja obično radim najveću čokoladnu,pa onda moskvu,i najmanju stavim mocart,ili opet neku voćnu sa jagodama...,ili zavisi šta ti mušterije traže...Ali donja i najveća torta podnosi sav teret pa mora da bude čvrsta...A radila sam 7 kg na 2 sprata i obe su bile moskva šnit.
    Samo ih pr4e dekorisanja drži u frižideru...obavezno da prenoće da se dobro stegnu...Ako ti još nešto treba,viči...KISS!!
    Ni ja nikad nisam oblačila kuglu u fondan, čini mi se kao nemoguća misija. Ali koliko sam vidjela da su neki bakugani od više boja sastavljeni, pa ćeš moći krojiti dijelove i slagati kao puzzle. To je moje skromno mišljenje, pitaj neke od naših majstorica. pozzz
    Moji dečki su isto poludjeli za bakuganima. Ja bih loptu napravila od plazma torte (ili mase za bajaderu) mislim da je to isto i presvukla ticinom. Ili ako ne mora biti velika lopta možeš cijelu od ticina.Ne znam jesi li tražila, ali imaš na internetu dosta bakugan torti. pretraži u googleu slike, ukucaj bakugan torte i bakugan cake.
    Hvala! Iako mi nije baš jasno da ga nigdje nema za kupiti. Imam broj neke žene iz Vukovara koja ima, morat ću ju nazvati.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top