jasmin1

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • A ANĐELA JE JEDNO VEOMA NEMIRNO DETE I ŽIVI U KISAČU KOD NOVOG SADA.ONA JE OD STARIJE ĆERKE
    Hvala ti veliko. Konacno sam sve pronasla. I meni se svidjaju te folije ali se ne prodaju na komad vec citav paket i on je oko 60e. Da je bar nekoliko vrsta, a ne sve jedno.Postoji mogucnost ako se nas nekoliko dogovorimo da podelimo pa mogu zamoliti drugaricu da kupi i na leto kada dodju kolima donese mi.Ali o tome cemo se dogovoriti kada se vratim.
    HRISTOS VOSKRESNA!!!
    Za vera, nadez i spasenie na site nas.
    Tebi i tvojoj porodici srecni praznici.
    Te saka Vera
    Tu je nekad bio Maxi, a nalazi se tačno preko puta pet šopa onog velikog, tu ima banka EFG, pekara, dm radnja kao neki mali centar. Neznam kako detaljnije da objasnim kad se ide iz grada prema buvljaku stanica pre, eto nadam se da sam pomogla.
    Jasmin, one pečurkice su najobičnije puslice posute kakaom. Bacam ti sutra uputstvo, ako te interesuje kako se prave. Pozdrav:bye:
    Јесте, али нешто смешно, мислим око 40 динара. Остале ствари су компликација, плаћање преко рачуна и сл.
    Nema na cemu moji Makedonci,Srecna Vam godisnjica braka.Mnogo pozdrava od mene i moje porodice
    nek ti je srecan rodjendan i da si ziva i zdrava, srecna i nasmejana i srecan ti 8-mi mart, Dan zena.Vera
    picture.php
    Hvala.Ne volim kada neko prodaje nešto za bubrege,i pri tom od mene pravi budalu.Jeste,lično sam ovo shvatila,ali šta da radim kada sam takva.Zar nije poštenije reći da ne možeš da otkriješ recept,jer od tog živiš,da će pročitati svako,i molim fino.A ne ovako.Nema ljutiš!
    Jasmin, penaste bele sam prvi put sada nabavila preko zene koja je imala radnju sa rinfuz robom, ona je zatvorila radnju pa cu dalje videti kako.
    Ako ti ne treba fondan skroz bele boje onda se moze lepo obojiti fondan ako nisu puno jake boje penastih bombona.
    Ima da se kupe upakovane dvobojne belo-roze penaste pa ih iseces na pola, beli deo ostavis za beli fondan a nezno roze mozes da umesis i obojis u zeljenu boju fondan.
    Bas mi je drago sto si udata za naseg Makedonca.Pa kad dolazis u Kumanovo posalji poruku bilo bo lepo da se vidimo. Ja imam brata koji trenutno zivi u Obrenovcu, dolazim stalno, pa moze i gore da se vidimo.Cao
    Znam sve,dobila sam ih jos u ponedeljak,u svakom slucaju hvala sto si me se setila:)
    Taj broj stoji na njihovoj fakturi 011/3672398 i br.faksa 011/3066944.Mi doduse narucujemo robu od momka koji je zaduzen za nas teren.Evo ti njegov mob.pa pitaj njega.Momak se zove Vlada,tel.063/227245
    Hvala na lepim recima,ruzice su od dekor mase obojene u braon,a genaz se pravi od cokolade i slatke pavlake,odnos 1:1. A sto se tice cok.dekoracija,Unchi je danas objasnila na temi,a i stavila je linkove sa filmicima,ja isto tako radim.Sve je to stvar prakse,nista komplikovano,samo oduzima vreme, a i skupo je prilicno,jer ja radim sa cistom cokoladom.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top